Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: kits by varies™
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Jamnik
Ekstra stroje Rumunów ! Pooozdro happy.gif
Varies.
Głosowac bo nie mam pomysłow ^^

Jage tez dokonczylem ;p,moze wstawie...Jak znajde fonty to download ;rolleyes
Jamnik
Bardzo ładne stroje, czekamy na download biggrin.gif

Głosowałem na Austrie W.
Liver
Ładne stroje wink.gif zrób Górnik bo mają fajne stroje w tym sezonie ;p

wpadnij do mnie .. tongue.gif
Varies.
CFR 1907 CLUJ KITSPACK
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Goalkepper Home

- Golakepper Away[mock]

- Golakepper Away Mix[mock]

- Home

- Away
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fonts and numbers from VFL Bochum kitspack,by:??
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Overlays ; Coming soon!

NEXT -> Austria Wiedeń wink.gif (zapomnialem bo Gornika zrobil Flisak ;p)
Kubbas
nice
Varies.

Next:Gk1,Gk2 i ten jaga download ;p
perONE
Bardzo dobre wink.gif
Roger
Stroje Arki Gdynia bardzo dobre smile.gif, tak trzymaj wink.gif
Liver
Fajne, ale Arka nie ma dwóch log Jako na froncie ;p na miejscu jednego jest tasma ktora go zasłania ;] i chyba na herbem jest napis ' 1922-2008' .
Varies.
Anarhosis Famagusta FC(czy jak to sie tam pisze xD)PES 2009

Zaczynam:
-Nowa gra i tutaj prosba macie moze lepsze logo sponsora glownego?Bo to wyglada jak wyglada sad.gif
barman_2000
jak juz robisz jakis strój to móglbys sie dowiedziec jaka jest pisowna tego zespolu wink.gif wink.gif a stroji ze nowego pesa po teksturze sie nie da ocenic ale wyglada w miare dobrze
Jamnik
Loga Arki imho powinno być większe. A co stroju Anarthosisu to wydaje sie być dobry smile.gif

Do PES 6 też zrobisz ?
Varies.
Varies.
wiem,wiem ;p.Bedziecie mi wypomonac ze robie stroje pokims:p.Ale tu chcialem sie sprawdzic.Poprawie i dodam loga i zrobie getry.Szczegolnie chcialem abyscie template ocenili...:
Manu home
szejk
Wyglada bardzo ladnie, ale to nie jest chyba prawdziwy kits. No chyba ze sie myle
perONE
Wygląda nieźle tylko herb mógłby być lepszy wink.gif
Varies.

UpDATE
Comments!
Jamnik
B. ładny strój MU smile.gif Ten cały czerwony to mock ?
Varies.
no tak jakby ;p.
GooFy
Fajnie się robi stroje... Zwłaszcza te które są zrobione biggrin.gif . Niewiem czy ty chcesz się z kimś mierzyć ? Wyliczę... Flisak zrobił Wisłę... Ty zrobiłeś Wisłę, Flisak walną ŁKS... Poszedłeś w jego ślady. Flisak Lecha, Ty Lecha, Ja ManU, Ty Manu ale nie skończyłeś... Teraz nadrabiasz. Czekam na Zenit albo Polskę cool.gif
Varies.
CYTAT(.GooFy @ Nov 1 2008, 19:18) *
Fajnie się robi stroje... Zwłaszcza te które są zrobione biggrin.gif . Niewiem czy ty chcesz się z kimś mierzyć ? Wyliczę... Flisak zrobił Wisłę... Ty zrobiłeś Wisłę, Flisak walną ŁKS... Poszedłeś w jego ślady. Flisak Lecha, Ty Lecha, Ja ManU, Ty Manu ale nie skończyłeś... Teraz nadrabiasz. Czekam na Zenit albo Polskę cool.gif

No sorry ale ja pierwszy zrobilem ŁKS wink.gif.A co do Lecha to sie zgodze ;p.ale manu ty robiles w 512x256 a ja 512x512,a to jest jakas roznica ;p.Pozatym i tak nikt nie korzysta z moich stroii więc robie to dla przyjemnosci ;p
Varies.

