Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 2008 - Talenty
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3, 4
Pablo963
Ja dodaje srodkowego pomocnika - Fabio C. (Fabio z taką kreseczką nad a) w miare szybki rozwoj i niezly wykres bardzo niezly tongue.gif
Oprócz tego Gervinho (NŚ) i obrońcy Wendt, Rubio, Kobayashi, Palmieri
Orginalne składy od Konami
Crv+
Polecam Palmeriego ,Orlleano,Chico,Obine,Shubina,Bakera,Pato,(Lulnhe)Schwarza,Bendnera,empseya)(Ars
enal),(Boaletiego)(inter) Bianchiniego,Sahoko,Kompanego,Babela,El Zhara,Lucasa(live) ,Dodo,Hamsuna ,Gutiireza,Seaseya,Altidora,Adana Turana
De Guzmana,Di Marie ,Wiljaduma........... i Ninsa
Tari
do jajko432:
ja akurat mialem wiecej szczescia niz rozumu bo nagle po 1 sezonie wywalili go z arsenalu xD i dlatego przyszedl do mnie.jak jest w arsenalu to szanse na sciagniecie na poziomie 20-30 to nie duzo
Pablo963
heh ja natomiast miałem za darmochę Ben Arfe xD też po 1 sezonie był bez klubu tongue.gif
PanPrezes
kocur i inni co mają po 150 bramek na jeden sezon.

Po ile minut gracie jeden mecz?
dziki9999
mam 2011 rok i od 2 sezonow nie dochodza mi talenty caly czas sa ci sami,jaka moze byc przyczyna?
cypress.amaru
życie.... no wlasnie tka ejst ze opzniej sie odradzaja ci pilkarze którzy poszli juz na emeryture.. powracaja jako 17 letnie talenty.. mam nadzieje ze to zmienia w tym nowym pesie.. zeby dalo sie dlugo i fajnie grac...
bo po kilku latach robi sie po prostiu nudno a talenty ktore sa sa robione tak bez wyrazu takie nijakie...
mires
Witam wszystkich.
Próbowaliście grać Roney-em moim zdaniem jest najlepszy szczegulnie po paru sezonach,bo widze że wszyscy grają zawodnikami którzy nigdy nie zabłysneli na prawdziwym boisku.
Tari
probowac to kazdy chyba probowal ale nie w karierze chyba ze manchesterem gra...nie ma inaczej mozliwosci zeby sciagnac go do siebie tak samo jak wiekszosci najlepszych zawodnikow (messi,torres,robben,cech itd) wiec doradzamy sobie realnych do sciagniecia graczy ;]

edit: no oprocz sposobu "na juniora" ;P czyli koniec kariery pilkarza>odrodzenie jako junior i szybkie sciagniecie do swojego klubu (ale ten element w pes'ie akurat mi nie lezy, bo po 10 sezonach dalej w grze mamy "starych wyjadaczy")
mires
To powiem wam że za kazdym razem jak grałem to Roney był kluczowym graczem tak jak teraz.W obecnej chwili gram Wisłą Kraków i mam takich zawodników jak Roney,Eto,Martins,Van der vart,Casillas i dużo by wymieniać sklad z gwiazd traźniejszych jak i przeszłych.Pozdro
skrecik
Ja polecam gorąco Słowaka Birsa i francuza Gignac, ten drugi jest w rzeczywistości obecnym liderem strzelców w lige1 ale miałem go już w poprzednich pesach i zawsze strzelam nim duzo bramek, a ten pierwszy to mów nowy wynalazek, swietna lewa noga
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.