Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowe Stroje: Sezon 2008/2009
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Flisak
Obiecany przeze mnie download do fiorentiny
http://www.rapidshare.com.cn/download.php?id=996567231
Jamnik
Dziękuje bardzo smile.gif
FAN PES6
Może ktoś w końcu stworzy GDB Manchesteru United i Realu Madryt. Zestaw który by zawierał po 3 stroje z pola i bramkarzy oraz fonty i numerki. Bo pełno jest zestawów ale nie do końca skompletowanych.
BadNewz
To ściągnij kilka i sobie skompletuj. Pozdrawiam.
mariusz0103
Czy ma ktoś może strój bramkarski reprezentacji Polski ten czarny w rozdzielczości 512x512
juniorsen
Ma kToss moze trykoty ManUtd tylko chodzi o to zeby nie byly w HD ;O
juniorsen
Ma kToss moze trykoty ManUtd tylko chodzi o to zeby nie byly w HD ;O

Sorki komp mi zwiesil ;D
E 9
Może i nie ten temat ale tutaj obecnie zagląda wiecej osób...Poszukuję full-seta dla Newcastle na nadchodzący sezon..został już może wydany, czy nie? wink.gif Flisak ty siedzisz w tej dziedzinie, więc może te pytanie kieruję w większosci do ciebie wink.gif

pzdR
zgredzik90
Kiedy bedzie paczka do orange ekstraklasala 4
barman_2000
jak wyjdzie OE patch v.5
juniorsen
ma ktos kitsy Lecha na s.08/09?
Flisak
CYTAT(juniorsen @ Aug 11 2008, 20:08) *
ma ktos kitsy Lechana 08/09?

A co to za klub?

jeśli ci chodzi o lecha poznań to zajrzyj niedługo do mojego tematu

Palermo

Boca Jrs 08/09 (MDL 131, CL YES)

Kamilsoltys
Poszukuje paczki strojów OE sezon 08 Wiem że to już było ale jestem zmęczony i nie chce mi się szukać sleep.gif Dzięki z góry ^^
perONE
Ja natomiast poszukuje kitsów Realu Madryt w rozdziałce wiekszej niz 512x512 wink.gif
Flisak
ATALANTA B.C.
GOALIES (mdl 65 + collar)

PLAYERS (mdl 65)

Flisak
Fenerbahce

PS2

Newcastle United

PS2

perONE
BORUSSIA DORTMUND by aRIP

PC

PS2

P.S. Mam pytanie: wie ktos czy aRIP ma gdzies swoj topic?

@Edit:
by Cesc? (ciemniejsza wersja)
demiano7
Prosiłbym o stroje Werderu... na GA są tylko jedne na ten sezon ale zą niezbyt dobrze wykonane... sad.gif
Rossinho
aRIP ma swój topic na evo-web smile.gif Odsyłam do lektury xD
Temat tego szwabskiego mistrza kitsmakingu xP
perONE
dzieki ;*

CYTAT(demiano7 @ Aug 15 2008, 20:31) *
Prosiłbym o stroje Werderu... na GA są tylko jedne na ten sezon ale zą niezbyt dobrze wykonane... sad.gif

by Dark Nero (mdl 131 collar=no) ( dla away mdl=63)

bo0mbell
witam
potrzebowalbym strojow F.C. Barcelony dobrze wykonanych w jakosci HD. Te ktore gdzies tam znajdywalem do mnie nie przemawiaja.
z gory dzieki smile.gif
Flisak
FC Lorient ( mdl 65 - no collar )

Wosik91
Poszukuje stroji Ruchu Chorzów na sezon 08/09 z logiem WOŚP.

