Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Druzyna issonline
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Raffels
Pierwszy bramkarski i pierwszy dla zawodnikòw z pola mogą być. Dodaj znaczek Nika albo adidasa czy pumy ;D ;D Zròb żołte spodenki, niebieską koszulkę i żòłte getry ( kolejnoąc może być inna). Natomiast drugi bramkarski zròb jaszniejszy trochę ;D ;D
pozdro
culles
Ok zrobię z tym coś, tymczasem oblliczyłem, że jako gòrną granićę statystyk można by wyznaczyć liczbę ok2000pkt +3 specjalne umiejętnośći
Tomak
Culles czyli o co biega ??
PS . Może na GG sie zgadamy zeby balaganu nie robić ??

DOBRA LUDZIE !! Co do statystyk mamy do wyboru DWIE możliwości :

1. Wybieramy 5 statystyk do 95 pkt , 5 statystyk do 90 pkt . itd ..
2. Mamy granicę 2000 pkt. i każdy dobiera sobie punkciki jak mu się podoba byleby się zmieścił w tej granicy... Co wy na to ??

Przysyłajcie do mnie na meila [email protected] screeny z edit mode z już napisanymi przez was statystykami to mi tylko ułatwi robote bo nie bede musiał nic przepisywać ... a tak lookne na screen i szybciutko przeniose dane do mnie :]
Raffels
Dobra już mniej więcej wszystko jasne teraz zgłaszać się kto chce być w druzynie (tylko niech to nie będą osoby z 1 lub 2 postami bo to bezsensu). Zasady rozdzielania statystyk określił Tomak i według niego postępujcie.
pozdro
michau000
nie chce sie wtracac ale musze. nie oceniajcie tego, kto ile ma postòw bo zrobi sie zaraz burdel. patrzcie juz lepiej na date przylaczenia, albo po prostu jakość wypowiedzi.
Raffels
Michau spokojnie wszystko jest brane pod uwage szczegòlnie jakość wypowiedzi i działalnośc dla issonline
pozdro
michau000
zrobicie jak zechcecie.
przyszło mi tak teraz do głowy, nie uważacie że to trochę nie fair? żaden z Was na dobrą sprawę tego serwisu nie sworzył, niektòrzy może się udzielają jako patchmakerzy, ale to nie to... nie chcę bynajmniej nikogo potępiać ani oceniać, ale sądzę że nie powinniście byli się za to brać bez "zgody". jasne, chodzi tu w zasadzie o sprawę honorową, co to jest, nazwa. ale ja bym te sprawe rozwiazal inaczej, chlopaki.

podro
StraY
dokładnie, macie pozwolenie od Timkakòw i kemotòw na logo IO? tongue.gif jak nie macie to zròbcie PESOnline biggrin.gif
Raffels
Drużyna może mieć nazwę forum Io i jego logo.
Dino
Pomysl jest zawalisty jestem za nazwa forum IO mimo iz za bardzo nie mam zdania biggrin.gif ale pomysl jest pierwszo-rzedny biggrin.gif
Tomak
Panowie ! Co jest ?! Do tej pory statystyki przysłały mi 3 osoby ...
korzen
Ja jako .... wybitna osobowosc....proponuje swoją obecnosc w druzynie ;]
Staty mogą byc od Zizou....buty biale Merciurial Vapor....ale nie zròbcie łysiny ;]
Vadim
Cytat
Staty mogą byc od Zizou....buty biale Merciurial Vapor....ale nie zròbcie łysiny ;]

Heh z czym do ludzmi ? :? Staty zidana :roll: A kopać ogòrkòw byś nie chciał ? smile.gif
korzen
Vadim Ty lepiej usiadz na kiblu i włoż se ręce w gacie...i mozemy dyskutowac.....wiem ze do Ciebie to by pasowały staty naszego ulubionego pilkarza Grzesia Wood-Rasiaka....wiec moze lepiej Ty sie zajmij kopaniem ogòrkow.....swoją drogą myslalem ze dostałes juz kiedys bana ;/ szkoda
Vadim
Cytat
Vadim Ty lepiej usiadz na kiblu i włoż se ręce w gacie...i mozemy dyskutowac.....wiem ze do Ciebie to by pasowały staty naszego ulubionego pilkarza Grzesia Wood-Rasiaka....wiec moze lepiej Ty sie zajmij kopaniem ogòrkow.....swoją drogą myslalem ze dostałes juz kiedys bana ;/ szkoda

1 - Nie tak ostro

2 - Czuje sie obrażony tym co mi powiedziałes 8)

3 - Na drugi raz , bardziej sie postaraj

4 - Jak mi sie zachce kaku , to napewno zastosuje Twą rade

5 - Skoro tak jeździsz po Rasiaku , to oznacza ze jestes od niego o wieele lepszy ..

