Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Druzyna issonline
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
culles
Ostatnio wpadłem sobie na taki pomysł...
Może by tak zrobić drużynę issonline do PES4, składającą się z forumowiczòw z twarzami zrobionymi przez facemakeròw(zdjęcia są już w jednym temacie), statsy ulubionych piłkarzy, koszulki w barwach issonline, zrobione przez kogoś kto zna się na tym.
Tak to sobie obmyśliłem, może jeśli będziecie mieli czas, kiedy już liga ruszy na dobre to zajmiemy się tym wspòlnie, jeśli pomysł się Wam spodoba. Służe pomocą. Wyobraźcie sobie taki zdjęcie przedmeczowe, w ktòrym wszyscy forumowicze stoją razem w koszulkach z logo issonline... , swoją drogą fajnie byłoby pochwalić się czymś takim przed innymi serwisami...hehe.
Stęga64
pamiętam taki patch powstał do FIfy 2004 z GieKSiarzami z naszego forum.
Musze przyznac ze pomimo tego ze nie było twarzy patch wyglądał efektownie 8) Sam w nim byłem i szapnowałem przed kumplami ze w Fifie jestem laugh.gif
ppatrykk
Cytat
Ostatnio wpadłem sobie na taki pomysł...
Może by tak zrobić drużynę issonline do PES4, składającą się z forumowiczòw z twarzami zrobionymi przez facemakeròw(zdjęcia są już w jednym temacie), statsy ulubionych piłkarzy, koszulki w barwach issonline, zrobione przez kogoś kto zna się na tym.
Tak to sobie obmyśliłem, może jeśli będziecie mieli czas, kiedy już liga ruszy na dobre to zajmiemy się tym wspòlnie, jeśli pomysł się Wam spodoba. Służe pomocą. Wyobraźcie sobie taki zdjęcie przedmeczowe, w ktòrym wszyscy forumowicze  stoją razem w koszulkach z logo issonline... , swoją drogą fajnie byłoby pochwalić się czymś takim przed innymi serwisami...hehe.

wedlug mnie to super pomysl smile.gif sam bym mogl pomoc w robieniu - SLUZE POMOCA biggrin.gifsmile.gif tylko niech sie jeszcze wiekszosc zgodzi to bedzie super smile.gif pozdro for all smile.gif
Regz
Czy coś podobnego nie było już wcześniej robione do PES3 :?:
Twarze forumowiczòw a statsy oryginalnych piłkarzy ? No to ja zamawiam F.Hierro :wink:
kucharz
Bardzo ciekawy pomysl.... fajnie by bylo. Tylko tak sie zastanawiam, ja nawet na lawie bym nie byl :wink: hehe pozdro tongue.gif
saper
wogule kto by na nim byl (mowa o paczu) :wink:

albo ci co zarzuca fotka sie znajda i nasze ryjki odjebac :wink: laugh.gif
Dj_Dario
pomysł zajebisty, ciekawe czy coś z tego będzie, ale pożyjemy zobaczymy
pozdro dla konami games fans biggrin.gif
culles
Odnośnie statystyk to mam jeszcze jeden pomysł, a mianowicie, każdy miałby taką samą ilość punktòw statystyk i rozdzieliłby sobie je wg własnego uznania, tak samo rzecz by sę miała ze specjalnymi zdolnościami.
pawel_szulc
Najlepiej poszukajcie tych ktorzy pomoga a nie tylko gadacie a wykonanie ma zrobic "ktos"
culles
Racja, najważniejsze to zrobić koszulki, ale niestety się na tym nie znam....
Ja mogę Pozmieniać nazwy, uzupełnić statystyki itp.
Raffels
Ja mogę porobić twarze................... ;D ;D ;D ;D
ppatrykk
ja tez bym sprobowal z twarzami smile.gif jak cos:P albo bym mogl do druzyny zrobic logo itp. smile.gif
culles
Metodą chałupniczą skleciłem stròj:
może kolory nie są atrakcyjne ale to kolorystyka, ktòra dobrze sprawdza się na forum, stròj ogòlnie do poprawki, zajmę się tym.
Vadim
No niebyło by to glupie ..Ale na forum jest troche więcej useròw niż 20 ..A więc w składzie byli by chyba Ci fachowcy ..Bo userzy ktòrzy maja po 10 postòw raczej się w tym składnie nie znajdą :wink:
j.osti
Obawiam się, że mogło by dojść do rękoczynòw! Oczywiście ONLINE! ;D
norek
pomysl glupi nie jest smile.gif
GHOST
No racja pomysł nie głupi popieram smile.gif
GHOST
ja moge kilka mordek zrobić tylko swojej raczej ne bede miał bo skaner mam zjebany ;D
P.S lubie grać na lewej pomocy laugh.gif
baski18
Powiem tak: pomysl jest super, jednak tak jak do Pes3 nie wypalil poniewaz brakowalo xczasu ... i raczej bedzie i tym razem .. mimo wszystko skladam swoja chec do tej jakze dobrej druzyny biggrin.gif
Hawok
pomysł fajny ale trzeba by było statty zrobic biggrin.gif:D zeby nie kazdy po 99 miał tongue.gif

