Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 2008 - Talenty
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3, 4
EbonH4wK
Napiszę tutaj zawodników których kupiłem po przeczytaniu tego tematu i sprawdzili się w mojej drużynie w 100% smile.gif

Bramkarz:

Yohann Pele (drugi po tym jak udało mi się kupić Cech'a)

Obrona (CB,SB,CWP,DMF)

Bos - jak w PES 6 tutaj też świetnie się sprawdza.
Pique - bdb obrońca
Kompany CWP tani BDB obrońca, następca Rio Ferinanda)
Da Costa mój drugi filar obrony, świetny CB
Raul Albiol - u mnie jakos SB smile.gif sprawdza się
Obodo - DMF, po zakupie wyżej wymienionych zawodników przeszedł do rezerwy, ale na początek to dobry zakup na tę pozycję
M. Taylor - u mnie jako SB, jak na początek również dobry zakup, chyba ze macie już w drużynie Raula Albiola

Pomoc (AMF,SMF,DMF)

Zabaleta - u mnie RMF, jestem bardzo zadowolony z jego zakupu biggrin.gif
Joao Moutinho - wszechstronny zawdonik, u mnie jako DMF ale można grać również w pomocy
Marchisio - j.w. wszechstronny pomocnik, mogący grać w obronie

Atak (wszechstronni zawodnicy, głównie WF,CF,SS)

Schwarz CF - ABSOLUTNY MUST HAVE !! u mnie w składzie jako SS, na 3. miejscu po Tevezie i Ronneyu' w rankingu ilości bramek, wszystko w wieku 18 (!!!!) lat

Lee Chun Soo- skrzydłowy, ale uniwersalny w ataku, lepiej go mieć smile.gif
Soldado - wyżej wspomniany, kupiłem go wczoraj, strzeliłem nim 1. przewrotkę w grze ^^
Dotan - solidny atakujący, nie znajduje jednak miejsca w wyjściowej 11

Takich talenciorów jak Tevez, Rooney czy C.Ronaldo nie muszę wymieniać smile.gif

Aczkolwiek Tevez jest wprost fenomenalny (u mnie jako CF) i wraz z Rooney'em rządzą w moich rankingach wszechczasów zarówno w asystach jak i golach.

kasztan
bardzo szybko rozwija sie ANDERSON ofensywny pomocnik SWIETNY JEST ROWNIEZ CHRISTOPHER EAGLES SRODKOWY POMOCNIK
Filipalex
Kaiser. Dobry zawodnik. Szybko się rozwija. Gra na wszystkich pozycjach pomocy. Jako 17 latek pojawia się w sezonie 2009 (najprawdopodobniej wink.gif ).
Kempu
RASAN, godny następca Ronaldinho, nie jest może zbyt młody ale to podstawia mojego 1 zespolu Barcy (Obecnie gram PSG)
Do ataku polecam ZIROM'a jest fenomenalny, strzela bardzo dużo i jest bardzo dobry.
Na bramkę polecam Fabiańskiego, tylko ciężko go kupić, oczywiście najlepszy jest Petr Cech.
Emte
Dotan - Świetny i tani SS... Super statsy
D. Bent - Bardzo dobry CF. Kupłiem go przez przypadek a wygryzł u mnie w Juve ze składu takie gwiazdy jak Del Piero, Iaquinta, Trezeguet, Halil Altintop... w debiucie u mnie gdy wszedł na 5 minut przy stanie 1:2 zaliczył od razu asyste a potem zostal sfaulowany w polu karnym i wygralem 3:2. W nastepnym meczu gral caly i strzelil 3 bramy.
Obodo - solidny DMF z Udinese

U mnie w grze Schwarza nie ma ale jak tylko sie pojawi to go kupie.
JuveR
Cytat(Rand @ Nov 14 2007, 17:25:38) *
a może byście tak dali jakieś TANIE talenty, piszecie o zawdonikach z REalu i innych drużyn z pierwszej ligi. Ja np zacząłem gre z Castolo, Ximelezami i innymi czyli totalnym G..... a popularność zespołu przez ponad pół sezonu to nawet nie miałem literki. Do tej pory to nawet nie probuje kupować zawodników z klubów z popularnością A czy B, jak Real, Arsenal, czy nawet taki newcastle.

