Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6.5 UPDATE V1.2 Patch v3 - DOWNLOAD
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Kubbas
Download

Forum nie jest stroną komercjalną, tam możemy Ci pomóc oraz zebrać wszystkie opinie, problemy w jednym miejscu aby patch był coraz lepszy. Przeglądać można je bez rejestracji.

Patch zawiera

- Wersję Językową Angielską I Polską
- Lige Angielską, Francuską, Hiszpańską, Portugalską, Włoską, Niemiecką oraz Różne Drużyny z Pozostałych Lig
- Wszystkie Drużyn Występujące W Lidze Mistrzów
- Wprowadzony Tryb Ligi Mistrzów
- Wprowadzoną Ligę Niemiecką W Trybie Lig
- Dopracowanego OF'a Który Podwyższa Realistyczność Rozgrywki oraz Utrudnia Grę
- Aktualne Składy Reprezentacji Narodowych oraz Drużyn Klubowych
- Uaktualniony Wiek Każdego z Graczy
- Reprezentacje U-23 W Miejsce Klasycznych Reprezentacji
- Brak Klasycznych Graczy
- Uaktualnione Tryby Ligi Mistrzów, Pucharu UEFA, Mistrzostw Świata, Mistrzostw Europy, Pucharu Narodów Afryki etc.
- Nowe Młode Talenty w Trybie Kariery
- Oryginalne Nazwy Oraz Herby Dla Wszystkich Drużyn Klubowych I Narodowych
- Nowy Tryb Master League
- Całkowicie Nowe Menu oraz Oprawę Graficzną
- Nową Muzykę Dla Każdego Trybu Gry
- Nowe Intro
- Komentarz Z Fify Angielski oraz Polski
- Przyśpiewki Dla Wielu Drużyn Klubowych oraz Narodowych
- Największa Baza Najlepszych Twarzy&Włosów Na Scenie PES'a
- Wiele Nowych Piłek Zarówno Pod Starsze Karty Graficzne Jak I Nowsze
- Aktualne Stroje Dla Wszystkich Drużyn Klubowych oraz Narodowych
- Stadiony Dla Prawie Wszystkich Drużyn Klubowych oraz Narodowych
- Bandy Dla Prawie Wszystkich Drużyn Klubowych oraz Narodowych
- Aktualne Buty Dla Wszystkich Graczy
- Całkowicie Nowe Loga
- Nowe Tablice Wyników
- Nowe Podstawowe Pzyśpiewki Dla Poszczególnych Lig
- Nowy Odgłos Kopnięcia Piłki, Uderzenia W Poprzeczkę, Słupek, Gwizdka
__SaNd1__
Swietny Patch najlepszy na scenie PES - a wink.gif
jaro9
Ile w sumie jest partów?
Jamnik
CYTAT(jaro9 @ Apr 14 2009, 17:43) *
Ile w sumie jest partów?

57 cool.gif
jaro9
No to niemało tongue.gif Ale zawartość spora więc wiadomo.A tryb ligi mistrzów kusi :/
Kubbas
Polecam zainstalowanie PES'a w jez. ang i pl, inaczej mogą ale nie muszą wystąpić jakieś problemy, dla posiadaczy oryginalnego PES'a 6 instalowanie to raczej nie problem ; ]

A i pozdrawiam oczekujących i popędzających oraz niewierzących z poprzedniego tematu ; )
lukasz44
Nadszedł ten dzień wreszcie ... dzięki Kubass i reszta - zabieramy się za ściąganie . . . ;-DDDD pozdrooo
mariolazi
Jedno słowo: Dziękujemy smile.gif

cycek
Heh ja też dziękuje i przepraszam za moje zachowanie chciałem sie zapytać Kubbas czy będa party takie po 1 gb czy coś takiego
perONE
Mógłbym prosić o wrzuceine screenów ze scoreboardami na inny server? Podczas otwierania wyskakuje błąd dry.gif.
Kubbas
Na kilkunastu skrinach są scoreboardy i wszystkie działają
__SaNd1__
Wszystko dziala niemusicie miec problemow cool.gif
perONE
OK działa wink.gif
LaPuLg4
kocham was!!!!!!!!! ;P ten pacz wymiata!!!!
Kubbas
CYTAT(cycek @ Apr 14 2009, 19:04) *
Heh ja też dziękuje i przepraszam za moje zachowanie chciałem sie zapytać Kubbas czy będa party takie po 1 gb czy coś takiego

