Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 2010 - dyskusja.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer News
Stron: 1, 2, 3, 4
perONE
Kurde ten trailer mnie rozwalił laugh.gif Po pierwszych screenach, szczególnie mordy, wydawało mi sie ze ten pes to będzie przełom. Ale nic z tego.
Strzał th14 bajeczny, bieg messiego tez niesamowicie załosny, a oborna Reiny pod koniec filmiku to już poezja laugh.gif

Czyli pes6 nigdy nie umrze smile.gif
Kubbas
Trzeba przyznać, że fajnie udają emocje płynące z gry ;]

Przez ten cały czas klepania nie zrobił żaden z nich jakiejś kompletnej akcji, piłkarze za daleko wypuszczają gałę, słaba kontrola nad graczem...koszmar.

Btw co do tego filmiku z Fify podanego wcześniej, 2010, to prezentuje się na prawdę wyśmienicie, ale nie wiem po co wypunktowane te "cechy" Fify są, gdyż choćby w PES'ie 6 znajdę je wszystkie prócz ustawianych wolnych, na prawdę świetna sprawa z własnymi konfiguracjami.
Giovani
Panowie, kiedy można spodziewać się wersji Demo?
saluch
pewnie przełom września/października jak co roku (ze wskazaniem na październik biggrin.gif )
EjPii
Trzeba się pogodzić z tym, że długo nie ujrzymy lepszego PESa.
Tutaj nawet nie chodzi o to co chce Konami, a czego nie. PES3,4,5,6 to tak naprawdę podobne gry. Na tym samym silniku, co rok wprowadzano kilka dobrych zmian w rozgrywce. Tylko wtedy było łatwiej, bo gra miała solidne fundamenty (PES3). Gdy zapowiedziano rewolucję szampany wystrzeliły, a gracze z językami na wierzchu czekali na PESa next-gen. Niestety 2008 była tragedią. Fundamenty ledwie stoją, a już trzeba robić 2009. Tak jak w poprzednich latach kilka poprawek(wydajność), ale tym razem tylko załataliśmy największe dziury, a po przeciwnej stronie nowy obóz postawiło EA i ostrzeliwuje nas swoim budżetem i marketingiem(jak oni sprzedają ten shit na PC, sam nie wiem).

PES nie zmieni się dopóki nie zmienią silniczka. Walnęli cienie, ale to nadal to samo. Trzeba czasu i pieniędzy....a tego w tym kryzysie będzie mało.
who_me
Pesy 1-6 bazowaly na tym samym silniku co pes08-10 .. jedyne co sie zmienilo to silnik graficzny. Dzisiaj mamy te same skrypty co 6 lat temu.

Kolejny filmik

http://www.insidegamer.nl/xbox360/pes2010/videos/11743

Edit: Rok 2009 a zawodnicy jeszcze biegaja po skosie biggrin.gif przeciez to wyglada jak moja pierwsza kopanka na pc z 92 roku.Fizyka w tej grze to kolejny dramat - gracze odbijaja sie od siebie jak kolki :/
Giovani
Nie ma co, FIFA jedyne co będzie mieć dobrę to chyba ten gameplay w końcu, bo twarze i ogólnie koszulki itp wyglądają tragicznie.
Sergio Ramos wygląda jak Fernando Torres, nie,nie to jest żałosne.
Miejmy nadzieje, że tak jak ktoś pisał "to jest ta wersja beta" a, że sama gra będzie nieco lepsza.
EjPii
Drybling 360* laugh.gif
hahahahahahahha <--- Konami tak jak z FIFĄ na PC życzę wam jak najwięcej piratów, bo ja będę ściągać PESa 6.5 wink.gif

http://www.gamezilla.pl/video/fifa-10-i-pe...ownuje#comments ---> świetne porównanie nowych kopanek.
p3sman
CYTAT(EjPii @ Aug 21 2009, 09:20) *
http://www.gamezilla.pl/video/fifa-10-i-pe...ownuje#comments ---> świetne porównanie nowych kopanek.

