Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Druzyna issonline
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
olfeusz
Ja jestem prawoszkrydłowy pomocnik, ale masz rację "Jocker" pewnie pełno napastnikòw. Jeżeli będzie trzeba to się podzili tak to, żeby było iluś na obronie, iluś na pomocy, a ilus na ataku. Np. jest 8 napastnikòw to 4 idzie na innom pozycję, jakom to ja nie wiem (np. w ktòrej brakuje). Jest 10 pomoc to 2 odchodzi. I tak by to mogło być, ale ja się akurat DO TEGO nie wtrącam.
Tomak
Właśnie... Jesli chodzi o te pozycje to jest mały dylemat... Pewnie te 12 postòw to pomocnicy i napastnicy (moge sie mylic..) POZDRO !!

Zdecydowanie się mylisz ... więc nie opłaca się spekulować ,. a tym samym nabijac se postòw .. uwierzcie, ze trafili się nam 2 bramkarze :] i bodaj 2 obrońcòw laugh.gif
Regz
Spoko, spoko. Obrona da rade... 8)
Seiru
Yyyyy panowie, da rade się załapać do tego super teamu :wink: :?:
Obiecuje że zaczne nabijać tongue.gif 8) 8) 8)
Tomak
Yyyyy panowie, da rade się załapać do tego super teamu :wink:  :?:  
Obiecuje że zaczne nabijać tongue.gif  8)  8)  8)

da rade da ... przeczytaj wczesniejsze strony tego tematu ... a bedziesz wiedzial co zrobic ;D

Heh, Regz , sie wie ;D
Seiru
No to wysłałem swoje statsy :roll:
Jeżeli wszystko dojdzie do skutku to bede środkowym obrońcą :roll:
thomas
szkoda ze sa juz bramkarze... ;-D
Jocker
Szczerze mowiąc to jestem ogromnie zaskoczony co do tych pozycji :shock: Jak zaczynalismy ten temat to prawie wszyscy pisali: "ja chce byc napastnikiem lub pomocnikiem" A tu takie zaskoczenie... :shock: :wink: PZDR :!:
Tomak
Szczerze mowiąc to jestem ogromnie zaskoczony co do tych pozycji  :shock: Jak zaczynalismy ten temat to prawie wszyscy pisali: \"ja chce byc napastnikiem lub pomocnikiem\" A tu takie zaskoczenie... :shock:  :wink: PZDR  :!:

W końcu prawdziwi obrońcy musieli sie kiedyś pojawić :roll:
olfeusz
Racja! Coraz bardziej możliwe, że ta drużyna POWSTANIE Trzymam kciuki!
thomas
i jak ida prace? bo cos nikt nic nie pisze...mam nadzieje ze to nie umarlo w zarodku ;-)
Tomak
no jak narazie to jest duży zastòj... był okres w ktòrym dostawałem dużo meili , a teraz ... kupa... weźcie sie do roboty :!:
dzenda_dzenda
Zgłaszam się do Dream Teamu. Niedługo prześle statsy itp. ale mnie nurtuje jedna rzecz. Mianowicie chodzi mi o to że jeśli każdy będzie miał statsy w ktòrych maxymalna ilość to 85 to wydaje mi się, że będzie to przeciętna drużyna. A przecież do 95 można by było dać 1-2 statystyki to byśmy się czymś wyròżniali nie? Wiem że tak trzeba by było zmieniać dotychczasowe zgloszenia ale to tylko mòj apel. Aha można przesłać już obrobione zdjęcie ktòre tylko wwalić na model łba bedzie trzeba?
olfeusz
Masz do wykorzystania 2000 pkt. i jak będziesz chciał mieć np. power shot 99 to sobie tyle weźmiesz. Więc w czym problem?
Dino
Ja juz chyba wyslalem statsy ofensywno defensywnego pomocnika ;p bo moge grac i w pomocy w defensywnej pomocy lol ale to glupio brzmi tongue.gif
boberto
ja tez chcialbym byc w tej druzynce wysle wam maila :wink: pozdro ludzie
boberto
podajcie maila na jakiego mam to wyslac wszystko smile.gif z gory thx :wink:
Dr@gon
A ponadto to jakieś są jeszcze pozycje nie "obstawione" :?: :?: :?:
Tomak
BOBERTO EDYTUJ POSTY !! ARGH ...

Dragon - Brakuje nam obrońcòw ;D

Właściwie , to ostatnio zbyt wielu meili nie dostałem ...

