Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 2008 - Talenty
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3, 4
Kamillo
Cytat
PS. Wygrywanie pucharów i ligi najlepszymi drużynami Europy nie daje żadnej satysfakcji...

No właśnie - Wisła spróbować wygrać LM (na średnim to wyczyn)...
A co do talentów - Louqe (czy jakoś tak nazwisko potem sprawdzę i poprawię) - Ajax Amsterdam, nie ma miejsca w podst składzie, ale czołg jak nic (screen niedługo), młody, bdb stasy, szybki rozwój.
Cryx
TALENTY Z LIGI ANGIELSKIEJ

OBRONA tongue.gif
Huddlestone-Tottenham,CB,DMF,CMF 188cm,silny z dobrym podaniem, bedziel lepszy niż Lampard
Micah Richards-Man blue-CB,SB,DMF 180cm, silny i szybki obrońca

POMOC tongue.gif
K.P.Boateng-Tottenham CMF,AMF,SMF,WB 185cm,silny z dobrym strzałem z dystansu
Taarabt-Tottenham, AMF i CMF 177 cm dobry drybler, tylko bardziej by pasował jako SMF
Muntari-Pompy, bardzo wszechstronny pomocnik gra na każdej "zielonej" pozycji oprócz AMF, 179cm,dość silny, niezły strzał z dytansu
M. Taylor-Pompy, SMF,WB,SB 178cm , dobre podania i strzał, duży skok w pierwszym sezonie
Ireland-Man blue-AMF,CMF,SMF niezły pomocnik ale są lepsi

NAPASTNIK tongue.gif
Owen-Newcastle-chyba nie musze go przedstawiać. Aktualnie jest w dołku ale jeszcze skoczy w góre i to porzadnie.

TALENTY LIGI HISZPAŃSKIEJ

OBRONA tongue.gif
Garay-R. Racing C., CB, Silne duże chłopisko dobry do zatrzymania np. Drogby czy Toniego

POMOC tongue.gif
Javi Martinez-Athletic club, AMF,CMF,DMF jak dla mnie świetny srodkowy pomocnik(190 cm, silny, kropka przy strzałach z dystansu) za 2 sezony bedzie lepszy niz Gerrard
Motta- C Atletico Madryt, DMF,CMF,SMF Silne bydle z dobrym podaniem, dobry DMF niestety woolny
Maxi Rodriguez-C Atletico Madryt, SMF,AMF,SS Ktoś juz o nim pisał. Moge tylko powiedziec że pisał prawde
Juan Mata-Valencia, SMF,WG,SS niski i słaby fizycznie ale jak lubisz dryblerów to za 3 sezony bedzie super
M. Fernandez-Villareal SMF,AMF troche słabszy ale wyzszy o 8 cm Messi
Aimar- R. zaragoza, AMF,SS niski(170 cm)drybler. Troche już za stary ale jeszcze z sezon mu statystyki rosną, jeszcze troche pogra.

NAPASTNICY tongue.gif
Aguero-C Atletico Madryt CF,SS dobry ale słaby fizycznie, drybler
Ariemendi-CF,SS,SMF,AMF pomocniko-napastnik czyli norma w Hiszpanii. 189 cm bedzie dobry za 2 sezony.
Sergio Garcia-SS,CF kolejny mały(175cm) piłkarzyk. niby nic w nim takiego specjalnego ale błyskawicznie sie rozwija-od kreski 80 do 90 w 1 sezon!

TALENTY LIGI WŁOSKIEJ

OBRONA tongue.gif
Vanden Borre-Fiorentina, CB,SB,DMF,WB,CMF. 183 cm, silny. 3 sezony do swietnosci(kreska przy 90). Szkoda że wykres ma kształt ^
Cristian Zapata-Udinese, CB,SB. 186 cm, silny obrońca

POMOC tongue.gif
Giovinco-Empoli, AMF,SMF,SS. Cholernie mały(163 cm SIC!) 20-o letni drybler. Kreska między 90-95 przez 2 sezony
Kuzmanovic-Fiorentina, SMF,SB,SS,WG 186 cm ale srednio silny. duży skok umiejetności w 1 sezonie.
Rosina-Torino, SS,WG,AMF,SMF troszke słabszy Messi. Szybki rozwój
Quagliarella-Udinese AMF,SMF,CF,SS. Może to nie najmłodszy talent i statystyki rosna tylko 1 sezon jeszcze ale ma ciekawe umiejetności.

