Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowe Stroje: Sezon 2008/2009
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Flisak
Manchester United

http://www.mediafire.com/?ycy0rl0kedz

Blackburn Rovers - Model 131 - No Collor

sayek
Da ktoś link do tych strojów Blackburn żeby można było ściągnąć?
FAN PES6
No i o to chodziło Flisak. Stroje wprost zaj.....e. Mógłbyś jeszcze dorobic 3 i 4 strój z pola, zdaje się cały niebieski a drugi czarny.

P.S. Jak możesz to daj inny link do ściągnięcia bo z tym mam problem.
Flisak
CYTAT(FAN PES6 @ Jul 21 2008, 00:32) *
No i o to chodziło Flisak. Stroje wprost zaj.....e. Mógłbyś jeszcze dorobic 3 i 4 strój z pola, zdaje się cały niebieski a drugi czarny.

P.S. Jak możesz to daj inny link do ściągnięcia bo z tym mam problem.

Sam dorób, bo to nie moje stroje. Tutaj wrzucam czyjeś. Na swoje stroje mam swój temat.
sayek
Link do strojów Blackburn poproszę wink.gif
BadNewz
mad.gif mad.gif mad.gif Nie umiesz sobie zapisać jako all i wrzucić... Ku*wa normalnie szlag mnie zaraz trafi.

Flisak dzięki za ManU, przyda się rolleyes.gif .
perONE
Mam takie pytanie, nie chce mi sie pobierac all podanych kitsow. Prosze mi powiedziec ktorej druzyny kitsy na sezon 08/09 wyszly w HD??
Kowalek
Szukam nowych stroi zaprezentowanych dzis przez Milan na sezon 2008-2009 wraz z czcionką
Flisak
CYTAT(Kowalek @ Jul 21 2008, 21:57) *
Szukam nowych stroi zaprezentowanych dzis przez Milan na sezon 2008-2009 wraz z czcionką

prosisz - masz
AC Milan

jasiek_barca
Przepraszam, jeśli moje pytanie zostało już zadane, jednak mam nadzieję, że jakaś dobra dusza mi odpowie tongue.gif
Czy jest w planach kitsmakerów utworzenie jakiejś paczki ze wszystkimi strojami klubowymi i reprezentacyjnymi na sezon 08/09 do wrzucenia na kitserver? Po zaprezentowaniu oficjalnych strojów przez kluby i reprezentacje, oczywiście.
Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam.
perONE
CYTAT(jasiek_barca @ Jul 21 2008, 23:33) *
Przepraszam, jeśli moje pytanie zostało już zadane, jednak mam nadzieję, że jakaś dobra dusza mi odpowie tongue.gif
Czy jest w planach kitsmakerów utworzenie jakiejś paczki ze wszystkimi strojami klubowymi i reprezentacyjnymi na sezon 08/09 do wrzucenia na kitserver? Po zaprezentowaniu oficjalnych strojów przez kluby i reprezentacje, oczywiście.
Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam.

nie musi to byc dobra wola kitsmakeróew wink.gif wystarczy jakis dobroduszny user ktory ma troche wolnego czasu, checi, i pozbiera wszystkie GDB i zuploaduje od rszu do pobrania wink.gif ale to jeszcze za troszq czasu
Flisak
Sampdoria ( 65 - no )

FC Porto Update

PS2

AC Milan Update

PS2

perONE
Flisak mozesz podas skad bierzesz te kitsy wink.gif ??
z GA.com wiem ale np. Sampdorie

