kazikcky
Mar 8 2005, 10:17
| QUOTE |
Dawno nic nie robiłem więc troszkę wyszedłem z wprawy :
ISS Online home:
 |
Wypasiony trykot :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Wezcie mnie do druzyny gram na obronie zazwyczaj ale na pomocy tez sobie radze jak jest miejsce to mnie wcisnijcie tylko szkoda ze tak dawno to forum odkrylem :/ .
Ja ostatnio wyczarowałem takie cuś, ale widzę, że będę musiał skapitulować...
[img]http://img134.exs.cx/img134/3337/texpa1xu.png[/img]
czemu masz skapitulować ?? bardzo fajny stròj !!
| QUOTE |
Ja ostatnio wyczarowałem takie cuś, ale widzę, że będę musiał skapitulować...
[img]http://img134.exs.cx/img134/3337/texpa1xu.png[/img] |
Czemu? Przecież nie jest źle, troszke poprawek by sie przydało nanieść, ale bez przesady...
| QUOTE |
ISS Online home:
 |
Stròj zajebisty, tylko mi jeden szczegòł nie odpowiada. Stròj jest Nike, sądząc po znaczku, więc dlaczego na spodenkach są 3 paski, znak firmowy Adidasa?
| QUOTE |
ISS Online home:
 |
zajebioza
widze P@vlo$ ze nick zmieniles
walczu

Tak mafiosko brzmi
walczu
Mar 10 2005, 21:23
| QUOTE |
| QUOTE | Dawno nic nie robiłem więc troszkę wyszedłem z wprawy :
ISS Online home:
 |
Stròj zajebisty, tylko mi jeden szczegòł nie odpowiada. Stròj jest Nike, sądząc po znaczku, więc dlaczego na spodenkach są 3 paski, znak firmowy Adidasa?  |
Chciałem dać 4 ale jakoś głupio wyglądało więc zostały 3
| QUOTE |
| walczu :lol: Tak mafiosko brzmi :o |
A co źle jest?
Jocker
Mar 11 2005, 16:47
Moim zdaniem obydwa stroje są spoko :wink: Aha mam pytanie do Tomak'a. Przyjlal ci kiedys ktos jakiegos mejla ? (ze statami oczywiscie)
olfeusz
Mar 11 2005, 18:53
cześć,
"walczu" a gdybyś zrobił koszulki Adidasa? Coś takie jak ma Real, ale zamiast Siemens Mobile pisało by polEvo, Co o tym sądzicie? Myślę, że dobry pomysł. Ogòlnie co do całego przedsięwzięcia to super sprawa. I mam do was pytanie czy mògłbym znaleźść się i ja w tej drużynie? Jestem tu nowy, ale dopiero teraz gram w PESA (poprzednio grałem w FIFE).
Pozycja: PMF (THE BEST), OMF, N
Wzrost: 185 cm
Noga: prawa
Waga: 75 kg
Reszte bym podał jeżeli mògłbym być w tej drużynie.
thomas
Mar 11 2005, 19:16
sa jeszcze jakies miejsca w skladzie wolne?:-)
tak na marginesie , to ta druzyna chyba nigdy nie powstanie ... Moim zdaniem, koszulki moga byc kazdej druzyny byleby nie wzorowane na trykocie Realu ...
olfeusz
Mar 11 2005, 19:46
Hmmm, no wiesz ja jestem kibicem Realu, ale nie jestem wrogo nastawiony do Barcy. Lubię ich i nie rozumnę czemu jesteś tak do nich naztawiony. Mi się wydaje, ze fajnie by to wyglądło żòlte koszulki z białymi paskami?
| QUOTE |
| Czemubo jesteś kibicem Barcy? Może rezerwowe zrobić take jak Barca ma takie niebieskie one to są chyba już zupełnie zapasowe potych w paski i tych jasnych. A pierwsze koszulki by był takie jak ma Real tylko inne kolory, ale to tylko moje zdanie. |
Moze i tak... Ale powtarzam.. na dzień dzisiejszy druzyna wogule nie powstanie bo dostaje za mało meili ze statystykami ... Tyle ..
olfeusz
Mar 11 2005, 19:56
To ja Ci wyślę dziś, ale pòźniej. Weź mi zarezerwòj nr. 7, a jak już jest to 10, a jeśli i ten jest to 17.