NAPASTNICY tongue.gif
Volpato-Empoli, Drugi Drogba
Cassano-Sampdoria SS,AMF drybler(175 cm). Gość od mijania obrony i goli 1 na 1. troche stary ale 3 sezony jeszcze pociagnie
Foti-Sampdoria, CF,SS 2 sezony i jest lepszym czołgiem od Didiera Drogby
Bjelanovic-Torino, CF. Kolejny Drogba z SerieA
Laurito-udinese. Moze cos z niego bedzie, nie wiem

Jeżeli wam sie ten opis zawodników podoba to napiszcie, moze jeszcze pokusze sie o lige francuska i eredivisie
JuveR
Cytat(Kamillo @ Mar 8 2008, 22:23:46) *
No właśnie - Wisła spróbować wygrać LM (na średnim to wyczyn)...
A co do talentów - Louqe (czy jakoś tak nazwisko potem sprawdzę i poprawię) - Ajax Amsterdam, nie ma miejsca w podst składzie, ale czołg jak nic (screen niedługo), młody, bdb stasy, szybki rozwój.

Chodzi Ci o Luque blink.gif Toć on ma chyba 29 lub 30 lat ph34r.gif Jeśli jest inaczej to mnie poprawcie rolleyes.gif
fanbarcy1926
a ja polecem Odonkora - Niemcy (bardzo szybki i silny, roznorodnosc pozycji) i Zambrottę (dla mnie najlepszy skrzydłowy obrońca - Barca)
nie polecam Fabregasa i Drogby wiadomo skąd smile.gif
Kamillo
Swój wiek może i ma, ale czołg z niego potężny, a nie jest jeszcze tak stary żeby go odstawiać na boczny tor. No i u mnie rozwinął się wręcz fenomenalnie, dlatego go poleciłem wink.gif
JuveR
Cytat(Kamillo @ Mar 9 2008, 15:00:41) *
Swój wiek może i ma, ale czołg z niego potężny, a nie jest jeszcze tak stary żeby go odstawiać na boczny tor. No i u mnie rozwinął się wręcz fenomenalnie, dlatego go poleciłem wink.gif

Nie powiedziałem że jest słaby smile.gif Gdy zaczynam karierę to często go kupuje, bo jest tani i całkiem dobry. Ale jednak wiek już swój ma wink.gif
Cryx
Cytat(fanbarcy1926 @ Mar 9 2008, 14:19:53) *
a ja polecem Odonkora - Niemcy (bardzo szybki i silny, roznorodnosc pozycji) i Zambrottę (dla mnie najlepszy skrzydłowy obrońca - Barca)
nie polecam Fabregasa i Drogby wiadomo skąd smile.gif