Jak na początek proponuje Schwarza, bo na prawde jest świetny i tani, dołaczył sie do mnie juz w 1 okienku transferowym. Napastnik geniusz smile.gif

Vasquez, Ninis (czy jakoś tak) grek, obaj mają duży potencjał i graficzny wykaz pokazuje ładna tendencję wzrostową smile.gif

Nom Schwarz jest fenomenalny. Również gram tymi wymyślonymi graczami i on razem z Leonardo wymiatają. Poza tym polecam Akinfeev'a, Schimizu (nie wiem czy dobrze napisałem) oraz Ruskin'a, który gra już od początku kariery. Jest niby obrońcą, ale ja go wystawiam jako skrzydłowego i spisuje się świetnie smile.gif Pozdrawiam smile.gif
Ronni1010
Ja też mam w karierze Ninis'a. Polecam także Leutwiler'a (bramkarz), jest bardzo dobry w 1 na 1 i dobrze broni strzały z daleka. Mój brat gra Arsenalem i ma tego Schwarz'a, on wymiata, jest świetny w główkach oraz ma potężny strzał z lewej nogi - świetny, wysoki napastnik.Polecam też obrońców:
- Micah Richards, Heitinga, Palmieri, spisują się świetnie u mnie w FC Barcelonie;
pomocników:
- Ninis (jak wcześniej wspominałem), Duffy, Moulin, Lennon, Ayew, Jurado, Azpilicueta - szybko się rozwijają;
napastników:
- Messi, Agbonlahor, Mitea, Matsoukas, Mirallas, Dos Santos i Bojan Krkic.
To wszystkie młode talenty jakie znalazłem, myślę że będą to światowe gwiazdy gdy się rozwiną.
Mam już 2010 rok więc to już niedługo.
To na tyle...

Kempu
Z obrońców, Polecam Sakho, jakoś tak, zobaczcie go sobie jak się dokładnie nazywa. Ma 17 lat i jest filarem mojej obrony!! Oczywiście mam też starszych zawodników i lepszych ale jak na taki wiek BARDZI DOBRZE sobie, nie traci piłek, jest silny, nie daje się przewracać!! Polecam go jeśli gracie słabymi klubami typu Real Murcia itd. Mam Szwarza i jest średni, mam też Enerzone, też będzie z niego zawodnik...
misiek1899
Ogromne talenty to Quaresma i Benzema.Polecam też Diego i Ben Arfe.Polecam też Milana Barosa...Nie jets on młody ale gra świetnie.Jest u mnie 2 strzelcem po Benzemie.Na początku miałem go na ławce ale wchodząc na końcówki strzelił więcej bramek niż np Govou który był podstawowym zawodnikiem.Polecam
Ciniak
Mógłby ktoś zamieścic Of'a w którym są tacy zawodnicy jak Schwarz, Hong Yon Nam itp. bo u mnie ich nie ma.

Oprócz wymienionych wcześniej polecam:

Lucas'a - dobrze zapowiadający się młody pomocnik
Wijnaldum'a - pomocnik, bardzo szybko się rozwija
T. Kroos'a - pomocnik, dobrze się rozwija
Bendtner'a - napastnik, młody, dobrze się rozwija
Alexsandre Pato - napastnik, młody, dobrze się rozwija
Sheva77
Polecam tych zawodników:

NASRI - Francja, Olympique Marsylia, SMF AMF SS - 20 lat
AGUERO - Argentyna, Atletico Madrid, SS CF - 19 lat
JESUS NAVAS - Hiszpania, Sevilla CF, AMF SMF - 21 lat
SILVA - Hiszpania, Valencia CF, SS AMF SMF - 21 lat
RBK
Witam smile.gif

Moje talenty:

BRAMKA:

-Lemon (młody bramkarz, na początku skille bramkarskie na poziomie...95)
-Renan (dobry bramkarz, lecz w cieniu tego pierwszego)