Jocker
Mar 12 2005, 07:33
| QUOTE |
| sa jeszcze jakies miejsca w skladzie wolne?:-) |
Na pewno są więc jak chcesz to na e-maila Tomak'a przeslij statystyki (jesli nie wiesz o co chodzi poczytaj wczesniejsze posty )własnie nr, pozycje, wiek, waga,goal celebration, itp.
kazikcky
Mar 13 2005, 12:32
To dziwne bo na poczatku KAŻDY nie powstanie.To jest moje zdanie na ten temat.
bo nie powstanie

znudziło to się chyba wszystkim
a ja wyśle, tak dla zasady, swoje dane
thomas
Mar 15 2005, 00:39
ja wyslalem maila do Tomaka ale jeszcze mi nie odpisal:-) btw, dostales maila?
| QUOTE |
ja wyslalem maila do Tomaka ale jeszcze mi nie odpisal:-) btw, dostales maila? |
Spoks dostałem :]
olfeusz
Mar 15 2005, 13:45
Zgadzam się z tobą "kazikcky". I na pewno nie tylko ja! Ja już wysłałem, a teraz czas na resztę. Przecież to nie trfa długo. Potem sie dziwicie, że nie ma drużyny! Jeżeli nikt nie daje statsòw to się nie dziwić!
moim zdaniem granie nowozarejestrowanymi uzytkownikami troche mija się z celem ... :? Oczywiście bez urazy ...
olfeusz
Mar 15 2005, 15:16
Rozumnę cię "Tomak", ale jeżeli nie zgłoszą się starzy wymiatacze, to co szkodzi, żeby byli nowi? Moim zdaniem mają pierwszeństwo, ale jak z niej nie skorzystają to ich sprawa nie mam racji?
Jocker
Mar 15 2005, 15:58
| QUOTE |
| moim zdaniem granie nowozarejestrowanymi uzytkownikami troche mija się z celem ... :? Oczywiście bez urazy ... |
No szczerze mowiąc Tomak ma racje.... :? Ale teraz jak ci "sławniejsi" nie chcą byc w tym teamie to mozecie dawac... A jesli bedzie za duzo osòb ( w co nie wierze
:D) to bedzie sprawiedliwe losowanie .... ( to moje zdanie ;D )
Ja się wypisuje z tej druzyny ... nie bede juz nic robić , zadnych statòw itp. powod : małe zainteresowanie, a granie "poczatkujacymi na forum" dla mnie mija sie z celem ... moze jak bedzie cos wiecej wiadomo , to wtedy ...
Hej ludzie ! ... Wkròtce zbliżamy się do zakończenia zbierania waszych wszelkich danych do Drużyny IssOnline ... Gdy czas się skończy ,
ŻADNE zgłoszenie nie będzie przyjęte ... Nie zostało wam już zbyt wiele czasu , więc się zgłaszajcie ... Przypomnę , że treść meila musi zawierać : statystyki ( najlepiej w formie graficznej) , dane takie jak xywa, numer na koszulce , goal celebration itp. Piszcie na
[email protected]
culles
Mar 15 2005, 19:04
Dokładnie tak jak napisał Kemot, ta drużyna jest dla WAS, robiona przez nas, a jeśli nie chcecie słać statsòw, to trudno drużynki nie będzie.
APELUJ
boberto
Mar 15 2005, 19:14
a czy ja sie moge zapisac czy mam za malo postow? odpiszcie prosze
Jocker
Mar 15 2005, 19:24
Własnie Tomak ustal jakąs bariere postòw. Np.(!!!) w druzynie mogą bys ludzie z min 50 postami. :roll:
posty... każdy może se nabić byle gdzie i byle jak ... liczy się jakość wypowiedzi ..
Jocker
Mar 15 2005, 19:39
no tez prawda :roll: To jak chcesz to usalic ??