zalezy jaki styl gry preferujesz. Np. dla mnie Odonkor jest słaby a Zambrotta średni i nieprzydatny bo nie mam w formacji bocznych obrońców, za to Fabregas i Drogba jak dla mnie sa świetni tongue.gif
Baja10
NAJLEPSZY TALENT W PRO EVOLUTION SOCCER 2008 TO 20 LETNI NIGERYJCZYK "OBINNA"
marcin_p
elo..z moich talentów polecam JO. Wyskoki,skoczny,szybki i do tego mlody napastnik z CSKA Moskwa. U mnie następna RvN w Realu. Oprócz tego :
Daniel Carvalho POM
Sergio Ramos OBR
Arjen Robben POM
J. Jenas POM
D. Bent NAP
Huddlestone POM lub OBR
Bos OBR
A. lennon POM
Pozdrawiam
sharkerblue
ja polecam Ji Sung Park'a . tani doświadczony skrzydłowy z MU. świetnie środkuje i z wolnych przyzwoicie
a i tani jest smile.gif
globi
A ja polecam Schwarza , Huddlestona , Halila Altintopa , Bjelanovica , Zicu , Petrica, M.Taylora , Mutu.
::Esepatii::
ja polecam dwóch napastników :
PAto i Jańczyk
Jańczyk wymiata ze szok, naprawde polecam smile.gif
cris0153
Nihat - (pomocnik) szybki,dobrze strzela
Lennon-(pomocnik) szybki,dobre strzały z dystansu
Huntelaar-(napastnik) strzela dużo bramek,dobrze uderza z główki
Farfan-(napastnik) bramkostrzelny,szybki
K.P.Boateng-(pomocnik) dobra równowaga,strzały z daleka,głowki
Schweinsteiger-(pomocnik) dobre podania,piekielnie mocne strzały
Vanden Borre-(obrońca) świetnie odbiera piłki,dobrze uderza głową
Jo-(napastnik) bramkostrzelny,strzela z każdej pozycji,dobra równowaga
Pienaar-(pomocnik) szybki,dobrze uderza z głowki,świetny drybling
Wilhelmsson-(pomocnik) szybki,dobre strzały,dobry drybling
Kompany-(obrońca) bardzo dobrze odbiera piłki,dobrze strzela z daleka
RaaDeeK
jedno pytanie... skad macie tych graczy?? np. Schwarz.. ja go nie mam w grze ;/ co musze zrobic zeby go miec??
Young_KSC
QUOTE(RaaDeeK @ Apr 30 2008, 21:04:03) *
jedno pytanie... skad macie tych graczy?? np. Schwarz.. ja go nie mam w grze ;/ co musze zrobic zeby go miec??

Np. na patchu Euro 2008 jest za darmo(bez klubu) tzn w grupie ROOKIE

Żeby nie rozmywać tematu :

Radamel Garcia -CF ( River Plate)
Buonanotte -AMF (River Plate)
Heitinga-SB (Ajax)
Manucharyan-SS (Ajax)
Anita-SB (Ajax)
Sakho-CB (PSG)
N'Gog-CF (PSG)
werbatin
U mnie podstawa to:

BR- Wolf (17 lat, refleks-84, umiejętności bramkarskie 81 - cholernie szybko się rozwija i 193).

OBR:

Biachini [czy jakoś tak] - (znakomity obrońca, jeden z najbardziej utalentowanych w grze[krzywa rozwoju palce lizać], 17 lat.)
Dhrente - wiadomo
Agger - (na początku troche słabe statsy, ale jak będzie grać regularnie to się rozwinie nieprzeciętnie)
Walton - (najlepszy boczny obrońca w grze.)
Bos - (najbardziej utalentowany obrońca w grze, 17 lat - mentalność 97... i kupa innych statsów, musisz go mieć.)

POM:

Walcot - strasznie zwinny.
Kaiser - największy talent w grze jeżeli chodzi o DP, był już w PES 6.
Shimizu - (najbardziej zwinny i szybki koleś w pesie, może jest mały i ma słabą równowagę, ale za to wszystko inne palce lizać - 16 lat i już ma zwinność na 98 blink.gif , a potem szybko się rozwija)

AT:

Torres - najlepiej go kupić na początku gry - kolesiowi się zaczyna krzywa rozwoju i idzie dłuuugo w góre smile.gif, potem wymiata jak nie wiem co - atak/strzał/szybkość - wszystko czego potrzebuje jeden z najlepszych strzelców w grze, POLECAM rolleyes.gif
Pato - wiadomo, drugi Pele.
Schwarz - czołg, 17 lat i ma już podstawowe miejsce w moim składzie - kapitalna gra, równowaga, wzrost i bomba, po prostu każdy go musi mieć w składzie.
Benzema - Kapitalna krzywa rozwoju, po prostu dorobili go w tej grze smile.gif, opis tak jak wyżej.
Bojan - (mały i zwinny - coś jak Shimizu, polecam).
Babel - znakomity boczny pomocnik/napastnik, szybki i ma mega strzał smile.gif.