Tomi84
By aRIP

QUOTE(aRIP from evo-web)
Ajax Amsterdam

PS2

Galatasaray Euro/Keeper 4th

golbik1992
interesuje mnie jakby ktos zapodał cała paczke uni na sezon 08/09...??? z góry dzieki:)
klichy1
ma ktos stroje boltonu na nowy sezon zwlaszcza stroje bramkarskie potrzeboje
perONE
nie ma chyba pełnego folderu GDB
są tylko pojedyncz,e home i away (mdl=65 collar=no)

mroowa09
witam moglibyście zrobic gdb dla sevilli i valladolid a i jeszcze mam takie pytanko jak wklejam stroje do gdb i zmieniam tam te collary i mdl to rozmazuja mi sie stroje bramkarzy w grze tylko u mnei czy u Was tez macie na to jakis sposob? pozdro600
Kamilsoltys
CYTAT(golbik1992 @ Aug 19 2008, 12:22) *
interesuje mnie jakby ktos zapodał cała paczke uni na sezon 08/09...??? z góry dzieki:)

JESZCZE TAKOWA NIE POWSTAŁA , PONIEWASZ NIE WSZYSTKIE STROJE SĄ ZROBIONE DO PES6!!!!!
klichy1
zrobilby ktos stroj bramkarski dla boltonu na nowy sezon bo te dwa sa super zrobione
perONE
CYTAT(mroowa09 @ Aug 19 2008, 18:25) *
witam moglibyście zrobic gdb dla sevilli i valladolid a i jeszcze mam takie pytanko jak wklejam stroje do gdb i zmieniam tam te collary i mdl to rozmazuja mi sie stroje bramkarzy w grze tylko u mnei czy u Was tez macie na to jakis sposob? pozdro600

Sevilla

Valladolid
perONE
Shalke 04

PC

PS2
Tomi84
By aRIP:

Germany Keeper 3rd

113/no collar

France

113/collar
tomiik
Mam wielką prośbe. Czy mógł by mi ktoś dać namiary na nowe numery i napisy Realu Madryt. Z góry dziękuje.
Kamilsoltys
Szukam Strojów WBA(West Bromwich Albion) Na sez. 08/09
Wosik91
CYTAT(tomiik @ Aug 21 2008, 12:02) *
Mam wielką prośbe. Czy mógł by mi ktoś dać namiary na nowe numery i napisy Realu Madryt. Z góry dziękuje.

Chyba o to chodzi: tongue.gif

Ponawiam prośbę o nowe stroje RUCHu CHORZÓW wink.gif
FAN PES6
Prosze o full set reprezentacji Anglii i strój Casillasa z ostatniego meczu Realu z Valencią.

Tomi84
QUOTE(FAN PES6 @ Aug 21 2008, 17:40) *
Prosze o full set reprezentacji Anglii

no ku... ręce opadają....

Człowieku najpierw zadaj sobie tyle trudu żeby przejrzeć PIERWSZY POST tematu, jeśli nie chce Ci się całego czytać a dopiero później proś o sety. PerONE zebrał tam wszystkie stroje reprezentacji żeby można było ściągnąć,o czym z resztą było już pisane kilkakrotnie, ale jak widać dla niektórych nawet to jest zbyt trudne....
FAN PES6
rzeczywiście k..a ręce opadają. Zastanów się co ty piszesz. Link jest błędny bo nie można ściągnąć kitsów. dry.gif
Szarzan
Jeżeli ktoś posiada fonty do kitsow Chelsea na sezon 08/09 to poprosze o wrzucenie smile.gif
Tomi84
QUOTE(FAN PES6 @ Aug 21 2008, 19:17) *
rzeczywiście k..a ręce opadają. Zastanów się co ty piszesz. Link jest błędny bo nie można ściągnąć kitsów. dry.gif

No opadają, jak widzę ludzką głupotę. Weź se kolego do serca ten post PerONE, i najpierw poszukaj a nie zaśmiecasz temat służący do wrzucania nowych strojów. Z resztą od próśb o kitsy jest TEN temat, ale tego pewnie też nie ogarnąłeś...

