Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6.5 UPDATE V1.2 Patch v3 - DOWNLOAD
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Lopez10
Bardzo proszę twórców o wypisanie
Slotów drużyn do przyśpiewek...
Bardzo proszę i na pewno nie tylko
mi by się to przydało...
Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie Twórców tego Patcha.
damiank9
w Werderze jest dwóch Huntów ( w patchu) nawet obaj mają nr14 jeden jest o rok starszy i ma lepsze staty.To pomyłka ze jest dwóch czy ma brata ??xD
Kubbas
CYTAT(damiank9 @ Apr 24 2009, 19:08) *
w Werderze jest dwóch Huntów ( w patchu) nawet obaj mają nr14 jeden jest o rok starszy i ma lepsze staty.To pomyłka ze jest dwóch czy ma brata ??xD

Dzięki za info, to jest błąd wink.gif
damiank9
spoko smile.gif i dziex za wielkiego patcha biggrin.gif
Lopez10
Znalazłem 2 małe błędy

Ribery ma opaskę kapitana w Bayernie...

Komentator zamiast Benayoun mówi Giuly...

Patch znakomity...
Pozdrawiam twórców
i liczę na moją prośbę...
damiank9
dobre zaplecze młodytch talentów niektórych to kompletnie niekojarze F.Oliveira,Ribeiro,Kissock i kilka inncyh lol ;D
ale brawa za to biggrin.gif
Lopez10
Witam...
I nie będzie tej listy
slotów dla przyśpiewek ?
Pozdrawiam...
Kubbas
Nie, nie mam czasu, już na forum patcha pisałem.
Lopez10
CYTAT(Kubbas @ Apr 25 2009, 14:41) *
Nie, nie mam czasu, już na forum patcha pisałem.

Rozumiem...
masz gdzieś może luzem przyśpiewki
Liverpoolu ?

P.S A masz może link do Listy slotów
czystego O_Sound
To bym spróbował podjąć się sam temu...
Bo wielu graczy potrzebuję...
Kubbas
Spróbuj przez dkz i option file editor zlokalizować to co chcesz, trzeba trochę pomyśleć
Rysio237
Mam problem, a wygląda on tak ściągnąłem już całego patcha zaczynam go rozpakowywać i wyskakuje błąd,że nie można wypakować go ponieważ waży więcej niż 4 GB. A mam na dysku 11 GB wolnego miejsca. O co tu chodzi ?
Damian.
Masz System plików: FAT32 pewnie(nie można rozpakowywać więcej niż 4gb)
najedź na dysk C i zobacz co po boku pisze.

żeby rozpakowac patcha będziesz musiał zmienić system plików z FAT32 na NTFS.

pozdrawiam
Knl
cześć,
patch prezentuje się świetnie z tego co wyczytałem i widziałem na screenach, naprawdę kapitalna robota.
ale pisze tutaj w innym celu
mianowicie uprzejmie proszę, oczywiście jeżeli nie stanowi to dla was większego problemu, o umieszczenie patcha na torrentach. jako że wraz z kumplem nie mamy innej możliwości ściągnięcia patcha, torrent uszczęśliwiłby zarówno nas, jak i wielu innych smile.gif z góry dzięki, naprawdę byłbym bardzo wdzięczny.
pozdrawiam
Kamiloxx
Potrzebuję z patcha :
- Nowy Odgłos Kopnięcia Piłki, Uderzenia W Poprzeczkę, Słupek, Gwizdka
- Nowe tablice wyników
- OF
I jeśli można to instrukcję - jak to zainstalować smile.gif
Kubbas
Nie pozwalam na wyciąganie poszczególnych części patcha. Co z resztą jest napisane w creditsach oraz na startowym ekranie PES'a.
Kamiloxx
Ale to do prywatnego użytku.
damiank9
przyłapałem chyba drugiego piłarza który jest 2x w pesie
Jest to Sergiu Radu jeden jest w Fc Koln (32 lata) a drugi w bez przyporzadkowania 41str (30 lat).wzrost ten sam tylko staty rózne.
Kubbas
Thx za info, sprawdzę to
lukasz44
Witam . . . cool.gif