OBRONA:

-Da Costa (już wcześniej w tym temacie opisywany) - bardzo dobrze się rozwija, nie patrząc na wykres smile.gif
-Zoner (nie wiem skąd go wytrzasnąłem smile.gif ) - bardzo dobry obrońca, na początku około 23 lata
-Lon Paerra (podobnie jak wyżej) - świetny obrońca
-Wendt (któryś ze skandynawskich klubów) - szybki, silny boczny obrońca; lewonożny
-Guimaraes ( nie wiem skąd on się wziął smile.gif ) - szybki zwinny boczny obrońca

POMOC:

-Lennon (jedyny, który utrzymał się w mojej kadrze, a gram Tottenhamem) - świetny boczny pomocnik, bardzo szybki
-Odonkor (Betis bodajże, bardzo szybki i silny fizycznie)
-Ninis (młody Grek, staty bardzo szybko rosną, o ok. 10 pkt w 2-3 lata wink.gif )
-Denilson (młody grajek, chyba z Arsenalu choć nie jestem pewny) - jeden z najlepszych defensywnych pomocników w grze
-Guardado, Di Maria, Walcott, Anita, Shaw - młodzi, perspektywiczni, boczni pomocnicy lub też często występujący jak napastnicy

ATAK:

Schwarz - Marzenie smile.gif Wcześniej opisywany
Aguero - szybki, zdecydowany grajek, szybko się rozwija
Benzema - wcześniej opisywany
Mirallas - młody napastnik z Belgii, bardzo dobry "ukryty napastnik" smile.gif
Bendtner - z Arsenalu, wysoki, skoczny oraz bardzo dobre staty

Planuję ściągnąć Cywkę - bardzo dobre staty, szybko się rozwinął, gra w Wigan

To tyle z moich "perełek". Mam nadzieję, że przydadzą się one wielu z Was. Pozdro smile.gif
perONE
rowniez polecam Guimarae'sa. Ma zamiar do kupic w najblizyszm oknie transferowym. W pes6 byl super!!
shotman
na bramke polecam YOHANN PELE, gosciu na poczatku takie sobie staty, u mnie w barcelonie po kilku sezonach poprostu wymiata. na defensywna pomoc polecam LIMA, mlody zawodnik, cos kolo 17-18 lat, troche wolny ale wysoki i niezly technicznie. boczny pomocnik - LENNON - nie trzeba przedstawiac. na atak to moim zdaniem LIONEL MESSI - rowniez nie trzeba przedstawiac. a jeszcze na lewa obrone polecam CLICHY znany dosyc gosciu z arsenalu, jest bardzo szybki i potrafi powalczyc w powietrzu. prawa obrona to zdecydowanie CAMARA - u mnie gral w LE MANS zanim go kupilem, nie wiem czy na poczatku tez tam gra.
czarekb
na atak polecam Petrica. Gram na bundesliga patch. Petric występuje w borussi dortmund. Świetny lewonożny napastnik statystyki skaczą az milo. Po sezonie jest gwiazda drużyny.

Farfan również bardzo dobry również na atak polecam.

Jeszcze polecam bocznego obrońce, prawonożny Nicolita: jest bardzo dynamiczny i szybki i ma dobra kondycje bardzo dobry boczny obrońca i tani.
seba aka.WielkiDD
dwaj obrońcy

