Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa Patch Ver_3.0
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Orange_91
Cytat(krzych1921 @ Mar 15 2008, 07:25:55) *
czyli trzeba .. pes6.exe zamienic..?? a jak to zrobic..??

Za pomocą operacji kopiuj wklej. wink.gif
macieq00092
moglby ktos dac z patcha OE, 2 pliki z 0_text - natomiast sa to pliki .flg 535 i 536 =)
z gorki wielkie thx ohmy.gif
bartek-brt
Wiem że było napisane że nie będzie update ale nie myślicie o stworzeniu nowej grupy do robienia patcha?? To że Timak odszedł to nie znaczy że już nie będzie OEP. Ja sam osobiście mogłbym się zaangażować w to...
Orange_91
Cytat(bartek-brt @ Mar 16 2008, 17:00:22) *
Wiem że było napisane że nie będzie update ale nie myślicie o stworzeniu nowej grupy do robienia patcha?? To że Timak odszedł to nie znaczy że już nie będzie OEP. Ja sam osobiście mogłbym się zaangażować w to...

Raczej nie. Nie byłoby odpowiedniej ekipy. Tak naprawdę patcha robiliśmy głównie we 3 a teraz żaden z nas nie ma czasu na takie rzeczy. Więc OEP skończył sie definitywnie na wersji 3.0.
krzych1921
a gdzie mam to skopiować??
Orange_91
Cytat(krzych1921 @ Mar 17 2008, 21:54:22) *
a gdzie mam to skopiować??

No po prostu podmieniasz nowy za stary PES6.exe takie to trudne?
krzych1921
czuy uu was przyspiewki są tam gdzie byc powinny (np.Legia -LEGI przyśpieki)??
krzych1921
jAK Są NUMERKI Z PRZYSPEIWKAMI W PATCHU VER 3.0
krzych1921
czy u was nie ma błęow z przyspiewkami np. gduy GraszLEWGIą masz przyspieki Angli..??a jak co to jak to wyeliminoiwac ten Bład
Hal
Pisz normalnie, gdyz tego czytac sie nie da. Wgaj PES6.exe.
krzych1921
wgralem i mi wyskakuje ADS file not Fpund,,
Orange_91
Cytat(krzych1921 @ Mar 21 2008, 13:37:43) *
wgralem i mi wyskakuje ADS file not Fpund,,

Wyskakuje Ci tak przy uruchamianiu gry? Co Ty tam w ogóle robisz? Wystarczy przecież za pomocą operacji kopiuj, wklej podmienić plik exe i to cała filozofia, nie rozumiem co w tym może być trudnego.
krzych1921
WYCHODZI MI ZGry i czsnry obraz
Vadiim
CYTAT(krzych1921 @ Mar 21 2008, 14:40:14) *

Masz zesrane gacie ;-)
Naucz się nie tyle pisać jak czytać wink.gif
Bez umiejętności chociaż tego drugiego, czarne ekrany, czarne obrazy i czarne elementy życiowe; będą Ci się ukazywać co chwilę.

Orange_91
Cytat(krzych1921 @ Mar 21 2008, 13:40:14) *

Jesteś z zagranicy i słabo znasz polski? Czy może opuściłeś parę lekcji w przedszkolu i w pierwszej klasie gdzie uczyli pisać?
Przestudiuj to poniżej i nie ma prawa być problemów:
Instalacja

Dkz_patch
1. wypakowujemy
2. otwieramy dkz_studio
3. otwieramy wypakowany plik w dkz_studio
4. nastepnie klikamy na zakladke patch - Apply patch in folder i wskazujemy folder dat z naszego PES

Exe + OF + Intro
1. wypakowujemy
2. plik PES6.exe przenosimy do glownego katalogu gry i podmieniamy
3. OF (KONAMI-WIN32PES6OPT) przenosimy do C:\Documents and Settings\nazwa uzytkownika\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1
4. intro (opmov) przenosimy do folderu dat PES6\dat i podmieniamy

KitServer
1. wypakowujemy
2. folder kitserver przenosimy do folderu
3. nastepnie otwieramy setup kitservera i klikamy na instal

Komentarz
1. wypakowujemy
2. plik p_sound przenosimy do folderu PES6/dat i podmieniamy (jezeli ktos chce zachowac stary komentarz Borek&Kolton niech nie wrzuca naszego p_sound, ale wtedy niech wylaczyc wymawianie nazwisk w grze bo moga byc pomieszane)

Patcha najlepiej instalowac na czysta gre, ale mozna tez na ver 2.0
Bad Guy
Zainstalowałem na czystą grę wszystko tak jak w instrukcji i po wyborze skladów jak ma przechodzić do meczu wywala mnie do Windowsa... w Czym może być problem?
koshtur
ma ktoś może OFa z aktualnymi składami??????
Orange_91
Cytat(koshtur @ Mar 27 2008, 12:49:02) *
ma ktoś może OFa z aktualnymi składami??????

