Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Career by Windziak® - EURO 2012 Poland & Ukraine
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Blogi i kariery
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
lukasz44
Bardzo mi się podoba ... czekam na kolejne relacje , zawaliście że dodałeś jeszcze gazetkę ,pozdro
Marsin
Good ;] Espania ;D Teraz Polska wygrywa i pięknie tongue.gif

Mam kilka zastrzeżeń co do gazetki ;D - wygładzenie czcionki daj na 'twarde' (jezeli masz PS), bo bez wygładzenie małe px się robią tongue.gif.
Poza tym trochę ciemna jest xD =D
Pozdro =P czekam na kolejne mecze ;D
Windziak

ZDJĘCIA:

TABELA GRUPY H:

wink.gif Komentujta biggrin.gif

Ps. Jeśli chodzi o zmiękczanie/zaostrzanie. Osobiście wolę żeby były ostrzejsze rysy literek tongue.gif Co prawda nie znam się na tym ale mnie się tak podobuje tongue.gif
Windziak
NUMER 3!

JEDENASTKA KOLEJKI:

Zapraszam do komentowania i... głosowania w sondzie wink.gif
Sorki za słabą jakość "jedenastki" ale następnym razem będzie lepiej. Coś se popieprzyłem w obróbce a nie chciało mi się już drugi raz tego robić. Pzdr! wink.gif
Marsin
ARGENTYNA - FRANCJA - tu myślę, że Argentyna odstawi francuzów ;P
DANIA - HISZPANIA - Dania to może być sensacja tego Mundialu. Ale w końcu Hiszpania, to Hiszpania...
ANGLIA - PORTUGALIA - zdecydowany HIT biggrin.gif! Dla mnie nieco większym faworytem jest Anglia, lecz liczę na Portugalczyków xP

Poza tym jest okej, ta jedenastka rzeczywiście nie najlepsza (jakościowo).
Kurcze żeby ta gazetka bardziej żywa była to byłoby super ;/. Bo przynajmniej ja wolę takie żywe kolorki, wiesz o co mi chodzi xD

Pozdrawiam wink.gif
Windziak
NUMER 4!

ZDJĘCIA:

Windziak
NUMER 5 !

ZDJĘCIA:

TABELA GRUPY "A" PO 2.KOLEJCE:

~~> JUTRO KOLEJNA RELACJA: Meksyk - Grecja wink.gif

Komentujta wink.gif
Windziak
NUMER 6 ! 4 in 1! tongue.gif

ZDJĘCIA:

Meksyk - Grecja:

TABELA GRUPY B PO 2.KOLEJKACH:

Korea - Australia:

TABELA GRUPY C PO 2.KOLEJKACH:
Windziak
NUMER 7!

ZDJĘCIA:

Czytać i komentować! tongue.gif
Windziak
Może jakieś komcie, co ładnie, a co nie? tongue.gif dziś winien wydać się kolejny numer, może nawet dwa wink.gif będzie dość ciekawie smile.gif
unikat
Podoba mi się ta gazetka co teraz robisz smile.gif
Zobaczymy czy do końca dotrwasz ;]
Windziak
Do końca mistrzostw na pewno, ale co dalej... tego nie wiem.. tongue.gif matura coraz bliżej biggrin.gif pracuję nad kolejnym numerem wink.gif
Windziak
NUMER 8 !

ZDJĘCIA:

NUMER 9: Brazylia - Wybrzeże Kości Słoniowej / Turcja - Japonia wink.gif
Windziak
NUMER 9 !

ZDJĘCIA :

Turcja - Brazylia :

Japonia - Wybrzeże Kości Słoniowej :

perONE
Dobrze to wygląda wink.gif
Windziak
NUMER 10 !

wink.gif Zapraszam do czytania i komentowania smile.gif
Marsin
Dobrze, że nie dajesz już tego ohydnego filtru na zdjęcia ;x. Poza tym czcionka trochę nie wyraźna xD
Fajna konferencja wink.gif
Windziak
NUMER 11 !

ZDJĘCIA :
Windziak
NUMER 12 !

Jeszcze dziś relacja z meczów grupy H wink.gif
Windziak
NUMER 13 !

