Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: FIFA 11 - rozmowy
board.issonline.pl > Inne > Gry
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
bandit
Nie wiem, czy wszyscy już wiecie, ale gracze pecetowi wreszcie doczekali się. Nowa fifa na pc o numerku 11, będzie taka sama jak na konsolach xbox 360 i ps3. To jest koniec grana w badziewne pes-y. Wreszcie człowiek będzie mógł zagrać w normalną grę piłkarską. To jest koniec pes-a. Zaznaczam, że nie jestem fanem fify, ale w tym wypadku od razu kupuję fifę, a pes 2011 nawet nie tykam. Będzie to takie samo badziewie co pes 2010+ jakieś tam nic nie znaczące dodatki. Koniec pes-a. Niech żyje FIFA!
ShockER
Wiem, i bardzo mnie to cieszy biggrin.gif Mimo to pesa2011 też sprawdzę, może będzie dobry.. Panowie z EA w końcu poszli po rozum do głowy i wydadzą next gena na PC. To ich całe tłumaczenie że pecety nie uciągną takiej gry było tak głupie... Przeciez nie od dzisiaj wiadomo że komputery mają dużo wyższą moc obliczeniową od konsol.

PS Na forum EA Sports panuje istna euforia xD
lukasz44
PES 6 i tak rządzi tongue.gif triangle.gif
ShockER
Ale 5 lat w niego grać nie będę, no... xDD Pasuje się przerzucić.
ScOuT
Mam nadzieję, że premiera nastąpi bez poślizgu biggrin.gif closedeyes.gif
bandit
Ja ostatnio znowu spróbowałem sobie pograć w pes 2010 i panowie: to jest ku..wa jedna wielka ŻENADA! W ten chłam nie da się grać. Ale teraz nadchodzi król i w chu..u mam pes-a.
lukasz44
CYTAT(bandit @ Jul 11 2010, 16:16) *
Ja ostatnio znowu spróbowałem sobie pograć w pes 2010 i panowie: to jest ku..wa jedna wielka ŻENADA! W ten chłam nie da się grać. Ale teraz nadchodzi król i w chu..u mam pes-a.

To pograj w Pes6 z patchem, zobaczysz jak Pes może cieszyć tongue.gif
bandit
Grałem w PES 6.5 v4 i jest fajny, ale podobnie jak kolega parę postów wcześniej napisał: ile można grać w jedną grę?
Orange_91
Zmieniłem nazwę tematu na FIFA 11 - rozmowy, oraz przeniosłam do odpowiedniego działu.
Co do tematu to jak zmienię sprzęt to chętnie zagram bo najnowszymi częściami PESa faktycznie nie warto zaprzątać sobie głowy.
El Polacco
Jeśli informacja o zmianach w FIFIE na PC jest prawdziwa to oznacza koniec PESa, ale Seabass i spółka sobie sami na to zapracowali. Ludzie mający słabsze kompy zostaną przy PES6 a reszta weźmie produkt EA która w tym roku będzie mogła zbić fortunę dzięki graczom PCtowym. Sam już któryś rok gram w pes6 ale ile można? Czas idzie do przodu, grafika i parę innych elementów w 6 już sa przestarzałe i człowiek chce w końcu czegoś świeżego.
ScOuT
KONAMI chyba nie powinna nawet robic PES 2011 :]
psmaras
Ale EA chyba nie wie ze piekno footballu polega na tym ze nie za kazdym razem padaja gole i nie kazdy mecz jest piekny.
Fifa smierdzi kiczem i chodziby byla jedyna gra tego typu to i tak nie bede w to gral.
Zreszta PCtowcy i tak dostana najgorsze g**** jak co roku laugh.gif
WKS
Jak myślicie na tą fifke trzeba będzie miec super hiper , zakurw** wykur** kompa ?? czyli 4 gb ramu  , grafika tez 1 gb itd ? Bo jeśli tak to pograne raczej.. xD
EjPii
CYTAT(Orange_91 @ Jul 11 2010, 18:46) *
Zmieniłem nazwę tematu na FIFA 11 - rozmowy, oraz przeniosłam do odpowiedniego działu.
Co do tematu to jak zmienię sprzęt to chętnie zagram bo najnowszymi częściami PESa faktycznie nie warto zaprzątać sobie głowy.