czy takie świtne to ja nie wiem ;p

koleś głównie się skupił na tej fifie, o pesie coś poprzebąkiwał biggrin.gif
EjPii
A co ma mówić o słabszej grze. Wspomniał o grafice, beznadziejnej kontroli piłki, a FIFA tak się zmieniła, że jest najlepszą grą i znowu bije pesa.
Giovani
FIFA się zmieniła ^^ I jest najlepszą grą Hahahahaah, chyba na XboXa i PS3.
Co to PC, to będzie takie samo badziewie jak rok temu, zmienią może tylko troszeczkę ale najbardziej i tak na łeb biją twarze w FIFA.
Fabregas wygląda jakby był chory na zespół Downa, a Sergio Ramos wygląda jak F. Torres.
FIFA póki co jest lepsza tylko na konsole, na PC nigdy nie będzie lepsza, chyba, że zrobią taką jak na XboX!
A co do tego nowego PESa, musimy poczekać, jak widać na każdym tym gameplay, jest to ta sama wersja BETA, czy jakoś tak tongue.gif
Nie wiadomo jak będzie wyglądał w finalnej wersji. Dowiemy się być może w Demo, a dopiero może w pełnej wersji.
Trzeba czekać! I nie przekreślać od razu KONAMI!

Tak jak wyczytałem gra dopiero jest ukończona w 75%!
EjPii
Giovani
A myślisz, że o czym piszemy?!!! Liczy się TYLKO FIFA na konsole. Na PC nie ma nawet tematu. Tam rządzi PES 6.5 biggrin.gif
Tomak
CYTAT(Giovani @ Aug 21 2009, 13:39) *
I nie przekreślać od razu KONAMI!

Ależ nikt ich nie przekreśla. Sami się już skreślili jakiś czas temu.
El Polacco
CYTAT(Kubbas @ Aug 20 2009, 01:25) *
Strzał Henryego? biggrin.gif On przecież nawet piłki nie dotknął, komedia, wstyd konami.

To jest innowacja Konami, strzaly "noga Boga".
2pac
http://www.gamezilla.pl/video/fifa-10-i-pe...ownuje#comments

Sprawdźcie to!! W 2:46 minucie wsłuchajcie się, to wyglada jakby polski komentarz biggrin.gif
1908
Koleszka rzeczywiscie troche zbyt skupił się na fifie, ale co do PESa ma racje że nie tego oczekiwaliśmy poki co ja widze odsmazony kotlet z nową lepszą panierką czyt. grafiką nic pozatym naprawde. Cieszy mnie jeszcze fakt ze w ML będzie Liga Mistrzów, prawdziwa waluta i ogolnie rozbudowany tryb menadzerski.

Miejmy nadzieję że Konami nas jeszcze zaskoczy.

Rzeczywiscie slychac Polski Komentarz w 2:46
Kubbas
CYTAT(El Polacco @ Aug 22 2009, 04:16) *
To jest innowacja Konami, strzaly "noga Boga".

Na pewno Maradonie się spodoba biggrin.gif Ale czy graczom?
p3sman
CYTAT(2pac @ Aug 22 2009, 13:35) *
http://www.gamezilla.pl/video/fifa-10-i-pe...ownuje#comments

Sprawdźcie to!! W 2:46 minucie wsłuchajcie się, to wyglada jakby polski komentarz biggrin.gif

a któż to komentuje? nie poznaję... unsure.gif
Bo0os
ide zalać pałke, FIFA lepsza od PES'a

koniec świata...
EjPii
Borek komentuje? unsure.gif Coś tam mówi: "Daleka wrzutka.....strzał z impetem" co jest ku*** xD ?? To ten mecz Lecha? Tylko skąd on się tam wziął?

Facet po prostu skupił się na lepszej grze jaką jest FIFA. Konami pozostało PC, ale i tak FIFA się sprzeda i żółtkom przewiduje kłopoty :/
Dla mnie wystarczyło: "niedorobione mniejsze dziecko", "bezwład zawodników" czyli PES2009!!!