a oto link do ofa na jakim gram:

http://rapidshare.de/files/39434016/of.rar.html
robien92
ja polecam takich zawodników jak:
Menez
Orellano
Emanuelson
Zarate
cypress.amaru
proponuje zeby kazdy japierw pisał na jakim OFie gra
a dopiero pozniej wymienial zawodników

OF Uefa Euro 2008
a teraz cos z ostatniej gry valencią:
Vincente (zajebiscie sie rozwija, jest jednym z najlepszych w grze po dwoch sezonach)
Ben Sahar (moj ulubiony napastnik na tym OFie, perfekcyjne strzały kozłem w dlugi róg smile.gif )
De Jong (defensywny pomocnik, król środka pola, swietny w odbiorze i wyprowadzaniu akcji, swietna gra głową)

i jeszcze Higuain
i takji lewy obronca nie pamietam teraz jak sie nazywal Weidt, wedtl? czy jakos tak.. niemiec.. jest genialny.. kompletny zawodnik
PanPrezes
A oto co ja mogę zaproponować. Wiekszość piłkarzy powinna przekroczyć 90 oczek, na niektórych trzeba troche czasu poświęcić żeby ich wytrenować.

Bramkarz

Alnwick
Solimar

Obrona:
Jean ŚO
Palmieri ŚO
Micah Richards PO
Emanuelson LO
Berger ŚO
Marcello i Dhrente mam ich zamiar kupić ale staty mają niezłe. przyszłościowi.
również może być M. Taylor ale wolę go na pomocy.

Pomoc:
Kaiser DP
Duffy DP
Shaw (masakrator może osiągnąć blisko 95 oczek) lewa i prawa pomoc.
M.Taylor (mój kapitan, może osiągnąć 89 punktów ale u mnie ma obecnie około 93-94 oczka w wieku 28 lat) lewa i prawa obrona i pomoc. po prostu rewelacja.
Van der Vaart OP
Nijkamp OP
Bradley - szybki rozwój DP
El Zhar - dostałem go za jakiegoś piłkarza. Rewelacja, OP ale również może grać na prawej pomocy. bardzo tani. Jego wynagrodzenie to 528 punktów przy czym staty ma lepsze niż Pepe który życzy ma około 2000 punktów wynagordzenia
Gambino prawo obrona ale lepiej się czuje w pomocy. w wieku 20 lat ma około 90 oczek.

Atak:
Benzema
Aguero
Walcott Atak albo pomoc. Rewelacja.
Griffiths na początku wolny ale przeznaczony na rozwój,
Schwarz (masakrator)
Berbatov i Hugo Almeida
mnml
nicolita z rumunii jest swietny
PanPrezes
mogę jeszcze dorzucić Rownlanda i Machado jednak machado bardzo długo się rozwiją. najlepiej go gdzieś opchnać i kupić za kilka lat.
Również dobry jest Nani,
elite
Witam, potrzebuje dobrych pomocników do ofensywy i defensywy. Polecicie coś?
Ramzik
Bramkarze - Corona, Ochoa, Proto, Boruc, Sorensen (kupiłem do Spartaka i nieźle broni biggrin.gif), Akinfeev, Butron,

Defensywa (pomocnicy def. i obrońcy) - M. Taylor, Kompany, Lell, Huddlestone, Miguel Veloso, Andreasen (tak jakoś), Hamit Altintop, Marchisio, Escudero (niegdyś w Velez Sarsfield, teraz przeszedł gdzieś do Europy - trzeba wyedytować),

Ofensywa (pomocnicy i napastnicy) - Halil Altintop, Gervinho, Necid, Adu, Altidore, M. Fenin (sam go edytowałem, ale na patchu z bundesligą powinien być we Frankfurcie smile.gif), Pozzi, Lavezzi, Mauro Zarate (kolo wymiata jak nikt, tylko trzeba go wyedytować - mogę podać, jakie ma statsy u mnie itd. na prośbę), Di Maria,
Groove
Bramkarze: Huber, Kim U Don
Obrońcy: Fernandez, Bouquet, Duffy, Barth, Palmieri, Walton, Sidnei, Postma
Pomocnicy: Reeves, Simpson, Nijkamp, Shaw, Corini, Bradley
Napastnicy: Rowland, Gibson, Andy Cole, Benzema, Ben Sahar