Guimaraes i Walton
MieteK
Waltona właśnie kupiłem do Juve... Gram sobie narazie z normalnym składem, dopiero jak wyjdzie jakiś patch fajny to sobie zagram z Minandami i innymi Ximelezami.
Dam tylko jednego zawodnika, bo dopiero mam połowę sezonu:D Jest to Marc Crossas, gra w Barcelonie, ma staty podobne do Denilsona z Arsenalu, więc myślę, że podobnie będą wymiataćwink.gif
olivier
A ja polecam lewego pomocnika Newcastle United Turka Emre oraz dwóch zawodników Tottenham'u Malbranque i Aarona Lennona.
lukas69
Jeśli ktoś grał w PES6 od początku cieniasami, tzn. zakładał swoją drużynę, to nie powinien mieć w PES8 probelmu ze znalezieniem zawodników młodych i utalentowanych. Ja nie znalazłem na razie tylko dwóch: Malganiego (ale on jest zawodnikiem ukrytym, więc pewnie prędzej czy później go znajdę) oraz Park Chou Yonga - rewelacyjnego skrzydłowego w szóstce.
Ale do konkretów - to niektórzy piłkarze perspektywiczni, ale nie wszystkich można znaleźć od pierwszego sezonu:
bramka: Riou, Wolf, Pele oraz Kremer (z naciskiem na Wolfa - rewelacja!!!)
obrona: Palmieri, Bos, Bianchi, Ormoi boki: Ruskin z oryginalnego składu szybko się rozwija, obrócz tego Duffy, Gambino (bardzo ofensywny - może być też skrzydłowym pomocnikiem lub napastnikiem), Hoffman, Soler
pomocnicy: Aissatti, Prieto (rewelacyjne strzały z dystansu), Nulsheran, Kaiser, Rasan (choć do niego trzeba mieć cierpliwość, bo wolno się rozwija).
skrzydłowi: Orellano (mój ulubieniec), Griffiths, Shaw (u mnie dostępny jako 17-latek od pierwszego okienka transferowego). Kilka sezonów temu kupiłem Cristiano, ale mieści się na rezerwie, choć jest mistrzem asyst, Marchand
Napastnicy: Schwarz już wspominany - genialny i błyskawicznie się rozwija, choć w wieku 25 lat trochę zaczęły mu spadać staty, Rowland (bardziej cofnięty napastnik - lepszy od Rooneya).
Był jeszcze Querant - najlepszy napastnik w grze (w PES6 miałem go od 25 do 35 roku życia - strzelił ponad 400 goli!!!), z Argentyny Classic, ale jak odblokuję to powinien się chyba pojawić.
Za wszystkie nazwiska, których zapomniałem (a jest ich sporo), przepraszam. I życzę powodzenia w szukaniu swoich faworytów;)
lukas69
Jeszcze mi się Yamada przypomniał i Shimizu (ale przy nim zgodzę się, że na nogach się słabo trzyma;)
cypress.amaru
jaki jest sens grania razem z klasycznymi zawodnikami?
z tymi z druzyn Classic...?

najlepszym zawodnikiem jakiego mozna kupic i to najczesciej w pierwszym okienku jest Van Der Vaart
mój ulubiony zawodnik w kazdej edycji... ale w tej chyba najprzyjemniej sie nim gra... po prostu miooodzio
Tomak
To On gra klasycznymi zawodnikami, nie Ty, jemu widocznie sprawia to przyjemność, więc bez sensu jest wyjeżdżanie ze sloganem "jaki jest sens blablabla". Ważne, żeby to On się dobrze bawił podczas grania swojej ML, nieprawdaż?
cypress.amaru
spokojnie zadałem pytanie
na które można sensownie odpowiedzieć

ja nie lubie grać z klasycznymi zawodnikami
ponieważ z tego co kojarze łatwo ich ściągnąć
mają bardzo wyczeasne cechy
a ja lubie wszystko budowac pomału
a nie isc w ten sposob na łatwizne
i lubie jak gra jest realistyczna

chyba ktoś kto gra z classicami ma cos pod czaszką
i potrafi odpowiedziec i uzasadnić dlaczego taka gra
sprawia mu przyjemność?

gdzieś się myle?
RaViOne
Witam jestem tu nowy ale przeczytałem wszystkie posty dotyczące talentów i z wieloma propozycjami sie zgadzam ale tez sie dziwie troche.. Rzeczywiście Schwarz jest kozak, Smitzu narazie szkole wiec jeszcze zobaczymy... Pokupowalem tez paru mniej znanych graczy jak C.Ronaldo, Aimar, Henry etc.. wink.gif Tak wogole to gram 4 sezon Chelsea w Master League. smile.gif Ale moim prawidziwym odkryciem jest Maxi Rodziguez. Na początku staty średnie ale po dwóch sezonach pierwszy strzelec ligi. ( a nawet nie jest napastnikiem!! biggrin.gif ) Sami zobaczcie...

na początku grający jeszce w Atletico Madrid...