Nie będzie, ale już 56 partów jest na mediafire, jutro 1 ostatni dojdzie

Reupy mile widziane
osci
Kubbas dzięki za patcha wielka chwała dla Ciebie jak i dla całej ekipy jesteście wielcy!!!
Życze dlaszych sukcesów z PES 6 smile.gif
Damian.
yhy... Ten patch miał nie wyjsc ohmy.gif ph34r.gif

Zobaczymy jak wszystko łącznie sie prezentuje ; D
cycek
aa z tego co pamietam miał być '' Nowy '' komentarz z fify ten angielski jeszcze 7 partow i zobaczę biggrin.gif
BlixA
bedzie może na torrencie jakimś?
Kubbas
Jak podasz sensowny powód dlaczego torrent jest lepszy/bardziej przydantny niż serwery, z których możesz pobierać patcha na pełnej prędkości.
BlixA
nie no spoko. po prostu nie chce mi się klikać i czekać, torrent odpalam jedna noc i po sprawie a tak to musze siedzieć skonczy się jedno to drugie odpalać. Ale jakoś dam rade.
Kubbas
Mediafire i inne hostingi możesz w przeglądarce na noc zostawić, nie widzę sensu robienia torrenta skoro jest tyle serwerów, oczywiście jak po ściągnięciu ktoś zrobi, w co wątpię, to torrent jest mile widziany
damiank9
zresztą uszanuj że im chciało się w ogóle ten patch dla nas wrzucać,więc ciesz się ze jest w ogóle do pobrania smile.gif
Dzieki za kolejna wersje patcha i mam nadzieje na kolejne biggrin.gif
Napewno jest świetny wink.gif
MM.
Ściągasz USDownloadera, wklejasz linki i też przez noc ci się ściągnie smile.gif
piotrcies
Ha! Wreszcie! Kubbas, Goofy i pozostali twórcy (nie chcę błędnie kogoś pominąć bądź wpisać na listę pochwał), jesteście bogami. Bardzo się cieszę z tego patcha, bo poprzednia wersja była moją ulubioną. I wcale się nie podlizuję, po prostu doceniam pracę twórców. Poza tym nie napisałem nic ponaglającego twórców w poprzednim, zamkniętym obecnie temacie o patchu, więc dla siebie mam szacunek za czekanie (żarcik, cieszę się z patcha, ale mam też inne sprawy w swoim życiu wink.gif )

Po prostu, dziękuję panowie!
lukasz44
To jak jest z tym komentarzem jest stary czy nowy z najnowszej fify ?????
Jamnik
Jest koment ten od Mańka bodajże + nowe wstawki komentatorów Sz. i Sz.
bobex77
W momencie gdy chce uruchomic gre wyskakuje mi komunikat AFS File not found - wie ktos jak temu zaaradzic ?
Kubbas
Jak możesz zgłoś problem na forum patcha aby wszyscy mogli z niego skorzystać, na pewno pomogę wink.gif
GooFy
CYTAT(bobex77 @ Apr 15 2009, 15:50) *
W momencie gdy chce uruchomic gre wyskakuje mi komunikat AFS File not found - wie ktos jak temu zaaradzic ?

Oznacza to że brakuje ci któregoś z plików z folderu DAT. Sprawdź czy dokładnie wszystkie wkleiłeś, albo czy wszystkie mają prawidłowe nazwy 0_text P_text 0_sound P_Sound w przypadku angielskiej wersji Dochodzi E_Sound i E_text
Vargiej
- Nowy Tryb Master League

Drogi Kubbasie , czy moglbys napisac cos wiecej na ten temat ? ciekawi mnie to okrutnie
jaro9
Jeszcze jedno..ile waży w sumie cały patch?
Kubbas
Trochę pomyśleć wystarczy 57 partów x 98 mb, w windowsie xp jest kalkulator ; )

Nowy tryb master league oznacza to co widać na skrinach, nowi młodzi gracze, nowe ligi, Liga Mistrzów i Puchar UEFA w ML.
osci
Kubbas a te wszystki party jak się ściągnie to zaznaczyć i wypakować do jednego folderu? :/
miki666
dziękuję Wam za to. świetna robota
akuteph
Trochę szkoda że nie da rady ściągać na przemian sad.gif bo mediafire trochę dziś już nie daje rady hehe

Dzięki za patch smile.gif))
Kubbas
Kto powiedział, że nie można na przemian?

Czytać ludzie czytać... Klik
akuteph
Nie udało Ci się hehe wink.gif) Filefront jest niekompletny... ja już niestety pierwsze 25 partow pociagnołem z mediafire ;( Rapidshare odpada bo inaczej przepakowane (chyba?)

