Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: kits by varies™
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Foley
Bardzo dobry komplet, pozdro
perONE
moim zdaniem nie ma sensu robić wielokrotnie tyhc samym kitsów (np. Zenit, Wisła). Zrób np. Olimpique Lyon, których nie ma na rynku (chyba, ja nie znalazłem) wink.gif
Varies.
Polonia Away;mdl:113,collar:no:

kroczek
CYTAT(VaRiEs @ Sep 3 2008, 16:25) *
Polonia Away;mdl:113,collar:no:

Widze ze fotki sie przydaly ale mógłbys zrobic tez wersje z białymi spodenkami.Teraz juz tylko czekam na GK.Pozdro
Varies.
Polonia GK Home;mdl:109,collar:no

Polonia GK Away;mdl:109,collar:no
kroczek
CYTAT(VaRiEs @ Sep 4 2008, 15:20) *
Polonia GK Home;mdl:109,collar:no

Polonia GK Away;mdl:109,collar:no

Wielkie dzieki swietne kitsy!!!
kostek
Całkiem niezła ta Polonia - brawo.
Kubbas
BDB stroje wink.gif Tak trzymaj.
Varies.
Manchester United FC Third(113;clr:no):

Pozdrawiam wink.gif
GooFy
1. Szycia Słabizna
2.Szycia nie prawdziwe
3.Kolor Lypny
4.Loga
5.Dlaczego robisz ciągle stroje które już zrobił kto inny ? happy.gif Za wyjątkiem Polonii to wszystkie stroje zrobiłeś "po kimś"
Bez urazy, ale wiele się musisz nauczyć tongue.gif
Varies.
^^ no wlasnie...ja sie ucze wink.gif
Chelsea Home(113;clr:yes)::::::BETA::::::
nowy:

stary:
GooFy
w Pierwszym Lipa Kolor tongue.gif I Szyć prawie nie widać tongue.gif 2 Nawet fajny tongue.gif
Sebinhoo
Musisz sie fotom bardziej przyjrzeć bo szycia w dużym stopniu odbiegają od realu wink.gif
Varies.
CFR Cluj Away;{113;clr:no}

GooFy
Gitarka gra. Ale tak... Po pierwsze szycia jakieś dziwne tongue.gif Kiedyś robiłeś lepsze IMO. Bardzo dobre są w tym 2 Chelsea. I spodenki jakoś dziwnie - jakby nie symetrycznie prawa i lewa tongue.gif
Varies.
CYTAT(.GooFy @ Sep 23 2008, 20:41) *
Gitarka gra. Ale tak... Po pierwsze szycia jakieś dziwne tongue.gif Kiedyś robiłeś lepsze IMO. Bardzo dobre są w tym 2 Chelsea. I spodenki jakoś dziwnie - jakby nie symetrycznie prawa i lewa tongue.gif

Tak mówisz?to nie wiem obejrzalem tutorial CM'a i wydawalo mi sie ze te szycia sa bardziej realistyczne po 1:Sa one slabo widoczne w grze(tak samo jak na meczu) 2:wyglada ladniej tongue.gif
Varies.
New work(sory zapost pod postem ale malo kto czyta ten temat):
Chelsea FC Home:{mdl:113;clr:no}:
Matek1908
Za bardzo fioletowy spojrz na fotki stroju domowego chelsea oni maja mocny niebieski kolor a nie fiolet
szejk
Mnie sie podoba. Ale słuchaj bardziej porad goofiego bo pewnie ma racje.
artysta germanista
dobry kits Czelsi przy Cluj sie za dużo nie narobiłeś, ale też ładnie wygląda
Varies.

Prosze komentujcie rolleyes.gif sleep.gif
Sebinhoo
Znacznie lepszy kits niż ostatni wink.gif Nieźle poradziłeś sobie z logami, ale szycia powinny być bardziej widoczne wink.gif
Varies.
Nie mogę sobie poradzic z szyciami na bialej teksturze...biore nakladke krycie:36,wypelnienie:59 i tam Opcjach mieszania sie pobawie i nie wychodzi sad.gif jeszcze poprubuje moze away tranzsboru(bialy) wyjdzie jeszcze lepiej smile.gif
Varies.
Udalo sie :)Nowy system szyc tongue.gif
Na kolorze:

Na bialym:

Na czarnym:

Jeszcze kosmetyczne poprawki w opacity smile.gif.
Russia Home/Away:

Jeszcze dodam nowe loga wink.gif
@down;Niech Bóg Ci to wynagrodzi ;)xDD
Kubbas
Nice
Varies.
Russia Home/Away
Home 113,clr:no(robiony tak na szybkiego potem poprawie nie dociagniecia tongue.gif wink.gif)

Away 113;clr:no

OMG odpowiedzcie cos,skomentujcie cos tongue.gif
Tomi84
Nawet ładnie Ci wyszły te stroje kacapów wink.gif
GooFy
No to z góry mówię że świetne szycia tongue.gif Bomba, o niebo lepsze od poprzednich tongue.gif. Co do kitsów to średniaki tongue.gif Spodenki i getry byle jak zrobione tongue.gif
Damian.
CYTAT(.GooFy @ Oct 7 2008, 18:45) *
No to z góry mówię że świetne szycia tongue.gif Bomba, o niebo lepsze od poprzednich tongue.gif. Co do kitsów to średniaki tongue.gif Spodenki i getry byle jak zrobione tongue.gif

Mi się bardzo podobają smile.gif
Tak 3maj.

P.S.Zawsze Ruscy kojarzyli mi się z Biało-Niebieskimi strojami smile.gif

pozdrawiam
Varies.
Beleneses OF home:
Sebinhoo
Widze że kolejne prace coraz mocniejsze wink.gif Tak rzymaj smile.gif

ps. radziłbym Ci robic maske w ten sposób :

Tuto
Varies.
CYTAT(sebinho22 @ Oct 8 2008, 16:57) *
Widze że kolejne prace coraz mocniejsze wink.gif Tak rzymaj smile.gif

ps. radziłbym Ci robic maske w ten sposób :

Tuto

No dzięki rolleyes.gif .Tylko tym sposobem cos mi nie wychodzi ;p
Varies.
Ciezko robic stroje jezeli ktos nic nie pisze,nie komentuje ani nie odwiedza tego tematu...nie wiem czy dalej bede robil stroje...nnapewno dokoncze te do PES Patch'a 6.5...sorry za post pod postem ale nowa praca...
Jagiellonia Bialystok home 113;yes:

Pozdr wink.gif
perONE
Fajnie wyglądają Twoje kitsy. Nie przerywaj prac wink.gif
GooFy
Brawo piękny kits tongue.gif Czy na kołnieżyku niema napisu Joma ? tongue.gif Po za tym to kits extra tongue.gif Rozkręciłeś się
Flisak
CYTAT(.GooFy @ Oct 11 2008, 23:31) *
Brawo piękny kits tongue.gif Czy na kołnieżyku niema napisu Joma ? tongue.gif Po za tym to kits extra tongue.gif Rozkręciłeś się

Ty jesteś jeszcze w stanie komenty pisać?? tongue.gif Myślałem, że już do domu nie dotrzecie... tongue.gif

A tak do tematu. Varies, zrobiłeś duży postęp. Tak dalej wink.gif
GooFy
Hehe noo jestem jestem na Zadębiu lodówa jechała xDDDDDD a my się zataczaliśmy, daliśmy rade biggrin.gif A żeby nie było Ot to sprawdziłem na fotkach i rzeczywiście napisu na kołnierzu niema happy.gif
szejk
Wreszczie nowa Jaga. Super wyszła
Varies.

Jamnik
Bardzo ładne stroiki Jagi. Nie kończ z kitsami przede wszystkim, bo coś tam pisałeś o schematach tongue.gif

Pozdroo biggrin.gif
Kubbas
Bdb jakościowo jak zwykle wink.gif
szejk
Czekam na fullseta. Mam nadzieje ze bedzie. I ty chciales konczyc z kitsami wink.gif
Krzysiu12
super robota wink.gif również czekam na fullset ;D
Varies.
CFR Cluj:
E 9
Bardzo dobra ostatnie kitsy, zwłaszcza te, na których tak mi zależy wink.gif . Czekam na full-set, który mam nadzieję niedługo się pojawi....

pzdR (;
Jacmen
Kolejne świetne stroje, tak trzymaj ;d
Krzysiu12
CFR Cluj świetne, ale może dokończył byś Jage??
Sebinhoo
Idziesz w górę, ale skupiaj sie na jednym secie wink.gif
Varies.
CFR Cluj Home:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.