Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6.5 UPDATE V1.2 Patch v3 - DOWNLOAD
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
damiank9
a dzieki prawdopodobnie jest to ten
http://transfermarkt.de/de/spieler/37007/m...nsferdaten.html dzieki smile.gif
grał w Rio Ave
Kubbas
Teraz pamiętam, wywalałem go podczas zimowego. Z resztą kogo to obchodzi ;]

Szukamy pomocników znających się na rzeczy do v4, więcej informacji na stronie patcha, bez tego nawet nie zaczynam v4
macieq0092
MOGŁBY KTOŚ WRZUCIĆ SAMEGO OFA NA JAKIŚ SERWER BO MI SIĘ OF ZEPSUŁ, A NIE BEDE SCIĄGAŁ WSZYSTKICH PARTÓW OD NOWA ŻEBY WZIĄĆ TYLKO OFA huh.gif

ALBO JAK KTOŚ WIE W KTÓRYM KONKRETNIE PARCIE JEST OF TO BYŁBYM WDZIĘCZNY ! xD wink.gif
demiano7
W razie potrzeby mogę spróbować pomóc smile.gif jakby co, jestem chętny i pisz na PW

P.S. Ten post jest skierowany oczywiście do Kubbasa, kolega macieq0092 źle zinterpretował moje intencje więc postanawiam wyjaśnić zaistniałą sytuację wink.gif pozdro
cycek
będzie update patcha? patch ogoolnie fajny smile.gif
Kubbas

WWWW.PEPATCHING.COM
PES 6.5 Patch v3 by P-E Patching Group

1. Włóż faces, hair, balls do kitserver-GDB folder
2. Włóż folder1 do swojego C:\Documents and Settings\(USER NAME)\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save
3. Włóż p_text, e_text to your dat folder do swojego PES 6.5 folder

Co dostajesz?

- OF Update, Nowi gracze, Kilka poprawek
- Kitserver update
- Dat update
- UEFA Cup dodany

WWWW.PEPATCHING.COM
PES 6.5 Patch v3 by P-E Patching Group

1. Zainstaluj dkz studio 0.92
2. Clicknij na open file i otwórz swój O_text z PES6.5 dat folder
3. Clicknij na unknow_00145 prawym przyciskiem myszki i wejdź do PES 6.5 Patch Fix folder i kliknij import, zrób to z każdym plikiem dodanym do fixa

Naprawia to crash przy wygrywaniu mistrzostw świata.

mariolazi
Wypas, miła niespodzianka smile.gif
Wielkie dzięki!
cycek
mogłby ktoś wrzucic plik map od piłek ten z wersji 1.0
Gaucho
A Ja mam takie małe pytanie ... odnośnie tego update... podmieniłem wszystko tak jak Kubbas napisał... i wystąpił problem z drużyna Vfl Wolfsburg...nie ma stroju przed wybraniem meczu...kitserver nie pokazuje...a jak zacznę grac mecz to VFL ma stroje reprezentacji Anglii...
A drugie moje pytanie znaczy prośba ...odnośnie programu DKZ ...nie mogę go odpalić po zainstalowaniu...coś tam pisze po włosku ...nie wiem co zrobić mellow.gif
Jamnik
Co do strojów to sprawdź nazewnictwo folderów i plików oraz wpis w mapie. Sprawdź czy w ogóle masz stroje VFL (miałem ten sam problem).
kacpero
ja mam pytanie czy sa juz bedniaminkowie ktorzy weszli do pierwszych lig??
Gaucho
CYTAT(Jamnik @ May 29 2009, 07:02) *
Co do strojów to sprawdź nazewnictwo folderów i plików oraz wpis w mapie. Sprawdź czy w ogóle masz stroje VFL (miałem ten sam problem).

Miałeś racje w map.txt coś tam było pomieszane (Anglia/VLF) (VLF /Anglia)...dzięki za pomoc...
A z tym DKZ może ktoś mi pomoże ...po instalacji klikam na skrót...a tam coś mi wyskakuje pisze po włosku i nie można odpalić programu
pebe
Witam serdecznie. Moj problem polega na tym, ze podczas wchodzenia, poprzez edytor w grze, do edycji zawodników, to przy samym juz najechaniu na zespol Bayernu oraz Chelsea, gra mi się wyłącza. Ma to związek prawdopodobnie z OF'em. Czy ktos moze wie, jaka jest tego przyczyna? Podobny problem mialem niegdyś przy pojedynczych zawodnikach, problemem byla twarz. Teraz jednak nie wiem co zrobic. Wiem, ze moge edytowac poprzez edytor, tak tez zwykle robie, ale czasami chce sie sprawdzic jedną tylko rzecz w ktoryms zespole Premiership, przypadkowo najedzie sie na Chelsea, i juz jestesmy w Windowsie... To bardzo denerwujące.