Dziś zakończyłem ściąganie 6.5 Patch i mam już go w pesie , ściąganie trwało długo , ale opłaciło się .
Widać świetną pracę wykonaną nad wyglądem gry (scorboardy wymiatają happy.gif ) , stadiony , twarze, włosy, piłki, butki tongue.gif wszystko świetne . . . Jak narazie wasz patch jest najlepszy , OE patch jest też wyśmienity ale nie tak bardzo dopracowany (choć mam nadzieję że to się zmieni tongue.gif ) , Kubass i reszta dzięki wam pes 6 nigdy nie zginie . . . Wszystkim polecam szczególnie ściągnąć tego patcha biggrin.gif
pozdrooooo . . . ;-)
hak23
Mam pytanie do Kubbasa, dlaczego ikonki oznaczające pozycje zawodników są w języku angielskim. choć mam zainstalowaną polską wersję patcha.
demiano7
Kubbas Hakan Balta tez jest chyba podwójnie... Jeden jest jako Balta w Galatasaray a drugi jako Hakan Valta w Non-Afiiliated
Gaucho
DEBUG w patch bardzo denerwujacy... przy każdym meczu finałowym kończącym senon/rozgrywkę wywala do Windowsa...
Kubbas
impossible
Sinet18
Ja mam takie pytanie w którym parcie jest OF obojętnie z jakiego serwera?
Kubbas
W żadnym trzeba mieć całość żeby mieć cokolwiek działającego

Szukam do v4 osoby, która będzie kontynuować F and H, jak coś piszcie na forum patcha w temacie o poszukiwaniach pomocy do v4
Gaucho
Ponawiam bo nie odstałem żadnej odpowiedzi ...
DEBUG bardzo denerwujący ... zawsze na koniec sezony /rozgrywki w ostatnim meczu ...wywala do Windowsa
Taki sam jak w v2
Kubbas
CYTAT(Kubbas @ May 4 2009, 01:28) *
impossible

Patryk123456789
Ja bym był zainteresowany uzupełnianiem face&hair servera do v4.Tylko jest problem bo ja nie moge zainsatalować tego patcha (V3).Pomoże ktoś?
Gaucho
odpowiedz z twojej strony bardzo imponująca ... wszystko mi się po tym wyjaśniło mad.gif
tak jak napisałem błąd jest nadal może mi ktoś kompetentny udzieli wskazówki jak ja rozwiązać
hak23
Mam takie pytanie odnośnie patcha: dlaczego ikonki zawodników zanaczające ich pozycje mają skróty w języku angielskim, mimo iż zainstalowałęm wersję polską??
Jamnik
Bo to są rysunki, nie napisy same w sobie
GooFy
CYTAT(Gaucho @ May 5 2009, 10:44) *
odpowiedz z twojej strony bardzo imponująca ... wszystko mi się po tym wyjaśniło mad.gif
tak jak napisałem błąd jest nadal może mi ktoś kompetentny udzieli wskazówki jak ja rozwiązać

To jest jeden z błędów naszego patcha, wszyscy takie coś mają. Narazie jeszcze nie próbowaliśmy go rozwiązać, ale to prawdopodobnie przez majstrowanie przy pucharach lub bandach pucharowych. Jeśli tylko będę miał więcej czasu żeby nad tym posiedzieć i znajdę rozwiązanie, napewno odrazu się nim podzielę.
lukasz44
Ej a mam pytanie : " Czy nie można dodawać twarzy do F&H ? " bo próbowałem zarówno z Machedą i Cristiano Ronaldo i nie działają nowe fejsy ;-\ robię napewno wszystko dobrze nie wiem co jest . . .
GooFy
Oczywiście że można, spróbuj Player GDB Managerem.
Gaucho
CYTAT(.GooFy @ May 5 2009, 18:36) *
To jest jeden z błędów naszego patcha, wszyscy takie coś mają. Narazie jeszcze nie próbowaliśmy go rozwiązać, ale to prawdopodobnie przez majstrowanie przy pucharach lub bandach pucharowych. Jeśli tylko będę miał więcej czasu żeby nad tym posiedzieć i znajdę rozwiązanie, napewno odrazu się nim podzielę.

dzięki za odpowiedź i oczywiście za pomoc ... no cóż trudno trzeba będzie grac dalej wink.gif
pozdrawiam
Kubbas
Tylko w mś to występuje, będę musiał coś pokombinować jak się znajdzie trochę czasu
Filippo123321
Tak, a więc jednak postanowiłem ściagnąc to 6 GB i zainstalować patcha. I faktycznie gameplay się zmienił, kilka nowych drużyn, scoreboardy niezłe (Choć ten scoreboard hiszpański do bani - OGROMNE logo Canal+ Sport zajmuje prawie 1/4 ekranu ohmy.gif) więc chyba przy nim zostane. tongue.gif
kacpero
prosze pomóżcie jak sciagac z media fire bo nie umiem a na rapidze mam juz limity zostalo mi 15partów do sciagniecia kubbas pomóz

Kamilbialego
Jeśli za ten błąd odpowiadają bandy to powiedźcie które pliki za nie odpowiadają to je wywalę i zobaczę czy to coś da...
A jeszcze jedno jak bardzo utrudnia grę ten of, jeśli autorzy pozwolą to może go ktoś umieścić, abym go przetestował.
El Polacco
CYTAT(Kamilbialego @ May 10 2009, 19:39) *
Jeśli za ten błąd odpowiadają bandy to powiedźcie które pliki za nie odpowiadają to je wywalę i zobaczę czy to coś da...
A jeszcze jedno jak bardzo utrudnia grę ten of, jeśli autorzy pozwolą to może go ktoś umieścić, abym go przetestował.

