olfeusz
Mar 17 2005, 19:14
Ja jestem prawoszkrydłowy pomocnik, ale masz rację "Jocker" pewnie pełno napastnikòw. Jeżeli będzie trzeba to się podzili tak to, żeby było iluś na obronie, iluś na pomocy, a ilus na ataku. Np. jest 8 napastnikòw to 4 idzie na innom pozycję, jakom to ja nie wiem (np. w ktòrej brakuje). Jest 10 pomoc to 2 odchodzi. I tak by to mogło być, ale ja się akurat DO TEGO nie wtrącam.
| QUOTE |
| Właśnie... Jesli chodzi o te pozycje to jest mały dylemat... Pewnie te 12 postòw to pomocnicy i napastnicy (moge sie mylic..) POZDRO !! |
Zdecydowanie się mylisz ... więc nie opłaca się spekulować ,. a tym samym nabijac se postòw .. uwierzcie, ze trafili się nam 2 bramkarze :] i bodaj 2 obrońcòw
Spoko, spoko. Obrona da rade... 8)
Yyyyy panowie, da rade się załapać do tego super teamu :wink: :?:
Obiecuje że zaczne nabijać

8) 8) 8)
| QUOTE |
Yyyyy panowie, da rade się załapać do tego super teamu :wink: :?: Obiecuje że zaczne nabijać 8) 8) 8) |
da rade da ... przeczytaj wczesniejsze strony tego tematu ... a bedziesz wiedzial co zrobic ;D
Heh, Regz , sie wie ;D
No to wysłałem swoje statsy :roll:
Jeżeli wszystko dojdzie do skutku to bede środkowym obrońcą :roll:
thomas
Mar 18 2005, 00:27
szkoda ze sa juz bramkarze... ;-D
Jocker
Mar 18 2005, 14:06
Szczerze mowiąc to jestem ogromnie zaskoczony co do tych pozycji :shock: Jak zaczynalismy ten temat to prawie wszyscy pisali: "ja chce byc napastnikiem lub pomocnikiem" A tu takie zaskoczenie... :shock: :wink: PZDR :!:
| QUOTE |
| Szczerze mowiąc to jestem ogromnie zaskoczony co do tych pozycji :shock: Jak zaczynalismy ten temat to prawie wszyscy pisali: \"ja chce byc napastnikiem lub pomocnikiem\" A tu takie zaskoczenie... :shock: :wink: PZDR :!: |
W końcu prawdziwi obrońcy musieli sie kiedyś pojawić :roll:
olfeusz
Mar 18 2005, 15:01
Racja! Coraz bardziej możliwe, że ta drużyna POWSTANIE Trzymam kciuki!
thomas
Mar 24 2005, 13:05
i jak ida prace? bo cos nikt nic nie pisze...mam nadzieje ze to nie umarlo w zarodku ;-)
no jak narazie to jest duży zastòj... był okres w ktòrym dostawałem dużo meili , a teraz ... kupa... weźcie sie do roboty :!:
dzenda_dzenda
Mar 24 2005, 16:31
Zgłaszam się do Dream Teamu. Niedługo prześle statsy itp. ale mnie nurtuje jedna rzecz. Mianowicie chodzi mi o to że jeśli każdy będzie miał statsy w ktòrych maxymalna ilość to 85 to wydaje mi się, że będzie to przeciętna drużyna. A przecież do 95 można by było dać 1-2 statystyki to byśmy się czymś wyròżniali nie? Wiem że tak trzeba by było zmieniać dotychczasowe zgloszenia ale to tylko mòj apel. Aha można przesłać już obrobione zdjęcie ktòre tylko wwalić na model łba bedzie trzeba?
olfeusz
Mar 24 2005, 16:48
Masz do wykorzystania 2000 pkt. i jak będziesz chciał mieć np. power shot 99 to sobie tyle weźmiesz. Więc w czym problem?
Ja juz chyba wyslalem statsy ofensywno defensywnego pomocnika ;p bo moge grac i w pomocy w defensywnej pomocy lol ale to glupio brzmi
boberto
Mar 30 2005, 21:51
ja tez chcialbym byc w tej druzynce wysle wam maila :wink: pozdro ludzie
boberto
Mar 30 2005, 21:54
podajcie maila na jakiego mam to wyslac wszystko

z gory thx :wink:
Dr@gon
Mar 30 2005, 22:13
A ponadto to jakieś są jeszcze pozycje nie "obstawione" :?: :?: :?:
BOBERTO EDYTUJ POSTY !! ARGH ...
Dragon - Brakuje nam obrońcòw ;D
Właściwie , to ostatnio zbyt wielu meili nie dostałem ...
PS. ( nie chcę tu nikogo obrazic , wyrażam tylko swoje zdanie) Czy jest sens wrzucania do drużyny kogoś z żòłtą kartką , ktòry HAMSKO ( chamsko :?

nabija posty ... Być może nawet niedługo poleci :?: :twisted:
dzenda_dzenda
Mar 31 2005, 12:44
Ja mam pozycje już zaklepaną prawda Tomak?