Nie ma takowego i nie będzie. Chyba, że ktoś sobie zaktualizował na własną rękę.
koshtur
Cytat(Orange_91 @ Mar 27 2008, 14:13:40) *
Nie ma takowego i nie będzie. Chyba, że ktoś sobie zaktualizował na własną rękę.

Własnie chodzi o takiego OFa , którego ktoś sam aktualizował
Cycek1910
Ej... Mam pytanko... Głownie to do ciebie Orange91, no ale kazdy moze pomoc, bo nie rozumiem co to jest to DKZ Studio?? Program jakis?? Pomozcie, bo pograc chcialem:) Dzieki:) dry.gif
Orange_91
Cytat(Cycek1910 @ Apr 1 2008, 22:02:34) *
Ej... Mam pytanko... Głownie to do ciebie Orange91, no ale kazdy moze pomoc, bo nie rozumiem co to jest to DKZ Studio?? Program jakis?? Pomozcie, bo pograc chcialem:) Dzieki:) dry.gif

Program do wgrywania dodatków do PESa. Ściągniesz go stąd http://download.issonline.pl/index.php?act=view&id=373
Cycek1910
Dzieki Orange91 rolleyes.gif
Cycek1910
No wszystko ok, zainstalowalem patcha:) Ale Orange, nie mam herbow, np. Widzew = Sparta Rotterdam... Czemu?? Z gory dzieki:)
Orange_91
Cytat(Cycek1910 @ Apr 3 2008, 17:47:12) *
No wszystko ok, zainstalowalem patcha:) Ale Orange, nie mam herbow, np. Widzew = Sparta Rotterdam... Czemu?? Z gory dzieki:)

Znowu coś źle wgrałeś. biggrin.gif Herby są w plikach unknow 00535 i 00536 w 0_text więc możesz ręcznie wgrać jak tylko to nie gra.
Cycek1910
Ale jak ręcznie?? no bo zrobilem wszystko tak jak w tej instrukcji tongue.gif nawet ci tu screena pokaze z tego folderu 0_text: http://www.wrzuta.pl/obraz/8xVni6GdHH/ to nie wiem jak smile.gif Sorki ze ci glowe zawracam, ale patch pewnie fajny jest (a w sumie juz wiem, tylko bez tych herbow to glupio:)) No i znow z gory dzieki Orange tongue.gif
Orange_91
Cytat(Cycek1910 @ Apr 3 2008, 20:26:24) *
Ale jak ręcznie?? no bo zrobilem wszystko tak jak w tej instrukcji tongue.gif nawet ci tu screena pokaze z tego folderu 0_text: http://www.wrzuta.pl/obraz/8xVni6GdHH/ to nie wiem jak smile.gif Sorki ze ci glowe zawracam, ale patch pewnie fajny jest (a w sumie juz wiem, tylko bez tych herbow to glupio:)) No i znow z gory dzieki Orange tongue.gif

Znajdź te 2 pliki co wyżej napisałem otwórz w DKZ 0_text, znajdź tam te pliki i zaimportuj nowe.
jacekz40
cześć, a ja mam pytanko co trzeba koniecznie wgrać z całości patcha (minimum) aby pojawiły sie polskie drużyny z nazwiskami, herbami, logo. Czy ta wersja zawiera aktualne składy na ten sezon?
bandaz
Mam problem z paczem, zrobilem wszystko jak trzeba i gdy wlaczam mecz mam stare menu oraz np. Legia ma inny stroj jakis bialy z paskiem na srodku. Po wlczeniu meczu nie widac wyniku ani nazwisk bo sa na baialym tle. jaka moze byc przyczyna tego? W DKz_studio wyskakuje mi cos takiego:
There are files that has been not applied.

The Virtual folder "Modified" goes to show the files not applied.

Remembers that even if any file were not applied, this does not mean that the patch have been not applied correctly.
It's possible that you have not any one of the AFS files contained in the patch, have it different names, or simply the AFS is corrupt.
Anyhow, the patch has been not applied completely and it's possible that this does not work correctly.

