Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Jamnik & Giovani
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Paput
OMG jak to wygląda
Jamnik
No i kolejna twarz w moim wykonaniu, tym razem gracz beniaminka ligi angielskiej - Stoke City. Jest to Leon Cort. Myślę że twarz w porównaniu do Poldiego jakiś poziom trzyma. Pozdrawiam i proszę o ocenki tongue.gif

Leon Cort:

Hair by Don_rxf
Przemoo90
robisz szybkie postępy. pracuj pracuj a będziesz jeszcze lepszy smile.gif
naczelnik5
zmapuj dobrze dol glowy bo zarost sie konczy i widac jasniejszy pasek na brodzie,i najwazniejsze zmapuj dobrze oczy szczegolnie te okolice gdzie oczy lacza sie z nosem , IMO lepiej wyprostowac usta nawet jak mial krzywe na focie , ogolnie nie najgorzej ci to wyszlo smile.gif
BadNewz
Myślę, że możesz jeszcze pobawić się modelem, aby lepiej owego zawodnika odwzorować. Mimo to jednak twarz wygląda estetycznie i możesz spokojnie zaliczyć ją do udanych. Owocnej pracy.
voytazz13
BMP calkiem dobre, tylko te zielone przebarwienia na nosie i pod wlosami nieciekawie wygladaja wink.gif niestety z modelem jest gorzej:
-przymruż mu oczy
-zmniejsz nos
-wyprostuj usta
-wydluz czolo
- i pokaz swoje wypociny tongue.gif
pozdro
szejk
Elegancki Leon!
JuveR
W porownaniu do Lukasa to ta twarz naprawde dobra. Popraw tylko to co napisal voytazz smile.gif
Arek.PL
Ostatnia twarz zrobiła na mnie ogromne wrażenie,
bez porównania lepsza z poprzednimi taki duży skok do przodu:)
Mam nadzieje że następne twarze będą jeszcze lepsze.

Pozdrawiam
Paput
No ostatnio mordka kozak, twoja najlepsza
Orange_91
W porównaniu z Poldim to twoja nowa produkcja jest naprawdę bardzo dobra. Tak trzymaj. wink.gif
reS
Porównując obie ostatnie mordy faktycznie widać postęp.
Morda Podolskiego to typowy pokemon, teraz jest lepiej.
W oczy rzuca się kiepskie mapowanie nosa i ust, jak to poprawisz będzie przyzwoicie. pzdr
dj_adriano
zdecydowanie najlepsza z twoich dotychczasowych prac próbuj systematycznie robić twarze to morze kiedyś dołączysz do śmietanki facemakingu wink.gif
Kamilsoltys
CYTAT(Quaresma @ Jun 30 2008, 13:53) *
Kolejna moja mordka, tym razem Łukasz Podolski. Mordka niestety słaba, ale nie miałem już weny żeby jej poprawić, a i popsuć za bardzo nie chciałem. Odpuszczam Poldiego (a pokazać efektów i tak nie zaszkodzi myślę) i biorę się za następne twarze, które mam nadzieję wyjdą lepiej. Nick mam zmieniony, także nie zdziwcie się tongue.gif

Łukasz Podolski:

To jest Lukas Podolski czy jakiś młodzian ?? laugh.gif bo na serio Lukasa z Bayernu nie przypomina happy.gif
MaTi10
Ostatni ryjek naprawde solidny;]. pracuj a będziesz lepszy i mam nadzieje na więcej takich i lepszych ryjków pzdr
Jamnik
Kolejna mordka zrobiona smile.gif Tym razem zrobiłem Artura Boruca - bramkarza reprezentacji Polski i Celticu Glasgow. Niestety miałem problem z wymodelowaniem ust i byłbym wdzięczny gdyby ktoś mógłby mi pomóc to poprawić.

Artur Boruc:

Hair by Nord (?)
Paput
Do poprawy usta, nos no i bmp.
--------------------
My topic <-- Komentujcie !
MaTi10
Najgorszy nie jest;] ale popraw usta wink.gif

pzdr
MYSZa7
Nie jest źle.Musisz poprawić usta,szczene,oczy(mapowanie i model) i nos.
Arek.PL
Jak na początki to jest nieźle jednak twarz jest zdecydowanie za pulchna smile.gif

Pozdrawiam
Jamnik
Rzucam Wam kolejną moją twarz - Martina Caceresa z FC Barcelona smile.gif Proszę o oceny i komentarze smile.gif

Martin Caceres:

+ Download
kacper_
No dla mnie o wiele ładniejszy od Boruca biggrin.gif
potter
Coraz lepiej koledze idzie
Nie zniechecasz sie i pracujesz - to widac. Oby tak dalej
BadNewz
Caceres raczej jest na Y smile.gif
reS
no mordka daje rade, widać postęp.
ale z tym downloadem zdziebko przesada biggrin.gif
ZGRywus
Caceres dobry, naprawdę mi się podoba ;d W porównaniu do Boruca lub Podolskiego jest wielki postęp smile.gif Szkoda tylko że już nie umieszczasz na fotkach tego jamnika, co był na zdjęciu Podolskiego ;d;d Fajnie że wykonałeś akurat tego zawodnika, bo niedawno zacząłem grać karierę Barceloną, a tego grajka nie miałem w KitServerze ;d Dzięki smile.gifsmile.gif
Jamnik
reS dałem ten download, bo kilka osób mnie prosiło smile.gif A jak wyjdzie ładniejszy Caceres to sobie zastąpią wink.gif
MaTi10
Juz Ci coraz lepiej idzie zabawa w te klocki;] i coraz lepsze ryjki robisz, jedna wpadka to myślę to Poldi tylko a reszta idzie w górę.Czekam na Twoj następny ryjek.

pzdr
Arek.PL
No twarz już jakoś się prezentuje smile.gif
Widać podobieństwo, a także to że forma rośnie !