ZDJĘCIA :

Holandia - Paragwaj:

Arabia Saudyjska - Polska:

TABELA GRUPY H :

Miłego czytania i komentowania biggrin.gif
Windziak
Najbliższy weekend - przerwa od pisania. Jadę na 3 dni odpocząć od miejskiego zgiełku wink.gif Czytajcie dotychczasowe newsy i proszę o komentarze wink.gif
Windziak
Od jutra wszystko wraca do normy - więcej czasu, więcej newsów wink.gif

Zapraszam do zaglądania w dniu jutrzejszym.
Należy spodziewać się podsumowania kolejki 2 i zapowiedzi kolejki ostatniej, a także meczów z grupy A i B... (a może też nawet C i D - zależy czy znajdę na tyle czasu wink.gif tongue.gif )

Pozdrawiam wink.gif
Windziak
NUMER 14 !

I nieco zmieniony image "jedenastki" kolejki tongue.gif :

Windziak
NUMER 15 !

ZDJĘCIA !

Chile - Egipt:

Irlandia - Czechy:

TABELA GRUPY A:

Windziak
Tyle na dziś, niestety. Miałem pełno robótek jednak. Jutro na pewno coś nowego w godzinach popołudniowych wink.gif Zapraszam do czytania, komentowania i głosowania w nowych sondach wink.gif
Windziak
NUMER 16 !

ZDJĘCIA :

TABELA GRUPY B:
WKS
Blog wspaniały jednym słowem biggrin.gif czekam na Korea - Portugalia , licze ze Korea wygra biggrin.gif
Windziak
NUMER 17 !

ZDJĘCIA :

TABELA GRUPY C:

wink.gif
Windziak
NUMER 18 !

ZDJĘCIA :

TABELA GRUPY D:

Z relacji grupowych pozostało nam jeszcze:
E: Turcja - Brazylia, WKS - Japonia ; F: Rosja - USA ; G: Dania - Tunezja ; H: Polska - Paragwaj, Holandia - Arabia Saudyjska
Kto wie, być może jutro wszystkie 6 relacji wink.gif
Miło by było, gdybyście skomentowali tongue.gif
Windziak
Jutro na pewno zakonczenie fazy grupowej wink.gif zachecam do zagladania, glosowania w nowej sondzie i komentowania happy.gif
Pelas
niestety blog nie robi na mnie specjalnego wrażenia, o ile pomysł z gazetką całkiem udany...to texty, pisane są bez fantazji...ot zwykła sucha relacja.
Windziak
CYTAT(Pelas @ Mar 9 2009, 23:52) *
niestety blog nie robi na mnie specjalnego wrażenia, o ile pomysł z gazetką całkiem udany...to texty, pisane są bez fantazji...ot zwykła sucha relacja.

Rozumiem i doceniam krytykę, ale patrząc tylko pod kątem "fantazji" tekstów, a nie składu, ładu to niestety każdy blog jest równie beznadziejny...
Później kolejne, mam nadzieję bardziej "fantazyjne" relacje... happy.gif
Windziak
NUMER 19 !

Proszę o ocenianie (zarówno poprzez głosy w sondzie, jak i komentarze) moich "gryzmołków" wink.gif tongue.gif
zdjęcia później, wraz z pozostałymi newsami wink.gif
Tomak
Oprawa graficzna bije po oczach, za to teksty w miarę, całokształt jednak przeciętny - z tłumu się nie wybija.
Windziak
NUMER 20 !

Cóż tongue.gif nie znam się aż tak nadto na grafice komputerowej wink.gif staram się jednak, aby jakoś to wyglądało tongue.gif zapraszam do czytania i komentowania wink.gif
Filippo123321
Cóż, ja tam czekam na powrot kariery z Wisłą bez zadnej gazetki tongue.gif
Windziak
NUMER 21 !

Zdjątka później wink.gif

Filippo zaskoczyłeś mnie biggrin.gif
Windziak
Odpuszczam sobie podsumowanie kolejki, bo w zasadzie jakichś porywających rzeczy nie było wink.gif tongue.gif Prawdopodobnie jeszcze dziś relacja z meczu Irlandia - Grecja wink.gif Od razu mówię, że warto będzie przeczytać, bo sporo się działo biggrin.gif
lukasz44
No czekamy , czekamy ... powiem szczerze że wciągneły mnie te MŚ ;-DD pozdrooo
Windziak
NUMER 22 !
GRECJA - IRLANDIA

ZDJĘCIA :

Windziak
Dodałem zdjęcia z Grecja - Irlandia wink.gif
Liczę na jakieś komentarze wink.gif
Jutro relacja z Argentyna - Anglia i być może Niemcy - Turcja wink.gif
Windziak
NUMER 23 !
ANGLIA - ARGENTYNA

