Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Jamnik & Giovani
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Orange_91
CYTAT(Jamnik @ wto, 17 cze 2008 - 16:58) *
Oto moja pierwsza twarz do PES. Zdaję sobie sprawę, że jest fatalna ale co tam, trening czyni mistrza i mam nadzieję, że z każdą następną będzie lepiej.

Na pewno będzie lepiej. wink.gif Na razie jak sam widzisz to nie jest dobrze i proponuje Ci zacząć od łatwiejszych fotek.
naczelnik5
jak na poczatek to bmp ladne ci wyszlo , ogolnie twarz prezentuje sie w miare estetycznie jednak podobienstwa prawie nie ma ale fakt Gargule bardzo ciezko odwzorowac , popracuj wiecej nad modelem a bedzie lepiej . pozdro smile.gif
Kubbas
Nieźle jak na początek wink.gif Trenuj wink.gif

Zrób jakąś twarz z bardzo dobrej foty to będzie łatwiej ocenić twoją pracę wink.gif
luke
Bmp jak na pierwszą twarz ładne... A co do modelu to słabo. Co by tu zaproponować... Barszczyk czerwony z krokietami!! Tak, to będzie dobre rozwiązanie, wcinaj a Twoje modele będą lepsze smile.gif
Jamnik
Najpierw komuś polecasz schabowe, potem mi barszczyk. O co chodzi ohmy.gif ?
Orange_91
CYTAT(Jamnik @ wto, 17 cze 2008 - 18:59) *
Najpierw komuś polecasz schabowe, potem mi barszczyk. O co chodzi ohmy.gif ?

Może luke dostosowuje każdemu początkującemu facemakerowi specjalną dietę, dzięki której będzie sie szybciej rozwijał. biggrin.gif
Kubbas
Jeżeli zaczniesz robić dzięki tej diecie twarze na jego poziomie to ja bym ją na twoim miejscu stosował biggrin.gif
k-ten
Schabowe z barszczem czerwonym i krokietami. Dieta bardzo, ale to bardzo zdrowa. Polecam!

Jamnik
OK w takim razie będe wcinał schabowego z barszczem tongue.gif

A mam jeszcze taki problem:

Czemu jest takie coś ? Robiłem identycznie jak Gargułę.
luke
Zapisuj bmp w formacie png i imortuj do pesa ggsem.
Jamnik
Niestety nie pomaga - czy to znaczy że BIN jest zepsuty ? Robiłem też jeszcze 2 twarze i to samo było... sad.gif
bartek-brt
zapewne w ggs masz ustawione bgr, ustaw na bgr+
Jamnik
Dziękuje za wszystkie porady, pomogły smile.gif

A o to chcę zaprezentować moją kolejną pracę - Ricardo Quaresmę. Przy okazji kolejne pytanie: jak edytować źrenicę (tzn zmienić jej położenie) oraz jak poprawić oczy (te zielone kreski). Przy okazji proszę o ocenki smile.gif
Ricardo Quaresma :
k-ten
Bardzo młodo wyszedł. Do poprawy czoło, nos, usta..
Damian.
Ładnie . lEpiej wink.gif
Pozdr wink.gif
olivier
Sorry,ale to jest pokemon popraw kształt oczów,ust oraz kształt nosa.
Jamnik
CYTAT(olivier @ śro, 18 cze 2008 - 22:21) *
Sorry,ale to jest pokemon popraw kształt oczów,ust oraz kształt nosa.

Jakie sorry tongue.gif Wiem, że to jest pokemon i przyjmuje z godnością krytykę. A że to jest preview to poprawię wszystkie wytknietę błędy. Przynajmniej się postaram biggrin.gif
reS
W porównaniu do Garguły kiepsko..
Ale nie ma się co znęcać w końcu nie każdy ma tak dobry początek jak ja biggrin.gif
Postaraj się dobrze zmapować mordę, i popraw kolorek bmp.
Nie wiem czy na tym etapie dobrym pomysłem jest bawienie się w przestawianie źrenic, ale proszę :

voytazz13

edit: ajj 13 sekund sie spoznilem smile.gif
Jamnik
Wielkie dzięki. Jutro się biorę za poprawę smile.gif
Dobranoc wszystkim... sleep.gif
Sebinhoo
Jeszcze bedzie z Ciebie dobry mordorób tongue.gif
Jamnik
bartek-brt
bmp wyczyscic, mam na mysli to żebyś postarał sie zastąpic ten odblask czarną skórą.
Jamnik
A jakie narzędzie byś polecał do tego ?
bartek-brt
pod tło podstaw sobie bmp od konami, na to wklej swoje bmp i gumką (15%) wycieraj to tylko tak zeby nie wytrzec brwi.
Jamnik
CYTAT(bartek-brt @ pią, 20 cze 2008 - 16:43) *
pod tło podstaw sobie bmp od konami, na to wklej swoje bmp i gumką (15%) wycieraj to tylko tak zeby nie wytrzec brwi.

