Pablo963
Sep 1 2008, 11:38
Ja dodaje srodkowego pomocnika - Fabio C. (Fabio z taką kreseczką nad a) w miare szybki rozwoj i niezly wykres bardzo niezly

Oprócz tego Gervinho (NŚ) i obrońcy Wendt, Rubio, Kobayashi, Palmieri
Orginalne składy od Konami
Polecam Palmeriego ,Orlleano,Chico,Obine,Shubina,Bakera,Pato,(Lulnhe)Schwarza,Bendnera,empseya)(Ars
enal),(Boaletiego)(inter) Bianchiniego,Sahoko,Kompanego,Babela,El Zhara,Lucasa(live) ,Dodo,Hamsuna ,Gutiireza,Seaseya,Altidora,Adana Turana
De Guzmana,Di Marie ,Wiljaduma........... i Ninsa
do jajko432:
ja akurat mialem wiecej szczescia niz rozumu bo nagle po 1 sezonie wywalili go z arsenalu xD i dlatego przyszedl do mnie.jak jest w arsenalu to szanse na sciagniecie na poziomie 20-30 to nie duzo
Pablo963
Sep 1 2008, 16:03
heh ja natomiast miałem za darmochę Ben Arfe xD też po 1 sezonie był bez klubu
PanPrezes
Sep 2 2008, 11:45
kocur i inni co mają po 150 bramek na jeden sezon.
Po ile minut gracie jeden mecz?
dziki9999
Sep 6 2008, 23:21
mam 2011 rok i od 2 sezonow nie dochodza mi talenty caly czas sa ci sami,jaka moze byc przyczyna?
cypress.amaru
Sep 8 2008, 08:45
życie.... no wlasnie tka ejst ze opzniej sie odradzaja ci pilkarze którzy poszli juz na emeryture.. powracaja jako 17 letnie talenty.. mam nadzieje ze to zmienia w tym nowym pesie.. zeby dalo sie dlugo i fajnie grac...
bo po kilku latach robi sie po prostiu nudno a talenty ktore sa sa robione tak bez wyrazu takie nijakie...
Witam wszystkich.
Próbowaliście grać Roney-em moim zdaniem jest najlepszy szczegulnie po paru sezonach,bo widze że wszyscy grają zawodnikami którzy nigdy nie zabłysneli na prawdziwym boisku.
probowac to kazdy chyba probowal ale nie w karierze chyba ze manchesterem gra...nie ma inaczej mozliwosci zeby sciagnac go do siebie tak samo jak wiekszosci najlepszych zawodnikow (messi,torres,robben,cech itd) wiec doradzamy sobie realnych do sciagniecia graczy ;]
edit: no oprocz sposobu "na juniora" ;P czyli koniec kariery pilkarza>odrodzenie jako junior i szybkie sciagniecie do swojego klubu (ale ten element w pes'ie akurat mi nie lezy, bo po 10 sezonach dalej w grze mamy "starych wyjadaczy")
To powiem wam że za kazdym razem jak grałem to Roney był kluczowym graczem tak jak teraz.W obecnej chwili gram Wisłą Kraków i mam takich zawodników jak Roney,Eto,Martins,Van der vart,Casillas i dużo by wymieniać sklad z gwiazd traźniejszych jak i przeszłych.Pozdro
skrecik
Mar 24 2009, 16:30
Ja polecam gorąco Słowaka Birsa i francuza Gignac, ten drugi jest w rzeczywistości obecnym liderem strzelców w lige1 ale miałem go już w poprzednich pesach i zawsze strzelam nim duzo bramek, a ten pierwszy to mów nowy wynalazek, swietna lewa noga
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.