tomiik
May 16 2009, 13:53
Dzięki wam bardzo! Wszystko działa
Bardzo bym prosił perONE i stroje wszystkich piłkarzy Realu Madryt.Takie tylko do wklejenia do Kitservera.Wiem że to temat stroi ale nie umiem sie doszukać twarzy.Z góry dzięki
tomiik
Jun 29 2009, 09:12
Baardzo był prosił jeszcze o stroje najsilniejszych reprezętacji czyli - Hiszpania,Brazylia,Argętyna,Holandia,Portugalia,Francja,Anglia,Włochy.Z góry dziękuje.
Czy ten bardzo pomocny serwis jeszcze funkcjonuje?
demiano7
Aug 6 2009, 11:37
Baardzo dziękuje za tę paczkę. Mam też jeszze 1 prośbę.Bardzo prosił bym o paczkę stroji wszystkich klubów albo tylko tych najpopularniejszych i najsilniejszych w PES 6.Oczywiście wszystko na sezon 2009/2010.Z góry wielkie dzięki
demiano7
Aug 7 2009, 21:30
Ten Patch jest juz do pobrania.Bo albo nie jest albo ja nie wiem jak go pobrać.Proszę o pomoc... I jak go potem zainstalować na zwykły Kitserver albo cos...
demiano7
Aug 8 2009, 16:30
CYTAT(tomiik @ Aug 8 2009, 14:25)

Ten Patch jest juz do pobrania.Bo albo nie jest albo ja nie wiem jak go pobrać.Proszę o pomoc... I jak go potem zainstalować na zwykły Kitserver albo cos...
Jaki patch??? Chciałeś stroje.. a stroje sa w poście nr 2
Ok.Napisze tak.2 sprawy.Chcialem odswieżyć sobie stroje na sezon 2009/2010 ale przeciez jest PowerPatch i jak bym go miał to nie musiał bym nic osobno pobierać... Bardzo prosze o instrukcje pobrania tego patrza iinstalacji.A jak to nie wypali to jeszcze więcej stroi np MILANU VALENCI LIVERPOOLU CHELSEA ROMA itd Z góry dzięki
lukasz44
Aug 9 2009, 09:18
Power Patch jeszcze nie wyszedł, a ten dzial chyba nie jest od tego rodzaju pytań . . . pozdroo
tomiik
Aug 10 2009, 12:16
Więc bardzo prosze jeszcze więcej stroji najsilniejszych i najpopularniejszych klubów.Wszystko na nowy sezon.Z góry baardzo dziękuje
tomiik
Aug 11 2009, 15:07
BAAARDZO MI NA TYM ZALEZY
demiano7
Aug 11 2009, 16:26
Po pierwsze edytuj posty bo nagrode od modów dostaniesz...

Po drugie może byś troche wytężył sie i poszukał, jest temat "Nowe stroje: Sezon 2009/2010" więc nie myśl że ktoś bedzie za Ciebie wszystko robił bo forum jest tak skonstruowane że każdy bez problemu sobie poradzi

pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.