Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 2010 - dyskusja.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer News
Stron: 1, 2, 3, 4
Tolek
No, sporo się dzieje. Ciekawe, jak będzie wyglądać gra na E3, na pewno nie będzie gotowa, ale zapewne będzie widać, w jakim kierunku wszystko idzie smile.gif.
cycek
dokladnie za pare dni juz bede wiedział co warty jest nowy Pes tongue.gif
ShockER
Yhy, pokażą Ci trailer i 2 screeny ^^
cycek
zobaczymy smile.gif
ShockER
Obym sie mylił oczywscie i było juz bardzo duzo info na temat nowego PES'a
Tak więc dziel się jak wrócisz z LA cycek biggrin.gif
batman
Sam jestem ciekawy jak gra wypadnie na E3. I pomyśleć ,że trochę wysiłku co do konwersji z konsol i FIFA powoli biła by PESa. Konami musi pójść w dobrym kierunku.
cycek
hehe xD no powiem powiem xd a tak na serio to chętnie chciałbym sie znalesc na tych targach ale w sumie zaraz beda filmiki z gry na tubie czy na stronach wiec zaczekamy i tak tongue.gif wtedy bedziemy mogli zaczac rozmowe biggrin.gif o Nowym Pesie
mati_910
Czy na targach E3 oprócz tego pierwszego trailera ze strony głównej będą przedstawione jakieś gameplaye z samej gry, czy to co zaprezentowało KONAMI dnia dzisiejszego to wszystko co mieli w formie video?
PES34
zbanujcie wreszcie tego goscia!!
Co do trailera , to zbyt wiele nie mówi , tylko tyle , że zamiast 3 strzałek dotyczących obrony będziemy mieli podziałke:)
Cieszy za to większy nacisk na grze w obronie:)
kksm
Jak wielu z was wie i równie wielu z was nie wie Konami na swojej stronie umieściło dziwne odliczanie nad którym widnieje napis "PES WANTS YOU". Moim zdaniem odliczanie to prowadzi do otwarcia nowego imagu strony lub wypuszczenia kolejnego trailera jednag na jednym z for przemieszczając się po googlach przeczytałem, że Konami uporało się w tym roku już z większością szmerów-bajerów i zrobi BETA TESTYdla graczy aby ci znaleźli błędy i pomogli w rozwijaniu się gry. Moim zdaniem jest to mało prawdopodobne, ale kto wie ten tajemniczy napis "PES WANTS YOU" na moje oko oznacza polskie "PES CIE POTRZEBUJE" lub "PES CHCE CIE" jak kto woli... Co wy myślicie na temat tego odliczania? Czy waszym zdaniem prawdopodobna jest informacja z BETA TESTAMI?
Moim mażeniem było by uchylenie graczom gameplayu lub właśnie BETA TESTY, które nawróciły by Konami na dobrą drogę z której ostatnio nieco chłopaki zboczyli.
Fakt, że Konami coraz bardziej liczy się z graczami choć ich polityka troche mi nie odpowiada, że nie chcą zmieniać tego co postanowili sami choć nie podoba się to innym.
LINK DO STRONY:

KLIKNIJ TUTAJ

P.S Ale się rozpisałem.
P.S2 Zapraszam do dyskusji.
ShockER
Dowiemy się za trzy dni i 10 godzin ^^ Świetnie by było gdyby rzeczywiście chodziło o wersję beta dla graczy biggrin.gif Takie coś naprawde mogłoby strasznie pomóc w rozwoju gry, wyeliminować błędy, udoskonalić to co graczom podobało się najbardziej, pozbyć tego co irytowało testerów.. Ale to pewnie tylko marzenia ;D
Chociaż to hasło.. ;d hmm.. daje do myślenia biggrin.gif Jeśli chodziłoby tylko o nowy layout stronki, to myśle, że Konami nie robiłoby z tego wielkiej sprawy do której trzeba odliczać dni ^^
1908
Mam pytanie czy wiadomo coś odnośnie wykorzystania Champions League w Master League? było by świetnie.
ShockER
Liga Mistrzów będzie zintegrowana z trybem ML ;p
Rafo37
Ehh licznik sie skonczyl i znowu jakis zegar leci :/
Flaku
działa już też tak miałem ale już działa
mati_910
Witam. Zna ktoś na tyle dobrze język hiszpański by przetłumaczyć, bądź chociaż opisać w skrócie tę notkę (link poniżej) na temat PES 2010? z góry dziękuję ; )