Position: SMF
Attack : 83
Defence : 50
Body Balance : 74
Stamina : 84
Top Speed : 83
Acceleration : 85
Response : 80
Agility : 82
Drible acc. : 83
Drible speed : 81
S. Pass acc. : 76
S. Pass speed : 76
L. Pass acc : 78
L. Pass speed : 81
Shot acc : 83
Shot power : 84
Shot Technique : 80
FK acc. : 81
Swerve : 78
Header : 68
Jump : 76
Technique : 84
Aggression : 80
Mentality : 75
Goal keeping skills : 50
Team work : 82
Condition/fitness : 6
Weak foot acc. : 5
Weak foot freq. : 5
Injury : B

A po dwóch sezonach w mojej kochanej Chelsea... biggrin.gif

Position: SMF
Attack : 95
Defence : 64
Body Balance : 88
Stamina : 95
Top Speed : 95
Acceleration : 95
Response : 94
Agility : 82
Drible acc. : 95
Drible speed : 95
S. Pass acc. : 90
S. Pass speed : 90
L. Pass acc : 90
L. Pass speed : 92
Shot acc : 95
Shot power : 95
Shot Technique : 94
FK acc. : 95
Swerve : 92
Header : 82
Jump : 90
Technique : 95
Aggression : 80
Mentality : 75
Goal keeping skills : 50
Team work : 95
Condition/fitness : 6
Weak foot acc. : 5
Weak foot freq. : 5
Injury : B

Po prostu KOCUR!! biggrin.gif Sorka za dlugiego posta ale musialem sie podzielic z wami MAXIM biggrin.gif

rusek
ja osobiscie polecam BOKA y wzbrzeza kosci słoniowejl, skrajny obronca leonożny naprawde znakomity staty niczym z znakomitego klubu, narazie po połówce sezonu nie udało mi sie go sciagnac (chodz na jednym save tak) ale naprawde znakomity gosc grałem nim juz od pes 5
lukas69
odpowiadam dziękując jednoczesnie za uznanie (mam chyba coś pod czachą wink.gif przynajmniej próżnię)
nie grałem klasycznymi z wyboru. odblokowałem klasyki i nie wiedziałem, że ci gracze pojawią się w grze. kupiłem po prostu najlepszych

Cytat(cypress.amaru @ Jan 11 2008, 13:00:47) *
spokojnie zadałem pytanie
na które można sensownie odpowiedzieć

ja nie lubie grać z klasycznymi zawodnikami
ponieważ z tego co kojarze łatwo ich ściągnąć
mają bardzo wyczeasne cechy
a ja lubie wszystko budowac pomału
a nie isc w ten sposob na łatwizne
i lubie jak gra jest realistyczna

chyba ktoś kto gra z classicami ma cos pod czaszką
i potrafi odpowiedziec i uzasadnić dlaczego taka gra
sprawia mu przyjemność?

gdzieś się myle?
cypress.amaru
zauważ tylko ze mój komentarz był dla Tomaka

troche mnie wkurzyło takie wypowiadanie się za kogoś
biorąc pod uwage że wcale na nikogo nie wjezdzałem
a ciebie nie?

a co do classików ja tak sobie save zjebałem
grałem ajaxem awansowałem do 1L a tu kazdy ma w składzie
po kilku z classików no i zacząłem od nowa smile.gif
nie to że było ciężko
było dziwinie i gra jakoś straciła swoją otoczkę
klimat prysnął

