Problemy zdrowotne w ostatnich dniach oraz nawał spraw rodzinnych lekko uniemożliwiły mi dostęp do komputera, a co za tym idzie możliwość pisania.

dziś więc dokończenie 1/8 finału - 2.połowa meczu Polska-Hiszpania oraz mecz Holandia-Dania. Generalnie plan jest taki, żeby skończyć ten mundial w tym tygodniu (najdalej na początku następnego), bo mam go już żywnie dość

Żeby uprzedzić pewne fakty... Mistrzostwa Świata nie będą moim ostatnim akordem na arenie bloggersów (

) PES-a. Po zakończeniu tego turnieju mam zamiar poprowadzić jeszcze dwa sezony Wisłą i EURO2012.
Jeśli chodzi o to, jak będzie przebiegać karierka Wisłą. Będę opisywał mecze najciekawsze - ze względu na brak czasu - tzw. hity mecze z Legią, Lechem, Cracovią i kilka innych, do tego mecze w europejskich pucharach - tutaj wszystkie możliwe relacje, oraz Puchar Polski (w zależności od tego jacy będą rywale, lecz na pewno półfinały + finał [o ile się do nich dostanę

])
Przewidywanych jest zatem około 14-16 relacji z meczów ligowych na każdy z dwóch sezonów. Poza tym jakieś wywiady, doniesienia transferowe etc. Nie będzie już gazetki - szkoda na to tracić czasu, wszystko wróci do poprzedniej formy

W kwestii EURO 2012, sam nie wiem jak to będzie

Na pewno odbędzie się w Polsce i ... nie wiadomo czy na Ukrainie

Dziś wieczorem podam więcej szczegółów na ten temat, bo sam sobie to muszę przemyśleć

I żeby nie było wątpliwości. Relacje nie będą pojawiać się szczególnie często, gdyż na swych plecach noszę ciężki przypadek, wielkiego garba, zwanego maturą

niemniej jednak zachęcam do zaglądania tu co jakiś czas, co by się poemocjonować wybrykami mojej Wisły