Nie wiem czy Ci wszyscy zawodnicy są, czy pes ich stworzył. Mam 2015 rok w karierze także.. tongue.gif
W każdym bądź razie polecam tych zawodników.
kucyk93
Dopiero teraz zauważyłem kto jest dla mnie największym talentem.. Jest to niepozorny 17 latek z AC Milan.. Alberto Paloshi

Teraz ma 19 lat zarabia 500.. i już gra u mnie w pierwszym składzie. Naprawdę polecam i wrzucam jego aktualne staty. 19 lat.. co dopiero za 3 lata biggrin.gif

Paloshi staty po 2 latach
tomcioxv
Możecie podać mi of'a z którego korzystacie w którym są takie talenty jak SCHWARZ SHAW KAISER BENZEMA itp bo nigdzie nie moge ich znaleść.
dziki9999
siema wszystkim skad wy ich wszystkich bierzecie ? gram lm milanem i mam zamiar posciagac zawodnikow mlodych z potencjalem typu schwarz czy jak mu tam ale niestty nie moge ich znalezc probowalem w advanced search wpisujac ich nazwiska i nikog takiego nie ma prosze o pomoc bo sie napalilem na ta gre jak nigdy teraz a sami wicie jak is potrafi wciagnac.
plny
Co to za przyjemność grać Milanem , Realem , Man Utd itd w ML żadna jak dla mnie nawet na najwyższych poziomach

dziki9999
dzieki za odpowiedz na moje pytanie >: Milan to moja ulubiona druzyna a prawie wszystkie gwiazdy powysprzedawalem w pierwszym okienku transferowym
plny
http://www.sendspace.pl/file/vihKX4c7/

Plik SCHWARZA dla wszystkich co nie mają go w grze

Instalacja :

-otwieramy Pes Arg editora
-w lewym górnym rogu wybieramy drużyne 220- Ml United
-klikamy na jakiegos piłkarza lewym przyciskiem potem prawym
-Import > from Player File wybieramy plik Schwarza > OK > SAVE tyle
PanPrezes
dziki99

jak jest okienko transferowe
Negocjacje > szukaj > szukaj po grupie > wciskasz Q i masz 4 kwadraciki.
pierwszy to młodziaki w wieku 17 lat. drugie okienko to piłkarze którym skończył się kontrakt a klub go przedłużył, lub zwolnił piłkarza. czyli możesz za darmo dostać piłkarza. 3 kwadracik to piłkarze z innych klubów których to nie ma w grze.

zakup młodzików. piłkarze obdarzeni talentem który skutkuje tym że w tym wykresie ma 90 lub więcej jest dość mało.
na jedno okienko trafi 3-4 dobrych piłkarzy.
po za tym występowanie ich jest dość losowe. np wcześniej grałem i taki Gambino był w pierwszym okienku a teraz kiedy gram od nowa pojawił się w 7 roku gry.
Po za tym jeżeli piłkarz przechodzi na emeryturę później zostaje dodany do młodzików.
Czyli jeżeli marzyłeś żeby mieć Ronaldo a Milan nie chce go sprzedać może go kupić gdy ma 17 i trenować aż stanie się gwiazda.
dziki9999
dzieki ziomus wlasnie o taka odpowiedz mi chodizlo
Pablisso
WItam
Moje talenty to:
Palmieri - Obrońca
Zeefuik - Napastnik
i ciut słabszy - Kobayashi