hehe. Obrońca jak nic! Ale apdejta Ci prześle jeszcze do statòw...bo wykorzystałem 1800 pkt koło 8) . Pozdrowissimo.
| QUOTE |
Ja mam pozycje już zaklepaną prawda Tomak? hehe. Obrońca jak nic! Ale apdejta Ci prześle jeszcze do statòw...bo wykorzystałem 1800 pkt koło 8) . Pozdrowissimo. |
Spox Dzenda_dzenda , wszystko jest zapisane i nikt ci tego obrońcy nie wykradnie
Dr@gon
Mar 31 2005, 17:04
Dobrze się składa - ja będę robił za stopera xD.
olfeusz
Mar 31 2005, 17:56
Fajnie i obrona będzie większa. Coś ostatnio napastnikòw mało się na forum zgłasza:)
Visi0n
Mar 31 2005, 18:01
jak są miejsca na lewo skrzydłowego lub defensywnego pomocnika, to ja jestem idealny ; ]
Dr@gon
Mar 31 2005, 18:10
A dokładniej to jacy obrońcy już są w składzie :?: :?: Bo wiecie nie chce grzać ławy
| QUOTE |
| jak są miejsca na lewo skrzydłowego lub defensywnego pomocnika, to ja jestem idealny ; ] |
No to przysyłaj staty na [email protected] ;D
PS. Dragon , i tak każdy se ustawi skład taki jaki będzie chciał ...
Statsy poszly
Visi0n
Mar 31 2005, 18:50
| QUOTE |
| QUOTE | | jak są miejsca na lewo skrzydłowego lub defensywnego pomocnika, to ja jestem idealny ; ] |
PS. Dragon , i tak każdy se ustawi skład taki jaki będzie chciał ... |
wysłane :]
| QUOTE |
| A dokładniej to jacy obrońcy już są w składzie :?: :?: Bo wiecie nie chce grzać ławy :P |
Obrońcy są KONKRETNI, więc możesz mieć problem 8) :wink:
Dr@gon
Mar 31 2005, 19:00
| QUOTE |
| QUOTE | | jak są miejsca na lewo skrzydłowego lub defensywnego pomocnika, to ja jestem idealny ; ] |
PS. Dragon , i tak każdy se ustawi skład taki jaki będzie chciał ... |
Pewnie, że tak ale mi chodzi o to ilu jest obrońcòw (bocznych, środkowych) w
podstawowej 11.
:? Hmm
baski18
Mar 31 2005, 19:31
Wyslalem swoje dane

jakby cos nie pasowalo to daj znac na gg lub tutaj .. gg: 1649494
Pozdro
baski18
Mar 31 2005, 19:32
Przeciez taktyke tez bedziesz mogl sobie ustawiac wg. siebie ...
Dr@gon
Mar 31 2005, 19:50
Dzięki chopaki za meile ;D znowu wreszcie jakiś konkretniejszy ruch sie zrobił ;D
Spisaliście sie dzisiaj :] hihi , wszystko jest gites u wszystkich :wink:
baski18
Mar 31 2005, 20:25
a ja niestety musze troche pozmieniac ... a wiec dokladnie ...
Jestem lewonożny, a nie prawo
Wykonywanie rzutòw wolnych to nie technika E tylko technika F
Zamiast specjalnej umiejetnosci:
- Both feed feint daj Passing
- Side daj Outside
To wszystko dzieki z gory
Pozdro
| QUOTE |
a ja niestety musze troche pozmieniac ... a wiec dokladnie ...
Jestem lewonożny, a nie prawo
Wykonywanie rzutòw wolnych to nie technika E tylko technika F
Zamiast specjalnej umiejetnosci:
- Both feed feint daj Passing
- Side daj Outside
To wszystko dzieki z gory
Pozdro |
Zapisane ;D
Tomak i jak idzie? ile juz jest razem osob? jak wyglada sytuacja?:)poinformuj nas ;P
| QUOTE |
| Tomak i jak idzie? ile juz jest razem osob? jak wyglada sytuacja?:)poinformuj nas ;P |
W chwili obecnej statsy wysłało 14 osòb ...
| QUOTE |
W chwili obecnej statsy wysłało 14 osòb ... :)
|
Dobrze by było jak najszybciej zamknąć ten teamat bo jak Tomak i ekipa dorwie się do nowego patcha, to możemy zapomnić o drużynce na jakiś czas
A ja mam pytanie do Tomak'a :wink: kiedy zaczną sie prace nad tą drużyną (jak ile bedzie osòb chętnych) i kto ją bedzie robił ?? ;D
dzenda_dzenda
Apr 7 2005, 16:09
właśnie Tomak ja proponuję, że jak 22 osoby to już można czynić drużynę. Aha tego od dawna obiecywanego apdejta do moich statòw już wysylam :wink: . I mordkę moją

8)
Z powodu zwiększającej się liczby pytań na GG, czy drużyna powstanie, piszę tu oficjalnie, że .... nie...
Zainteresowanie drużyną wynosi 0 ...
Kończę moją pracę nad teamem... Pozdro 4 all homies ...
czyli historia lubi się powtarzać... :?
10 stron ladnie
zamykam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.