Polecam od 1:22 http://www.youtube.com/watch?v=g-Hk08u_h2k. Zwróccie uwagę na schematy (czyli znowu ciekanie skrzydłem i wrzutka), miotanie się botów przy bramce xD
PS: Ma ktoś jakieś filmiki FIFY PC? Chciałbym porównać.
IronTiga
CYTAT(EjPii @ Aug 20 2009, 22:28) *
Trzeba się pogodzić z tym, że długo nie ujrzymy lepszego PESa.
Tutaj nawet nie chodzi o to co chce Konami, a czego nie. PES3,4,5,6 to tak naprawdę podobne gry. Na tym samym silniku, co rok wprowadzano kilka dobrych zmian w rozgrywce. Tylko wtedy było łatwiej, bo gra miała solidne fundamenty (PES3). Gdy zapowiedziano rewolucję szampany wystrzeliły, a gracze z językami na wierzchu czekali na PESa next-gen. Niestety 2008 była tragedią. Fundamenty ledwie stoją, a już trzeba robić 2009. Tak jak w poprzednich latach kilka poprawek(wydajność), ale tym razem tylko załataliśmy największe dziury, a po przeciwnej stronie nowy obóz postawiło EA i ostrzeliwuje nas swoim budżetem i marketingiem(jak oni sprzedają ten shit na PC, sam nie wiem).

PES nie zmieni się dopóki nie zmienią silniczka. Walnęli cienie, ale to nadal to samo. Trzeba czasu i pieniędzy....a tego w tym kryzysie będzie mało.

i wszystko na ten temat!
w pełni się z Tobą zgadzam smile.gif
PES3 był czymś przełomowym, ale też był czymś zajebiście dobrym i dał ten fundament
natomiast PES2008 był już dla mnie lekką porażką, liczyłem na coś lepszego za rok, a tym czasem KONAMI dalej brnie w gówno mad.gif
i w tym roku nie ma co czekać... będzie po prostu nowy PES 2009 dry.gif

Tolek
Spójrzmy prawdzie w oczy. PES'a dobrego nie będzie, dopóki gra będzie powstawać na modyfikowanej bazie 2008. Konami musi zdać sobie sprawę, że jako baza do tworzenia nowych gier z serii nie nadaje się on ni ch*ja... Cóż mogę powiedzieć, liczę po prostu że będzie lepiej niż w 2009.

Część graczy PC'towych zostaje przy szóstce, a część kupuje nowe Pes'y... I wiedząc, że ci gracze je kupią, Konami tworzy nowe produkcje po najmniejszej linii oporu, bo zrobienie wszystkiego od nowa pochłonęłoby kilkakrotnie więcej kasy...
IronTiga
Nie którzy (np. ja) zostają nawet przy 'piątce'... aczkolwiek, teraz gram w tą nieszczęsną 'dwa-dziewiątkę' głównie ze względu na aktualne dane.
Tak jak mówisz Tolek, do póki KONAMI będzie trzepać z kasę z next-genowych wersji, to dalej będziemy dostawać fatalnego PESa closedeyes.gif
Już bym wolał odgrzewaną 'szóstkę' czy 'piątkę', czy też każdą inną część serii, ale nie mogę już patrzeć na PES2008 z 2008 roku, PES2008 z 2009 roku i PES008 z 2010 roku mad.gif
Dobrze ze chociaż pomarzyć można o powrocie do starszych części, i ze dalej można w nie pograć smile.gif
Tolek
Uważam że idąc w kierunku, w jakim szła 5 część, seria Pro Evo byłaby najprzyjemniejszą w graniu symulacją boiskowych wydarzeń. Mam wielki szacunek do tej części smile.gif.
Vadiim
CYTAT(biggala2310 @ Aug 20 2009, 14:18) *
Marchidegna - to musi być grecka drużyna, bo jest pomiędzy greckimi. Zapewne AE Larisa.
Huerpojauza C.F - Jest pomiędzy "N" jak Norway, a "P" jak Poland. Może to być Stabæk, a może Lech Poznań.
FC Cerchizmajiu, Ugonalce, Alashergokh F.C., F.C. Kolugavinsk, F.K. Ljemorac, PFC Ryagzhilograd - W tym gronie jest na 100% Steaua, Rubin Kazań i CSKA Moskwa, poza tym może Unirea Urziceni, Dynamo Moskwa. Ostatną może być Amkar Perm, FC Timişoara lub Rapid Bukareszt.
A.S. Punoichongaux - raczej FC Zürich.
MFK Trnolevoce - Trabzonspor.