Jezeli ktoś móglby wrzucic tez OF osobno, bylbym bardzo wdzieczny, bo nie zrobilem kopii. Pozdrawiam
Jamnik
Problemem są kitsy w 0_text bodajże, przynajmniej u mnie podobne objawy były, ale przy EP 5.0
Kubbas
Sprawdzałem przed chwilą OF'a z podstawoego 6.5, oraz 1.2 i każdą drużynę mogę edytować. Aczkolwiek, np Goofy mówi, że od jakiegoś czasu nie może wejść w edycje Ligue 1, a na początku tego problemu nie miał, nie mam pojęcia skąd to się bierze, ale jak Jamnik wyżej napisał na innych patchach też to występuje.
pebe
zgadza się, ten problem pojawił się z czasem. Jamnik byc moze ma rację, ale nie siedze w tym na tyle, zeby wiedziec które pliki odpowiadają za te stroje, oraz jak je naprawić. Byc moze ktos to kiedys sprawdzi. Kubbas, jestes w stanie wrzucic na którys serwer podstawowego OF'a 6.5?
siwers99
myślałem że uaktualniony of to uaktualniony of a tu nic z tego Kazmierczak dalej w Boaviscie co z tego skoro jest np. Miśkiewicz w Milanie jak nie ma Delfuneso w Aston Villi czy w Rangers Flecka. Patch dopracowany świetnie graficznie ale nie o to, chodzi chodzi przede wszystkim o dopracowany OF. To powinno być tak jak w patchu Iss na Ewo Web. W aktualce jest wszysto poprawione nie ma sie do czego przyczepić. Dla tego ja uznaję że patcha Iss jest o wiele lepszy niż ten. Dopracujcie ofa i będzie równie dobrze.
Bulka79
Mam pytanko,co dokladnie zostalo poprawione w plikach folderu dat ? Czy zostaly poprawione przyspiewki kibicow Liverpoolu w trybie kariery ?? Bledy w komentarzu ??
Kubbas
CYTAT(siwers99 @ Jun 3 2009, 16:55) *
myślałem że uaktualniony of to uaktualniony of a tu nic z tego Kazmierczak dalej w Boaviscie co z tego skoro jest np. Miśkiewicz w Milanie jak nie ma Delfuneso w Aston Villi czy w Rangers Flecka. Patch dopracowany świetnie graficznie ale nie o to, chodzi chodzi przede wszystkim o dopracowany OF. To powinno być tak jak w patchu Iss na Ewo Web. W aktualce jest wszysto poprawione nie ma sie do czego przyczepić. Dla tego ja uznaję że patcha Iss jest o wiele lepszy niż ten. Dopracujcie ofa i będzie równie dobrze.

Patcha ISS pewnie za crashe przy każdym trybie gry też szanujesz, jestem jednym człowiekiem, jednym, 1, one, nie mam czasu żeby ogarniać samemu każdą ligę w 100%, come on, może mam Ci jeszcze jakiś 16to latków w Bolognie robić? Patch ISS jak szeroką kadrę MU ma?

CYTAT(Bulka79 @ Jun 3 2009, 21:46) *
Mam pytanko,co dokladnie zostalo poprawione w plikach folderu dat ? Czy zostaly poprawione przyspiewki kibicow Liverpoolu w trybie kariery ?? Bledy w komentarzu ??

Wszystko, LFC ma you never walk alone i kilka innych
siwers99
nie chodzi mi żadnych szesnastolatków! Kadra ManU rozwinięta brak jedynie Machedy w patchu ISS
p3sman
CYTAT(siwers99 @ Jun 4 2009, 12:17) *
nie chodzi mi żadnych szesnastolatków! Kadra ManU rozwinięta brak jedynie Machedy .

no to się mylisz bo Macheda jest smile.gif Wystarczy tylko wytężyć wzrok wink.gif
Kubbas
nie chodzi mi żadnych szesnastolatków! Kadra ManU rozwinięta brak jedynie Machedy w patchu ISS

To był przykład mający na celu pokazać, że nie da się wszystkiego ogarnąć.