Będą oceny,będzie Jaga i GDB dla OFB smile.gif
Sebinhoo
Widać, że poszedłeś w gore wink.gif
artysta germanista
coraz większy poziom
E 9
Spoko stroje wink.gif, ale nie zwlekaj i wydawaj Jage ;DD , bo inaczej misiu pogadamy cool.gif ;D

pzdR
Varies.
TrzyMaj ;p Misiu biggrin.gif

Jeszcze dorobie jedna rzecz i bedzie GDB Jagi i Belenenses wink.gif
artysta germanista
Jaga nawet dobra w moim przekonaniu. Zrobił byś mi MOTOR LUBLIN (dam foty) bo od Gófiego to moi wnukowie nawet się nie doczekają tongue.gif
E 9
No no ładnie ładnie wink.gif, czekam na dałna xD

pzdR ;]
Jacmen
Świetne stroje fajnie jak byś zrobił całą naszą ligę ale ludzka rzecz pomarzyć;d
Varies.
Dzięki wszystkim smile.gif.Miałem problemy z kompem i jeszcze raz musze kompletowac wszystkie potrzebne programy wink.gif.Jutro,być moze będzie Ruch(poprawka) a na dniach Motor Lublin.
p.s.:e.handlarz - jak byś mógł to wyślij PW ze zjęciami.
Pozdr.
E 9
Misiu a gdzie GDB Jagi ;PP ?? Już mnie unaj dawaj to ;D
Krzysiu12
daj ten download...
Varies.
Jagiellonia Białystok GDB

[DOWNLOAD

OF Belenenses GDB

DOWNLOAD
E 9
Podziękował ślicznie wink.gif, dobra robota wink.gif

pzdR
Krzysiu12
dzięki biggrin.gif jedna uwaga: w secie Jagi w folderze od stroju away jest kits Belenenses... taki szczególik tongue.gif
E 9
Sprawdzilem w grze i jak na moj gust to nie za starannie to wygląda sad.gif. Logo Żubra na ramieniu rozmazane, prostokąt VacansOleil przesunięty w lewo, jakaś dziura przy kołmierzyku... Co jest? smile.gif
WKS
Siema i jak ci ida te Stroje Motoru ? Kiedy beda ?
Varies.
Sprawa wyglada następująco:
-po formacie zrobilem nowa teksturke(trochę si pobawilem ;p)
-Priorytet - patch 6.5 ; Następne Leixoes
-Przepraszam,ze caly czas "przewijam" tak z tymi kitsami,ale mam nadzieję ze zrozumiecie ;]
mietek_
Varies a moze bys porobil pare stroi ekstrklasy?
artysta germanista
CYTAT(mietek_ @ Dec 6 2008, 19:10) *
Varies a moze bys porobil pare stroi ekstrklasy?

Skoro napisał,że priorytetem jest Pes 6.5 to poczekasz troche bo w tym patchu nie będzie Ekstraklasy closedeyes.gif
Varies.
MŠK Žilina (113'clr:no)
Home

Away
Ale odwaliłem z kołnierzykiem... closedeyes.gif
GooFy
He ciekaw jestem kto ma ten klub w grze tongue.gif . Kitsy bdb.
Jamnik
Ładne stroje smile.gif

BTW: Goofy avek na czasie biggrin.gif
Kubbas
Ładne stroje ; ) Bierz się za prtg ; )
MaTi10
Przydadzą się napewno do "Ojro Pacza" smile.gif
Varies.
?.
MŠK Žilina (113\'clr:no)
GYKA I xD

+ Bonus

Polska NIKE(113\'clr:no)
GK I

Ten krój stroju bramkarskiego będzie na 90%,a Home i Away mają 1548589239 różnych wzorów więc(...)czekać:)
qwerte
Stroje Źiliny (< tak to się pisze?) wyglądają ładnie chociaż nie mam pojęcia jak wyglądają w realu wink.gif
Strój bramkarski Polski wygląda fajnie chociaż ja i tak nie wrzucę ich do gry ponieważ dla mnie Pumy są fajniejsze od nike. tongue.gif
Varies.
Że ja to jescze się trzymam:
Leixoes preview:

P.S.NIe zwracajcie uwagi na getry,bo to mock wink.gif
Varies.
Pisze-bo musze wink.gif .Nikt by nie przeczytał smile.gif .W tym roku mam w planach dokończy Polonię i Leixoes wink.gif .Możecie zgłasza propozycie na następne stroje...:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.