Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6.5 UPDATE V1.2 Patch v3 - DOWNLOAD
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Bakel
Wystarczy zgłosić ten fakt poprzez wysłanie PMa do któregokolwiek z adminów.
El Polacco
Przyklejenie do tematu należy sie Wam jak psu buda, ale moim zdaniem jedna prosba wystarczy. Nie ma sie co ponizac i prosic 100 razy a skutku i tak nie ma, ludzie i tak wiedza co robicie i to sie liczy.
Kubbas
Co prawda to prawda, nie raz pytaliśmy się czemu nie jest temat przyklejony, a wyjaśnień nie dostaliśmy

Dziękuje Bakel za przypięcie, mam nadzieję, że zasłużone a nie wymuszone wink.gif
GooFy
Również dziękuję, w imieniu całej ekipy biggrin.gif
ufo19
Krótko i na temat - pod względem rozgrywki patch jest dla mnie "śmieszny". Reszta (oprawa graficzna itd) jest super. Ale nie będę na nim grał, szkoda nerwów...
Kubbas
Nie ma to jak konstruktywna opinia, chyba będzie lepiej dla patcha jak na nim nie zagrasz ;] Dobrze, że zainstalować dałeś radę wink.gif

Jeżeli ktoś ma rar na dysku z update v1.2 niech zuploaduje.
malec
CYTAT(.GooFy @ Jul 7 2009, 00:02) *
Proste: Wydaliśmy gniota, to na co my liczymy ? A tak naprawde, patch odniósł międzynarodowy sukces, wystarczy spojżeć na zagraniczne fora, opinie i liczbę pobrań. Jednak wg opinii adminów/modów wciąż nie zasługuje na przypięcie. Przypną zapewne gdy liczba pobrań w Chinach wyniesie 10000 ( nie ubliżając Chinom).

tak patch odniósł wielki sukces ale często też wypominają błędy, których naprawdę nie powinno być
m.in gruby, spasiony wyglądający jak beczka Pepe buehehe biggrin.gif
damiank9
prosze o to mój upload ver1.2
http://rapidshare.com/files/253890834/PES6...tev1.2.rar.html
Kubbas
Dzięki za reup !

Malec twoja wypowiedź jest śmieszna ;]
damiank9
nmzc w koncu sie jest na forum zeby pomóc biggrin.gif
powodzenia w pracy kolejnej wersji patcha wink.gif
Kubbas
Dzięki, oby tym razem link nie wygasł wink.gif
malec
CYTAT(Kubbas @ Jul 9 2009, 23:00) *
Dzięki za reup !

Malec twoja wypowiedź jest śmieszna ;]

dlaczego ? ;]
Kubbas
Gdyż Pepe zbudowany jest odpowiednio
GooFy
Jeszcze prośba o reupload FIX'a bugów z MŚ.
malec
CYTAT(Kubbas @ Jul 10 2009, 06:00) *
Gdyż Pepe zbudowany jest odpowiednio

chyba kpisz... nawet na evo-web śmiali się z tego ;s zresztą porównaj sobie pepe z patcha a pepe z rzeczywistości...przecież pepe to chuderlak a nie walec do asfaltu ;s
Robcio
PES 6.5 v3 Patch Fix reupload by Robcio:

http://rapidshare.com/files/254172458/PES_...h_Fix_.rar.html
Kamiloxx
Według mnie Pepe jest dobry... ;-)
malec, a zobacz ile pracy Kubbas i cała ekipa włożyli w tego patcha...
Kubbas
CYTAT(malec @ Jul 10 2009, 14:25) *
chyba kpisz... nawet na evo-web śmiali się z tego ;s zresztą porównaj sobie pepe z patcha a pepe z rzeczywistości...przecież pepe to chuderlak a nie walec do asfaltu ;s

No rzeczywiście patch staje się przez to nie grywalny. rolleyes.gif
lukasz44
Ja gram prawie zawsze Realem z bratem i jak dla mnie Pepe jest w patchu podobny w zachowaniu jak w świecie rzeczywistym, gdyż naprawdę ciężko go przejść , a po drugie czy to takie istotne . . .
malec
CYTAT(Kamiloxx @ Jul 10 2009, 14:39) *
Według mnie Pepe jest dobry... ;-)
malec, a zobacz ile pracy Kubbas i cała ekipa włożyli w tego patcha...