6 - Skoro tak na niego narzekasz , to dlaczego on gra w reprezentacji , a nie Ty ?

7 - Pozdro :wink:
korzen
Cytat
Cytat

1 - Nie tak ostro

5 - Skoro tak jeździsz po Rasiaku , to oznacza ze jestes od niego o wieele lepszy ..

6 - Skoro tak na niego narzekasz , to dlaczego on gra w reprezentacji , a nie Ty ?

1 - Mam z ciebie(logiczne że nienapisze z duzej litery) , beke tak jak i wszyscy na forum

2 - Tzn ze jak ktos sie wysmiewa z Rasiaka to jest od niego lepszy? Bueheheh to zobacz sobie jak jest o nim cos napisane np. na wp.pl.....no tak wszyscy wedlug twojego myslenia tam są lepsi...

3 - Proponuje zebys poszedl spac....bo moze jestes niewyspany...tak jak na tym twoim wyjebistym zdjęciu ..... bueheh jak mam zły humor to sie patrze na nie ;ppp bueheh

4 - Amen

Nie bede sie dalej kłocił bo zeby sie bluzgac na forum trza byc na twoim poziomie
Vadim
Cytat
Cytat
Cytat

1 - Nie tak ostro

1 - Mam z ciebie(logiczne że nienapisze z duzej litery) , beke tak jak i wszyscy na forum

2 - Tzn ze jak ktos sie wysmiewa z Rasiaka to jest od niego lepszy? Bueheheh to zobacz sobie jak jest o nim cos napisane np. na wp.pl.....no tak wszyscy wedlug twojego myslenia tam są lepsi...

3 - Proponuje zebys poszedl spac....bo moze jestes niewyspany...tak jak na tym twoim wyjebistym zdjęciu ..... bueheh jak mam zły humor to sie patrze na nie ;ppp bueheh

4 - Amen

Nie bede sie dalej kłocił bo zeby sie bluzgac na forum trza byc na twoim poziomie

Kròtko i na temat ..

Jesteś jednym wielkim kozakiem :wink: Trenuj przed lustrem wymowe :?

A co do zdjęcia , to mam z niego zwała , a jak Ci sie nie podoba ..To nie patrz ;D

Cytat
Ty

Mam z ciebie(logiczne że nienapisze z duzej litery) , beke tak jak i wszyscy na forum
kazikcky
Qrde panowie co tu sie dzieje ?? O ile pamietam to temat o druzynie issonline ;D

Mam jush gotowy bootpack ale mam problemy z serwerem i wrzuce go pozniej.
T-Mac
wy se jaja robicie z tymi 4 do 95 ???????
Jocker
Jakie 4 do 95 :?: :? Jesli ci chodzi o staty to jest zupełnie inaczej :wink:
kazikcky
Jest tak ze kazdy ma granice 2000pkt i moze dac je gdzie tylko chce.I ma 3 special ability.
Tomak
Cytat

umiesz czytać ze zrozumieniem coś co ktoś wcześniej napisał ?? bo mi sie wydaje że nie... Tak samo T-mac... ;D :?
T-Mac
ble ble ble
culles
A ja powiem wam tylko jedno:

-DO 10 POST
kemot
Nie bardzo rozumiem, ale ode mnie tyle: z kompilacjami dalem spokoj, to i ta inicjatywe zdzierze biggrin.gif
gringo
Cytat
Cytat

Heh z czym do ludzmi ? :? Staty zidana :roll: A kopać ogòrkòw byś nie chciał ? smile.gif

Vadim - uważaj z kim zadzierasz ;-P pzdr!
Vadim
Cytat
Cytat
Cytat

Vadim - uważaj z kim zadzierasz ;-P pzdr!

:shock: :shock: :shock: A co to jakiś prezydent lub szef podwòrkowej mafi ? 8) No bo inni piszą już od dobrych 20 postòw że są ustalone staty , a ten wyjeżdza z textem " Staty mogą być od Zizou " ..Eh totalny kisiel :roll:
Jocker
Vadim ale po co od razu tak ostro :?: :? Koles nie zauwazyl, kazdemu moglo sie zdazyc...
Tomak
nie zauważył albo nie umie czytać laugh.gif

BRAWO VADIM !!!
korzen
Cytat
Vadim ale po co od razu tak ostro  :?:  :? Koles nie zauwazyl, kazdemu moglo sie zdazyc...

Rozważna i mądra wypowiedz...
Vadim
Cytat
Cytat
Vadim ale po co od razu tak ostro  :?:  :? Koles nie zauwazyl, kazdemu moglo sie zdazyc...