NO ALE WRACAMY DO TEMATU

dzisiaj kończe pierwszy sezon w marsylii i upragnione transfery
chociaz nie planuje az tak wielkich wzmocnien

tak podsumowujac sezon najlepsi byli:
CB - Lagerkamp(sciagniety w przerwie z HSV, taki drugi materazzi tyle ze 19 letni smile.gif )
SB - Taiwo (chłop jak dąb... nie do przejścia, bardzo silny, dobrze gra głową)
CMF - M'bami (bardzo solidny i dobrze podający)
AMF - Nasri (co chwila miał przebłyski geniuszu najblizszy sezon jest jego, świetne rajdy, dobre podania i umiejętnośc odnalezienia sie w polu karnym, i niespodziewanego wykonczenia akcji)
SS - Niang (bardzo silny ale mało skuteczny, dużo asyst)
SS - Benzema (też ściągniety w pierwszym okienku, na począku niewidoczny ale rozkręcił sie w końcu, świetnie ustawia się na lini z obrońcami, łatwo ich gubi, dobra skuteczność)
CF - Cisse (genilany, silny, potężny strzał

Pozdrawiam
Rand
ja zaczynałem grac dwukrotnie w ML i dwa razy sciągnełem Nordstranda z jakiegoś szwedzkiego klubu, no i rewelacja w obu przypadkach najlepszy strzelec, tani do kupienia zwłaszcza na wymiane.
Wbrew pozorom Dudka jest dosc dobry zwłaszcza na początek ja grałem Wisłą i stał się jednym z lepszych zawodników, ma sporą stamine dzięki czemu ratował mnie od gry zawodnikami bez kondycji.
[u]Brożek [/u]na początek też niezły, myślałem że Wisła bedzie totalnie cienka, ale wraz z Niedzielanem tworzyli całkiem udany duet, a o Brożka to bije sie teraz nawet Manchester u mnie, ale szkoda mi go sprzedawac bo ciągle sie szkoli.
[u]Trochowski [/u]najlepszy sr. pomocnik jak dla mnie, może troche drogi na początek, ale odżałowałem troche kasiorki i go kupiłem smile.gif
Hutchinson, dosc szybki zwłaszcza na początku czasem w pojedynke wygrywał mi mecz swoimi rajdami smile.gif
Matias Delgado to jest kolejny zawdonik którego kupuje za każdym razem kiedy gram ML smile.gif świetny śr. ofens. pomocnik, dobre strzały, ciągle sie uczy smile.gif
Kupiłem znow Schimizu ale jakoś nie moge nim sie nauczyc grac, zwinnosc ponad 95 wiele atrybutów równie wysokich, ale jego Balance jest tragiczny odbija sie od wszystkich jak bila w pinballu tongue.gif d
maciej_1992
ja polecam tych grajków:

Jesus Navas - 20 lat, AMF SMF
Bendtner - on gra w arslenalu, swietny gralek 19 latek CF SS
karwocha
Zawodnicy do tej pory kupieni: (zaczynałem gre tymi zrytymi np. Castolo, kilku kupionych sprzedałem - moj 3 sezon)
bramka:Yohann Pele
obrona: Bos, Kruger, Loco, Kivuvu
pomoc: Van der Vaart, Gignac, Gervinho
napad: Benzema, Jerome, Samassa
rezerwa: Rusol, Yussuf, Milevskyy, Belion
cypress.amaru
Chupo-Moting - cos jak babel, 19 lat
Bodmer(Lyon) - CMF/DMF taka duza kulka z niezłym podaniem, umiejętnoscią playmaker, niezłym strzałem, i tylko 22 lata
Umberto
Ja polecam Waltona i Fernandeza.

A mam pytanie: Wie ktos moze jaki numer w PES2008 ma Giovani Dos Santos???
sorex
Matic 18 lat 202 cm
Wolny,. malo zwrotny... fatalnie podaje,.. ale

Po 2 sezonach

Body balance 95
shoot 85/85
Jump/Header 90

2 pomocnikow z dosrodkowaniem kolo 80 +,.. i kazda druzyna pozamiatana ;d
JuveR
Ja polecam kupić Marchisio, Giovinco i Lucasa. W szczególności Marchisio który po jakichś 3 sezonach ma już naprawdę wysokie staty.
shady1990
talenty ====>> C.Ronaldo , Quaresma, robinhio bramkarz T.Sylva aaa i jest jescze dobry talent niejaki kaka (brazylijczyk_ ) no i ofkors najlepszy napastnik gry G.Rasiak alias Rasialdinho