Ja zacznę myśleć o PESie jak w zapowiedzi zamieszczą: "tak zmieniamy nasz silnik, który opracowywaliśmy już jakiś czas. Będzie w pełni przystosowany do Next-Gen blabla"- wtedy jest jakaś szansa dla Konami. Teraz robię papa PESowi 6 (ile można?) i rzucam się na FIFĘ. Tylko żeby Personality+ i Pro Passing był na PC bo tak to dostaniemy znowu ping pong w podaniach :/ Następne wieśi o wersji PC 21 lipca.
Robcio
W nową fifke chętnie pogram jeżeli ma być taka jak na konsole. Ciekawy jestem jakie wymagania wacko.gif

PS- Oczywiście PESa 6 nie porzucam smile.gif
TheSpecialOne
http://www.fifapolonia.pl/News/2546.html
Z tego newsa wynika, że fifa na peceta, będzie w pełni tak sama jak konsolowa.
Wreszcie będziemy mieli porządną grę piłkarską na PC, niestety ale teraz dla PES'a nadchodzą czarne lata (teraz fifa będzie lepsza na każdej platformie) i mam nadzieję, że Japońce wezmą się w garść jak Panowie z EA parę lat temu i za 1-2 lata stworzą konkurencję dla FIFY. PES'owi potrzeba świeżości i porządnej rewolucji, nie chcę mi się wierzyć, że PES2011 może być na poziomie chociażby zbliżonym do FIFY(która już jako 10 była świetna, a teraz jest ponoć jeszcze lepsza), skoro nawet filmiki 'promocyjne' PES'a zupełnie mnie nie przekonują. Myślą że jak wprowadzą po jednym nowym zwodzie, jednej animacji defensywy i inne pierdółki to nagle PES wróci do lat świetności. A to jest błąd, bo tak jak mówiłem PES'owi potrzeba rewolucji. FIFA takie pierdoły pododawała już w wersji 09, więc to są 3 lata w plecy. Z niecierpliwością czekam na 21-ego, kiedy skończy się embrago. Następnie na wersje demo i potem na pełną wersje gry od EA smile.gif
Jak przeczytałem wiadomość o next-genie FIFY na peceta to cieszyłem się jak dziecko smile.gif
Orange_91
Zwiastun FIFA 11:

http://www.youtube.com/watch?v=ikvTQ6eXOrk

Posiadacze PlayStation 3 będą mogli pobrać demo już 15 września, dzień później w będzie można zagrać na Xbox360 i PC. Do dyspozycji będzie sześć drużyn: Barcelona, Real Madryt, Juventus Turyn, Chelsea Londyn, Bayer Leverkusen i Olympique Lyon.

Kuba Błaszczykowski na okładce FIFA 11

Kaka, Wayne Rooney, Karim Benzema, Andres Iniesta i... Kuba Błaszczykowski. Polski pomocnik znalazł się w doborowym gronie piłkarskich sław, ambasadorów piłkarskiej gry od EA Sports. Na polskiej okładce FIFA 11 pojawi się obok Kaki, rozgrywającego Realu Madryt i reprezentacji Brazylii.

Trochę informacji o grze:

Silnik nowej generacji
Rozbudowany technicznie silnik stosowany od kilku lat w wersjach konsolowych został zaadaptowany na PC, dzięki czemu FIFA 11 osiągnęła autentyzm niespotykany do tej pory w grach na komputery osobiste. Zróżnicowany styl gry i repertuar zagrań zawodników oraz nieustanna fizyczna walka o piłkę sprawiają, że mecz wygląda niezwykle realistycznie!

Rozgrywka nowej generacji
Doskonały model rozgrywki, innowacyjne tryby gry i oszałamiająca grafika - to wszystko, co zapracowało na 50 nagród dla wersji konsolowych FIFA, teraz również na PC!

