Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: kits by varies™
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
GooFy
Blaady xd Po za tym gitara.
Varies.
Postanowiłem poprawić design pumy.NIe patrzec na alphe bo jest ze starej wersjii tongue.gif.Przy okazjii ocenic nowy template biggrin.gif

siwers99
so good;)
Kubbas
Elegancko, postaraj się walnąć seta Vitori, nowe kitsy mają piękne ;]
GooFy
Żadnych zastrzeżeń, już nawet nie blady biggrin.gif
Roger
No kitsy Tottenham'u klasa biggrin.gif tak trzymaj wink.gif
Varies.

Template pumy poprawiony.Czekam na propozycje
Kubbas
Ok ; )
Daro.
Fajny jest... nie ma co. wink.gif Oby tego więcej! wink.gif
Tolox11
Super klasa, swietna robota z kitsy.  wink.gif
Flisak
Template bardzo ładny. Dobrze, że poprawiłeś ten żółty kolor, bo teraz jest taki żywy, a wcześniej był martwy:P Proponowałbym ci zrobić kilka ligowców na tym template... szczególnie Śląsk Wrocław wink.gif
Ryu
Bdb stroje. Każde kolejne coraz lepsze, template Pumy klasa. Też widziałbym już na nim nowe stroje Śląska, smile.gif
Kamilsoltys
Siema biggrin.gif
Może następne zrobiłbyś stroje AS Monaco ?? Bo są na tym samym Templacie

perONE
Varies masz pełna skrzynkę odbiorczą. Zrobiłem tak tak powiedzialeś ale też nie działa.
Varies.
Witam.Ma ktoś może dobrej jakości logo FEDcom ?
AS Monaco 23/no
Daro.
Nie no fajny... tylko te logo Fedcom... ale wiem, że stosunkowo ciężko jakieś dobre znaleść. Czekamy na seta! smile.gif
Varies.
Dzięki wink.gif.
Mała poprawka i dzisiaj(albo jutro away)
AS Monaco 23/no

Pepis21
Ładny ale z tyłu z przodu i na rękawie jest jeszcze Logo HSBC tutaj masz galerię ich:
http://www.asm-fc.com/galerie.aspx
GooFy
Fajny, ale: Poprzednie FEDCOM lepsze i troszke za nisko. Po za tym gitara, jeden z twoich lepszych wink.gif
Flisak
Moim zdaniem za duże obramowanie na logach i tych paskach co są na barkach i koszulce, po prostu są za jasne... No to logo fedcom jest nie za dobre, ale postaram się poszukać lepszego, bo i ja do pesa 09 będę robił monako. 3 sprawa, to element na rękawach, w pierwszej wersji był ładniejszy. A jeśli chodzi o szycia, to są zdecydowanie ZAJEBISTE biggrin.gif
Ryu
Bardzo, bardzo ładnie. wink.gif Logo FEDCOM na pierwszym kitsie chyba lepsze. smile.gif
Varies.
Teraz biore się za away smile.gif

Daro.
Fajny fajny. wink.gif Tylko osobiście ta pierwsza wersja FEDCOM mi się bardziej podobała, ale ta teraz jest bardziej realniejsza. wink.gif Fajny strój, fajny...
Szakal21
Świetny kits ohmy.gif super robota wink.gif
Varies.
AS Monaco:
23/no:

65/no:

65/no:

Nie wiem czy jest sens robienia kitsow Gk bo sa z zeszlego sezonu,a te perfekcyjnie wykonał aRip smile.gif
Tolox11
Elegancja, bardzo ladny kits. Czekamy za GDB prosze.  wink.gif
Kubbas
Świetne, wydaj seta wink.gif
Flisak
Stroje git wink.gif A jeśli chodzi o gk to jest sens, gdyż...

A... i logo z tyłu jest złe

Poza tym brakuje na spodenkach napisu "fight aids monaco"
GooFy
Poprawi i kitsy będą kulturka biggrin.gif Czekamy na secik.
Varies.
Nie wychodzi mi te logo HSBC dobrze,prawda ?
65/no

Wieczorem albo download albo wszystkie kitsy po updacie.
demiano7
Świetne smile.gif Varies mozesz wytłumaczyć dlaczego ta koszulka jest jakby skrócona na dole? czy to ma na celu krótszy wygląd w grze? pozdr
Flisak
CYTAT(demiano7 @ Aug 25 2009, 17:20) *
Świetne smile.gif Varies mozesz wytłumaczyć dlaczego ta koszulka jest jakby skrócona na dole? czy to ma na celu krótszy wygląd w grze? pozdr

Gdy koszulka jest wypuszczona ze spodenek to w realu też tak ma. Tak po prostu wygląda ten strój
Varies.
23/no

Spoore udpaty wink.gif.Narazie nie mam za dużo czasu na kitsy,ale postaram się skrobnąć jutro albo dzisiaj wyjazdowe bramkarskie wink.gif.
Next: VSC Debreczyn albo cos z Ligue 1 ; )
Daro.
No jak dla mnie to bomba! No i fajnie by było jakbyś zrobił Debreczyn... a może Maccabi. biggrin.gif
Stuart17
kapitalna praca happy.gif no a przydalyby sie kitsy tych slabszych teamow ktore awansowaly do LM
Varies.

GooFy
Gitarzycho biggrin.gif
jaro9
Super 100/10 wink.gif Fajnie że planujesz Debreczyn biggrin.gif Przydadzą się do Power Patcha wink.gif
qwerte
Very good!
Kubbas
Pikne
Varies.

Fonts&Numbers uptaded by Goofy.
dl soon
Daro.
Cudowne!
Nic tylko czekać na następne...
arm
Świetne Monaco!
GooFy
Jak zwykle, luksusowa robota.
Varies.
http://www.sendspace.com/file/q3jhx1
Next: VSC Debreceni wink.gif
Ps.Możliwe,że stadion Arki ukaże się już w tym tygoniu.Nie odemnie to zależy.
ps2.Link poprawiony.Dzięki Arm smile.gif
GooFy
Świetna robota, Debreczyn także bardzo się przyda. Więcej nie zrobionych teamów biggrin.gif
arm
Można prosić o nowy link do Monaco bo ten to coś nie działa...
Varies.
Wypadałoby coś pokazać tongue.gif .

ps. Lorient,Tolouse czy Sporting Braga ?
jaro9
Nice.Toulouse a potem Debreczyn tongue.gif
Varies.
Debreczyn został już wykonany tongue.gif.Przez Zero chyba wink.gif.
VSC Debreceni
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.