CYTAT(madridista11 @ May 12 2009, 20:28)

Patch w sumie dobry, bardzo ładny graficznie, no i świetna muzyka - za to naprawdę wielkie gratulacje. Świetne też twarze i aktualne buciki - kolejny wielki plus. Do tego świetny komentarz i scoreboardy. Można by powiedzieć patch idealny. Jednak chyba nie...
Rzeczą, która irytuje najbardziej są statystyki graczy... Po prostu pękam, kiedy widzę, że Cristiano Ronaldo ma o 20 punktów accelaration więcej od Gabriela Agbonlahora - co jest absurdem. Albo mogliście jechać na statsach z pesstatsdatabase albo przynajmniej odzwierciedlić je realnie. Mogę przeboleć, że zawyżyliście je ogromnie ( prędkość dryblingu/ szybkośc = 99/99 wtf? ), ale naprawdę - Albo chcieliście dodać gwiazdą troszkę punktów, albo nie znacie się nie piłce i mniej znanych graczy - olaliście. . Kolejna rzecz, po nicku już widać, że kibicem jestem Realu... i dobijają mnie statystyki Javiera Savioli, z których wynika, że jest on chyba jednym z lepszych pilkarzy Realu, gdzie normalnie ostatnio rzadko jest powoływany na mecze. Śmieszna jest także szybkość Kierana Gibbsa w porównaniu z Ronaldo - 20 punktów różnicy na korzyść Portugalczyka - a jak było naprawdę - wszyscy widzieliśmy oglądając półfinał LM. Co do statystyk jest jeszcze wiele zarzutów, choć nie chcę ich wszystkich wytykać. Kolejna rzecz - źle dopasowany komentarz Angielski ( Ballack = Deisler , Ribery = Zidane ). No i okrzyki kibiców dość ograniczone (PS. Gdybyś mógł, napisz mi jaki plik odpowiada za cieszenie kibiców po bramce? )
Ogólnie, patch mimo wszystko na plus, za pracę jaką wykonali autorzy i za to należą wam się brawa. Polcam, szczerze. Mimo tych 6 gb warto.
BTW. Jeżeli komuś również przeszkadzały statystyki, i zdecydował się je poprawić - prosiłbym o PW.
Pograj trochę to zrozumiesz, ocenianie na podstawie jednego meczu jest śmieszne tak jak i niektóre statystki z pesstatsdatabase, używam ich statystyk tylko jako bazy, Gibbs zagrał kilka dobrych meczy jak na razie, jest młody, dopiero co się poważnie pokazał, miał formę jakiegoś dnia a ty masz zamiar na podstawie tego oceniać, Cristiano to postrach każdego obrońcy na świecie mało, kto pozostaje przy nim gdy ma piłkę co równa się = 99, pograj a się przekonasz jak to oddaje rzeczywistość, Agbonlahor ma mniej, ale na pewno nie -20, kupowałem go ostatnio w ML i chyba coś koło 88-90 miał, nie mam czasu ostatnio grać w PES'a nie chce mi się patrzeć, mniej znanych graczy olaliśmy? Zobacz sobie choćby kadrę MU, w żadnym patchu nie masz tak szerokich kadr, wierz mi, że to nie był pikuś do zrobienia. Choćby uaktualnienie repry Tobago, forma zawodnika nie przekłada się w PES'ie zawsze na jego statystki, Saviola jest i będzie szybki, a jego słaba forma piłkarska nie wpłynie na to znacznie, to samo tyczy się w jakiś sposób do innych statystyk.
Dzięki za konstruktywną opinię, na pewno na kilka rzeczy, które wypisałeś zwrócę większą uwagę, kiedyś przy v2 chyba tłumaczyłem dokładnie jak budowany jest gameplay do 6.5, urealistycznia, urozmaica, utrudnia rozgrywkę, nie chcę mi się po raz kolejny tłumaczyć, gra wszystko weryfikuje, na evo-web wszyscy piszą o rewolucji w gameplayu, jak masz chęci zajrzyj poczytaj.
CYTAT(.GooFy @ May 14 2009, 22:32)

Niewiem czy na tym, ale na którymś z for Kubbas pisał przed wydaniem że Angielski koment nie będzie poprawny. Te nazwiska które wymienił Madrista to namiastka tego co nie gra. Spowodowane jest to tym że of był robiony pod polski koment 100% Szpaka i Szarana a w nim sloty z nazwiskami są zupełnie inne. Tak więc trzeba robić 2 ofy - angielski i polski na co w tej wersji nie starczyło już czasu. W następnej mam nadzieję znajdą się chętni, nawał pracy nie będzie tak duży i uda nam się to zrobić.
Tak, pisałem kilkakrotnie przed premierą, że potrzebuje do tego pomocy, chętnych nie było, nie ogarnąłem, do ściągania każdy szybki
CYTAT(malec @ May 15 2009, 09:53)

rzeczywiście te statystyki robione za przeproszeniem "na odpierdol" ale grac sie da :S
Pograj, przemyśl, napisz.