Mała rozkminka.

Hahahahhaahahahaha jakie nazwy drużyn :DDDD I ja mam wydac 40 funta po to, zeby pograc sobie FC Cerchizmajiu albo Alashergokh F.C ? biggrin.gif

Traktujmy sie powaznie KONAMI ;-)

Ja zawsze ich traktowalem bardzo serio, ale teraz jak mi przychodzi grac na surowcu na Xie to po prostu widze, ze bez patchow ta gra dupy sie nie trzyma ;-)))

FC Cerchizmajiu
laugh.gif laugh.gif

I badz tu czlowieku madry i wiedz, ze np FC Czumbarakikafraka to np Dynamo Moskwa ;D albo ze Okonamyotolokoczeke FC to Sparta Praga...

Pewnie znow 8 stadionow biggrin.gif..
4 pary korkow biggrin.gif
2 anmiacje...

A sam bieg pilkarzy to dla mnie nadal jedna wielka porazka, ja nie wiem, ale nigdy tak nie mialem, aby po obejrzeniu filmikow przed sama premiera gry, baaa.. przed premiera demka, abym sie czul tak zrazony.. Pewnie to przez te poprzednie wersje PESA tak mam, bo jak juz widze jakikolwiek filmik czy to z targow czy z prywatnych kolekcji, i jak widze bieg pilkarzy, zachowanie bramkarzy, ktorzy nadal rzucaja sie w miejscu na brzuch niczym wytrawny żołnierz na poligonie, to po prostu trace najmniejsza ochote grania w ta gre i nawet demka sciagac mi sie nie chce choc mimo wszystko sciagam zawsze i zawsze wlasnie potwierdzaja sie moje slowa i juz dluuuuuuuuuugo dlugoo w ta gre nie gram..
Kur!a... Gdzie sie podzialy czasu, w ktorych czlowiek widzial filmiki preview PES'a 4,5,6 to mimo, ze nie widzial nawet 20 zmian wzgledem poprzednich czesci to itak byl tak niesamowicie zjarany, ze siedzial na necie po 24/24 i wypatrywal kolejne filmiki i kazda akcja bramka czy byle pierdołą sie tak cieszyl, ze nie mogl sie doczekac demka starego, poczcciwego pesiora, a kiedy juz ono wyszlo, to nie szedl do szkoly, symulowal choroby, wypatrywal Time Expender'y i zrywal nocki, zeby grac chcoby nawet czteroma druzynami na krzyz, juz z samego poczatku bawil sie patchami wgrywal, tworzyl i odliczal godziny i dnie do premiery full wersji.. A tutaj w tym przypadku.. pFFF wink.gif Dla mnie PES juz skonczyl swoja kariere po zagraniu w DEMO 08..Ja juz pisalem sto razy, ze kolejne 4 lata beda na silniku tym, na ktorym jest 08, wiec ja na pewno przez jeszcze jakies 2,3 lata po PESA siegal nie bede do momentu, az nie wyjdzie kolejny mozliwy silnik, tym razem taki, ktory naprawde ZACHWYCI i znow na sama nazwe PES przed oczami stanie NAJLEPSZA KOPANINA ... I te licencje..Teraz jak juz wspominalem, gram na surowcu i zawsze grajac na PCcie, mialem w dupie czy jest jakies FC Cerchizmajiu czy FC Gumioki, i tak zawsze wgralo sie OFA wiec wszystko bylo elegancko, ale teraz... wtf?