Rozważna i mądra wypowiedz...

Mądra bo Cie obroniłem , a gdyby zaczoł na Ciebie jaźnić uwazał byś zapewne całkiem inaczej :wink: Nie szukam zaczepki , bo nie mam zamiaru znowu się z (t)obą kłòcić , ale na drugi raz zanim coś napiszesz , to albo poszukaj , albo zastanòw sie czy naprawde jest to na miejscu :wink:
Raffels
Vadim ty przestań wszystkich krytykować. Lepiej wziąłbyś się za coś a nie tylko gadasz i się opierdalasz. Taki doskonały jesteś?? Krytykować innych każdy umie. Spòjrz czasami na siebie a nie tylko innych pouczasz. Zastanòw się następnym razem co piszesz :!: :!: :!: :!: :!:
Vadim
Cytat
Vadim ty przestań wszystkich krytykować. Lepiej wziąłbyś się za coś a nie tylko gadasz i się opierdalasz. Taki doskonały jesteś?? Krytykować innych każdy umie. Spòjrz czasami na siebie a nie tylko innych pouczasz. Zastanòw się następnym razem co piszesz :!:  :!:  :!:  :!:  :!:

Sokojnie Raffels :wink: Co się tak buntujesz 8) smile.gif Krytykowac ? smile.gif Heh , odezwałem sie tylko do Korzenia , w formie żartòw oczywiście o ogòrkach powiedziałem , no a On widocznie mnie zle zrozumiał :wink:
Jocker
Ej no ludzie easy :!: Zakonczmy juz ten temat :wink:
Tomak
jak już wyprostowaliście swoje sprawy to wysyłać mi statsy :!:
kemot
Pytanie w kwestii formalnej, w jakiej formie ma sie ukazac druzyna IO?
kazikcky
Cytat
Pytanie w kwestii formalnej, w jakiej formie ma sie ukazac druzyna IO?

kemot dobre pytanie ;D no wiesz...nie pytaj mnie :wink:
T-Mac
taka druzyna byla przymierzana do PES3 troche osob sie zglosilo ale nic nie powstalo bo swiatlo dzienne ujrzalo PES4 i kazdy zapomnial o tym
w tamtym temacie trza bylo podac :
- Nazwisko i xsywa (xsywa bedzie na koszulce)
- Twarz - zdjecie lub gotowa twarz zrobiona w PES3 (scrin z edycji)
- wzrost
- waga
- ktora noga lepiej gracie
- pozycjia na boisku ( tylko zeby 99% osob zgloszonych nie byla napastnikami Razz )

oraz staty (przyzwoite i nie wyjebane jak co niektozy podali ja chce staty zidana, a ja savioli, a ja leppera)

4 parametry od 80 do 85
8 parametrow od 70 do 79
10 parametrow od 60 do 69
5 parametrow od 0 do 59

oczywiscie to jest tylko moja propozycja dla was
acha ja w tym nie maczam palcow bo nie mam czasu tongue.gif trza wkoncu skonczyc lige polska do pes4
Tomak
spoks T-Mac .. niezly idea :idea:
Jocker
No T-Mac fajna propozycja :wink:
StraY
no T-Mac, dobre :] ale nie to co napisałeś tylko to, że cie chwalą ci co przed chwilą pisali, że czytać nie umiesz, a ty im pokazujesz coś czego sami nie czytali biggrin.gif
kemot
A ja dalej pytam gdzie ten patch ujrzy swiatlo dzinne ?
norek
mi ten pomysl sie podobal ale znajac zycie nigdy nie ujzy swiatla dziennego a po drugie tak dziwnie grac ludzmy ktorych sie nie zna smile.gif
kemot
buahahaha, Norek ty znasz Ronaldo? biggrin.gif
saper
pamietam bylo takie cos i jeszcze to wypełniałem biggrin.gif
norek
jakiego ronalda kemot :?: zalezy ktorego amsz na mysli 8)
topskun
pomysl nie jest zly mozna sie do niego dolaczyc mam 200cm wiec miejsce w obronie mam murowane albo bedzie ze mnie drugi koller pozrdo smile.gif
Jocker
Jak narazie to ta druzyna nie wyjdzie na swiatło dzienne :cry: Tomak dostał tylko 3 e-maile wiec nie ma z czego robic sad.gif Topskun daj więcej danych o sobie (wiek, noga, FK type,...itp.)
walczu
Dawno nic nie robiłem więc troszkę wyszedłem z wprawy biggrin.gif:

ISS Online home:
Raffels
Majstersztyk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.