Edit: dzieki ;*

Flisak
CYTAT(perONE @ Jul 23 2008, 11:30) *
Flisak mozesz podas skad bierzesz te kitsy wink.gif ??
z GA.com wiem ale np. Sampdorie

evo-web wink.gif
Rossinho
Potrzebuję całych złotych wyjazdowych strojów Juve z tego sezonu na template 512 x 512 albo 1024 x 1024 oraz wyjazdowych Manchesteru z tego sezonu na template 512 x 256 albo 1024 x 512. Z góry wielkie dzięęęęx biggrin.gif
bedi
dzieki za sampdorie jestes zaje biggrin.gif
bedi
daj linka do strojow samdori bo zapisalem je jako all ale jak gram mecz to sa takie rozmyte pewnie cos zle zrobilem dlatego prosze o linka do nich pzdr.
perONE
CYTAT(bedi @ Jul 23 2008, 15:28) *
daj linka do strojow samdori bo zapisalem je jako all ale jak gram mecz to sa takie rozmyte pewnie cos zle zrobilem dlatego prosze o linka do nich pzdr.

a zmieniles usawienia w config?? mdl=65 collar=no
KmB
Witam prosilbym o domowy stroj Chelsea na sezon 2008/2009 tyle ze zamiast bialych getrow chcialbym niebieskie szukalem ale nigdzie narazie nie moge znalezc
bedi
a jak sie zmienia ??? prosze o pomoc bitte biggrin.gif
wonski1906
Witam, zrobił by ktoś z Was komplet koszulek wisły na nowy sezon?? niestety, albo stety mozna odnieść wrażenie że jest to prawie model taki jaki miał Blackburn Rovers w sezonie 07/08.

strój na stronie umbro

herubq3
może to i śmieszne ale powiem szczeże że jak wklejam np.stój menchesteru PNG do folderu np Pa to nie mam go w grze co mam wpisać w coffing ?
BadNewz
by aRIP

mdl = 43

PS2

Flisak
spain
mdl=59,collar=yes

Galatasaray SK

PS2

Kamilsoltys
CYTAT(herubq3 @ Jul 23 2008, 20:52) *
może to i śmieszne ale powiem szczeże że jak wklejam np.stój menchesteru PNG do folderu np Pa to nie mam go w grze co mam wpisać w coffing ?

A zmieniles nazwe na "all" ??
perONE
CYTAT(herubq3 @ Jul 23 2008, 20:52) *

nazwa "all" to po pierwsze

po drugie to nie lepiej pobrac caly folder gdb

a po trzecie nie mozemy ci powiedziec co wpisac w config poniewaz nie wiemy jak masz nazwane numerki i literki

taki jest w "pa" z gdb 

KOD
# Attribute configuration file auto-generated by GDB Manager
collar = no
description = "Home"
model = 65
name.shape = type2
numbers = "..\epl07_whiteblack.png"
radar.color = FF3338
shorts.num-pal.ga = "..\epl07_whiteblack.png"
shorts.num-pal.pa = "..\epl07_blackwhite.png"

Flisak
FC Bayern München

PS2

Milan Home Euro Kit

Jamnik
Ma ktoś stroje Torino FC ?
perONE
CYTAT(Quaresma @ Jul 26 2008, 15:37) *
Ma ktoś stroje Torino FC ?

nie ma jeszcze wink.gif 

mno chyba ze Flisak wynajdzie tongue.gif

perONE
Hamburg SV

Download from gamingaccess.com

PC

PS2
Flisak
CYTAT(perONE @ Jul 26 2008, 15:47) *
nie ma jeszcze wink.gif

mno chyba ze Flisak wynajdzie tongue.gif

szukałem, ale nie znalazłem sad.gif
ale za to mam home Karlsruher

helzing
witam, poszukuje kompletu strojów Arsenalu, a jakby ktos bylby tak mily to moglby zapodac jakies linki do wszystkich strojow druzyn Premiership, Serie A, La Liga, Ligi francuskiej i ligi niemieckiej. Z gory dzieki
perONE
Paczek dla lig jeszcze nia ma bo nie wszystkie druzyny zaprezentowaly swoje stroje