Nikt tu nie umieści samego OFa, wątpię w to. A gra jest trudniejsza z pewnością. Jak bardzo? Zależy jakie masz umiejętności.
Kubbas
Dodany sendspace com, mirror
madridista11
Patch w sumie dobry, bardzo ładny graficznie, no i świetna muzyka - za to naprawdę wielkie gratulacje. Świetne też twarze i aktualne buciki - kolejny wielki plus. Do tego świetny komentarz i scoreboardy. Można by powiedzieć patch idealny. Jednak chyba nie...
Rzeczą, która irytuje najbardziej są statystyki graczy... Po prostu pękam, kiedy widzę, że Cristiano Ronaldo ma o 20 punktów accelaration więcej od Gabriela Agbonlahora - co jest absurdem. Albo mogliście jechać na statsach z pesstatsdatabase albo przynajmniej odzwierciedlić je realnie. Mogę przeboleć, że zawyżyliście je ogromnie ( prędkość dryblingu/ szybkośc = 99/99 wtf? ), ale naprawdę - Albo chcieliście dodać gwiazdą troszkę punktów, albo nie znacie się nie piłce i mniej znanych graczy - olaliście. . Kolejna rzecz, po nicku już widać, że kibicem jestem Realu... i dobijają mnie statystyki Javiera Savioli, z których wynika, że jest on chyba jednym z lepszych pilkarzy Realu, gdzie normalnie ostatnio rzadko jest powoływany na mecze. Śmieszna jest także szybkość Kierana Gibbsa w porównaniu z Ronaldo - 20 punktów różnicy na korzyść Portugalczyka - a jak było naprawdę - wszyscy widzieliśmy oglądając półfinał LM. Co do statystyk jest jeszcze wiele zarzutów, choć nie chcę ich wszystkich wytykać. Kolejna rzecz - źle dopasowany komentarz Angielski ( Ballack = Deisler , Ribery = Zidane ). No i okrzyki kibiców dość ograniczone (PS. Gdybyś mógł, napisz mi jaki plik odpowiada za cieszenie kibiców po bramce? )
Ogólnie, patch mimo wszystko na plus, za pracę jaką wykonali autorzy i za to należą wam się brawa. Polcam, szczerze. Mimo tych 6 gb warto.

BTW. Jeżeli komuś również przeszkadzały statystyki, i zdecydował się je poprawić - prosiłbym o PW.
Rychuzklanu
Ma ktos link do torrenta tego patcha?ps: jezeli nie do tego, to do jakiegos innego aktualnego?
Kamilbialego
Mógłby mi ktoś napisać soundtrack do tego patcha?
GooFy
Niewiem czy na tym, ale na którymś z for Kubbas pisał przed wydaniem że Angielski koment nie będzie poprawny. Te nazwiska które wymienił Madrista to namiastka tego co nie gra. Spowodowane jest to tym że of był robiony pod polski koment 100% Szpaka i Szarana a w nim sloty z nazwiskami są zupełnie inne. Tak więc trzeba robić 2 ofy - angielski i polski na co w tej wersji nie starczyło już czasu. W następnej mam nadzieję znajdą się chętni, nawał pracy nie będzie tak duży i uda nam się to zrobić.
malec
rzeczywiście te statystyki robione za przeproszeniem "na odpierdol" ale grac sie da :S
Kubbas
CYTAT(madridista11 @ May 12 2009, 20:28) *
Patch w sumie dobry, bardzo ładny graficznie, no i świetna muzyka - za to naprawdę wielkie gratulacje. Świetne też twarze i aktualne buciki - kolejny wielki plus. Do tego świetny komentarz i scoreboardy. Można by powiedzieć patch idealny. Jednak chyba nie...
Rzeczą, która irytuje najbardziej są statystyki graczy... Po prostu pękam, kiedy widzę, że Cristiano Ronaldo ma o 20 punktów accelaration więcej od Gabriela Agbonlahora - co jest absurdem. Albo mogliście jechać na statsach z pesstatsdatabase albo przynajmniej odzwierciedlić je realnie. Mogę przeboleć, że zawyżyliście je ogromnie ( prędkość dryblingu/ szybkośc = 99/99 wtf? ), ale naprawdę - Albo chcieliście dodać gwiazdą troszkę punktów, albo nie znacie się nie piłce i mniej znanych graczy - olaliście. . Kolejna rzecz, po nicku już widać, że kibicem jestem Realu... i dobijają mnie statystyki Javiera Savioli, z których wynika, że jest on chyba jednym z lepszych pilkarzy Realu, gdzie normalnie ostatnio rzadko jest powoływany na mecze. Śmieszna jest także szybkość Kierana Gibbsa w porównaniu z Ronaldo - 20 punktów różnicy na korzyść Portugalczyka - a jak było naprawdę - wszyscy widzieliśmy oglądając półfinał LM. Co do statystyk jest jeszcze wiele zarzutów, choć nie chcę ich wszystkich wytykać. Kolejna rzecz - źle dopasowany komentarz Angielski ( Ballack = Deisler , Ribery = Zidane ). No i okrzyki kibiców dość ograniczone (PS. Gdybyś mógł, napisz mi jaki plik odpowiada za cieszenie kibiców po bramce? )
Ogólnie, patch mimo wszystko na plus, za pracę jaką wykonali autorzy i za to należą wam się brawa. Polcam, szczerze. Mimo tych 6 gb warto.

