Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowe Stroje: Sezon 2008/2009
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
tomiik
Dzięki wam bardzo! Wszystko działa smile.gif
tomiik
Bardzo bym prosił perONE i stroje wszystkich piłkarzy Realu Madryt.Takie tylko do wklejenia do Kitservera.Wiem że to temat stroi ale nie umiem sie doszukać twarzy.Z góry dzięki
perONE
Stroje czy twarze w końcu tongue.gif
mordy http://pesfaces.co.uk/laliga.php?cat_id=35
tomiik
Baardzo był prosił jeszcze o stroje najsilniejszych reprezętacji czyli - Hiszpania,Brazylia,Argętyna,Holandia,Portugalia,Francja,Anglia,Włochy.Z góry dziękuje.
tomiik
Czy ten bardzo pomocny serwis jeszcze funkcjonuje?
demiano7
Stroje tongue.gif
tomiik
Baardzo dziękuje za tę paczkę. Mam też jeszze 1 prośbę.Bardzo prosił bym o paczkę stroji wszystkich klubów albo tylko tych najpopularniejszych i najsilniejszych w PES 6.Oczywiście wszystko na sezon 2009/2010.Z góry wielkie dzięki
demiano7
Prosze wink.gif Nowe stroje: Sezon 2009/2010
tomiik
Ten Patch jest juz do pobrania.Bo albo nie jest albo ja nie wiem jak go pobrać.Proszę o pomoc... I jak go potem zainstalować na zwykły Kitserver albo cos...
demiano7
CYTAT(tomiik @ Aug 8 2009, 14:25) *
Ten Patch jest juz do pobrania.Bo albo nie jest albo ja nie wiem jak go pobrać.Proszę o pomoc... I jak go potem zainstalować na zwykły Kitserver albo cos...

Jaki patch??? Chciałeś stroje.. a stroje sa w poście nr 2 dry.gif
tomiik
Ok.Napisze tak.2 sprawy.Chcialem odswieżyć sobie stroje na sezon 2009/2010 ale przeciez jest PowerPatch i jak bym go miał to nie musiał bym nic osobno pobierać... Bardzo prosze o instrukcje pobrania tego patrza iinstalacji.A jak to nie wypali to jeszcze więcej stroi np MILANU VALENCI LIVERPOOLU CHELSEA ROMA itd Z góry dzięki
lukasz44
Power Patch jeszcze nie wyszedł, a ten dzial chyba nie jest od tego rodzaju pytań . . . pozdroo
tomiik
Więc bardzo prosze jeszcze więcej stroji najsilniejszych i najpopularniejszych klubów.Wszystko na nowy sezon.Z góry baardzo dziękuje
tomiik
BAAARDZO MI NA TYM ZALEZY
demiano7
Po pierwsze edytuj posty bo nagrode od modów dostaniesz... tongue.gif Po drugie może byś troche wytężył sie i poszukał, jest temat "Nowe stroje: Sezon 2009/2010" więc nie myśl że ktoś bedzie za Ciebie wszystko robił bo forum jest tak skonstruowane że każdy bez problemu sobie poradzi smile.gif pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.