Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowe Stroje: Sezon 2008/2009
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Tomi84
Besiktas JK 2008-2009
All 23 no

GDB:http://rapidshare.com/files/147201684/Besiktas_JK.rar.html
hajcioR21
mozna prosic :Le Havre,Grenoble,Malaga,Stoke City,Dinamo Bucuresti,Hearts. rolleyes.gif
perONE
AS Monaco by aRIP

PC

PS2
Tomi84
Valencia CF by DarkNero

GDB Folder:

PS2 Version

VALENCIA KEEPER UPDATE:

Jamnik
Fajne stroje, ale z tego co słyszałem Valencia zerwała kontrakt ze sponsorem Valencia EXPIERIENCE. Poszło o to że firma kasy nie zapłaciła czy coś.

Ale to tylko takie info smile.gif
Tomi84
OLYMPIAKOS PIREUS By aRIP

PS2

QUOTE(*aLe;1459905)
UC SAMPDORIA
GOALIES (mdl 143, collar NO)

PLAYERS (mdl 143, collar NO)

And here's the GDB folder with some variations more:
> Sampdoria GDB folder<

CAGLIARI CALCIO 2008/09
GOALIES (model 108, collar YES)

PLAYERS (model 108, collar NO)

And this is the folder:
>Cagliari 08/09 folder (filefront)<
Same as always, if anyone wants to add mirrors feel free to!!

Genoa FC 1893

Getafe 08/09

Cruzeiro

Chile GDB

demiano7
Potrzebuje folderu GDB francji... Oczywiscie tego najnowszego z tego sezonu. Do tej pory znalazłem ta domowa koszulke ale tylko pojedyńczą i nie pasuje do folderu... Prosze o pomoc.
Tomi84
QUOTE(demiano7 @ Oct 5 2008, 13:51) *
Potrzebuje folderu GDB francji... Oczywiscie tego najnowszego z tego sezonu. Do tej pory znalazłem ta domowa koszulke ale tylko pojedyńczą i nie pasuje do folderu... Prosze o pomoc.

Jeśli chodzi Ci o GDB z tymi:

To proszę: http://rapidshare.com/files/151113516/France.rar.html

CFR CLUJ:

Home:

Away:

Third (*mock*):

GK Home:

GK Away:

GK Third:

VALENCIENNES FC 2008/09
GOALIE (mdl 133)

PLAYERS (mdl 133 + collar)

Their GK uses also player kits, so they're included in the folder with some combos aswell..
>GDB Folder<
mietek_
Potrzebuje calych folderow gbd : chievi ,lecce i bologny z gory dzieki
Tomi84
AZ ALKMAAR

GDB: http://rapidshare.com/files/151652179/AZ.rar.html

BOLOGNA FC
KEEPERS (mdl 108, no collar)

PLAYERS (mdl 108, no collar)

Keeper third is 100% mock, player third is based on a single pic I saw but I really don't know if it's a fake or what.. But it looks cool so I made it anyway wink.gif)

GDB folder
http://files.filefront.com/Bolognazip/;118...;/fileinfo.html

CHIEVO VERONA

GDB folder
http://rapidshare.com/files/151670080/Chievo.rar.html

US LECCE

GDB folder
http://rapidshare.com/files/151670349/Lecce.rar.html
Tomi84
AS Saint-Etienne by aRIP

Glasgow Rangers 0809
[ mdl = 65, collar = off ]

GDB Folder

Tomi84
Aalborg BK 08-09 CL set.

GDB: http://rapidshare.com/files/152991195/AAB.rar.html
michal1994
siema, ma ktos stroje reprezentacji Polski z wczorajszego meczu? z gory dzieki smile.gif
Flisak
CYTAT(michal1994 @ Oct 12 2008, 12:49) *
siema, ma ktos stroje reprezentacji Polski z wczorajszego meczu? z gory dzieki smile.gif

A czy tam były w ogóle jakieś nowe stroje? Czy jakieś szczególne? Jak nie, to są w takim razie te

by me
Varies.
;p
CYTAT(.GooFy @ Oct 5 2008, 13:41) *

CYTAT(torin @ Jun 28 2008, 17:29) *

Jak wolisz 512x256
1'by GooFy
2'by torin
michal1994
wiecie czemu TA strona nie dziala?

PS. chodzi mi bardziej o numerki na koszulce i spodenkach, bo w tych co wy daliscie sa inne tongue.gif
Tomi84
QUOTE(michal1994 @ Oct 12 2008, 17:25) *
PS. chodzi mi bardziej o numerki na koszulce i spodenkach, bo w tych co wy daliscie sa inne tongue.gif

Jacmen
AC Le Havre ma ktoś te kitsy, bo o ile mi wiadomo chyba nikt ich nie zrobił jeszcze - nieaktualne .
Dla beitaru jerozolima ma ktoś ??
czubinho
Ma ktoś fonty z ekstraklasy z tego sezonu??
19michau20
mam podobną prośbę do tego pana z góry...
moglibyście podrzucic kitsy dla Podbeskidzia Bielsko-Biała, Znicza Pruszków, Górnika Łęczna, Korony Kielce i GKS'u Katowice? wiem, że to wprost nie wykonalne, ale jeżeli coś macie to moglibyście podrzucic ? z góry dzięki za fatygę smile.gif
Lechhu91
Poszukuje strojów wszystkich drużyn ekstraklasy Polskiej:) A w szczegolnosci LECHA POZNAN.