Szczerze powiedziawszy, najszczerzej jak sie da... Kolejny rok, spedze przy FIFA 10 NG! ;-) To jest dla mnie jak na razie najwiekszy jesienny cel i to pewnie ta gierka pomoze mi przetrwac te rumorowe wieczory wink.gif..

KONAMI .. lepiej twórzcie gry o tematyce ping pong, gubicie sie strasznie, a jezeli pan Sebassa mówi, że ON sugeruje sie tym co mówia fani i gracze, to robi z siebie pacana, bo chyba nie widzial na oczy jak powstaje współpraca i efekty owej współpracy między fanami gry a tymi co je tworza.

POZDRAWIAM! circle.gif triangle.gif square.gif
EjPii
"Seabass: Na gamescom pokazaliśmy starą wersję Pro Evolution Soccer 2010" laugh.gif

Nasuwa się jedno słowo: Frajerzy. Ja im już nie wierzę. Nawet FIFA 10 PC będzie mieć drybling 360* i okaże się, że PES przegrywa na wszystkich frontach
Link: http://www.gamezilla.pl/content/seabass-na...ion-soccer-2010
Falcon
Jak dla mnie to mogliby w ogóle nie wydawać tej gry skoro znowu mamy dostać jakieś japońskie badziewie.
Najlepiej to do PES 6 dodaliby kilka nowych opcji, uaktualnili statystyki, transfery i jeszcze dodali kilka nowych klubów reprezentacji i było by git. Ach te marzenia. Od PES 6 seria spada po równi pochyłej. Szumne zapowiedzi i na tym się kończy.
Vadiim
Hahha, to tak jak by trener Realu Madryt po finale ligi mistrzow (przegranym finale) na łamach wszystkich gazet i mediow ogółem usprawidliwial by sie mowiac.. "nie zagralismy na serio, ten mecz potraktowalismy jak sparing, w nastepny meczu zagramy juz na serio " .
Oj KOnami Konami biggrin.gif Takiej parodii nie slyszalem czy tez raczej NIE czytalem - nigdy x))
Kubbas
W sumie może to prawda bo ja mało co ze zmian stricte gameplayowych widziałem na filmikach

Może dali starego PES'a na testy?
IronTiga
Kubbas, nie ma na co liczyć, dostaniemy to samo co rok temu i dwa lata temu... czyli słabą grę!
KONAMI coraz bardziej się ośmiesza...
albo niech wydają lepszą grę z roku na rok, albo niech jej nie wydają.
Jak już ktoś wyżej powiedział, dobre Pro Evolution Soccer skończyło na 'szóstce'
co z tego ze teraz mamy next-gena, że niby super grafa, jak nie ma już tej radości z gry jak kiedyś, TEJ TRUDNOŚCI (bo jak by nie patrzeć PES 2008 i 2009 są dość łatwymi grami), tej realistyczności (na pewno większej niż teraz).
Wszyscy chcemy powrotu do takich części jak 'piątka' cz 'szóstka', ale KONAMI się graczami widać nie interesuje i brnie dalej w tą wielką kupę. mad.gif
mogwil
a wie ktoś kiedy demo ?
EjPii
Myślałem, ze nigdy tego nie napiszę, ale....FIFA goni PESa nawet na PC unsure.gif Tragedia dla nas graczy pecetowych, bo FIFA NG wydaje się nie do dogonienia....
PES2010:
http://www.youtube.com/watch?v=8cQo_e3tSTI