Arsenal
helzing
domyslam sie ze konkretnych paczek to nie ma jeszcze, ale moze ktos ma wiekszosc strojow sciagnietych i moze by wrzucil w plik i umiescil, a przynajmniej chodzi mi o stroje tych czolowych druzyn z tych lig co wypisalem, nie musza byc wszystkie
Mate_usz1
Ma ktoś kitsy Arminii Bielefeld? Najlepszy gdyby był to GDB. Z góry THX
perONE
Bayer 04 Leverkusen

PC

PS2

Lishen
Ja mam takie pytanie jak dodawać te stroje co są nie w GDB tylko te co dodajecie tak Jak np perONE i pytanie następne skąd numerki do tych koszulek
perONE
ja dalem tylko kitsy na pokaz a pod nimi masz do pobrania folder GDB odpowiednio na PC i PS2
Flisak
Fiorentina
Model:65 Collar:no

perONE
WFL Wolfsburg

HOME (mdl=46 collar=no)

AWAY (mdl=131 collar=no)

----------------------------------------------------------------------

VFL Bochum (mdl=46 collar=no)

GK HOME

GK AWAY

GK THIRD 

HOME 

AWAY

HOME white socks

AWAY blue socks

Bochum GDB

Jamnik
Ekstra stroiki smile.gif Mógłbyś dać download do Fiorentiny ?
Flisak
CYTAT(Quaresma @ Jul 30 2008, 09:39) *
Ekstra stroiki smile.gif Mógłbyś dać download do Fiorentiny ?

Spróbuję załatwić wink.gif

Bolton ( mdl 65 - no collar )

perONE
TSG 1899 Hoffenheim

PC

PS2
BadNewz
CYTAT(helzing @ Jul 27 2008, 22:34) *
domyslam sie ze konkretnych paczek to nie ma jeszcze, ale moze ktos ma wiekszosc strojow sciagnietych i moze by wrzucil w plik i umiescil, a przynajmniej chodzi mi o stroje tych czolowych druzyn z tych lig co wypisalem, nie musza byc wszystkie

A ja domyślam się, że wejście na gaming access i wpisanie w wyszukiwarce jak i późniejsze pobranie interesującego nas stroju nie jest absolutnie czynem karalnym...

Nie muszą być wszystkie i zapewne nie będą, tych 'czołowych' to było już n razy podawane widać posiadanie mózgu nie upoważnia do korzystanie z tego dobrodziejstwa...

Flamengo

Download (full set chyba)

P.S. No tak zapomniałem, enyłej fixed.
perONE
Nie podawajcie adresow fotek kitsow od razu z GA poniewaz wysiwetla tylko znaczek GA na bialym tle wink.gif
Badnewz popraw wink.gif Edit: teraz ok

makaveli88
a moglby ktos skleic paczke ze wszystkimi strojami jakie ma na sezon08/09 i wrzucic na serwer?bo prawde mowiac meczy mnie takie ssciaganie pojedynczych trykotow z gory thx
BadNewz
CYTAT(makaveli88 @ Jul 31 2008, 16:16) *
a moglby ktos skleic paczke ze wszystkimi strojami jakie ma na sezon08/09 i wrzucic na serwer?bo prawde mowiac meczy mnie takie ssciaganie pojedynczych trykotow z gory thx

No właśnie, a myślisz, że kogoś innego to nie męczy?! Weźcie skończcie z tym syfem, temat ''szukasz kitsa'' to nie tutaj.
perONE
CYTAT(makaveli88 @ Jul 31 2008, 16:16) *

nas tez dry.gif 

wiec nie wiem komu by sie chcialo skminic ta paczke. Jak będą wszystkie kitsy zrobione to napewno wyjdzie jaki folder uni z all GDB

makaveli88
ok ok bez spinki mialem nadzieje ze ktos kto ma juz czesc strojow moze chcialby sie podzielic, to bylo tylko pytanie;) pozdro
sayek
Jak by ktoś dał download do nowych strojów Boltonu, był bym wdzięczny.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.