bardzo się cieszę z tego patcha bo to jeden z lepszych i oczywiście czekam na następne, doceniam wkład jaki Kubbas i koledzy w niego włożyli ale w ich profesjonalizmie wykonywania patchy zawsze wedrze się jakiś skrzat, nie wiem może kubbas słabo ludzi dobiera bo to jest coś w rodzaju najsłabszego ogniwa jedna osoba z grupy zrobi błąd a cierpi cały patch i cały tim ;s najlepiej jakby było coś w rodzaju wersji beta i udostępniać, otworzyć się na krytykę i poprawiać błędy
malec
CYTAT(Kubbas @ Jul 10 2009, 15:30) *
No rzeczywiście patch staje się przez to nie grywalny. rolleyes.gif

nic takiego nie powiedziałem Kubbas... ale otyłość pepe w tym patchu jest irytująca :S poza tym niegrywalny piszemy razem biggrin.gif beuheeh
demiano7
CYTAT(malec @ Jul 10 2009, 20:19) *
bardzo się cieszę z tego patcha bo to jeden z lepszych i oczywiście czekam na następne, doceniam wkład jaki Kubbas i koledzy w niego włożyli ale w ich profesjonalizmie wykonywania patchy zawsze wedrze się jakiś skrzat, nie wiem może kubbas słabo ludzi dobiera bo to jest coś w rodzaju najsłabszego ogniwa jedna osoba z grupy zrobi błąd a cierpi cały patch i cały tim ;s najlepiej jakby było coś w rodzaju wersji beta i udostępniać, otworzyć się na krytykę i poprawiać błędy

Człowieku myslisz że chłopaki bedą Ci dwa razy uploadować 6GB-ego patcha po to żebyś sobie sprawdził??? To chyba nie jest filozofia wejść w ustawienia i zmienic sobie obwód klatki piersiowej czy co Ci tam nie pasuje dry.gif Ciesz sie tym co jest... Patcha tworzy grupa profesjonalstów otwartych na wszelkie komentarze, założyli po to temat zeby zwracać uwage na błędy i eliminować je w kolejnej odsłonie dodatku... Więc skończ narzekać, jak zauważysz jakiś zły transfer czy coś w tym stylu to zgłoś to a nie czepiasz sie szczegółów bez sensu i napinka sie robi... Zrób liste co Ci nie pasi, zarzuć na forum, Kubbas luknie, zobaczy co i jak i co sie da to na pewno poprawi wink.gif pozdro
Kubbas
Jestem tylko człowiekiem, też robię błędy, ale tego nie uważam za taki, choć może rozważę trochę odchudzenie Pepe, poza tym może gdybyś wyraził swoją opinię w sposób normalny nie typu buehehe, to na pewno bym to rozważył tak jak to robiłem z innymi opiniami, ale nie prezentujesz sobą za wiele.
malec
CYTAT(demiano7 @ Jul 10 2009, 20:26) *
Człowieku myslisz że chłopaki bedą Ci dwa razy uploadować 6GB-ego patcha po to żebyś sobie sprawdził??? To chyba nie jest filozofia wejść w ustawienia i zmienic sobie obwód klatki piersiowej czy co Ci tam nie pasuje dry.gif Ciesz sie tym co jest... Patcha tworzy grupa profesjonalstów otwartych na wszelkie komentarze, założyli po to temat zeby zwracać uwage na błędy i eliminować je w kolejnej odsłonie dodatku... Więc skończ narzekać, jak zauważysz jakiś zły transfer czy coś w tym stylu to zgłoś to a nie czepiasz sie szczegółów bez sensu i napinka sie robi... Zrób liste co Ci nie pasi, zarzuć na forum, Kubbas luknie, zobaczy co i jak i co sie da to na pewno poprawi wink.gif pozdro

skończ chłopie nie o to mi chodziło...

CYTAT(Kubbas @ Jul 10 2009, 21:15) *
Jestem tylko człowiekiem, też robię błędy, ale tego nie uważam za taki, choć może rozważę trochę odchudzenie Pepe, poza tym może gdybyś wyraził swoją opinię w sposób normalny nie typu buehehe, to na pewno bym to rozważył tak jak to robiłem z innymi opiniami, ale nie prezentujesz sobą za wiele.

wybacz mi miszczu !
demiano7
Nie o to Ci chodzilo jak mówiłeś o wersji testowej a o co??? xD teraz pokazujesz właśnie jak wiele masz szacunku za tworzenie patcha... dla takich jak Ty powinien być zabroniony dostęp (ehhh... szoda że sie tak nie da) wiec skończ tą prowokacje biggrin.gif