http://www.arcrom.es/konami/pes2010/toma_nota.asp
qwerte
CYTAT(mati_910 @ Jun 26 2009, 16:44) *
Witam. Zna ktoś na tyle dobrze język hiszpański by przetłumaczyć, bądź chociaż opisać w skrócie tę notkę (link poniżej) na temat PES 2010? z góry dziękuję ; )

http://www.arcrom.es/konami/pes2010/toma_nota.asp

To jest konkurs którego zwycięzca będzie na okładce PES'a 2010 w Hiszpanii.

Tłumaczenie Google Translate:
Masz nominację:
17 i 18 lipca w Madrycie i Barcelonie odbędzie się we współpracy z odlewania Game wyboru naszego bohatera:
Madrid: Centro Comercial Principe Pio - Game
Barcelona: Centro Comercial Driver - Game.

Aby wziąć udział w audition musisz:
1. Haberte tutaj rejestrowane przez wypełnienie i wysłanie formularza
2. Bądź życia.
3. Demostar jesteś fanem PES w odlewania wysłaniem kopia PES 2009.
4. Być dostępne dla dwóch dni, aby uczestniczyć w filmowania i fotografia pędy, które odbędzie się w Londynie i Liverpoolu pomiędzy 30 lipca i 21 sierpnia.
5. Konami przypisać prawa do wizerunku 30 października 2010
Jeśli chcesz notatki, nie wiele, ponieważ myślisz, że może ograniczyć liczbę kandydatów do odlewania.
mati_910
Dzięki wielkie wink.gif) myślałem, że to jakieś info o grze wink.gif
Cz3Cz3n
Filmik pes2010 interview polecam! http://www.youtube.com/watch?v=mEH6u6GZmMI
lowrider
http://www.gamezilla.pl/content/nowe-scree...a-jak-mecz-w-hd

kilka screenów z 2k10
Cz3Cz3n
http://www.youtube.com/watch?v=BtSDzVYnMIg filmik ukazujacy menu gry:D chyba prawdziwy?!
Cz3Cz3n
http://www.youtube.com/watch?v=QmnCleERlck nowy trailer pes 2010!!!!
ShockER
Animacje biegu nadal są do dupy.. ale z taktycznego punktu widzenia może się podobać ^^
Tomak
Tragedia, zapowiada się kolejny rok piłkarskiej posuchy na PC...
Kubbas
A nie mówiłem

;]

Znowu będzie PES 6, który to już rok?
ShockER
4 chyba ^^ PES 6.5 Patch v5 a potem może PES 2011? xD
EjPii
http://www.gamersyde.com/stream_pro_evolut...1-12435_en.html

Ten filmik to gwóźdź do trumny. Messi znowu niewyciekane dziecko, Henry strzela(?), a piłka nawet buta nie dotknęła. No i ta wrzutka. Możliwe jest takie idealne dośrodkowanie zewnętrzną częścią stopy!!?? TRAGEDIA a filmiki z gamescom jeszcze bardziej pokazują, że to 2009+kilka poprawek, ale tutaj trzeba wymienić całą grę!!!