PS. Stròj Nawet Fajny smile.gif
saper
to podejmie sie ktos tego :?:

ja moge wyslac fotke laugh.gif
Raffels
Jeśli projekt ruszy to włącze się do pracy!!!!!! Ale najpierw trzeba zebrać ekipę. Tylko żeby nie było pòżniej, że ktoś w trakcie rezygnuje bo to bezsensu wtedy jest.
T-Mac
taka druzyna byla juz robiona do we2002 pomysl nie jest czyms dla mnie zaskakujacym bo przeszlo nam to po glowach
GHOST
więc ja w ekipie moge być ;D
saper
to jak podejmie sie ktos do tej druzyny :?:
Raffels
Ja mogę ;D ;D ;D ;D
adam
Ja z wielka checia moglbym dolaczyc do tej druzyny
a jesli bede umial zrobic cos przydatnego to z jeszcze wiekasza checia!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)
norek
ja chce dyche w ataku smile.gif
pawel_szulc
A ja chce 9 i tez w ataku tongue.gif
culles
To ja poproszę "7", statsy Savioli, pozycja: Środkowy ofensywny pomocnik(OMF)
Tomak
To ja tez chce :!: Numerek 11 pozycja RMF ( prawy pomocnik) lub RWF(skrzydłowy napastnik) Staty Ronaldinho... Zjdęcie mam komuś dostarczyć ??A czemu nie podajecie co ma pisać na koszulkach ? U mnie niech pisze TOMAK smile.gif Napiszcie więcej konkretòw co do tego pacza smile.gif
orzeł
bardzoi fajny ppomysł....
orzeł
chociaż mam mało postòw to chciałby też być tam ,niech ktos napisze co tzrzeba dać by sie tam znależć
kazikcky
Ja tesh sie zglaszam !! I chce pozycje OMF lub SMF . Statsy Tottiego i nr 8.
Jocker
To ja tez sie zgłaszam .. Chcę staty Nedveda i numer 33 .... Zjdęcie moge dać w kazdej chwili i na koszulce niech pisze JOCKER :twisted: :!:
Raffels
To teraz ja: Staty C.Ronaldo pozycja OMF, SMF( prawa strona) w ostatecznosci DMF, numer 11 lub 8 , ksywa Raffels oczywiście, złote korki (najlepiej Nike Vapor II). Tylko niech tym się zajmie najlepiej jedna lub dwie osoby żeby nie było bałaganu. I podsyłać fotki to porobię twarze ;D ;D
kazikcky
Hej 11 i 8 juz zajeta :shock: Aha i u mnie na koszulce ma pisac KAZIK.
Raffels
No to niech będzie 9, 10, 13, 18 lub 21
kucharz
hmm.. no to tak.... Staty F.Lamparda,numer 10 lub 15 , pozycja CMF,koreczki biale Nike Vapor :wink: i moja ksywa Kucharz smile.gif P.S.Fote dam kiedy nadejdzie odpowiednia chwila tongue.gif pozdro
adam
a co do numeru to 16 oczywiscie no i statsy HENREGO pozycja ATAK m
RAFFELS skoro foty do ciebie to na gg ci je wyslac czy jak
Raffels
Tak wogòle to kto jest odpowiedzialny za nazwy i statsy?? Niech się zgłoszą najpierw osoby, ktòre się za to wezmą a pòżniej będziemy zgłaszać zamòwienia!!smile.gif
pozdro
StraY
z tego co czytam to jest to dopiero pomysł wink.gif żeby coś z tego wyszło( a wiem, że wyjdzie ;] ) ustalcie dokładnie kto będzie co robił, ILE drużyn(bo 1 chyba nie starczy tongue.gif)a potem dopiero bierzcie się za robotę wink.gif
PS. ja chce być bramkarzem biggrin.gif
Raffels
Dobra to zgłaszać się kto i co robi ;D ;D
Ja robie twarze (zgłaszać na forum albo na mòj mail: [email protected])
_kamil_
mam pytanie:dlaczego nie chce sie wyswietlic

:?:
kemocik
Widzę, że są tu sami pomocnicy ofensywni i napastnicy ;D smile.gif Opròcz Stray'a :wink:

A tak z drugiej strony: czy jest sens tracić w PES'ie 20 "slotòw" przeznaczonych na twarze na drużynę issonline ?? Radziłbym zrobienie ich w edit mode'zie :wink:
Wiadomo, że jakościowo nie będą najlepsze, ale....
Raffels
Zawsze mozesz skopiować plik 0_text i pòżniej wgrać spowrotem!!
GHOST
ja chce numer 24 na koszulce niech pisze TOPO i pozycja lewy pomocnik
GHOST
ja moge kilka mordek zrobić ale foty kto da 5 najlepszych to im zrobie biggrin.gif więc zacznijcie dawać ;D
Raffels
Piszcie od razu pełne zgłoszenia (np:waga, wzrost, special ability itp.)
I zgłaszać się do robienia bo samo się nie zrobi :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Tomak
Hej panowie ... Ja moge zrobić staty tylko sobie tego za bardzo nie wyobrażam jak to zrobić... Bo stworze np 20 zawodnikòw i oni bedą mieli staty piłkarzy , ale co dalej .. ?? Jak to dam komuś innemu , zeby zrobil twarze itp.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.