BTW. Jeżeli komuś również przeszkadzały statystyki, i zdecydował się je poprawić - prosiłbym o PW.

Pograj trochę to zrozumiesz, ocenianie na podstawie jednego meczu jest śmieszne tak jak i niektóre statystki z pesstatsdatabase, używam ich statystyk tylko jako bazy, Gibbs zagrał kilka dobrych meczy jak na razie, jest młody, dopiero co się poważnie pokazał, miał formę jakiegoś dnia a ty masz zamiar na podstawie tego oceniać, Cristiano to postrach każdego obrońcy na świecie mało, kto pozostaje przy nim gdy ma piłkę co równa się = 99, pograj a się przekonasz jak to oddaje rzeczywistość, Agbonlahor ma mniej, ale na pewno nie -20, kupowałem go ostatnio w ML i chyba coś koło 88-90 miał, nie mam czasu ostatnio grać w PES'a nie chce mi się patrzeć, mniej znanych graczy olaliśmy? Zobacz sobie choćby kadrę MU, w żadnym patchu nie masz tak szerokich kadr, wierz mi, że to nie był pikuś do zrobienia. Choćby uaktualnienie repry Tobago, forma zawodnika nie przekłada się w PES'ie zawsze na jego statystki, Saviola jest i będzie szybki, a jego słaba forma piłkarska nie wpłynie na to znacznie, to samo tyczy się w jakiś sposób do innych statystyk.

Dzięki za konstruktywną opinię, na pewno na kilka rzeczy, które wypisałeś zwrócę większą uwagę, kiedyś przy v2 chyba tłumaczyłem dokładnie jak budowany jest gameplay do 6.5, urealistycznia, urozmaica, utrudnia rozgrywkę, nie chcę mi się po raz kolejny tłumaczyć, gra wszystko weryfikuje, na evo-web wszyscy piszą o rewolucji w gameplayu, jak masz chęci zajrzyj poczytaj.

CYTAT(.GooFy @ May 14 2009, 22:32) *
Niewiem czy na tym, ale na którymś z for Kubbas pisał przed wydaniem że Angielski koment nie będzie poprawny. Te nazwiska które wymienił Madrista to namiastka tego co nie gra. Spowodowane jest to tym że of był robiony pod polski koment 100% Szpaka i Szarana a w nim sloty z nazwiskami są zupełnie inne. Tak więc trzeba robić 2 ofy - angielski i polski na co w tej wersji nie starczyło już czasu. W następnej mam nadzieję znajdą się chętni, nawał pracy nie będzie tak duży i uda nam się to zrobić.

Tak, pisałem kilkakrotnie przed premierą, że potrzebuje do tego pomocy, chętnych nie było, nie ogarnąłem, do ściągania każdy szybki

CYTAT(malec @ May 15 2009, 09:53) *
rzeczywiście te statystyki robione za przeproszeniem "na odpierdol" ale grac sie da :S

Pograj, przemyśl, napisz.
damiank9
takie pytanie mam kim jest ten gość nazywa sie Mateus ale gdzie on grał ??
Kubbas
Niestety nie pamiętam
LaPuLg4
CYTAT(damiank9 @ May 22 2009, 21:18) *
takie pytanie mam kim jest ten gość nazywa sie Mateus ale gdzie on grał ??

Możesz wejść na transfermarkt.de lub nie wiem czy to coś da, ale zajrzeć do map'a i poszukać...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.