Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: kits by varies™
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Kubbas
Czekam na Leixoes i resztę kitsów co Ci Guf zlecił tongue.gif

Bardzo fajnie jakościowo Ci wyszedł ten kits wink.gif
arm
Jakościowo coraz lepiej!
Tak trzymaj.
Może zrobisz stroje dla Macedoni i Białorusi?
Tolox11
Very nice kits dude, since the 1st you have been improved a lot, and now you are making very good kits, one little doubt, will you upload GDB of Polonia Warszawa?

Salu2 / pozdrawiam 

artysta germanista
CYTAT(VaRiEs @ Dec 22 2008, 08:37) *
?.
MŠK Žilina (113\'clr:no)
GYKA I xD

+ Bonus

Polska NIKE(113\'clr:no)
GK I

Ten krój stroju bramkarskiego będzie na 90%,a Home i Away mają 1548589239 różnych wzorów więc(...)czekaćsmile.gif

o Kurde Polska w NIKE. Normalnie się prawie spuściłem biggrin.gif to jest najlepsza firma
Varies.
Leixoes UPDATE:

Jak by kto znalazł fotki bramkarskiego i away'u to bylbym ogromnie wdzieczny smile.gif.Sam przeszukuje,ale nic nie znajduje sad.gif.
lukasz44
Fajne stroje, oby tak dalej ,
Varies.
Dzięki biggrin.gif .GK 1 Są błękitne na 100% .Krój ten sam,więc niedługo GDB biggrin.gif

Leixoes Full:

Dysko-Polo ełej:
Varies.
Ogrom ocen :~.
Leixoes full :

GOALKEEPERS ;

Home .:

Home (Change socks) .:

Goalkeeper Away .:

PLAYERS

Home .:

Home(Change socks) .:

Away .:

Away(Change socks) .:

Trochę komentarzy i GDB wink.gif .
Ps.Jeszcze pewnie znajdą się stroje pt.:Change shorts ;x
GooFy
Gitarrra gra ! Trzeba Sebcia jeszcze pogónić z kitsami Sagres biggrin.gif
qwerte
Kitsy takie fajne że aż się chce je do PESa wrzucić ale nie mam ligi Portugalskiej sad.gif
Varies.
CYTAT(lasser @ Dec 28 2008, 21:50) *
Kitsy takie fajne że aż się chce je do PESa wrzucić ale nie mam ligi Portugalskiej sad.gif

Niedługo będzie Patch PES 6.5,który dodaje tą lige.Tak wogóle to dzięki,że komentujecie:P.Nikomu innemu się nie chce rolleyes.gif
Varies.
Ojjj.Leixoes DOWNLOAD GDB:
GOALKEEPERS ;

Home .:

Home (Change socks) .:

Goalkeeper Away .:

PLAYERS

Home .:

Home(Change socks) .:

Away .:

Away(Change socks) .:

Feyenoord Rotterdam Home 09/10 clr:no;mdl:23
GooFy
Wow. Feyenord ekstra, nie widziałem że mają Pumę...
Filippo123321
Feyenord jest genialny ;]
arm
Fajne kitsy!
qwerte
Kitsy jak zwykle supcio.
A Feyenoord nie gra w Nikach?
Varies.
Nike?To PSV tongue.gif.Jakby co: http://www.footballshirtculture.com/09/10-...-away-kits.html
Varies.
Feyenoord Rotterdam Home/Away .:

GooFy
Wow, gra muzyka. Niewiem czy nie najlepsze twoje kitsy happy.gif
szejk
Zajebiste kitsy! Podaj no te ustawienia tych zielonych.
I zrób na obecny sezon tongue.gif
Varies.
Oba: collar : no model :(tutaj sobie wybierz bo jeszcze pracuje wink.gif) 113 albo 23
lukasz44
No naprawdę najlepsze kitsy Feyenordu jakie były, szacun , pracuj dalej,
pozdro, tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Stuart17
idealne rolleyes.gif
Varies.