Wirtualna Gwiazda
Spełnij swoje piłkarskie marzenia i zostań gwiazdą światowych boisk. Stwórz trójwymiarowy model samego siebie, rozwijaj swój talent i pokonuj kolejne etapy kariery, aby przejść drogę od rezerw trzeciej ligi do finału Ligi Mistrzów!

Stałe fragmenty gry
Wypracuj własne sposoby rozegrania rzutów rożnych i wolnych, a następnie zapisz je, aby wykorzystać podczas meczu. Możesz przyporządkować określony ruch każdemu z zawodników biorących udział w rozegraniu!

Arena treningowa
Zanim wybiegniesz na boisko, szlifuj umiejętności indywidualne i trenuj zgranie zespołu. Wybierz liczbę graczy uczestniczących w grze treningowej (11 na 11, 5 na 5, lub nawet 5 na 3) i ćwicz schematy akcji lub stałych fragmentów gry.

Drybling 360°
W FIFA 11 drybling odbywa się nie w 8 kierunkach, ale w pełnym zakresie 360°, dzięki czemu możesz wedrzeć się w każdą lukę w obronie i wykorzystać najmniejszy błąd w ustawieniu szyków defensywnych rywala. Wygrywaj mecze błyskiem indywidualnego geniuszu!

Sztuczki techniczne
FIFA 11 daje wyjątkową kontrolę nad zachowaniem zawodnika, zależną od poziomu jego umiejętności. Gracze lepiej wyszkoleni technicznie są w stanie indywidualną akcją wygrać pojedynek z obrońcą i zyskać dla zespołu przewagę w polu.

Gra ciałem
Zdobywanie pola to nie tylko drybling i podania. Dzięki nowemu systemowi zachowania podczas zderzeń walka o piłkę w FIFA 11 jest niezwykle twarda i równa, często na pograniczu faulu. Gra fizyczna to nieodłączny element współczesnego futbolu ? wyszarp swoje zwycięstwo!

Gra zespołowa
Dzięki poprawionym algorytmom sztucznej inteligencji i ponad 50 różnym schematom zmiany pozycji na boisku Twoi partnerzy z drużyny czytają grę i starają się dostosować swoje ustawienie do akcji, przesuwając się w odpowiednim tempie.

Rozegranie w ataku
Podczas akcji ofensywnych zawodnicy stosują dużo gry bez piłki i wciąż szukają wolnego pola, aby ułatwić partnerom wykonanie podania prostopadłego lub innego rozegrania, które otworzy drogę do bramki.

Defensywa
Obrońcy mają doskonały przegląd pola i starają się asekurować swoich kolegów z defensywy, aby zapobiec powstawaniu luk w szykach obronnych. Rozszerzony repertuar zagrań w obronie, jak np. wślizg w celu zablokowania podania lub wybicie piłki nożycami, daje dodatkowe możliwości w sytuacjach podbramkowych, kiedy ułamek sekundy lub centymetr może zadecydować o wyniku akcji.

Inteligencja bramkarzy
Golkiperzy lepiej się ustawiają i starają się uprzedzać rozwój wypadków, wychodząc do atakującego zawodnika lub przejmując bezpańską piłkę. Nowe animacje sprawiają, że zachowanie i ruchy bramkarza są bardziej zróżnicowane i autentyczne.

Gra przez LAN
FIFA 11 daje możliwość organizowania turniejów przez LAN i gry ze znajomymi bez konieczności łączenia się z serwerami EA.

Narzędzia PC
Wersja na PC zawiera wiele innowacyjnych opcji urozmaicających rozgrywkę, jak obsługa VOIP i dobieranie przeciwników według umiejętności lub lokalizacji geograficznej.

Piłkarska wspólnota graczy
Wejdź na stronę easportsfootball.com i dołącz do społeczności FIFA! Możesz tu zaprezentować swojego zawodnika, a także wyszukiwać rywali w ogólnoświatowej tabeli graczy na PC i tworzyć własne listy znajomych.

Oszałamiająca grafika
Niesamowicie odwzorowani piłkarze, tętniące życiem stadiony i akcja żywcem przeniesiona z ekranu telewizora. Realizm nowej generacji!