Mógłby ktoś pomóc ? Zastosowałem się do rady kolegi Bartka a nie idzie mi sad.gif

Rzucam moim BMP:
bartek-brt
CYTAT(Jamnik @ pią, 20 cze 2008 - 22:11) *
Mógłby ktoś pomóc ? Zastosowałem się do rady kolegi Bartka a nie idzie mi sad.gif

Rzucam moim BMP:

Masz cos na odwrót ustawione w oedicie ze lewa to prawa a prawa to lewa. To sie nazywa jakis horizontal czy jakos tak musisz cos przestawic i bedzie dobrze.
MaTi10
Praca Praca Jamniku a wyjdzie Ci to na dobrze;] pzdr
Jamnik
A oto trzecia twarz którą wykonałem. Tym razem jest to niejaki Arthur Boka, zawodnik VfB Stuttgart i reprezentacji Wybrzeża Kości Słoniowej. Włosy od Konami. Proszę o komentarze smile.gif

Arthur Boka:

kostek
Jego lewe oko coś... nie tego.
Więcej nad modelem popracuj.
Jamnik
Wiem, wiem, 2 dni robiłem to oko a mimo to nie mogłem sobie z tym poradzić sad.gif
reS
No narazie niestety słabo.
Popraw przede wszystkim czoło które jest strasznie porozciągane oraz ten powykrzywiany nos.
Boki ten pan niestety nie przypomina.
Bmp wydaję mi się całkiem niezłe i za to +. pzdr
MaTi10
Widać poprawe od ostatniego ryjka;] bedą jeszcze z Ciebie ludzie

Strzałeczka;]
Arek.PL
A mi jako tako go przypomina, tylko jakość oczywiście słaba ale jesteś początkującym i bedzie zapewne lepiej wink.gif

Pozdrawiam
Jamnik
OK moi drodzy pokazuję moją kolejną twarz smile.gif Tym razem jest to Ivan Saenko, gracz reprezentacji Rosji oraz niemieckiego 1. FC Nürnberg.

Ivan Saenko:

Damian.
Lepsza mordka, ale poppraw: oczy , usta i sczękę ;P
pozdr wink.gif
voytazz13
Bmp juz bardzo przyzwoicie wyglada, nie wiem jak z modelem, ale usta niezbyt dobrze wygladaja, ogolnie schludnie to wyglada smile.gif

pozdro
Jacmen
Na pewno mordka jest lepsza od ostatniej, ale bardzo dużo jej brakuje, jeśli możesz pokaż fotkę jestem ciekaw jak wygląda wink.gif
Jamnik
Z tego robiłem

MaTi10
Face Jamniku nie najgorszy wyszedł,ale pracuj;] lepiej jest już w porównaniu z 1 ryjkiem ;] pzdr
Jamnik
O to moja kolejna mordka wink.gif Tym razem zrobiłem nowy nabytek poznańskiego Lecha - Roberta Lewandowskiego. Jak zwykle proszę o komenty wink.gif
Robert Lewandowski:
Damian.
Kolor BMP , lekko brwi i usta smile.gif
Pozdr wink.gif
MaTi10
Face znów nie najgorszy,a jest coraz lepiej już poprawiłeś brwi;]] pzdr
reS
dwie ostatnie mordy niestety podchodzą pod "pokemony".
Postaraj się dobrze zmapować twarz bo widać mnóstwo błędów. pzdr
Jamnik
I kolejna mordka by Jamnik tongue.gif Tym razem Roberto Carlos. Tradycyjnie proszę o ocenki. Pozdrawiam
Hair by: ?

Roberto Carlos
MaTi10
Powiem że rosną w oczach Twoje face.Nie są najgorsze a rewelacji jeszcze nie ma;]] ale są coraz lepsze;]

Strzała;]
Jamnik
Kolejna moja mordka, tym razem Łukasz Podolski. Mordka niestety słaba, ale nie miałem już weny żeby jej poprawić, a i popsuć za bardzo nie chciałem. Odpuszczam Poldiego (a pokazać efektów i tak nie zaszkodzi myślę) i biorę się za następne twarze, które mam nadzieję wyjdą lepiej. Nick mam zmieniony, także nie zdziwcie się tongue.gif

Łukasz Podolski:
szejk
Słaby poldi. Ale pracuj pracuj bo juz widac postepy
reS
Mapowanie tragiczne, musisz pracować nad tym elementem, bo wygląda to słabiutko narazie.
Siedź więcej nad jedną twarzą, bo niestety ostatnie 3 mordy to pokemony. pzdr
MaTi10
Słabiej niż ostatnio;] mam nadzieję że bd lepiej ;] pzdr
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.