QUOTE(perONE @ Aug 14 2008, 13:30) *
KURWA!! LUDZIE!! nauczcie sie szukac!! ohmy.gif

ZAPAMIETAC TO!!
LINK->nie ma tam poszukiwanych przez Ciebie kitsów? NAPISZ!!

Rzeczywiście nie ma strojów Anglii....sam zobacz: http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=19891 wystarczy tylko poświęcić chwile czasu i poszukać...
Tomi84
Trochę poprzeglądałem Gamingaccess:

Athletic Bilbao 08/09 GDB Folder:

PC

Udinese Calcio 08/09 GDB Folder:

PC

RC Lens 08/09 GDB Folder:

PC

Lille OSC 08/09 GDB Folder:

PC

CSKA Moskwa 08/09 GDB Folder:

PC

Torino FC 08/09 GDB Folder:

PC

Sevilla FC 08/09 GDB Folder:

PC

RCD Mallorca 08/09 GDB Folder:

PC

Recreativo Huelva 08/09 GDB Folder:

PC

Fulham FC 08/09 GDB Folder:

PC

Real Betis Sevilla 08/09 GDB Folder:

PC

Real Valladolid 08/09 GDB Folder:

PC

Sochaux 08/09 GDB Folder:

PC

UD Le Mans 72 08/09 GDB Folder:

PC

Stade Rennes 08/09 GDB Folder:

PC
mietek_
Tomi84 mozesz te wszystkie stroje wzucic na inne serwery??
perONE
CYTAT(mietek_ @ Aug 22 2008, 09:32) *
Tomi84 mozesz te wszystkie stroje wzucic na inne serwery??

a moze frytki do teog?? blink.gif przeciez jak wejdziesz w down'a to masz do wyboru 3 servery: GA, rapidshare i filefront
Jeszcze mało?

France update

perONE
FC Koln

PC

PS2
mroowa09
chvuj ci do tego co my szukamy jest to temat o kitsach wiec pisze ze potrzebuje takich i takich jak ci nei pasuje to spierd/\laj
Tomi84
QUOTE(mroowa09 @ Aug 24 2008, 13:35) *
chvuj ci do tego co my szukamy jest to temat o kitsach wiec pisze ze potrzebuje takich i takich jak ci nei pasuje to spierd/\laj

Niech modowie coś zrobią bo zaczyna się tu robić forum dla niewyżytych napinający się dzieci. Sorko mój post został usunięty to reagujcie tym bardziej też na takie zachowania jak powyżej, bo koledze mroowie się chyba forum z oborą przy domu pomyliło. Dawajcie bany takim imbecylom....

Coś na temat:

CLUB AMERICA MEXICO 08/09 GDB FOLDER

PC

AEK ATENY 08/09

PC

GOIAS FC 08/09 GDB FOLDER

PC

AE LARISSA 08/09 GDB FOLDER

PC

QUOTE(chmiel13 @ Aug 24 2008, 14:22) *
Deportivo La Coruna 08/09

Mortin
kolega mrowa dostal bana, kazde takie zachowanie bedzie w identyczny sposob nagradzane.
Oraz taka mala prosba do uzytkownikow, gdy widzicie jak ktos kogos obraza lub robi cos sprzecznego z regulaminem forum, zglaszajcie to moderatorom, a takich delikwentow bedziemy srogo karac
pozdrawiam
norek
CYTAT(Mortin @ Aug 24 2008, 14:43) *
kolega mrowa dostal bana, kazde takie zachowanie bedzie w identyczny sposob nagradzane.
Oraz taka mala prosba do uzytkownikow, gdy widzicie jak ktos kogos obraza lub robi cos sprzecznego z regulaminem forum, zglaszajcie to moderatorom, a takich delikwentow bedziemy srogo karac
pozdrawiam

Dzieki Mortin za wyreczenie mnie.
Do prosby Mortina sie dolaczam, gdyz ciezko jest samemu wszystko wychwycic.
dziki91
WItam mam pytanie czym sie różni wrzucanie tych strojów do GDB a tym wrzucaniem na strone teksturek ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.