Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Jamnik & Giovani
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Giovani
Cytat(sZ0lpAs @ Feb 7 2008, 15:18:59) *
bmp za żółte i za ciemne zdeka wink.gif ale twarz jak na Ciebie to bardzo udana

Bardzo dziękuje sZ0lpAs, postaram się poprawić.
Ronnie-10
Cytat(sZ0lpAs @ Feb 7 2008, 15:18:59) *
bmp za żółte i za ciemne zdeka wink.gif

Zgadzam sie...ale dobra mordka...jak poprawisz bedzie GITNIEJSZA happy.gif pozdrawiam
Giovani
Last Update

Damian.
Naprawdę dobra mordka. Ćwicz , ćwicz a osiągniesz b.dobry poziom ;D
Pozdr smile.gif

Fotka:
Boka(WKS , Stuttgart):

Giovani
Bardzo dziękuje smile.gif
bobex77
wybacz ale nie doszukalem sie w tej mordce pozytywow.
bmp nie ma sie co oszukiwac - slabe
podobienstwo kuleje..
probuj dalej wink.gif
Ronnie-10
Jak dla mnie mordka dobra....nie poprawiaj juz jej...czekam na nastepna..pozdrawiam
Giovani
Nie mam pomysłów kogo zrobić może coś podpowiecie ?
EDIT: Dziękuje za wszystkie komentarze smile.gif
ryba
Nie wiem jak koles wyglada,ale widac ze w niektorych miejscach zle zmapowany i bmp bardzo przecietne wink.gif
dj_adriano
Mordka nie powala aczkolwiek nie jest zła pracuj a morze coś z ciebie będzie

P.S
Morze zrób Dzsudzsaka z PSV
Giovani
Dziękuje wszystkim, a co do Damianinho zrobię tego Boke smile.gif
bartek-brt
Morda średnia, bmp ma beznadziejne kolor.
Czy ty koniecznie musisz odpowiadac na kazdego posta i jeszcze przy tym dziękować?? To juz sie żałosne robi kiedy co chwile widze komentarz typu " dziękuje ci bardzo za ocene i jeszcze raz dziękuje"

PS. Tylko nie odpowiadaj na tego.
Giovani
Cytat(bartek-brt @ Feb 7 2008, 21:48:18) *
Morda średnia, bmp ma beznadziejne kolor.
Czy ty koniecznie musisz odpowiadac na kazdego posta i jeszcze przy tym dziękować?? To juz sie żałosne robi kiedy co chwile widze komentarz typu " dziękuje ci bardzo za ocene i jeszcze raz dziękuje"

PS. Tylko nie odpowiadaj na tego.

No cóż odpowiem, jeżeli cię tak bardzo denerwuję to przecież nie musisz pisać w moim temacie.
Dziękuje bo oceniają moje twarze po tym co do tej pory widzieli z moich dzieł, a nie porównują do np Mystiqua, bo póki co ja przy Mystiqu to Baky Kone do Kollera tongue.gif

Pozdro, nie chciałem cię obrazić bartek-brt.
Pelas
Cytat
No cóż odpowiem, jeżeli cię tak bardzo denerwuję to przecież nie musisz pisać w moim temacie.
Dziękuje bo oceniają moje twarze po tym co do tej pory widzieli z moich dzieł, a nie porównują do np Mystiqua, bo póki co ja przy Mystiqu to Baky Kone do Kollera tongue.gif

Pozdro, nie chciałem cię obrazić bartek-brt.

xDDDDDDDDD... Wymiatasz..: że tak zapytam;D A w domu wszyscy zdrowi:?:

co do ryjka to narazie fanfucel...ale pracuj dalej i zawzięcie a może coś z tego będzie
Giovani
Cytat(Pelas @ Feb 7 2008, 22:44:28) *

co do ryjka to narazie fanfucel...ale pracuj dalej i zawzięcie a może coś z tego będzie

Zauważyłęm ostatnio, że piszesz bardzo wkurzające posty Pelas, nie wiem jak cię męczy to może się podrap, a nie wyżywaj się na mniej doświadczonych facemakerach. Głównie w tym temacie pisałeś jak dla mnie chamskie teksty, takie denerwujące.
A co do mojego domu to się nie udzielaj, popatrz się na swój.

