Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 2010 - dyskusja.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer News
Stron: 1, 2, 3, 4
Beto
Nie wiem czy było, ale:

PES 2010 vs FIFA 2010
who_me
CYTAT(Beto @ Sep 6 2009, 10:02) *
Nie wiem czy było, ale:

PES 2010 vs FIFA 2010

To co tam pisza jest smieszne i dowodzi ze to fanboye pesa. Wystarczy dodac ze pes2008 dali ocene 8,5 albo 9,0 biggrin.gif
Vadiim
CYTAT(Beto @ Sep 6 2009, 11:02) *
Nie wiem czy było, ale:

PES 2010 vs FIFA 2010

Daaawno sie tak nie usmialem i nie czulem sie az tak zenujaco, kiedy czytalem te "porownanie" biggrin.gifD.. pare "dziedzin" w ktorych rzekomo wygrywa PES to juz jest totalne przegiecie paly, zreszta kto gral chocby nawet w F09 NG to wie, ze ta gra pod kazdym wzgledem bije PES 09 i juz teraz daje sobie reke uciac ze pomiedzy PES 10 a F10 bedzie jeszcze wieksza przepasc wink.gif Niech sie zlituja z tego typu porownaniami bo to naprawde smieeeszne wink.gif

Czwartek - DEMO F10, ahh! unsure.gif
burne
Również myślę, że FIFA10 na next-geny pobije PES-a 2010 bez większego problemu. Wystarczy spojrzeć na ubiegłoroczną edycję - już sam trening podczas ładowania meczu robi piorunujące wrażenie. Zostanę jednak przy Pro Evolution Soccerze, ponieważ to dobra gra, lecz gdybym był posiadaczem takiego dobrodziejstwa jakim jest X360 lub PS3 z pewnością na pierwszym miejscu byłaby FIFA.
Z pewnością było to powtarzane niejednokrotnie, ale:
PES - PC
FIFA - X360,PS3
Seba_maliszewski
Pes 2010 na komputery będzie zbliżony do Fify 10. Natomiast na konsolach Fifa przebije wszystkich. Już czekam na obie gry.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.