To by było na tyle dziekuje za uwage biggrin.gif:biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Pelas
Cytat
talenty ====>> C.Ronaldo , Quaresma, robinhio bramkarz T.Sylva aaa i jest jescze dobry talent niejaki kaka (brazylijczyk_ ) no i ofkors najlepszy napastnik gry G.Rasiak alias Rasialdinho

To by było na tyle dziekuje za uwage biggrin.gif:biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

shady---> osiągnij tyle co Rasiak a potem dopiero się śmiej..;
no cóż... zazdrość ludzka nie ma granic..smile.gif
chłopak gra jak gra... ale to nie powód, żeby mu robić docinki...: daje chu** uciąć, że jakbyś był pod taką presją co on to zapewne przed każdym meczem robiłbyś w gacie... już nie mówiąc o normalnym poruszaniu..:
to tyle..: jak tak bardzo lubisz się śmiać to wbij się na onet.pl tam spotkasz dzieci NEo i razem się pośmiejecie z niejakiego Rasiaka...smile.gif
cypress.amaru
true true
dobrze powiedziane
a tak wogóle shady co ty za talenty podajesz??
ronaldo??
kaka??
robinho??
kpisz sobie z nas?? smile.gif

to ja dodaje:
JADSON -AMF/SS - świetny drybler z genialnym uderzeniem i do tego z fenomenalnym podaniem:).. ale coś za coś... mianowicie body balance, prędkosć i przyśpieszenie ma niecałe 80, słaby wyskok i gre głową... ale ogólnie jest bardzo sprawny

Kobayashi -SB - pojawił sie jako 19 latek w drugim sezonie ze słabymi w sumei cechami ale bardzo perspektywicznymi... to taki japoński maldini... z resztą sami go sobie sprawdzcie, dla mnie rewelacja!
andree-e
Urby Emanuelson
Vincent Kompany
Kasper Schmeichel
Daren Bent
Tom Huddlestone
Gareth Bale
Witex15
Cytat(shady1990 @ Feb 6 2008, 21:57:46) *

To by było na tyle dziekuje za uwage biggrin.gif : biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Po pierwsze, Pelas mówi dobrze. Po drugie, takich graczy to się nie da kupić, bo nawet jak im proponujesz "milion pięćset sto dziewięćset" to odmawiają transferu.

Ja proponuje jak wiele innych osób Schwarza, napoczątku trochę ma słabą kondychę, ale staty świetne. smile.gif

Edit: Zapomniałem że ma 18 lat i gra na CF.
cypress.amaru
Dunn
WojoTorres
Cytat(Pelas @ Feb 6 2008, 23:06:10) *
shady---> osiągnij tyle co Rasiak a potem dopiero się śmiej..;
no cóż... zazdrość ludzka nie ma granic.. smile.gif
chłopak gra jak gra... ale to nie powód, żeby mu robić docinki...: daje chu** uciąć, że jakbyś był pod taką presją co on to zapewne przed każdym meczem robiłbyś w gacie... już nie mówiąc o normalnym poruszaniu..:
to tyle..: jak tak bardzo lubisz się śmiać to wbij się na onet.pl tam spotkasz dzieci NEo i razem się pośmiejecie z niejakiego Rasiaka... smile.gif

Dokładnie.
Jakby grać nie umiał to nie był by piłkarzem a co dopiero reprezentantem.
Ja nie grałem dla reprezentacji tongue.gif smile.gif
ale to napewno wielka presja i zaszczyt.
Ciekawe jak ty grasz że się z niego śmiejesz ? C.Ronaldo z Ciebie?

