Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Jamnik & Giovani
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Vieczor94
super twarz...kilka poprawek i hair i będzie super twarz:)
MYSZa7
BMP jest bardzo dobre,ale podobieństwo słabe wink.gif
Jamnik
OK, dzięki za rade smile.gif Popracuje nad tym....
reS
CYTAT(Jamnik @ Sep 2 2008, 19:28) *
Nowa mordka po wakacjach smile.gif Jest to Christian Gentner z VFL Wolfsburg. Jest to preview, mam zamiar poprawić szczęke, popracować nad profilem, no i skminić jakiegoś haira fajnego smile.gif

twarz wygląda na "odwaloną". Słabiutkie podobieństwo, to samo mapowanie, bmp może być dużo lepsze.
przykładaj się do modeli bo nie zrobisz postępu, pzdr
MaTi10
Popraw to co Pisałeś Dżamniku i git bedzie;] pzdr
Jamnik
Bin Gentnera mi przepadł, także kończyć go nie będe (w sumie niewielka strata gdyż Alegor zrobił super twarzyczke tego gracza). Ma ktoś pomysł (czytaj: dosyć dobrą fotke) na kogoś z polskiej ligi ?

EDIT: Twarz Gentnera by Alegor (na pesfaces jej nie ma) :

Kamlot
Może zrobisz jakichś obcokrajowców? Np. Turina, Djurdievic, Stilic, Arru, Descarga, Tito lub może jakichś piłkarzy z Lechii Gdańsk. Pzdr
szejk
Pobierz paczke jagi. Tam sa dobre foty i skrobnij kogos

http://www.zshare.net/download/187155897cc60f53/
Jamnik
Widziałem te fotki w temacie z fotkami smile.gif Dzięki za odzew biggrin.gif
Jamnik
Sorki za post pod postem, ale w sumie to mój temat, a nic się nie dzieje. Oto moja nowa produkcja, siedziałem na d tym troche, ale nie moge dopracować podobieństwa. Byłbym wdzięczny jak ktoś by mógł mi pomóc (zwrot do lepszych facemakerów)

Pozdrooooo smile.gif

hair by T-Mac
szejk
Dobry Fesjs. Mysle ze mozna lepiej troche poliki zmapowac. Po ostatnich czystkach niewielu juz tych dobrych zostało. Tak więc nałoz fote na grajka i dzialaj. Popraw zwłaszcza szczenke
reS
imo słaby.
strasznie pokrzywiony, kolor bmp do poprawy, jakość cienka.
widać jakiś błąd przy łączeniu włosów z czołem.
jeszcze sporo do roboty przy tej mordce wink.gif pzdr
Jamnik
Miałem nie dawać tej mordki, ale w sumie co mi szkodzi. Sory za preview w koszulsce Duisburga. Komentujcie prosze...

Hair by Ibo
reS
dobre jakościowo bmp.
do poprawy mapowanie zwłaszcza okolicy oczu (brwi). dziwnie wyglądają usta. postaraj się też usunąć kanty w modelu.
jak możesz pokaż fotke. pzdr
MaTi10
Fajna mordka smile.gif
Jamnik
Ta wersja to preview. Mam zamiar pobawić się ustami (których nie moge zamknąć), troche zmodyfikuje kolor skóry + poprawa brwi. I chyba tyle. Ktoś ma pomysł na włosy ?

szejk
Popraw oczy bo sa złe. Kolor bmp do poprawy. Ogólnie sporo pracy jeszcze. I nie koncz fejsa za szybko. Spróbuj go jak najbardziej odzorowac.
pozdro
MaTi10
Dobry "Regeiro" wink.gif krótkie włoski zrób i gites będzie smile.gif ale pomysłu które edytować to już nie mam ; / pzdr Koleżko smile.gif
Jamnik
Roger, odsłona druga. Włosków ciągle brak. Komentujcie biggrin.gif

Damian.
Super mordka ph34r.gif Naprawdę ogromna różnica..

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.