Pełnej kadry 22 osobowej MU nie ma żadne patch.
GooFy

Więc sciągnij sobie patch ISS i po kłopocie. To już tradycja że narzeka każdy po kolei, a jak tworzyliśmy patcha to wszyscy chcieli go jak najszybciej. Takie są efekty pośpiesznej pracy jednej osoby. Tworzyliśmy patcha i szukaliśmy pomocy - Zero zainteresowania. Wydaliśmy to z wypowiedzi niemalże każdego można wywnioskować że jest on patchmakerem mającym za sobą lata praktyki...
miki666
pytanie mam, dla Was pewnie głupie, ale cóż.

chciałbym tego fixa zainstalować, tylko, że w instrukcji pada zdanie "Clicknij na unknow_00145 prawym przyciskiem myszki i wejdź do PES 6.5 Patch Fix folder i kliknij import, zrób to z każdym plikiem dodanym do fixa"

nie rozumiem tego zbytnio. kliknąć na unknow_00145 mam w DzK? co znaczy wejście do PES 6.5 Patch Fix folder? Kiedy w programie klikam prawym na 145 to nie mam pomysłu, jak przejść do folderu fixa.

pierwszy raz widzę to studio i wyraźnie sobie z tym nie radzę. dzięki za pomoc

i druga sprawa, formalna. mogę grać na saveach z ML, kiedy dodam uptade?
p3sman
CYTAT(miki666 @ Jun 4 2009, 19:38) *
pytanie mam, dla Was pewnie głupie, ale cóż.

chciałbym tego fixa zainstalować, tylko, że w instrukcji pada zdanie "Clicknij na unknow_00145 prawym przyciskiem myszki i wejdź do PES 6.5 Patch Fix folder i kliknij import, zrób to z każdym plikiem dodanym do fixa"

nie rozumiem tego zbytnio. kliknąć na unknow_00145 mam w DzK? co znaczy wejście do PES 6.5 Patch Fix folder? Kiedy w programie klikam prawym na 145 to nie mam pomysłu, jak przejść do folderu fixa.

pierwszy raz widzę to studio i wyraźnie sobie z tym nie radzę. dzięki za pomoc

i druga sprawa, formalna. mogę grać na saveach z ML, kiedy dodam uptade?

1.) Otwierasz 0_text za pomocą DKZStudio, szukasz pliku unknow_00145 klikasz na niego prawym przyciskiem myszy, wybierasz import, wtedy wybierasz plik o tej samej nazwie z folderu który ściągnąłeś i tak po kolei z każdy aż do bodajze unknow_00163.

2) Tak, możesz smile.gif
Bulka79
CYTAT(Kubbas @ Jun 3 2009, 23:01) *
LFC ma you never walk alone i kilka innych

Tak ma,tylko szkoda ze w Trybie Kariery to nie dziala sad.gif
demiano7
Goofy z tego co pamiętam to proponowałem pomoc ale Kubbas juz sie do mnie nie odezwał tongue.gif a co do komentów to nie wszyscy bo ja i wielu innych userów pisało że patch jest kapitalny! zresztą dalej sie tego trzymam, błędy są rzeczą ludzka a Patch jest FENOMENALNY!!!
szołpas
czemu jak wchodze do edit i wchodze w lige sagres to wychodzi mi do windy?
a i przed meczem jak wybieram formacje to na jakies 5sekund zwiesza sie pes(niemoge nic zrobic) wink.gif
licze na pomoc
Kubbas
CYTAT(Bulka79 @ Jun 4 2009, 20:25) *
Tak ma,tylko szkoda ze w Trybie Kariery to nie dziala sad.gif

To już wina Konami

CYTAT(szołpas @ Jun 5 2009, 13:44) *
czemu jak wchodze do edit i wchodze w lige sagres to wychodzi mi do windy?
a i przed meczem jak wybieram formacje to na jakies 5sekund zwiesza sie pes(niemoge nic zrobic) wink.gif
licze na pomoc

Zwiesza się podczas formacji przed meczem mi też, ze względu na wielką bazę twarzy, stadionów itd itp, zwieszenia są kilku sekundowe i występują tylko przy wybieraniu formacji, pewnie przy lepszym, szybszym dysku/sprzęcie to nie występuje

A czemu Ci przy Sagres wywala nie wiem, mi działa, innym też
__SaNd1__
Tym ktorym nie dziala im patch niech zrobiom reinstalke calego PES 6 i potym znow patcha na czystom gre i powinno dzialac smile.gif
przemek_psg
hej, nie jestem za bardzo wtajemniczony w temacie ale postanowiłem pobrać tego patcha i w związku z tym mam pytanie: czy może mi ktoś zarzucić linkiem do folderu z butami? bo nigdzie ich nie mogę znaleźć...

