CYTAT(biggala2310 @ Aug 20 2009, 14:18)

Marchidegna - to musi być grecka drużyna, bo jest pomiędzy greckimi. Zapewne AE Larisa.
Huerpojauza C.F - Jest pomiędzy "N" jak Norway, a "P" jak Poland. Może to być Stabæk, a może Lech Poznań.
FC Cerchizmajiu, Ugonalce, Alashergokh F.C., F.C. Kolugavinsk, F.K. Ljemorac, PFC Ryagzhilograd - W tym gronie jest na 100% Steaua, Rubin Kazań i CSKA Moskwa, poza tym może Unirea Urziceni, Dynamo Moskwa. Ostatną może być Amkar Perm, FC Timişoara lub Rapid Bukareszt.
A.S. Punoichongaux - raczej FC Zürich.
MFK Trnolevoce - Trabzonspor.
Mała rozkminka.
Hahahahhaahahahaha jakie nazwy drużyn :DDDD I ja mam wydac 40 funta po to, zeby pograc sobie FC Cerchizmajiu albo Alashergokh F.C ?
Traktujmy sie powaznie KONAMI ;-)
Ja zawsze ich traktowalem bardzo serio, ale teraz jak mi przychodzi grac na surowcu na Xie to po prostu widze, ze bez patchow ta gra dupy sie nie trzyma ;-)))
FC Cerchizmajiu
I badz tu czlowieku madry i wiedz, ze np FC Czumbarakikafraka to np Dynamo Moskwa ;D albo ze Okonamyotolokoczeke FC to Sparta Praga...
Pewnie znow 8 stadionow

..
4 pary korkow

2 anmiacje...
A sam bieg pilkarzy to dla mnie nadal jedna wielka porazka, ja nie wiem, ale nigdy tak nie mialem, aby po obejrzeniu filmikow przed sama premiera gry, baaa.. przed premiera demka, abym sie czul tak zrazony.. Pewnie to przez te poprzednie wersje PESA tak mam, bo jak juz widze jakikolwiek filmik czy to z targow czy z prywatnych kolekcji, i jak widze bieg pilkarzy, zachowanie bramkarzy, ktorzy nadal rzucaja sie w miejscu na brzuch niczym wytrawny żołnierz na poligonie, to po prostu trace najmniejsza ochote grania w ta gre i nawet demka sciagac mi sie nie chce choc mimo wszystko sciagam zawsze i zawsze wlasnie potwierdzaja sie moje slowa i juz dluuuuuuuuuugo dlugoo w ta gre nie gram..
Kur!a... Gdzie sie podzialy czasu, w ktorych czlowiek widzial filmiki preview PES'a 4,5,6 to mimo, ze nie widzial nawet 20 zmian wzgledem poprzednich czesci to itak byl tak niesamowicie zjarany, ze siedzial na necie po 24/24 i wypatrywal kolejne filmiki i kazda akcja bramka czy byle pierdołą sie tak cieszyl, ze nie mogl sie doczekac demka starego, poczcciwego pesiora, a kiedy juz ono wyszlo, to nie szedl do szkoly, symulowal choroby, wypatrywal Time Expender'y i zrywal nocki, zeby grac chcoby nawet czteroma druzynami na krzyz, juz z samego poczatku bawil sie patchami wgrywal, tworzyl i odliczal godziny i dnie do premiery full wersji.. A tutaj w tym przypadku.. pFFF

Dla mnie PES juz skonczyl swoja kariere po zagraniu w DEMO 08..Ja juz pisalem sto razy, ze kolejne 4 lata beda na silniku tym, na ktorym jest 08, wiec ja na pewno przez jeszcze jakies 2,3 lata po PESA siegal nie bede do momentu, az nie wyjdzie kolejny mozliwy silnik, tym razem taki, ktory naprawde ZACHWYCI i znow na sama nazwe PES przed oczami stanie NAJLEPSZA KOPANINA ... I te licencje..Teraz jak juz wspominalem, gram na surowcu i zawsze grajac na PCcie, mialem w dupie czy jest jakies FC Cerchizmajiu czy FC Gumioki, i tak zawsze wgralo sie OFA wiec wszystko bylo elegancko, ale teraz... wtf?
Szczerze powiedziawszy, najszczerzej jak sie da... Kolejny rok, spedze przy FIFA 10 NG! ;-) To jest dla mnie jak na razie najwiekszy jesienny cel i to pewnie ta gierka pomoze mi przetrwac te rumorowe wieczory

..
KONAMI .. lepiej twórzcie gry o tematyce ping pong, gubicie sie strasznie, a jezeli pan Sebassa mówi, że ON sugeruje sie tym co mówia fani i gracze, to robi z siebie pacana, bo chyba nie widzial na oczy jak powstaje współpraca i efekty owej współpracy między fanami gry a tymi co je tworza.
POZDRAWIAM!