Wszyscy po 17 lat w 1 sezonie, gram na oryginalnych składach
dziki9999
moj sklad

bramka - Akinnief
oborna- Kompany(bdb obronca) Da Costa  Walton  Taylor
pomoc- Kaiser(koles ma potencjal zajebisty )  Maxi Rodriguez  Shaw
atak- Hamil Altintop(drugi ibra)  Messi(moja gwiazda  xD)  Benzema  

waltonem rowlandem i benzema dopiero zaczelem
Michae(L) 1916
Farfan z PSV.
Genialny skrzydłowy.
jajko432
Rosyjski bramkarz Ryzhikov miałem go kiedyś w ML w zespole Bayernu świetnie bronił
adusfcb
Nicklas Bendtner-super na środek ataku (u mnie strzelił w 1 sezonie ponad 130 bramek)
Micah Richard-doskonały na środek obrony
Nyatanga-to samo co wyżej:D
Yohann Pele-najlepszy bramkarz w grze(jak dla mnie:P)
Kerlon-b.dobry ofensywny pomocnik
Kaebi-b.szybki lecz troche niski boczny obrońca
Soncker
CYTAT(adusfcb @ Aug 28 2008, 15:58) *
Nicklas Bendtner-super na środek ataku (u mnie strzelił w 1 sezonie ponad 130 bramek)
Micah Richard-doskonały na środek obrony
Nyatanga-to samo co wyżej:D
Yohann Pele-najlepszy bramkarz w grze(jak dla mnie:P)
Kerlon-b.dobry ofensywny pomocnik
Kaebi-b.szybki lecz troche niski boczny obrońca

130 bramek na jakim poziomie? jak to przeczytalem padlem ze smiechu.u mnie Ronaldo w pes 4 w jednym sezonie zdobyl 49 bramek^^
adusfcb
CYTAT(Soncker @ Aug 28 2008, 16:14) *
130 bramek na jakim poziomie? jak to przeczytalem padlem ze smiechu.u mnie Ronaldo w pes 4 w jednym sezonie zdobyl 49 bramek^^

na najwyższym...bodajże "Mistrz", nie powiem że się lekko nie sępiłem ale liczy się liczba bramek biggrin.gif
nawet mam screena,jak chcesz to ci go wrzucę??
a 49 to ja pokonuje w każdym sezonie laugh.gif
Jocker
QUOTE(adusfcb @ Aug 28 2008, 20:08) *
na najwyższym...bodajże "Mistrz", nie powiem że się lekko nie sępiłem ale liczy się liczba bramek biggrin.gif
nawet mam screena,jak chcesz to ci go wrzucę??
a 49 to ja pokonuje w każdym sezonie laugh.gif

A wiesz co, wrzuć tego screena. Jakoś nie chce mi się wierzyć.
Nie to, że offtopuję, ale to będzie tylko potwierdzenie czy opłaca się ściągać Bentnera. ;]
JuveR
CYTAT(Jocker @ Aug 29 2008, 19:19) *
A wiesz co, wrzuć tego screena. Jakoś nie chce mi się wierzyć.
Nie to, że offtopuję, ale to będzie tylko potwierdzenie czy opłaca się ściągać Bentnera. ;]

Też bym chętnie zobaczył te 130bramek tongue.gif Czyli w każdym meczu strzelałeś po 2-3 bramki. To z Bendtnera prawdziwa maszynka do bramek rolleyes.gif
Jeśli to prawda to będę musiał go kupić biggrin.gif
Grzybu88
jak dla mnie to mlody talent jest wijnaldum czy jakos tak z feyenoordu. jak zaczynamy ML ma 16 lat. pozycja srodkowy pomocnik. bardzo szybko sie rozwija a i na poczatku bez wysokich statystyk gra dobrze
adusfcb

No i proszę tongue.gif dodam że to był sezon 2012
jajko432
musze go do porto kupić smile.gif
jajko432
Godny polecenia jest też Prodl na początku ma 20 lat i statsy niezbyt powalające ale szybko dojrzewa i ok 24 lat ma już statsy w okolicach 95!!