PS: prosiłbym jeszcze o jakieś informacje odnośnie stadionów oraz strojów ponieważ tech ich w tej paczce nie ma...
Kubbas
Aby grać na patchu wystarczy rozpakować archiwa, postępować wg instrukcji podanej na stronie pepatching.com, części osobnych patcha nie można ściągać, musisz mieć całość.
przemek_psg
to ok, luzik ale - może chociaż sam map.txt obuwia podaj, co? rozumiem, że nie chcesz dzielić swoich prac na troje ale myślę, że taki mały wyjątek mógłbyś zrobić...

PS: mam jeszcze takie pytanie malutkie, w PES 6.5 Patch Update v1.2 są do ściągnięcia osobno twarze, włosy oraz piłki i dlatego nie rozumiem dlaczego nie można samych bucików... sorki, że wszystko przeżywam ale strasznie mi na tym bootpacku zależy...
POZDRAWIAM
Dziadzia
Możecie wrzucic działający part 14 ? Już z każdego serwera zassałem i part 14 nie działa.. :|
Kubbas
Musi działać.
MaGik_TSW
który plik odpowiada za dziwięk kopniecia piłki ? bo nie za bardzo przypadł mi ten dziwięk do gusu i chciał bym go sobie zmienić tongue.gif

Może troche głupie pytanie ... ale nie jestem w temacie .. Jest jakas liga pes na 6.5 patchu ? Czy wogole mozna grać na tym patchu przez sieć ? prosze o odpowiedz .
Kubbas
Jeżeli wyłapaliście jeszcze jakieś błędy piszcie, każdy na pewno poprawie.

A, i pytanie do modów/adminów oraz kogokolwiek kto tu rządzi, czy PES 6.5 Patch nie zasługuje na marne przyklejenie? O rangach dla mojej ekipy już nie wspomnę, come on.
El Polacco
Jak to zwykle w zyciu bywa, konkurencja jest niemile widziana.
ufo19
nie mam pojecia co jest nie tak ;/ wkleilem wszystko co bylo w patchu a nie mam poprawnych herbow ;/;/;/
__SaNd1__
CYTAT(ufo19 @ Jul 3 2009, 16:31) *
nie mam pojecia co jest nie tak ;/ wkleilem wszystko co bylo w patchu a nie mam poprawnych herbow ;/;/;/

Nie mam pojecja ... sciagnij jescze raz patcha z jednego zrodla i zainstaluj wedlug instrukcij i wszystko muszi byc w porzadku pozdro wink.gif
Kubbas
CYTAT(Kubbas @ Jul 1 2009, 17:21) *

A, i pytanie do modów/adminów oraz kogokolwiek kto tu rządzi, czy PES 6.5 Patch nie zasługuje na marne przyklejenie? O rangach dla mojej ekipy już nie wspomnę, come on.

damiank9
A tak wogóle przeglądałem i aktualizowałem sobie ofa to zaobaczyłem cos takiego:
1.Bessa 172/68,31,P,Boavista,POR,SB
2.Bessa 178/75,25,P,Trofense,HOL,SB

I tak patrzyłem to istnieje jeden Bessa który grał w Boaviscie a teraz grał w Trofense to ten portugalczyk ale holendra zadnego nie ma bo patrzyłem na transfermarkt,zerofootball i na wikipedii wiec jest to pomyłka czy jakis naprawde istnieje a ja o nim niewiem?
Kubbas
Pomyłka dzięki za informację.
GooFy

+1
demiano7
Myśle że Kubbas i Goofy mają racje więc +2 ... Należy w jakimś chocby małym stopniu nagrodzić ich trud smile.gif czekam z niecierpliwością na kolejną część smile.gif pozdro
Kubbas
Nie chodzi o to czy nagrodzić czy nie, jestem tylko ciekaw dlaczego nasze tematy(3 wersje), nie są, nie były i nie zanosi się na to aby były przyklejone.
GooFy
Proste: Wydaliśmy gniota, to na co my liczymy ? A tak naprawde, patch odniósł międzynarodowy sukces, wystarczy spojżeć na zagraniczne fora, opinie i liczbę pobrań. Jednak wg opinii adminów/modów wciąż nie zasługuje na przypięcie. Przypną zapewne gdy liczba pobrań w Chinach wyniesie 10000 ( nie ubliżając Chinom).
Kubbas

Kamiloxx
+3, zasługują co najmniej na przyklejenie ich tematu. wink.gif

A mam jeszcze takie pytanie: Czy można gdzieś ściągnąć jeszcze PES 6.5 v.1?
Kubbas
Na pepatching.com dałem linki, ale nie wiem jaka część ich działa, możesz spróbować wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.