AS ROMA Home:
Kubbas
No bardzo ładnie wink.gif Czekam na secik smile.gif
GooFy
Jedziesz, jedziesz z Romą bo potrzebna biggrin.gif I oczywiście Naval gites biggrin.gif
Flisak
Technika jaką robisz kitsy jest bardzo dobra. Cała strona estetyczna jest na bardzo dobrym poziomie. Jednak musisz popracować nad rozmieszczeniem szyć, bo te są złe. Np. w romie jestem pewien, że nie widać pomarańczowych pasków pod pachami
Sebinhoo
CYTAT(Flisak @ Jan 2 2009, 22:28) *
Technika jaką robisz kitsy jest bardzo dobra. Cała strona estetyczna jest na bardzo dobrym poziomie. Jednak musisz popracować nad rozmieszczeniem szyć, bo te są złe. Np. w romie jestem pewien, że nie widać pomarańczowych pasków pod pachami

Dokładnie wink.gif Popraw szycia, weź ta siatkę ze spodenek usuń i opaske captaina zrób wink.gif
Pepis21
To źle Flisak, że jesteś pewien bo pod pachami są pomarańczowe nie paski, a szycia KLIK Sebinhoo oni mają taką pustą opaskę w realu: KLIK
Mnie się kitsy osobiście podobają, zastanawia mnie jedno skąd miałeś takie dobre fotki Feyenoordu? Przy okazji na nowych kitsach herb Feyenoordu będzie bez tych napisów, a jedynie z samą gwiazdką wink.gif
Varies.
Wzorowałem się na innych kitsach z FSC i (na oko!) z kitsow jakiegos kolesia do Fify wink.gif.A co do opaski to trafiłem ;D
BTW:NIedługo wrzuce dałna Naval i resztę Romy wink.gif
Sebinhoo
CYTAT(Pepis21 @ Jan 3 2009, 13:24) *
To źle Flisak, że jesteś pewien bo pod pachami są pomarańczowe nie paski, a szycia KLIK Sebinhoo oni mają taką pustą opaskę w realu: KLIK

Co do tej opaski masz rację, ale kitsmaker wie co mówi closedeyes.gif Nie chodzi o to JAKIE mają szycia tylko JAK SĄ ROZMIESZCZONE dry.gif według mnie są trochę za nisko i moga być przycinane przez rękawki w grze. I wierz mi, nikt lepiej nie zna template'u jak sam kitsmaker wink.gif
Pepis21
Tak się składa, że sam też jestem kitsmakerem ale zajmuję się sceną fify (GooFciu i Kubbas mnie znają). Jeżeli chodzi o rozmieszczenie to macie rację, źle przeczytałem. Szkoda, że do Pesa nie ma modelu kitsa do oedit łatwiej by to wszystko szło.
GooFy
Jest coś w tym stylu biggrin.gif http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=8521
Znamy Pepciu, znamy. Ale uwierz mi kitsy do Fify i do Pesa do zupełnie inna bajka...
Varies.

-

Roma będzie miała opaski na overlayach smile.gif
Kubbas
Bardzo ładnie wink.gif
Sebinhoo
Noo teraz Roma bardzo dobra biggrin.gif
Varies.
ohh.Dziękuje mistrzu :^^
Vitoria Setubal Full

-

Sebinhoo
Jedziesz ostro wink.gif Elegancko happy.gif
Varies.
xD Dzięki sebus biggrin.gif.
Pozostały away:
qwerte
Czemu ja nie mam w PESie ligi portugalskiej.
Taki fajne kits a moge je tylko podziwiać sad.gif
Na tym ostatnim away to te kropeczki świecą w ciemności?
Kubbas
My man
GooFy
Git. Tylko czy herb w O nie powinien być wyraźniejszy i czarny ?
EDIT: Zamiast literki "O" powinien być taki herbik:

Kolor mocniejszy, logo Kia na ramieniu, na drugim rękawku jakieś loga, których nie wyłapałem (na podstawie tej jednej fotki)... Postaraj się, leć na jakość a nie na ilość tongue.gif . No, ale żeby nie było to kitsy technicznie wporzo.
Varies.
_____
|
| _ _
| | |ufi - Na drugim rekawie rowniez jest KIA smile.gif xD.
|____|

Nastepne :Pacos de Ferreira.A oto mój caały plan xD(od Leixoes)

-Leixoes

-AS Roma

-Naval

-Vitoria Setubal

-Pacos de Ferreira

-Belenenses(update)

-Nacional

-Feyenoord

-?
Wszystko to do next srody smile.gif .

Setubal full:

Pacos D.F.
Kubbas
Czekamy, czekamy wink.gif
arm
Fajne kitsy!
Varies.
Dzięki biggrin.gif
OF Belenenses:

Home:

Away:

Third:

GK:
arm
Kolejne ładne stroje!
perONE
Dobre wink.gif
Varies.
Nacional:
Home:

Away:

GK2:

GK:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.