Znowu PES6 i czekanie aż wielmożne EA zrobi FIFE na PC taką jak na konsole unsure.gif
jaro9
No racja..zrobili też coś na wzor fify tj przedtswianie składów i formacje.Ogółem z daleka wygląda to jak Pes 2009...
JustMe1987
PES 6 jest swietny ale 4 rok grania to juz troche moze zaczac nudzic tongue.gif Zeby tak ea laskawie nie olewalo pc userow to nie mialbym teraz dylematu czy kupic nowego kompa i grac sobie w 6 dalej czy zainwestowac w pleja badz xa i pograc w dobra kopanke od ea. Zaczynalem przygode z wirtualna kopana od world cupu 98 potem byly issy i pesy ale to co od 2008 roku dzieje sie z pesami to dla mnie niepojety armagedon. Dosc odcinania kuponow od marki ktora konami wyrobilo sobie issami i pesami az do 6. Nawet rozbudowana kariera nie uratuje nowej czesci... 360* jest ale w fifie mellow.gif Zal patrzec jak 3 rok z rzedu pod szyldem pes wyjdzie taki crap.. Ludzilem sie przyznam szczerze ze bedzie lepiej i myslalem ze do 3 razy sztuka ale jednak czas chyba przyznac ze czas pesa przeminely bezpowrotnie..
2pac
Każdy gani tego PES'a, ale i tak wszyscy bedą w niego ciupać przez cały rok. Powiem tak: źle nie jest, ale spodziewałem sie czegoś niebo lepszego. Przydałby się PES6 o grafice 2009 i czcionce i menu 2010.
Kubbas
CYTAT(JustMe1987 @ Aug 19 2009, 19:21) *
PES 6 jest swietny ale 4 rok grania to juz troche moze zaczac nudzic tongue.gif Zeby tak ea laskawie nie olewalo pc userow to nie mialbym teraz dylematu czy kupic nowego kompa i grac sobie w 6 dalej czy zainwestowac w pleja badz xa i pograc w dobra kopanke od ea. Zaczynalem przygode z wirtualna kopana od world cupu 98 potem byly issy i pesy ale to co od 2008 roku dzieje sie z pesami to dla mnie niepojety armagedon. Dosc odcinania kuponow od marki ktora konami wyrobilo sobie issami i pesami az do 6. Nawet rozbudowana kariera nie uratuje nowej czesci... 360* jest ale w fifie mellow.gif Zal patrzec jak 3 rok z rzedu pod szyldem pes wyjdzie taki crap.. Ludzilem sie przyznam szczerze ze bedzie lepiej i myslalem ze do 3 razy sztuka ale jednak czas chyba przyznac ze czas pesa przeminely bezpowrotnie..

Wg mnie Fifa jest strasznie overrated, przynajmniej mi nie przynosi takiej radości jak granie w PES'a 6, 5 rok i nadal szóstka potrafi zaskakiwać.
who_me
CYTAT(Kubbas @ Aug 19 2009, 19:19) *
Wg mnie Fifa jest strasznie overrated, przynajmniej mi nie przynosi takiej radości jak granie w PES'a 6, 5 rok i nadal szóstka potrafi zaskakiwać.

Jak sie gra na Youtube zamiast na konsoli to moze rzeczywiscie nie przynosic radosci i byc ,, overrated ,, tongue.gif
Kubbas
Youtube wprowadziło interaktywne granie?

Dotąd grałem w Fifę tylko na konsoli?

Skąd ja wiedziałem, że ten ignorant się odedzwie?

Umiejętność czytania i interpretowania by Ci się przydała smile.gif
who_me
CYTAT(Kubbas @ Aug 19 2009, 19:57) *
Youtube wprowadziło interaktywne granie?

Dotąd grałem w Fifę tylko na konsoli?

Skąd ja wiedziałem, że ten ignorant się odedzwie?

Umiejętność czytania i interpretowania by Ci się przydała smile.gif

Tak , chyba na ps2. Ostatnio byles zmuszony grac w nba2k9 na pc bo konsoli brak biggrin.gif
JuveR
CYTAT(EjPii @ Aug 19 2009, 16:24) *
http://www.gamersyde.com/stream_pro_evolut...1-12435_en.html

Ten filmik to gwóźdź do trumny. Messi znowu niewyciekane dziecko, Henry strzela(?), a piłka nawet buta nie dotknęła. No i ta wrzutka. Możliwe jest takie idealne dośrodkowanie zewnętrzną częścią stopy!!?? TRAGEDIA a filmiki z gamescom jeszcze bardziej pokazują, że to 2009+kilka poprawek, ale tutaj trzeba wymienić całą grę!!!