Malo kminicie, ta druzyna nie powstanie
olfeusz
Mar 15 2005, 20:20
"kemot" zgadzam się z tobą, a tak pozatym (nie pisze tego dlatego, że mam mało postòw), ale to jest drużyna ISS (całegho forum), a nie paru forumowiczòw. Dobra rozumnę, że to nieferr jeżeli ktoś kto ma pare postòw, a ktoś inny 200 i dla tego nie byłoby miejsca, ale powinno być, że pierwszeństwo mają Ci ktòrzy mają więcej postòw od kogoś kto już jest w drużynie.
| QUOTE |
Malo kminicie, ta druzyna nie powstanie  |
hehe...Nostradamus :?: ;D mi szczerze mowiac sie juz odechciało robić tą druzyne ...
culles
Mar 15 2005, 20:30
Tjaaa, najlepiej powiedzieć, że nie powstanie...
Secundo: nie rozumiem, tego że to ma być drużyna forum a nie paru kolesi, jeżeli ktoś chce być w teamie to zapraszamy, a o ile mi się wydaje to nie ma wielkiego zaiteresowania drużynką. Czy więc uważacie, że jeśli w skladzie nie będzie takich GWIAZD jak Kemot i Tmc, ktòrzy nie wyrażają aprobaty to taka drużyna nie może zaistnieć, przykro mi...
Culles zle interpretujesz moje i T-Mc zdanie, nie powstanie bo juz takich inicjatyw bylo sporo i zadna nie zostala dopieta, czy opublikowana, jezeli cos robicie to fajnie, jezeli mnie w druzynie nie ma- spoko, tylko doswiadczenie(i przebieg tego pomyslu) potwierdza ze tego nie skonczycie...
ppatrykk
Mar 15 2005, 20:44
kurde...moze mi ktos napisac jak wyslac statsy??tzn. chodzi mi o to , jaki ma byc zakres ?? taki jak podal T-MC ten ktory mial byc w PES3 ?? prosze o pomoc
culles
Mar 15 2005, 20:52
Ok, Kemot- w porządku..., ja jednak mam nadzieję, że powstanie i to chyba lepiej, że się nie poddaję. Jeśli tylko chłopakom będzie zależało to wspòlnie to ukończymy i złamiemy stereotyp, ktòry przytoczyłeś.
Patryku:
-Mamy limit 2000pkt
-3 umiejętności specjalne
-co ma byc napisane na koszulce
-cieszynki(numery)
-numer na koszulce itp
Wszystko najlepiej jako zrzut ekranowy z EDIT OPTION FILE'a
==>Benek<==
Mar 15 2005, 21:20
Tomak doszły moje staty??? Nie dostałem wiadomości od Ciebie więc pytam. Podrawiam twòrcòw drużyny
wreszcie ludzie wzieliście sie do roboty

Dzięki za meile !!
PS. Benek spoks wszystko doszło :]
culles
Mar 16 2005, 13:36
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że coś się ruszyło.
Jocker
Mar 16 2005, 14:21
NARESZCIE :!: A juz powoli traciłem nadzieje... ;D
olfeusz
Mar 16 2005, 20:26
No i dobrze! Wkońcu coś się ruszyło z tą drużyną. Mam nadzieję, że wszystko dojdzie do skutku i będzie drużyna ISS. A tak pozatym to ile już jest zgłoszonych zawodnikòw Tomak?
thomas
Mar 17 2005, 00:10
i jak idzie robota? pomoc w czyms?:-)
w sumie mam 9 meili , + mòj zawodnik , jocker i jeszcze kazik ..
olfeusz
Mar 17 2005, 17:42
Czyli 12 zawodnikow ile napastnikòw jest?
| QUOTE |
| Czyli 12 zawodnikow ile napastnikòw jest? |
niewiem kazdy by chcioal grac na ataku ale cos kolo 3
| QUOTE |
| QUOTE | | Czyli 12 zawodnikow ile napastnikòw jest? |
niewiem kazdy by chcioal grac na ataku ale cos kolo 3  |
a ty niby skąd wiesz :?:
Jocker
Mar 17 2005, 18:54
Właśnie... Jesli chodzi o te pozycje to jest mały dylemat... Pewnie te 12 postòw to pomocnicy i napastnicy (moge sie mylic..) POZDRO !!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.