Fifa 10 :
http://www.youtube.com/watch?v=fvT-wrgd4nE

FIFA 10 Next-generation:
http://tvgry.pl/?ID=570

Ten filmik z FIFY PC prawdopodobnie nie ma jeszcze dryblingu 360*. Chociaż i tak obie gry to roboty i sezon PESa 6.5 ZNOWU!!!
Bodzio94
sory ale trzeba być niezłym idiotą żeby powiedzieć ze PCtowa fifa goni PES'a w ogóle jak można porównywać fife na pc do pes'a ? żyjecie cały czas tą przeszłością tylko ten pes6 i pes6 era tego pes'a już sie dawno skończyła nierozumiem jak piszą ze pes6 jest lepszy od 2009 no rozumiem pod względem online może i tak ale reszta wypada marnie na ten czas gracie tylko w tego pes'a bo w online można grać całkiem za darmo.
EjPii
Bodzio94 - PES2009 to głupi ping pong. Piłka odbija się od tych pachołków(piłkarzy), schematy, bezwładność. PES6 ma lepszy gameplay. Niestety dry.gif
Konami tak jak EA wciska kit, tylko EA wciska ten kit tylko na PC.
Kubbas
Z tym, że FIFA na PC, jest lepsza od nowych PES'ów się zgodzę, ale od 6, 5, 4, 3, ISS 2; nie
EjPii
CYTAT(Kubbas @ Aug 29 2009, 18:39) *
Z tym, że FIFA na PC, jest lepsza od nowych PES'ów się zgodzę, ale od 6, 5, 4, 3, ISS 2; nie

Też tak myślę, a raczej:
PES6>PES next-gen, PES6>FIFA PC
PES Next-gen>FIFA09 PC, ale w tym roku można zaryzykować(jeżeli w FIFIE dobrze wprowadzą 360*)PES2010=FIFA10 PC. Jedna ma grafikę i animacje z przed wieku, a inna nowoczesny engine, ale ruchy robotów i odbijanie się piłki.
Bodzio94
omg 360 i 360 stopni pes tez bedzie mial 360 stopni w czym problem? fifa na pc to gówno graficzne i ogólnie konami coś robi z roku na rok anie wy pierdzicie ze pes 6 najlepszy ale ile go szlifowali ? pes 3,4,5, i 6 a 2008 od zera potem 2009 teraz 2010 i za rok myślę 2011 i zmiana silnika już i potem wszyscy będą gadać pes 2011 najlepszy a 2012 gorszy od fify ba pc.
Tomak
Bodzio, weź się naucz korzystać ze znaków interpunkcyjnych i dopiero później zabieraj głos.
EjPii
CYTAT(Bodzio94 @ Aug 29 2009, 19:38) *
omg 360 i 360 stopni pes tez bedzie mial 360 stopni w czym problem? fifa na pc to gówno graficzne i ogólnie konami coś robi z roku na rok anie wy pierdzicie ze pes 6 najlepszy ale ile go szlifowali ? pes 3,4,5, i 6 a 2008 od zera potem 2009 teraz 2010 i za rok myślę 2011 i zmiana silnika już i potem wszyscy będą gadać pes 2011 najlepszy a 2012 gorszy od fify ba pc.

To jest właśnie normalne. Nie jestem żadnym fanboy'em. Jeżeli za rok będzie lepszy PES wtedy będę go wysławiać, ale teraz jest bieda na PC. PES ma mieć 360*, ale po filmikach wnioskuję, że albo go nie ma albo jest badziewny. FIFA NG ma ten system na pewno i DZIAŁA. Dlatego czekam na jakiś oficjalny filmik/demo FIFY PC, bo ten system może dużo zmienić.
who_me
Video z najnowszej wersji gry

Widac znaczna poprawe w animacjach

http://vimeo.com/6331277
Vadiim
CYTAT(who_me @ Aug 29 2009, 22:21) *
Video z najnowszej wersji gry