Znowu PES6 i czekanie aż wielmożne EA zrobi FIFE na PC taką jak na konsole unsure.gif

Gorzej niż tragedia. Nie tego się spodziewałem po KONAMI. Toć to PES 2009 z nieco wolniejsza rozgrywką. Na pewno nie wydam na takie coś 130zł...
FIFA 10 również nie wyjdzie na PC w next-genie, tak więc zero perspektyw na najbliższy rok.

Jak tak dalej pójdzie to nadal będę grał w PESa 4 closedeyes.gif (choć i na to ostatnio mało czasu)

CYTAT
PS. A nie mówiłem? ; )

A ja się łudziłem, że w tym roku będzie lepiej tongue.gif
kostek
Mam nadzieję, że te filmy to jakiś śmieszny żart.
Jeśli za PES2009 w nowym opakowaniu (+jakieś tam kosmetyczne poprawki) man wydać ponad 100 zł to dziękuję bardzo.

Już na filmach widać, że z kompem można grać ten sam schemat co zawsze (akcja skrzydłem, złamanie do środka, strzał = gol). Piłkarze dalej biegają z dildo w dupie.
Ehhh, szkoda się w ogóle rozpisywać.
Kolejny gniot.

PS. A nie mówiłem? ; )
Kubbas
CYTAT(who_me @ Aug 19 2009, 21:15) *
Tak , chyba na ps2. Ostatnio byles zmuszony grac w nba2k9 na pc bo konsoli brak biggrin.gif

Aha czyli ty wiesz czy grałem w Fifę na konsoli czy nie?

Nie ośmieszaj się ;] Nowego PES'a nawet nie bronisz? Starego tak broniłeś
Kubbas
O, dzięki, elegancka jakość wink.gif
who_me
INTERNATIONAL TEAMS

Europe 34 teams

Austria
Belgium
Bosnia And Herzegovina
Bulgaria
Croatia
Czech Republic
Denmark
England
Finland
France
Germany
Greece
Hungry
Ireland
Israel
Italy
Montenegro
Netherlands
Northern Ireland
Norway
Poland
Portugal
Romania
Russia
Scotland
Serbia
Slovakia
Slovenia
Spain
Sweden
Switzerland
Turkey
Ukraine
Wales

Africa (13 teams)

Angola
Cameroon
Cote D’Ivoire
Egypt
Ghana
Guinea
Mali
Morocco
Nigeria
Senegal
South Africa
Togo
Tunisia

The Americas (16 teams)

Canada
Costa Rica
Honduras
Mexico
Trinidad And Tobago
United States
Argentina
Bolivia
Brazil
Chile
Columbia
Ecuador
Paraguay
Peru
Uruguay
Venezuela

Asia/Oceania (16 teams)

Australia
Bahrain
China
Iran
Iraq
Japan
Kuwait
North Korea
Oman
Qatar
Saudi Arabia
South Korea
Syria
Thailand
UAE
Uzbekistan

CLUB TEAMS

English League = 20 teams - Manchester United and Liverpool licensed.
French League = 20 teams - Ligue 1 - Fully licensed
Italian League = 20 teams - Calcio - Filly licensed
Dutch League = 18 teams - Eredivisie - Fully licensed
Spanish League = 20 teams - Athletic Bilbao, Barcelona, Deportivo La Coruna, Espanyol, Athletico Madrid, Real Madrid, Real Mallorca, Sevilla, Valencia, Villarreal licensed.