Autentyzm
Ponad 30 oficjalnie licencjonowanych lig, ponad 500 zespołów i przeszło 15 000 zawodników.

Screeny:

Informacje i screeny skopiowane z różnych stron o FIFIE (fifapolonia, fifa.easports.com itp.)

I co panowie o tym sądzicie? Ja myślę, że chyba wreszcie doczekaliśmy się po kilku latach dobrej gry piłkarskiej na PC, bo na PESa w tym roku chyba znów nie będziemy mogli liczyć.
unikat
moim zdaniem najbardziej opłaca się kupić konsole a nie inwestować w kompa .
16 wrzesnia sprawdze oczywiscię demo i potem może kupie jak nie to pokatuje jeszcze 10 ;D
d-note
Jeśli ktoś z was nie jest pewny czy FIFA 11 mu "pójdzie" to oto taki mały tester:
http://www.fifaromania.net/verifica-cerinte-fifa-11-pc/

Był też już w internecie 40 sekundowy filmik przedstawiający gameplay z nowej FIFY na PC, ale... już go nie ma. Jeśli ktoś nie oglądał, to zapewniam, że wersja PC'towa to praktycznie w 100% FIFA 10 na konsole + drobne usprawnienia gameplay'owe oraz graficzne.
Różnice pomiędzy konsolową edycją FIFY 11 a PC'tową istnieją, ale brak PP, P+ oraz poprawionego oświetlenia nie robi WIELKIEJ różnicy.
Bakel
Pewnie chodziło Ci o ten filmik:
http://www.gamezilla.pl/content/gc-2010-fi...prosto-z-targow
Windziak
A tak w ogóle, bo nie grałem bodaj od 2007 - co roku jest polska liga i czy w tej będzie? tongue.gif
unikat
możliwe że będzie tak jak na konsoli, ale sprzęt też niczego sobie pewnie trzeba będzie mieć
ciekawe czy będzie arena na PC.
w ogóle Fifa od 07 do 10 na PC to porażka ..

tak po za tym mogliby dodać coś nowego na konsole .
d-note
Sprzętu właśnie bd nie trzeba będzie mieć - gra jest świetnie zoptymalizowana i pójdzie na większości obecnych PC.
Polska liga jest obecna jak zawsze - loga lig wyświetlane są na trailerach FIFY.
Dzięki Bakel za filmik - właśnie o to chodziło
PS. Rzepa nie, możliwe że będzie jak na konsoli, tylko tak będzie - ulepszona FIFA 10 z konsol (zobacz gameplay).
MaKu23
Skąd wiesz, że jest dobrze zoptymalizowana? Mam nadzieję, że na Amd athlon 4000+, 2gb ram, geforce 9600 gt jakoś odpalę na minimalnych/średnich., bo gra zapowiada się kapitalnie.
Orange_91
Gameplay z wersji PC: http://www.youtube.com/watch?v=s0lbhkQdutU
Bakel
Wygląda obiecująco. Trzymam kciuki za powodzenie nowej FIFY. Może wówczas Konami się zmobilizuje i wypuści prawdziwego killera.
simian raticus
Jakieś wiadomości pewne macie na temat gry online w Fiafa 11? Na ile osób maks?
Orange_91
CYTAT(simian raticus @ Sep 10 2010, 17:18) *
Jakieś wiadomości pewne macie na temat gry online w Fiafa 11? Na ile osób maks?

Ja kiedyś czytałem, że w wersji PC będzie można grać 5 vs 5. Może jeszcze ktoś nie widział, więc zamieszczam pełną listę lig w FIFA 11:

# Anglia
- Premier League
- Football League Championship
- Football League One
- Football League Two
# Australia
- A-League
# Austria
- Austrian Bundesliga
# Brazylia
- Campeonato Brasileiro Série A (nielicencjonowana)
# Belgia
- Pro League
# Czechy
- Gambrinus League (nielicencjonowana)
# Dania
- Superliga
# Francja
- Ligue 1
- Ligue 2
# Hiszpania
- Liga BBVA
- Liga Adelante
# Holandia
- Eredivisie
# Irlandia
- League of Ireland Premier Division
# Korea
- K-League
# Meksyk
- Primera División de México
# Niemcy
- 1. Bundesliga
- 2. Bundesliga
# Norwegia
- Tippeligaen
# Polska
- Ekstraklasa
# Portugalia
- Portuguese Liga
# Rosja
- Russian Premier League
# Stany Zjednoczone
- Major League Soccer
# Szkocja
- Scottish Premier League
# Szwecja
- Allsvenskan (nie wszystkie kluby licencjonowane)
# Szwajcaria
- Swiss Super League
# Turcja
- Süper Lig
# Włochy
- Serie A (nielicencjonowana)
- Serie B (nielicencjonowana)

MaKu23
W tym roku Fifa> Pes, taka prawda.
unikat
są nielicencjonowane ligi ; )
wygląda to jak 09 na konsole ale jak na PC to wymiecie Pesa
a Pes za rok wypuści coś na miano Pesa 6 ; )
Robcio
Oficjalny Gameplay Fify 11 na PC:
http://www.youtube.com/watch?v=s0lbhkQdutU
Orange_91
CYTAT(Rzepa7 @ Sep 10 2010, 19:42) *
są nielicencjonowane ligi ; )
wygląda to jak 09 na konsole ale jak na PC to wymiecie Pesa
a Pes za rok wypuści coś na miano Pesa 6 ; )

Ten brak licencji pewnie nie będzie aż tak dotkliwy, pewnie ograniczy się do nielicencjonowanego loga ligi: http://www.fifaserwis.com/fifa11/screens/n...eaguefifa11.jpg i kilku drużyn.

CYTAT(Robcio @ Sep 10 2010, 19:46) *

Dawałem już to parę postów wyżej.
MaKu23
Wątpliwe żeby Pes dogonił FIfę chociażby za rok - nawet jak gameplay bedzie porownywalny, to przegra z jednego, prostego powodu - licencje na ligi. W Pesie jakby chociaz powrzucali jakies Teamy 1, Teamy 2, lub mozliwosc tworzenia nowych lig, tak, zeby pograc normalny tryb kariery, z wieloma ligami, tak to jest dosyc nierealistyczne. Swoja droga(sorry za offtop) dziwie sie, ze jeszcze Konami tego nie wprowadzilo.
JustMe1987

Gameplay wyglada ciekawie. Zachownie pilkarzy momentami bywa bardzo naturalne i nieszablonowe. Nie podobala mi sie kartka od sedziego z okolic 9 minuty i ilosc FPS-ow przy powtorkach. Niemniej jednak gra prezentuje sie bardzo obiecujaco. Warto by ja przetestowac na jakiejsc sensownej konfiguracji.

cool.gif
psmaras

Wyglada tak samo jezeli nie gorzej niz fifa 08 na ps3. closedeyes.gif

http://www.youtube.com/watch?v=EXFHuYBkZac
Raffels
Ja rozumiem, ze Ci sie nie podoba FIFA, ale jezeli nie potrafisz pisac obiektywnie, to nie pisz wcale.
FIFA 11 na PC to praktycznie FIFA 10 konsolowa z malymi upgrade'ami.Cos pomiedzy FIFA 10 a 11 na konsolach.
who_me
CYTAT(psmaras @ Sep 11 2010, 15:13) *
Wyglada tak samo jezeli nie gorzej niz fifa 08 na ps3. closedeyes.gif

http://www.youtube.com/watch?v=EXFHuYBkZac

Przypominasz mi trolla z Evo-Web.co.uk o nicku ,,Lons'' który na każdej stronie pokazuje jak bardzo nie może sie pogodzić z tym ,że to teraz Fifa jest jednak grą lepszą. Jestem pewny , że jesteś tą samą osobą.
psmaras
CYTAT(who_me @ Sep 11 2010, 18:33) *
Przypominasz mi trolla z Evo-Web.co.uk o nicku ,,Lons'' który na każdej stronie pokazuje jak bardzo nie może sie pogodzić z tym ,że to teraz Fifa jest jednak grą lepszą. Jestem pewny , że jesteś tą samą osobą.