Gratki i Pozdrawiam
Teco
Twój:

Mój:

Nie jest zły chodź jeśli robiłeś z tej foty co ja można więcej wyciągnąćsmile.gif ale my się jeszcze uczymy hehe ale naj jest że jest co raz lepiej:) i w dobrą stronę zmierzasz:)

Jamnik
Kolejny pacjent z przeszczepem twarzy to Piotr Rocki, nowy napastnik warszawskiej Legii.
Piotr Rocki
bartek-brt
Coraz lepsze fejsy! bmp tez niezłe aczkolwiek za blade.
MaTi10
Kolejny lepszy face od poprzedniego;], "Roki" fajny Ci wyszedł.

pzdr
Jamnik
Cóż forma się jako tako trzyma więc pokaże kolejną twarz, już drugą dzisiaj, nad którą jednak pracowałem już kilka dni. Nowa mordka to Andrea Dossena z Liverpool FC.

Andrea Dossena:

Hair by: S'N
MaTi10
No Jamniku,forma rośnie z ryjka na ryjek lepszy robisz;]

pzdr
reS
Myślę, że sam widzisz co jest do poprawy wink.gif
ale dla jasności przede wszystkim:
wyprostuj go
zrób coś czołem
popraw mapowanie, zwłaszcza ust

widać postęp w kwestii bmp, pzdr
Jamnik
CYTAT(reS @ Jul 15 2008, 18:32) *
Myślę, że sam widzisz co jest do poprawy wink.gif
ale dla jasności przede wszystkim:
wyprostuj go
zrób coś czołem
popraw mapowanie, zwłaszcza ust

widać postęp w kwestii bmp, pzdr

Co masz konkretnie na myśli ? Zmianę barwy czy zmniejszenie / zwiększenie ?
reS
a nie uważasz, że czoło dziwnie wygląda wink.gif ?
pewno kwestia dobrego wtopienia bmp i mapowania.

swoją drogą ogólnie kolor bmp mógłbyś poprawić bo trochę nie zgrywa się z szyją
Arek.PL
Postęp widać ogromny, szczególnie w bmp.
Czoło za jasne do reszty twarzy.
Mimo wszystko gratki !

Pozdrawiam
ZGRywus
Fajny Dossena, popraw to czoło, tak jak pisali wyżej, a będzie świetna twarz! Czekam na Download wink.gif
Bartezz
Początki zawsze trudne.
Ale trenuj trenuj i jeszcze raz duzo trenuj :]
Jamnik
Poprawiony Dossena - tzn BMP i to czoło nieszczęsne, dzięki Damian za pomoc smile.gif
Po radzie Bartka starałem się poprawić także mapowanie.

Andrea Dossena vol.2:

+ Download
bartek-brt
Ja jestem zdziwiony tylko z jednego. Czemu Ceseres i Rocki są dobrze zmapowani a Dossena nie??
Arek.PL
Zdecydowanie Twoja najlepsza twarz.
reS
mapowanie trochę kuleje niestety.
sądzę jednak, że niedługo wejdziesz w wprawę i będzie coraz lepiej smile.gif pzdr
ZGRywus
Ło boże ale dziwadło! Nie no żartuje smile.gif Całkiem przyzwoita twarz! Jest coraz lepiej tongue.gif Mam tylko jedno zastrzeżenie, a mianowicie, szkoda że już nie umieszczasz na zdjęciach tego jamnika, co kiedyś dawałeś tongue.gif Ale poza tym jest dobrze! Jeszcze trochę, a przeniosą Cie do zaawansowanych biggrin.gif Życzę powodzenia w dalszych pracach!
Jamnik
No i czas na kolejną mordkę mojego wykonania. No może nie do końca mojego, ale mojego pomysłu tongue.gif

Jerzy Dudek:

Model based on Bartek-brt's model
Hair by Bartek-brt
Damian.
rozwijasz się smile.gif
Popraw szczękę , okolice brwi od zewnętrznej , lekko mapowanie lewego oka no i zarost zrób mu czarny
Reszta b.fajna
P.S.ładna jakość
pozdr
d-note
Twarz bdb.
Popraw szczególnie mapowanie brwi, może szczękę.
PS. Coś młodo wygląda tongue.gif
djclanv1r00z
fajny Jurek smile.gif przydałby się jakiś dobry bo te Jurasy co są w obiegu nie zadawalają jakością smile.gif

może żeczywiście troszke za młody smile.gif w Realku przecież w sumie na emeryturze jest ;D

oby tak dalej z Twymi fejsami biggrin.gif

pozdro biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.