Kubbas jest mały błąd... zrobiłeś podwójnie Leandro Lime... Ten właściwy jest dobrze a jego klon jest w Sportingu Lizbona wink.gif a zeby było smieszniej to właśnie klon jest w młodzieżówce Brazylijskiej tongue.gif pozdro
malec
CYTAT(demiano7 @ Jul 11 2009, 01:40) *
Nie o to Ci chodzilo jak mówiłeś o wersji testowej a o co??? xD teraz pokazujesz właśnie jak wiele masz szacunku za tworzenie patcha... dla takich jak Ty powinien być zabroniony dostęp (ehhh... szoda że sie tak nie da) wiec skończ tą prowokacje biggrin.gif

buahaha stary wejdź na wikipedię i obczaj co to prowokacja bo używasz pojęć, których nie znasz znaczenia
popracuj nad logiką w zdaniu bo nie da się czytać twoich wypocin sorry stary ale znów mnie nie zrozumiałeś i lepiej przeczytaj mój post wyżej kilka razy chyba, że to za trudne dla ciebie... szanuję kubbasa i jego wkład a ty wróć do szkoły -.-
Liverpool FAN
Witam wszytkich PES-maniaków biggrin.gif
Zwracam się do was z jednym małym, ale jakże ważnym pytaniem.
Dlaczego podczas pobierania tego patcha przy 34 parcie (na obojętnie którym serwerze i wszystkimi dostępnymi mi metodami, download zatrzymuje się przy 99 % <żal> dry.gif Jeżeli istnieje taka możliwość, to czy jest ktoś, kto mógłby wstawić tylko ten jeden part na dowolny serwer? Chodzi mi jedynie o to, aby nie było tego błędu podczas pobierania unsure.gif Aha, ten błąd, to niezgodność rozmiaru dry.gif
Kubbas
Spokój panowie, nie ma się o co kłócić...

Party są poprawne, oczyść dysk ccleanerem albo innym programem i spróbuj ściągnąć, foldery temp mogą wadzić
Liverpool FAN
Nic z tego dry.gif Próbuję po raz setny i nic. Jak Tobie idzie normalnie, to wrzuć mi ten part na odsiebie, albo inny nie wymieniony tutaj serwer biggrin.gif
Będę wdzięczny rolleyes.gif
Kubbas
To nie wina serwera.
majekmajek
CYTAT(Liverpool FAN @ Jul 12 2009, 10:48) *
Nic z tego dry.gif Próbuję po raz setny i nic. Jak Tobie idzie normalnie, to wrzuć mi ten part na odsiebie, albo inny nie wymieniony tutaj serwer biggrin.gif
Będę wdzięczny rolleyes.gif

to ściągnij se u kumpla albo kogoś tam poproś niech ci ściągnie
demiano7
Dziwne, mój kolega ściagał wczoraj i mówił ze wszystko smiga ..
majekmajek
Moge prość o wrzucenie na inny server
PES 6.5 Patch Update v1.2
bo z rapida coś mi nie chce ściągać.
Z góry dzięki
Kubbas
Niedługo będzie reup
GooFy
CYTAT(majekmajek @ Jul 18 2009, 17:55) *
Moge prość o wrzucenie na inny server
PES 6.5 Patch Update v1.2
bo z rapida coś mi nie chce ściągać.
Z góry dzięki

http://rapidshare.com/files/257868627/PES6.5Updatev1.2.rar

http://rapidshare.com/files/257871470/PES_6.5_Patch_Fix_.rar

Reupload fixa i update
Kubbas
Gufiak czuwa, zapomniałem dać do tematu v3 linków wink.gif
majekmajek
Dzięki wielkie za reup

A kto wie co zrobić aby ten NAYER z Recreativo Huelva nie miał tej linki przy głowie??
damiank9
a moze karta graficzna ? ja niewiem jeszcze problemu takiego nigdy nie miałem biggrin.gif
Kubbas
To wina twarzy, przemodelowana albo coś
majekmajek
Postanowiłem usunąć ten plik z kitservera i jest ok, jeden piłkarz całej gry nie zmienia happy.gif
SzkOdnIk
Klikam DOWNLOAD a tam.... Bład wczytywania strony jak by nie bylo w ogóle tej strony o co biega?
Kubbas
Coś pewnie kręcą na naszym hostingu, rano będzie działać
MaGik_TSW
Po dokonaniu zmiany zawodnika pojawia sie taki dziwny okrzyk kibiców jak by padła bramka tongue.gif da sie jakos to zmienic ? 
Patryk123456789
Mam takie pytanie jak mam tego patch to moge grać online z ludzmi którzy nie mają tego patcha tylko patch do online Issonline którego ja też mam?
Kubbas
Tak
zyga9
Jaki będzie rozmiar patcha po wypakowaniu z archiwów ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.