Pozdrawiam
perONE
CYTAT(czubinho @ Nov 12 2008, 13:06) *
Ma ktoś fonty z ekstraklasy z tego sezonu??

Nie ma.

CYTAT(19michau20 @ Nov 16 2008, 20:58) *
mam podobną prośbę do tego pana z góry...
moglibyście podrzucic kitsy dla Podbeskidzia Bielsko-Biała, Znicza Pruszków, Górnika Łęczna, Korony Kielce i GKS'u Katowice? wiem, że to wprost nie wykonalne, ale jeżeli coś macie to moglibyście podrzucic ? z góry dzięki za fatygę smile.gif

NIe ma.

CYTAT(Lechhu91 @ Nov 16 2008, 20:59) *
Poszukuje strojów wszystkich drużyn ekstraklasy Polskiej:) A w szczegolnosci LECHA POZNAN.

Pozdrawiam

Nie ma.
19michau20
do perONE...
jeżeli nie chcesz pomóc to nie pisz takich szajsów,
może ktoś inny się zainteresuje, a nie tak jak Ty chcesz coś od kogoś, a sam nie pomożesz.
19michau20
skąd wiesz, że ich nie ma /?... pozdro..
perONE
A wiesz co znaczy "nie ma"? To znaczy ze dotychczas owych kitsów nie wykonał dry.gif blink.gif

No chyba, że z poprzednich sezonów.
Jacmen
CYTAT(19michau20 @ Nov 16 2008, 21:22) *
do perONE...
jeżeli nie chcesz pomóc to nie pisz takich szajsów,
może ktoś inny się zainteresuje, a nie tak jak Ty chcesz coś od kogoś, a sam nie pomożesz.

Po pierwsze perOne nie pisze szajsów, ponieważ te stroje jeszcze nie wyszły i dopóki Torin ich nie wykona to ich nie będzie. Tyle ode mnie, jak byście znali sytuacje na forum to byście o stroje nie prosili bo póki oe 5 nie wyjdzie tych strojów nie będzie pzdr ;d
artysta germanista
CYTAT(tomi84)

Można prosic o Chievo i Lecce na filefronta bo już nie wytrzymuje z tym rapidem biggrin.gif
M19
Mógłbym prosić o fonty Lecha Poznań?
mietek_
M19 masz moze caly golder gbd Gornika zabrze ?jak tak to wzuc go na jakis server z gory dzieki
GułA
czy w EP v5.0 beda fonty ekstraklasy? pytam tutaj bo temat z kitsami a temat o patchu zamnkiety ;>
lukasz44
Mógłby ktoś zapodać linka do kitsów Premier League na sezon 08\09
NeoNH
moglby ktos wrzucic cala paczke strojow 08/09?
bo chcialbym sobie od nowa zagrac w pesa 6 tylko szukac kazdego stroju po kolei to strasznie dlugo...
Sinet18
CYTAT(Flisak @ Jul 30 2008, 10:12) *
Bolton ( mdl 65 - no collar )

Mam takie pytanie czy ma ktoś ten cały komplet strojów w GDB? Ja mam taki problem że ściągnąłem cały komplet z gamingaccess i jak odpalam mecz Boltonem tymi strojami to wywala mi do windowsa i mam pytanie ma ktoś zarzucić dobrym kompletem tych strojów (jeszcze ga i gb) takim co nie wywala do windowsa? bardzo liczę na waszą pomoc?!!
mariusz0103
Link do zdjęć reprezentacji:

POLAND Nike Home 09/10
kjuska
Mógłby ktoś wrzucić paczke kitsów większości drużyn albo wszystkich jak może na sezon 08/09 ? z góry thx
zgredzik90
Prosze o stroje polski NIKE
Rysio237
To jedyny jaki powstał

by Goofy
Valencianista
Ma ktos moze nowe stroje Valencii te z logo Unibet
perONE
Średnie stroje Polski znalazlem ale:

DOWNLOAD

Windziak
Że tak spytam, czy ma ktoś zamiar zrobić nowe kitsy Wisły Kraków? smile.gif Od dzisiaj na koszulkach widnieje logo Bet-at-home wink.gif
torin
CYTAT(Windziak @ Feb 19 2009, 16:18) *
Że tak spytam, czy ma ktoś zamiar zrobić nowe kitsy Wisły Kraków? smile.gif Od dzisiaj na koszulkach widnieje logo Bet-at-home wink.gif

Pytanie retoryczne tongue.gif Jeden z kitsmakerow na forum to fan Wisly(czyt. ja) biggrin.gif
klik!
perONE

DOWNLOAD
torin
CYTAT(perONE @ Mar 1 2009, 20:55) *

no coz....slabe...no comments dry.gif
perONE
Jct nie moje dry.gif

Budzik
CYTAT(perONE @ Mar 2 2009, 22:42) *
Jct nie moje dry.gif

Mam pytanko jest jakis kitspack ze strojamami dla holenderskiej eredivisie ?

tomiik
Bardzo proszę o stroje Realu Madryt na sezon 2009/2010. Z góry dziękuje smile.gif
perONE
CYTAT(tomiik @ May 15 2009, 13:45) *
Bardzo proszę o stroje Realu Madryt na sezon 2009/2010. Z góry dziękuje smile.gif

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=42141
tomiik
Dzięki za stroje ale nie umiem ich rozpakować...Jak daje wypakuj to wyskakuje komunikat - wprowadz hasło dla pliku Real Madrid\black.png Nie wiem co zrobić
Pepis21
Masz tam podane hasło. Hasło to kit-by-boro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.