ZDJĘCIA :

Warto też dodać, że w dwóch kolejnych meczach, których relacji nie ma, gdyż ich nie miałem przyjemności rozegrać padły wyniki:

FRANCJA - PORTUGALIA 0:1 (0:0)
67'
Joao Moutinho (0:1)

BRAZYLIA - KAMERUN 4:2 po dogrywce (w meczu 2:2, do przerwy 1:1)
15' Jo (1:0)
43' Epalle (1:1)
72' Geremi (1:2)
86' Rafael (2:2)
103' Rafael (3:2)
116' Rafael (4:2)

Wypada przeprosić za lekki poślizg. Spowodowany jest on tym, iż mam ostatnio sporawo nauki. Już jutro na pewno kolejna relacja wink.gif Niemcy - Turcja. wink.gif
Windziak
NUMER 24 !
NIEMCY - TURCJA

ZDJĘCIA :

Zapraszam do czytania & komentowania biggrin.gif
Windziak
Zdjęcia z meczu Niemcy - Turcja dodane. Trwają prace nad kolejnym numerem. Publikacja prawdopodobnie jutro w tym poście wink.gif
Windziak
NUMER 25 !

HISZPANIA - POLSKA (part I)

ZDJĘCIA:

Jutro druga część wink.gif Można typować wynik! wink.gif Zachęcam do komentowania smile.gif
MaTi10
Błędów jakoś nie widać smile.gif jak zwykle wysoki poziom .
Windziak
Problemy zdrowotne w ostatnich dniach oraz nawał spraw rodzinnych lekko uniemożliwiły mi dostęp do komputera, a co za tym idzie możliwość pisania. dry.gif dziś więc dokończenie 1/8 finału - 2.połowa meczu Polska-Hiszpania oraz mecz Holandia-Dania. Generalnie plan jest taki, żeby skończyć ten mundial w tym tygodniu (najdalej na początku następnego), bo mam go już żywnie dość tongue.gif

Żeby uprzedzić pewne fakty... Mistrzostwa Świata nie będą moim ostatnim akordem na arenie bloggersów (tongue.gif) PES-a. Po zakończeniu tego turnieju mam zamiar poprowadzić jeszcze dwa sezony Wisłą i EURO2012.

Jeśli chodzi o to, jak będzie przebiegać karierka Wisłą. Będę opisywał mecze najciekawsze - ze względu na brak czasu - tzw. hity mecze z Legią, Lechem, Cracovią i kilka innych, do tego mecze w europejskich pucharach - tutaj wszystkie możliwe relacje, oraz Puchar Polski (w zależności od tego jacy będą rywale, lecz na pewno półfinały + finał [o ile się do nich dostanę tongue.gif ])

Przewidywanych jest zatem około 14-16 relacji z meczów ligowych na każdy z dwóch sezonów. Poza tym jakieś wywiady, doniesienia transferowe etc. Nie będzie już gazetki - szkoda na to tracić czasu, wszystko wróci do poprzedniej formy wink.gif

W kwestii EURO 2012, sam nie wiem jak to będzie tongue.gif Na pewno odbędzie się w Polsce i ... nie wiadomo czy na Ukrainie biggrin.gif Dziś wieczorem podam więcej szczegółów na ten temat, bo sam sobie to muszę przemyśleć wink.gif

I żeby nie było wątpliwości. Relacje nie będą pojawiać się szczególnie często, gdyż na swych plecach noszę ciężki przypadek, wielkiego garba, zwanego maturą tongue.gif niemniej jednak zachęcam do zaglądania tu co jakiś czas, co by się poemocjonować wybrykami mojej Wisły wink.gif
Windziak
NUMER 26 !

HISZPANIA - POLSKA (part II)

ZDJĘCIA:

Windziak
NUMER 27 !

HOLANDIA - DANIA

ZDJĘCIA:

Nieco zmieniony format ze względu na długość treści tongue.gif nie chciało mi się rozbijać na dwa pliki tongue.gif
Zapraszam do czytania i komentowania wink.gif
Vadiim
Kocham Cie stary za to, kocham ludzi co maja tak popierdolone wizje na punkcie gry wink.gif
Tak trzymać, fajnie sie czyta, zagłosowałem w ankiecie, kocham taką zabawe wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.