Other Leagues A (56 teams)

Anderlecht
Club Brugge
Standard De Liege
Dinamo Zagreb
Slavia Praha
Sparta Praha
Brondby IF
F.C. Copenhagen
HJK Helsinki
A.E.K. Athens
Olympiakos
Panathinaikos
Marchidegna (fake name)
PAOK
Rosenborg
Huerpojauza C.F (fake name)
Wisla Krakow
SL Benfica
S.C. Braga
FC Porto
Sporting
Dinamo Bucuresti
CFR Cluj
FC Cerchizmajiu (fake name)
Ugonalce (fake name)
Alashergokh F.C. (fake name)
F.C. Kolugavinsk (fake name)
F.K. Ljemorac (fake name)
PFC Ryagzhilograd (fake name)
Lokomotiv Moscow
Spartak Moscow
Zenit St. Petersburg
Aberdeen
Celtic
Hearts
Rangers
FK Crvena Zvezda
AIK
IFK Goteborg
Hammarby Fotboll
Kalmar FF
FC Basel
A.S. Punoichongaux (fake name)
Besiktas
Fenerbahce
Galatasaray
Sivasspor
MFK Trnolevoce (fake name)
Shakhtar Donetsk
FK Metalist Kharkiv
Dynami Kyiv
Boca Juniors
River Plate
SC Internacional
PES United
WE United

Other Leagues B = 18 teams - empty

http://winningelevenblog.com/blog/pes-2010-team-list/
Tomak
CYTAT(EjPii @ Aug 19 2009, 17:24) *

hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahaha, przezabawnie się ubawiłem.
Kubbas
CYTAT(Tomak @ Aug 20 2009, 00:38) *
hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahaha, przezabawnie się ubawiłem.

Dosłownie.
Pelas
Boże! Widzisz i nie grzmisz...
jedyne co jest warte uwagi to grafika...no ale to radosci z grania niestety nie da;/
who_me
Wstyd zeby w 2009 roku tak wygladaly animacje biegu. Podanie Messiego , Strzal Henrego i zachowanie Reiny to parodia.
Kubbas
Strzał Henryego? biggrin.gif On przecież nawet piłki nie dotknął, komedia, wstyd konami.
biggala2310
Marchidegna - to musi być grecka drużyna, bo jest pomiędzy greckimi. Zapewne AE Larisa.
Huerpojauza C.F - Jest pomiędzy "N" jak Norway, a "P" jak Poland. Może to być Stabæk, a może Lech Poznań.
FC Cerchizmajiu, Ugonalce, Alashergokh F.C., F.C. Kolugavinsk, F.K. Ljemorac, PFC Ryagzhilograd - W tym gronie jest na 100% Steaua, Rubin Kazań i CSKA Moskwa, poza tym może Unirea Urziceni, Dynamo Moskwa. Ostatną może być Amkar Perm, FC Timişoara lub Rapid Bukareszt.
A.S. Punoichongaux - raczej FC Zürich.
MFK Trnolevoce - Trabzonspor.

Mała rozkminka.
Giovani
Ja wam powiem, że to całkiem nieźle się prezentuje.
Wiem, każdy może wyrazić swoje zdanie na forum, moje jest takie, że ta gra będzie bardzo ciekawa.
I tutaj gameplay znalazłem gdzieś w jakości HD!
Gameplay

Rzecz jasna też jestem zły, że nie będzie Bundesligi i ogólnie, że tak mało lig i zespołów będzie sad.gif
Trzeba będzie czekać na Patche tongue.gif
p3sman
ehhh szkoda gadać :/

ile lat jeszcze panowie z konami będą nas tak zwodzić? :/
Roger
Szykuje się kolejny nie wypał ;/
jedynie pod względem graficznym PES wygląda bardzo dobrze, reszta słabo . To samo prawie co PES 2009 .
Kolejny rok trzeba będzie zostać przy PES 6 wink.gif
who_me
Seabass grajacy w swoje najnowsze dzielo biggrin.gif

http://www.jeuxvideo.tv/video/defis-de-la-...tml#view:295866
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.