CYTAT(Kubbas @ Apr 15 2009, 20:49) *
Kto powiedział, że nie można na przemian?

Czytać ludzie czytać... Klik

Kubbas
Wszędzie są te same party, napisałem żeby przeczytać a ten nie przeczytał : )
frogas12
kubass daj tez wszystkie party na ff...bo tylko z tego moge pobierac....plisa 25 sciaglem juz
akuteph
CYTAT(Kubbas @ Apr 15 2009, 21:19) *
Wszędzie są te same party, napisałem żeby przeczytać a ten nie przeczytał : )

No jeśli się pomyliłem to przepraszam wink.gif

Ale z drugiej strony patrząc na rapidzie jest jeden part więcej? wink.gif Czyli wychodziłoby że inaczej przepakowane smile.gif

PS. porto przegrało sad.gif( ehh ta krystyna sad.gif(
Stefanoo1988
Patcha ściągaliśmy z kumplem na bułe biggrin.gif Co do samego Patcha jest niezwykle udany smile.gif Za to należa sie gromkie brawa dla twórców smile.gif.Jest Jedna sprawa może to sie da zrobic poprzednio mialem to samo w History of Football patch a mianowicie gdy w seetings dam zeby na kwadracie byl strzal to w grze strzal mam na kolko xD . A gdy w settings dam strzal na kolko to strzal w grze jest na kwadracie da sie to jakos naprawic tongue.gif

Pozdrawiam !!
cycek
wszystko ladnie tylko mam defaultowy gwizdek jaki plik odpowiada za zmiane glosu gwizdka ??
GooFy
CYTAT(Stefanoo1988 @ Apr 15 2009, 22:46) *
Patcha ściągaliśmy z kumplem na bułe biggrin.gif Co do samego Patcha jest niezwykle udany smile.gif Za to należa sie gromkie brawa dla twórców smile.gif.Jest Jedna sprawa może to sie da zrobic poprzednio mialem to samo w History of Football patch a mianowicie gdy w seetings dam zeby na kwadracie byl strzal to w grze strzal mam na kolko xD . A gdy w settings dam strzal na kolko to strzal w grze jest na kwadracie da sie to jakos naprawic tongue.gif

Pozdrawiam !!

Ustaw sobie w opcjach w grze Konfiguracja Kontrolera i tam na samej górze zapewne masz "Własny" ustaw Rodzaj 1 i będzie git ;]

Co do kwesti sciągania, na mediafire jest part mniej, bo nie zdążyliśmy upnąć ;p Jutro powinien być. Ale nie szkodzi chyba sciągnąć wszystkie z Mediafire a ostatni z Rapida ? Filefront także jest w trakcie reupa, byłoby owiele szybciej gdyby ktoś z szybkim netem pomógł nam wrzucać na darmowe serwery. Póki co robi to jedna osoba. Żeby nie było
Ściągać można naprzemiennie
Kubbas
To tak:

- Kolega od przycisków niech zmieni w grze w konfiguracjach pada kółko z kwadratem w ataku i obronie, konfiguracja jest inna gdyż sam gram na sterowaniach ala PSX

- Na mediafire za chwilę dodam ostatni part, gdyż jest ograniczenie do upania 10 dziennie
bobex77
CYTAT(.GooFy @ Apr 15 2009, 16:30) *
Oznacza to że brakuje ci któregoś z plików z folderu DAT. Sprawdź czy dokładnie wszystkie wkleiłeś, albo czy wszystkie mają prawidłowe nazwy 0_text P_text 0_sound P_Sound w przypadku angielskiej wersji Dochodzi E_Sound i E_text

Problem juz nieaktualny. Zgadza sie to co napisal GooFy, zapomnialem po prostu ze poprzednio mialem zainstalowana takze wersje z jezykiem francuskim.
co do patcha to gratuluje roboty i wytrwalosci smile.gif
dzieki i pozdrawiam.
osci
możecie podać link do 57 parta
NETHERLAND
CYTAT(osci @ Apr 16 2009, 06:55) *
możecie podać link do 57 parta

http://rapidshare.com/files/219989185/PEPA....COM.part57.rar
JustMe1987
Mediafire nie dziala tongue.gif Podany jest komunikat ze plik zostal usuniety z serwera przez tworce badz przez sam hosting ( sprawdzalem party 6-8 )
BlixA
wszystko idealnie smile.gif)) mmmm ladnie to wyglada. Jeden problem mam nie widze siatek bramki i chorągiewek ktos wie co nie tak?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.