Acha do face, postaram się zawzięcie popracować.
Giovani
Sorry, że post pod postem.
Preview *hair by PESsoccer

d-note
Słaby, słaby, słaby Boka wink.gif Niestety tylko tyle...
Bmp nie za dobre, ale przejdzie tongue.gif
Model słaby, łączenie włosów do poprawy
I to tyle...
Pozdro
Pelas
Cytat
A co do mojego domu to się nie udzielaj, popatrz się na swój.

zapytałem z troski..biggrin.gifsmile.gif bo styl wypowiedzi masz bardzo, że tak powiem oryginalny..:

Cytat
Zauważyłęm ostatnio, że piszesz bardzo wkurzające posty Pelas, nie wiem jak cię męczy to może się podrap, a nie wyżywaj się na mniej doświadczonych facemakerach.

a ty bardzo wkurzające odpowiedzi na posty..smile.gifbiggrin.gif dziękujesz jakby ci ktoś miliony dawał..:
co do podrapania...---> ja się myję więc nic mnie nie swędzi...
i to nie jest wyżywanie się na mniej doświadczonych facemakerach tylko stwierdzanie faktów...: chyba lepiej iż cię wkurzam i w jakiś sposób mobilizuje do pracy... bo powinna obudzić się w tobie jakaś zawziętość i chęć pokazania Pelasowi iż jest w błędzie...

póki co słabo ale pracuj dalej..smile.gif i nie fochaj się jak nastoletnia dziewczyna z kompleksami..smile.gif
Boka jakieś tam podobieństwo jest ale nadal słabe...
Giovani
Update

Pelas
usta wydają się być już podobne..troche większy nochal zrób...oczy i brwi - kszatł do poprawy i trochę w góre je..;
zywul
Cytat(Pelas @ Feb 7 2008, 22:44:28) *

Ty to zawsze taki troskliwy. tongue.gif biggrin.gif

Co do mordki to ewidentnie za duże czoło i BMP nie najlepsze.
Jamnik
Boka taki sobie, ale czoło wydaje mi się strasznie wielkie mellow.gif
Giovani
Yaya - Based on Mystiq (Nikolis Preview) Nie mam jeszcze włosków odpowiednich ale coś wymyślę smile.gif

Ronnie-10
Nie podobaja mi sie jego usta...hmmm....reszta wydaje sie byc dobra..pozdrawiam
bartek-brt
Yaya - Based on Mystiq (Nikolis Preview)????????????
Co oznacza te nikolis? On ci zrobł screena z gry czy co??smile.gif
Beznadziejne usta, za szeroka morda.

Edit:
Jedynie jakość moge pochwalić.
Mortin
jeszcze jeden obrazliwy post albo nie na temat i bede nagradzal banami
GooFy
A mi się nawet podoba... Aż taki tragiczny nie jest... tongue.gif Niewiem co wy chcecie od tych ust tongue.gif
Jamnik
Fajny, fajny, ale uszy jakiś dziwny kształt mają.
Powodzenia w robocie smile.gif

pzdr
Giovani
Cytat(bartek-brt @ Feb 8 2008, 18:00:35) *
Yaya - Based on Mystiq (Nikolis Preview)????????????
Co oznacza te nikolis? On ci zrobł screena z gry czy co?? smile.gif
Beznadziejne usta, za szeroka morda.

Edit:
Jedynie jakość moge pochwalić.

Nie wiesz to się nie udzielaj, proste dry.gif Tutaj pokazałeś jak jesteś obeznany w facemakingu, nie znasz Nikolisa to twój problem.

Yaya Final

Przemoo90
ogólnie widać, że robisz postępy ale rób na razie twarzy których nie ma bo można powiedzieć, że idzie to na marne w cudzysłowie bo best ever to nie jest a gdyby to była twarz jakiegoś grajka którego nie ma w grze to już bym ją wrzucił. pzdr
Nie wiesz to się nie udzielaj, proste dry.gif Tutaj pokazałeś jak jesteś obeznany w facemakingu, nie znasz Nikolisa to twój problem.