Mhm... ciekawe czego sie dowiem o sobie w nastepnych postach wink.gif. Ty z kolei czujesz sie lepszy od tych co graja na czyms innym niz X-box i w inna pilke niz fifa. Pozwolisz ze przypomne:

CYTAT
cry,cry

przeciez to nawet nie sa twoje video ;]

ty nawet nie masz xboxa psmaras moj kolego drogi

To juz na 100% wink.gif

Nie wiem co jest nieobiektywnego w moim porownaniu. Widac czarno na bilym ze gra prze ostatnie 3 lata praktycznie sie nie zmienila. I jak ma sie to do zarzutow pod adresem PES'a ze sie nie rozwija closedeyes.gif
who_me
Naprawde nie wiem co to wnosi nowego do tematu ? Szukasz potwierdzenia na forach która gra jest lepsza ? Umierająca scena pesa mówi wszystko za siebie.
unikat
pewnie nieźle będzie trzeba ulepszyć kompa bo nie wierze ze na byle średnim sprzęcie komuś pójdzie ; ]
MaKu23
Wyższych wymagań niż PES raczej mieć nie będzie.. mam nadzieję wink.gif
JustMe1987
CYTAT(Rzepa7 @ Sep 11 2010, 22:21) *
pewnie nieźle będzie trzeba ulepszyć kompa bo nie wierze ze na byle średnim sprzęcie komuś pójdzie ; ]

"wymagania sprzętowe: Dual Core 2.4 GHz, 1 GB RAM, karta grafiki 256 MB RAM (GeForce 8800 lub lepsza), Windows XP/Vista/7"

zrodlo: http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=14523
psmaras
CYTAT(who_me @ Sep 11 2010, 22:14) *
Naprawde nie wiem co to wnosi nowego do tematu ? Szukasz potwierdzenia na forach która gra jest lepsza ? Umierająca scena pesa mówi wszystko za siebie.

Scena i tak jest mocniejsza niz przy fifie, ktora wcale jej nie ma closedeyes.gif
DeViLl0o
CYTAT(psmaras @ Sep 12 2010, 00:44) *
Scena i tak jest mocniejsza niz przy fifie, ktora wcale jej nie ma closedeyes.gif

Nie wiem po czym to stwierdzasz... no ale jeżeli twoim zdaniem mała ilość bo 25.777 tys. pobrań PLP10 to skutek sceny FIFA której według Ciebie nie ma, no to ja dziękuję. Ta liczba to tylko wynik pełnych pobrań z serwera FIFAPolonia a trzeba dodać do tego także Torrenty i p2m, a także sprzedaż na allegro laugh.gif długa historia z ogórkami. To ta liczba pewnie by wzrosła do ok. 30 tysięcy spokojnie.

Sam obecnie gram w PES, bo póki co na PC nie ma lepszej kopanki ale mam nadzieję, że nie zawiodę się na Pecetowej 11 i w końcu wrócę na stare śmieci.

psmaras - wspominałeś, że 11 na PC wygląda gorzej od 08 na PS3 no cóż... nie każdy woli grać w 8 kierunkach ruchu a niżeli w pełnych 360* wink.gif
unikat
ale i tak pewnie Pctowa wersja nigdy nie osiągnie tego co Xbox czy PS3 ; )
MaKu23
Niby dlaczego? Co do sceny -gra na PC była słaba, którą zjadał nawet sztuczny Pes, to wiadome że mało kto chciał grać w Fifę - teraz się to zmieni, mało kto będzie pewnie grał w Pesa..
Chomas!
CYTAT(psmaras @ Sep 12 2010, 00:44) *

Samo to co napisał Dev, oraz to że obydwie sceny się przenikają (ostro się przenikają... Daro969 to patchmaker FP, wiele plików jak np. piłki to to samo).

Scena FIFY nie istnieje? To chyba jej nie znasz. Bo scena FIFY ma samo to że działa na innych zasadach niż PESowska (tzn- gdy tworzysz patcha nie możesz użyć plików kogoś z innego serwisu, o ile nie dostaniesz zgody) rozwinęło ją bardzo.