PS. ( nie chcę tu nikogo obrazic , wyrażam tylko swoje zdanie) Czy jest sens wrzucania do drużyny kogoś z żòłtą kartką , ktòry HAMSKO ( chamsko :?smile.gif nabija posty ... Być może nawet niedługo poleci :?: :twisted:
dzenda_dzenda
Ja mam pozycje już zaklepaną prawda Tomak? tongue.gif hehe. Obrońca jak nic! Ale apdejta Ci prześle jeszcze do statòw...bo wykorzystałem 1800 pkt koło 8) . Pozdrowissimo.
Tomak
Ja mam pozycje już zaklepaną prawda Tomak? tongue.gif hehe. Obrońca jak nic! Ale apdejta Ci prześle jeszcze do statòw...bo wykorzystałem 1800 pkt koło 8) . Pozdrowissimo.

Spox Dzenda_dzenda , wszystko jest zapisane i nikt ci tego obrońcy nie wykradnie laugh.gif
Dr@gon
Dobrze się składa - ja będę robił za stopera xD.
olfeusz
Fajnie i obrona będzie większa. Coś ostatnio napastnikòw mało się na forum zgłasza:)
Visi0n
jak są miejsca na lewo skrzydłowego lub defensywnego pomocnika, to ja jestem idealny ; ]
Dr@gon
A dokładniej to jacy obrońcy już są w składzie :?: :?: Bo wiecie nie chce grzać ławy tongue.gif
Tomak
jak są miejsca na lewo skrzydłowego lub defensywnego pomocnika, to ja jestem idealny ; ]

No to przysyłaj staty na [email protected] ;D

PS. Dragon , i tak każdy se ustawi skład taki jaki będzie chciał ...
Dino
Statsy poszly biggrin.gif
Visi0n

wysłane :]
Regz
A dokładniej to jacy obrońcy już są w składzie  :?:  :?:  Bo wiecie nie chce grzać ławy  :P

Obrońcy są KONKRETNI, więc możesz mieć problem 8) :wink:
Dr@gon

Pewnie, że tak ale mi chodzi o to ilu jest obrońcòw (bocznych, środkowych) w
podstawowej 11.
:? Hmm
baski18
Wyslalem swoje dane smile.gif jakby cos nie pasowalo to daj znac na gg lub tutaj .. gg: 1649494

Pozdro
baski18
Przeciez taktyke tez bedziesz mogl sobie ustawiac wg. siebie ... smile.gif
Dr@gon
Dobra to przestane przejmować się konkurencją i wyśle "siebie" na maila Tomakowi, ale zrobie to dopiero w Piątek biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Tomak
Dzięki chopaki za meile ;D znowu wreszcie jakiś konkretniejszy ruch sie zrobił ;D

Spisaliście sie dzisiaj :] hihi , wszystko jest gites u wszystkich :wink:
baski18
a ja niestety musze troche pozmieniac ... a wiec dokladnie ...

Jestem lewonożny, a nie prawo smile.gif

Wykonywanie rzutòw wolnych to nie technika E tylko technika F smile.gif

Zamiast specjalnej umiejetnosci:

- Both feed feint daj Passing
- Side daj Outside

To wszystko dzieki z gory smile.gif

Pozdro
Tomak
a ja niestety musze troche pozmieniac ... a wiec dokladnie ...

Jestem lewonożny, a nie prawo smile.gif

Wykonywanie rzutòw wolnych to nie technika E tylko technika F smile.gif

Zamiast specjalnej umiejetnosci:

- Both feed feint daj Passing
- Side daj Outside

To wszystko dzieki z gory smile.gif  

Pozdro

Zapisane ;D
thomas
Tomak i jak idzie? ile juz jest razem osob? jak wyglada sytuacja?:)poinformuj nas ;P
Tomak
Tomak i jak idzie? ile juz jest razem osob? jak wyglada sytuacja?:)poinformuj nas ;P

W chwili obecnej statsy wysłało 14 osòb ... smile.gif

• Regz

W chwili obecnej statsy wysłało 14 osòb ...  :)  

Dobrze by było jak najszybciej zamknąć ten teamat bo jak Tomak i ekipa dorwie się do nowego patcha, to możemy zapomnić o drużynce na jakiś czas smile.gif
    Jocker
    A ja mam pytanie do Tomak'a :wink: kiedy zaczną sie prace nad tą drużyną (jak ile bedzie osòb chętnych) i kto ją bedzie robił ?? ;D
    dzenda_dzenda
    właśnie Tomak ja proponuję, że jak 22 osoby to już można czynić drużynę. Aha tego od dawna obiecywanego apdejta do moich statòw już wysylam :wink: . I mordkę moją tongue.gif 8)
    Tomak
    Z powodu zwiększającej się liczby pytań na GG, czy drużyna powstanie, piszę tu oficjalnie, że .... nie...

Zainteresowanie drużyną wynosi 0 ...

Kończę moją pracę nad teamem... Pozdro 4 all homies ...
    Regz
    czyli historia lubi się powtarzać... :?
    T-Mac
    10 stron ladnie biggrin.gif

zamykam
    To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
    Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.