Raczej ty, jak znasz język.
Giovani
Cytat(alter @ Feb 8 2008, 21:45:28) *
Raczej ty, jak znasz język.

Nie żebym był chamski ale ktoś cię prosił o zdanie ?
Ronnie-10
Sorki za OT ale juz nie moge patrzec co sie dzieje w tym temacie!taki syf robicie ze oczy bolą blink.gif Giovani rob kolejnego fejsa...a reszta dajcie juz spokoj chlopakowi...Gio przesadziles troche w stosunku do bartka-brt bo kto jak kto ale on zna sie na facemakingu...jeszcze raz sorki za OT i nie robcie juz syfu w tym temacie...czekam na prace..pozdrawiam
norek
Giovani za to Ty jesteś obeznany w facemakingu, że mucha nie siada. Początki są zawsze trudne i krytykę powinieneś przyjmować z podniesioną głową, eliminując wychwycone przez innych błędy w kolejnych pracach. Jeśli będziesz tak mocno przeżywał każdy kolejny komentarz to moja taka drobna sugestia abyś po prostu w to dłużej się nie bawił. Pozdrawiam i liczę, że jednak zrozumiesz co chciałem tym postem przekazać.
don rxf
Cytat(Giovani @ Feb 9 2008, 00:06:41) *
Nie żebym był chamski ale ktoś cię prosił o zdanie ?

Piszesz żeby komentować, a jak ktoś źle skomentuje to piszesz żeby sie nie wypowiadał blink.gif to po co wstawiać twarz ? Skoro nikt nie może komentować wacko.gif Chcieli ci pomóc a ty sie wkurwiasz bo nie skomentowali pozytywnie twojej mordy :/ Trzeba umieć przyjmować krytykę, to już połowa sukcesu mellow.gif
Giovani
Proszę o usunięcie tych zbędnych 6 postów.
Jacmen
Twój ostatni ryj jest lepszy od poprzednich, ale musisz dalej pracować. Staraj się spędzić więcej czasu przy jednej mordce, a efekty powinny być widoczne po jakimś czasie. 5/10
Giovani
Manucho (Prev)

Paput
Twarz niejest taka zła ale dona to napewno nie przniłeś bo on zrobił perfekcyjnefo face.
IMO korzystałeś z modelu dona, zrobiłes swoje bmp i reszte na modelu dona jak się myle to sorry.
Giovani
Cytat(Paput @ Feb 14 2008, 07:15:07) *
Twarz niejest taka zła ale dona to napewno nie przniłeś bo on zrobił perfekcyjnefo face.
IMO korzystałeś z modelu dona, zrobiłes swoje bmp i reszte na modelu dona jak się myle to sorry.

Mylisz się smile.gif Model jest mój, a to dam odrazu Update.

Update

Arek.PL
Twarz nie jest zła, myśle że nie ma co to porównywać różnych twarzy tylko oceniać pod umiejętności danego Facemakera smile.gif dla mnie twarz dobra smile.gif

Pozdro
Giovani
Rafael Sobis (Prev) *hair by s'n

Później zrobię swoje włosy.
szołpas
Cytat(Giovani @ Feb 14 2008, 11:50:41) *
Rafael Sobis (Prev) *hair by s'n

Później zrobię swoje włosy.

Byłby dobry gdyby nie kolor bmp wink.gif 2 wersja manucho gorsza
Giovani
Rafael Sobis (Update)

Paput
Teraz zdeecydowanie lepszy do tej pierwszej wersji.
dry.gif
Daj bina.
Damian.
- popraw szczękę
- łącznie włosków
- kształt włosków (m.in.przy uszach dziwnie wygląda:D)

P.S. Fajna mordka
Popraw a będzie b.ładnie
Pozdr
Giovani
Rafael Sobis (Update) *hair by Mystiq

Giovani
Sorry, że post pod postem.
Rafael Sobis (Final) *hair by Mystiq

Download
Jacmen
No no teraz mordka wygląda bardzo ładnie 8/10 wink.gif
zywul
Kozacko. Najlepsza ta 3 wersja.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.