Scena FIFY istnieje i ma się bardzo dobrze, lepiej jak ta PESowska. A teraz to już wgle.
psmaras
CYTAT(DeViLl0o @ Sep 12 2010, 09:55) *
psmaras - wspominałeś, że 11 na PC wygląda gorzej od 08 na PS3 no cóż... nie każdy woli grać w 8 kierunkach ruchu a niżeli w pełnych 360* wink.gif

Tylko ze do tego trzeba sie przyzwyczaic do gry na analogu i miec niezla orientacje przestrzenna. Przy bocznym rzucie kamery trudno ocenic wlasciwy kat wychylenia. Wiec nawet trudno jest osiagnac poziom z 8 kierunkow nie mowiac juz wypracowaniu przewagi.
Mylicie scene patchmakerów z scena graczy ;D. Ja mialem na mysli scene ktora organizuje nieoficjalne turniej lanowe podczas ktorych panuje swietna atmosfera. Poza turniejami organizowanymi przez EA, fifa nic takiego nie ma. I nie ma sie czemu dziwic bo kto ma to robic? 15 letni mistrz fifa 09 ?closedeyes.gif
Chomas!
CYTAT(psmaras @ Sep 12 2010, 12:38) *
Tylko ze do tego trzeba sie przyzwyczaic do gry na analogu i miec niezla orientacje przestrzenna. Przy bocznym rzucie kamery trudno ocenic wlasciwy kat wychylenia. Wiec nawet trudno jest osiagnac poziom z 8 kierunkow nie mowiac juz wypracowaniu przewagi.
Mylicie scene patchmakerów z scena graczy ;D. Ja mialem na mysli scene ktora organizuje nieoficjalne turniej lanowe podczas ktorych panuje swietna atmosfera. Poza turniejami organizowanymi przez EA, fifa nic takiego nie ma. I nie ma sie czemu dziwic bo kto ma to robic? 15 letni mistrz fifa 09 ?closedeyes.gif

Też są robione... ostanio miałem propozycję do współpracy w takich turniejach... poza tym ten turniej nie organizuje EA, a FIFA z EA tongue.gif Ale w 09 fakt- może miał dzień życia ;D
psmaras
Ale gdzie?! W ogole jest oficjalna strona sceny fify?
Oto lista rozegranych turiejow z pes-secna.pl w pes2010:

CYTAT
Jabłonna Lacka Cup 12

[29.08.2010] I EDYCJA SŁUPSK H-TRICK CUP

II EDYCJA Turnieju Łopatki Cup Turniej Przełożony na 29.08.2010

[21.08.2010]TURNIEJ BLACK and WHITE HOTEL CUP PES2010

[13.06.2010] Łopatki Cup

[08.08.2010] Wodzisław Śląski

[18.07.2010] Koluszki Cup II - turniej PES2010 na PS3

Styczeń z Pro Evolution Soccer 2010

[30.05.2010] EGU CUP III 123

[2.Maj.2010] MENAGO CUP 2 SZCZECIN

[28.02.2010] DTW Wasilków Cup 4 123» 8

[23.01.2010] Wodzisław Śląski - Mistrzostwa Śląska PES 2010 123» 13

[20.02.2010] Złotoryja Cup 12 31 IvanPL 1,686 22nd February 2010 - 23:54

[07.02.2010] Siemiatycze 'Wodnik Cup' 1234

[14.02.2010] Łódź - "WSINF Cup" 123» 5

ELECTRONIC GAMES PARTY 2010 - Kłomnice (powiat częstochowski) 12

[16.01.2010] Wrocław - Tawerna Cup V

[20.12.2009] CONNECT CUP II

[14.11.2009] Wrocław - Tawerna Cup IV

PES COMBO'S CUP 8 (Nowy sezon)

[24.10.2009] Warszawa, Blue City - pierwszy turniej PES 2010 w Polsce

Do tego drugie tyle mnieszych, lokalnych turniejow ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.