Widac znaczna poprawe w animacjach

http://vimeo.com/6331277

Juz dzis rano ogladalem to widjo i pierwsze wrazenie to takie, ze to caaaaaaaaalkiem inna gra niz ta, ktora zaprezentowana na Gamescom wink.gif)) Calkiem inny pes smile.gif Nawet ciut chyba bieganie poprawili bo juz pilkarze nie ruszaja jak banda kretynow z rynsztoku .. Juz jest lepiej wink.gif Sama animacja podan i ruchow ogolem moze sie spodobac, no no wink.gif Pierwszy filmik Pes'a ktory w miare ukazal jakakolwiek zmiane w stosunku do 09. closedeyes.gif
p3sman
fakt, znacznie lepiej to wygląda

te bieganie rzeczywiście już inne, animacje lepsze

oby kolejne video ukazywały coraz więcej tego lepszego biggrin.gif
Pelas
jak dla mnie to nadal to wszystko jakies takie sztuczne, zadnych ciekawych akcji nie ma, strzalow bylo jak na lekarstwo wiec o zachowaniu sie bramkarzy za wiele powiedziec nie mozemy.
Szczerze to ja juz przygotowalem sie na najgorsze wiec rozczarowania nowym Pesem nie bedzie, a noz widelec sie jakos mile zaskocze czego kazdemu wyjadaczowi pamiatajacego ISS PRO 98( to byla magia, radosc na twarzy...zero narzekan) zycze;d
EjPii
Dałem to samo video....Wszystko zależy kto co lubi, ale ja jestem zawiedziony.
Piłkarze poruszają się jakoś bezwładnie. Piłka zachowuje się jak gumowa kulka odbijająca się od nóg. Animacje lepsze, ale to poruszanie się, podania fuuujj. Niestety najgorsze jest to, że ten silnik jest taki, a nie inny i pewnie za dużo nie zmienią. Ciężko powiedzie co jest złe. Po prostu oprócz animacji nie widzę żadnych popraw w gameplay'u :/
FIFAPC? Ta znowu ma podania jak po szynach, wolniejszą rozgrywkę(dla mnie to plus). Szczerze? Zawód totalny. Life is brutal cool.gif
oposq3
Ja jestem ciekaw skąd wiecie że to jest najnowsza wersja ta po targach
przeciez jest rozgrywane w jakimś domu i dwaj kolesie grają
Vadiim
CYTAT(EjPii @ Aug 30 2009, 09:14) *
Dałem to samo video....Wszystko zależy kto co lubi, ale ja jestem zawiedziony.
Piłkarze poruszają się jakoś bezwładnie. Piłka zachowuje się jak gumowa kulka odbijająca się od nóg. Animacje lepsze, ale to poruszanie się, podania fuuujj. Niestety najgorsze jest to, że ten silnik jest taki, a nie inny i pewnie za dużo nie zmienią. Ciężko powiedzie co jest złe. Po prostu oprócz animacji nie widzę żadnych popraw w gameplay'u :/
FIFAPC? Ta znowu ma podania jak po szynach, wolniejszą rozgrywkę(dla mnie to plus). Szczerze? Zawód totalny. Life is brutal cool.gif

Wyciagnij starego na 1500 złoty i zapodziej sobie trosniecku rozrywki i radosci biggrin.gif X360 elite full HD do tego nowiutki, piekniutka, swiezutka, nietaniutka FIFUTKA dziesiaciutka, odpal i poczuj magie, hłe hłe ;-)
EjPii
CYTAT(Vadiim @ Aug 30 2009, 12:00) *
Wyciagnij starego na 1500 złoty i zapodziej sobie trosniecku rozrywki i radosci biggrin.gif X360 elite full HD do tego nowiutki, piekniutka, swiezutka, nietaniutka FIFUTKA dziesiaciutka, odpal i poczuj magie, hłe hłe ;-)

A żebyś widział, że nowa FIFA to magia biggrin.gif No, ale szkoda kasy na jedną grę konsolową, więc screw you EA Sports.
Kamilbialego
Kiedy demo PES 2009?
perONE
CYTAT(Kamilbialego @ Aug 30 2009, 12:44) *
Kiedy demo PES 2009?

Nie wiem ale chyba już było laugh.gif

Powiem coś więcej, jest już pełna wersja tej gry !
EjPii
PES 2010 będzie miał online'ową betę?!
Tak mówi sam Seabass, a jemu nie należy nie wierzyć...
źródło: http://www.gamezilla.pl/content/pes-2010-b...-onlineowa-bete

Coś żółtki się przestraszyły FIFY tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.