A z talentów to dopiero zaczynam w 1 sezonie środkowe okienko tongue.gif
Skorzystam z waszych rad i pokupuje ich smile.gif
A jak ktoś nie gra ManU to Polecam ich obrońce BROWN'a
Wysoki,dołacza sie do akcji ofensywnych,w obronie świetny i rozwija się baaardzo szybko
Pzdr.W.T
Randone
Najwiekszy potencjal:

Mijatovic
Langkamp
Guimaraes
Rodenberg

Bradley
Schimizu
Kroos
Aisatti
Marchand

Choupo
Ben Sahar
kim Cyun Hi
Jo
bendtner
Schwarz

Odonkor smile.gif

Znacie jakis innych zawodnikow z kreska na poziomie 90 - 95, bo juz mi sie szukac w grze nie chce smile.gif a kilku bym jeszcze dokupil.
Jacmen
Cytat(shady1990 @ Feb 6 2008, 21:57:46) *

Człowieku zdobądź tyle bramek co Grzesiu, miej tyle kasy co on, i dopiero potem zacznij sie z niego śmiać. A co ty osiągnąłeś do tej pory 7 ligę podwórkową ?
Co do talentów to dobry jest Schimizu szybki i zwinny wink.gif
WojoTorres
Martins-Szybki jak strzała ( 99 prędkości jak w Pes6 )
van Der Vart-Naprawde dobry na stałe fragmenty gry,młody i nie ma klubu więc go łatwiej zakupić
( nie ma go gdyż gra w Niemieckim klubie )
Torres-Gladiator poprostu ph34r.gif
Więcej nie pamiętam cool.gif Pz.W.T
kuba32123k
elcherinio jest bardzo dobry i tani
BoBaN
Machado-Pomocnik-idelnie sprawdza się w Realu;]
Sidnei-Obrońca-bardzo mi odpowiada jego gra, poza tym szybko się rozwija:)
Ramon-Bramkarz-wg mnie najlepszy bramkarski talent w grze, jeśli chodzi o nieznanych bramkarzy. Młody, Szybko się rozwija, jedyny mankament jak na bramkarza to niski wzrost.
Gambino-Boczny pomocnik, dobry statystycznie, młody.
blazej10
Mitea,Emanuelson,Lon Paerra(jakos tak)Kaiser
Ramzik
Petric - świetny strzał z dystansu, mocny i celny. Poza tym szybko się rozwija. Kupiłem go w 2 sezonie grając Valladolid i po sezonie jest na 1. miejscu w rankingu najlepszych strzelców świata i ma wysoką lokatę w rankingu asystentów smile.gif Polecam.

Marchisio - bardzo dobry playmaker, niezły strzał z dystansu, technika powyżej oczekiwań, szybko się rozwija.

Odonkor - tani, szybki, bramkostrzelny skrzydłowy rodem z Niemiec. Potrafi wykiwać całą obronę przeciwnika i strzelić ładną bramkę smile.gif

Gervinho - jak każdy w moim dreamteamie - szybki, łatwo odnajduje się w polu karnym przeciwnika, ma strzelecki instynkt. Już w debiucie w meczu z Manchesterem United strzeliłem nim 5 bramek (na poziomie Top Player). Kupiłem go w 2 sezonie gry i miał już świetne statystyki.

Może później napiszę ich więcej, teraz lecę do szkoły tongue.gif Pozdro smile.gif
Agra3L
Eeeeee tam, nie znacie się tongue.gif Ja gram 4 sezony Chelsea i jedyny tranfer jaki dokonałem to zakupAbidala na prawą obrone... Joe Cole, Shaun Wright-Philips, Franco Di Santo, Alex, Petr Cech... To są piłkarze godni polecenia. Szczególnie Joe Cole - gra u mnie na napadzie i strzela bardzo dużo bramek.

PS.Gram na Top Player rzecz jasna, a i tak każdego łoje po 3-0 biggrin.gif
Ramzik
Ale graczy takich jak Cech, Joe Cole czy Alex za żadne pieniądze nie wyciągniesz z Chelsea grając np. Celtikiem, a nawet Barceloną... Najlepiej mieć skład młodych wilków biggrin.gif Dobrze jest kupić na początku gry zawodników z dużym potencjałem, aby później mieć kim grać...

PS. Wygrywanie pucharów i ligi najlepszymi drużynami Europy nie daje żadnej satysfakcji...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.