Tari
potwierdzam ze Bendtner to maszynka do zdobywania goli ;D sam go mam i jest niesamowity...tylko jak ma go sie w poczatkowych sezonach to trzeba po sezonie potrenowac kondycje u niego bo troszke slabo wink.gif
do tego talenty ode mnie: Kazenga LuaLua - napastnik,gosciu jest niesamowity,prawdopodobnie najlepszy pilkarz w grze (najlepsze statystyki...nie zartuje),szybki jak Messi,silny jak Adriano,strzaly niesamowite i swietnie gra glowa,zwinny,zwrotny,jak ktos znajdzie choc jedna slaba strone tego pilkarza to bedzie geniuszem xD
Gladkyi - podobna charakterystyka jak Bendtnera, czolg, dobrze strzela i glowkuje
Mikel - ofensywny lub defensywny pomocnik, czolg - nie da sie go przepchnac chyba tongue.gif,dobry strzal z dystansu i niezle glowki
Mizuni - blyskotliwy pomocnik tylko slabo sie na nogach trzyma troche ;P
Arda Turan - bardzo szybki i zwinny boczny pomocnik
Richardson - przyznam ze kupowalem go na lawke a szybko trafil do 1 skladu - lewy pomocnik, niby nie ma swietnej rownowagi ale swietnie trzyma sie na nogach,wytrzymaly,szybki,genialnie podaje i dosrodkowuje a takze niezle sieka z wolnych
Barnes - prawy pomocnik, z powodu slabszej kondycji u mnie tylko rezerwowy ale i tak krol asyst w kazdych rozgrywkach (i liga i puchary) xD, nie wiem co ma takiego w sobie ale nie ma chyba lepiej "czujacego gre" pomocnika ;D zawsze znajdzie sie tam gdzie byc powinien,pilka od niego zawsze znajduje kolegow...po prostu mistrz asystowania
Marcos - lewy pomocnik a z tymi czesto jest problem, godny polecenia
Andreasen - genialny defensywny pomocnik,silny,dobrze gra glowa,dobry strzal i swietna kondycja
Marcelo Mattos (albo Marcelo Matos-nie jestem pewny) - alternatywa dla Andreasena,duzo widzi(swietne podania),zwinny a jednoczesnie nielatwo go przepchnac
Vanden Borre - prawy lub srodkowy obronca,moze tez grac na pomocy
Da Costa - srodkowy obronca, latwo go kupic, dosc mlody, niezle statystyki i wykres rozwoju
Mijatovic - mlodziutki srodkowy obronca (bodajze z Herthy Berlin) ale latwo go kupic, po kilku sezonach nie do przejscia,swietnie sie na nogach trzyma,dobrze glowkuje i jak na swoj wzrost (190 cm albo i wiecej) calkiem zwinny
Jean - pojawia sie chyba w 2 sezonie (gram na OE patch), jako 17 latek, srodkowy obronca, ma niesamowity wykres rozwoju, tylko najlepiej go gdzies wypozyczyc zeby sie ogrywal bo przez 2-3 lata jeszcze nie nadaje sie za bardzo do gry z powodu slabej kondycji i rownowagi wink.gif
Tak jak juz niektorzy pisali godni polecenia sa tez tacy pilkarze jak: Vagner Love,Folan (starsza i odrobine slabsza wersja Bendtnera i LuaLua ),Kahlenberg,Konno,Kaebi,Renan,Ramon,Pele
jajko432
jak wy tego Bendtera kupiliście?bo ja go za żadne skarby nie mogę wyciągnąć z Arsenalu..
adusfcb
CYTAT(jajko432 @ Aug 31 2008, 13:14) *
jak wy tego Bendtera kupiliście?bo ja go za żadne skarby nie mogę wyciągnąć z Arsenalu..

Najlepiej to dać kogoś na wymianę wtedy najłatwiej tongue.gif
cypress.amaru
ponawiam prośbę: Jakby kazdy mogl k**** pisac z jakiego OF-a korzysta!!

to było by w cholere fajnie.. nie sadzicie????

zeby nie było to dodaje: PALMIERI - CB

OF - RevolutioniPatch
kocur
Polecam Obinne chłopak strzela na zawołanie sezon 2012 136 bramek teraz mam końcówke 2013, a na jego koncie jest już ogólnie 775 goli .Godni polecenia są też ziomki w tabeli za nim. OF ten co dodawał Bundeslige
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.