Wersje pobralem z torenta (byla bez komentarza)
Jacmen
Za kilka dni powinna pojawić się najnowsza wersja tego patcha, więc poczekaj i nie męcz się nad tą wink.gif
bandaz
ok, Komunikat ten wyskakuje w dkz studio. Wolal bym aby ktos pomogl mi z tym wink.gif chyba ze to wina wersi pes ktora pobralem ;]
bandaz
Mam problem minowicie instaluje pacza na orginala i pow zrobieniu wszystkiego nie mam nazwy ligi polskiej oraz menu glownego (mam te standardowe nazwy i menu) Czym to moze byc spowodowane? (gry instaluje dkz pacz to program kaze mi wskazac pliki 0sound itp.)
Izek
Ej mam problem, po zainstalowaniu Patcha gdy uruchamiam mecz, wyłącza mi się gra. Tak samo w trybie kariery, ligi, czy treningu. Niezależnie jakimi drużynami gram. Może mi ktoś powiedzieć, jak to naprawić? Bardzo proszę o szybką odpowiedź, bo chcę jak najszybciej popykać moim klubem smile.gif. :please:
lewyy
CYTAT(Izek @ sob, 24 maj 2008 - 15:18) *
Ej mam problem, po zainstalowaniu Patcha gdy uruchamiam mecz, wyłącza mi się gra. Tak samo w trybie kariery, ligi, czy treningu. Niezależnie jakimi drużynami gram. Może mi ktoś powiedzieć, jak to naprawić? Bardzo proszę o szybką odpowiedź, bo chcę jak najszybciej popykać moim klubem smile.gif . :please:

A Patcha wgrywałeś na czystą gre?
Izek
CYTAT(lewyy @ sob, 24 maj 2008 - 21:03) *
A Patcha wgrywałeś na czystą gre?

Tak.
lewyy
CYTAT(Izek @ nie, 25 maj 2008 - 11:11) *
Tak.

Też tak miałem ale po odinstalowaniu i usunięciu plików z rejestru i z moich dokumentów i zainstalowaniu ponownym wszystko mi śmigało.
Izek
CYTAT(lewyy @ nie, 25 maj 2008 - 11:35) *
Też tak miałem ale po odinstalowaniu i usunięciu plików z rejestru i z moich dokumentów i zainstalowaniu ponownym wszystko mi śmigało.

Czyli mam odinstalować grę, usunąć wszystko z moje dokumenty i zainstalować spowrotem, tak? I czy instalowałeś jeszcze raz patcha?

edit: NIC NIE POMOGŁO :/ sad.gifsad.gif Kurde, patch robi ogromne wrażenie, ale ja oczywiście nie mogę pograć :/. Może to wina karty graficznej? Mam GeForce4 MX 440 - żałosna jest... więc może to przez nią?
lewyy
CYTAT(Izek @ nie, 25 maj 2008 - 11:44) *
Czyli mam odinstalować grę, usunąć wszystko z moje dokumenty i zainstalować spowrotem, tak? I czy instalowałeś jeszcze raz patcha?

edit: NIC NIE POMOGŁO :/ sad.gif sad.gif Kurde, patch robi ogromne wrażenie, ale ja oczywiście nie mogę pograć :/. Może to wina karty graficznej? Mam GeForce4 MX 440 - żałosna jest... więc może to przez nią?

Niestety prawdopodobnie może to być wina karty.
Grzegorzu
CYTAT(lewyy @ nie, 25 maj 2008 - 12:58) *
Niestety prawdopodobnie może to być wina karty.

hej człowieku to nie wina karty!Sam jechałem na MX440 jakiś czas.Nie pograsz sobie na tym Patchu bo jest podkręcony na high detail a MX nie obsługuje pixelshadera w wymaganej wersji na której śmiga ten patch.na czystej pograsz chyba,że ktoś zrobi jakąś łatke dla Ciebie żeby loga,trykoty,herby,twarze,bandy i stadiony zrobi Ci w low detalch czaisz?Więc wyżygaj troche kaski na nową grafe i nie bedzie problemu.Pozdro
WKS
Kurde sciągnijcie sobie OE vol4 a nie sie kłócicie wink.gif
bandaz
a ja proponuje zgrac pes6.exe. nie te z pacza tylko z ogrinala (jezli posiadasz) badz sciagnac z innego zrodla. czytalem gdzies ze tak ktos zrobil i pomoglo.
Jacmen
ALe wtedy będą złe nazwy reprezentacji ponieważ z pliku pes.exe są ich nazwy zmieniane wink.gif
KrakowskaAwangarda
Witam
A ja mam taki problem wyskakuje mi takie coś przy czynności (Apply patch in folder i wskazujemy folder dat z naszego PES ):
The file "P_TEXT.AFS" is not found in the selected folder.Would you like to locate it manually? Gdzie mam władować go do
,,...PC_Pro Evolution Soccer 6 (rip)-(ToeD)\PES6-rip\dat?? sleep.gif
Co mam robić ??Próbowałem instalować dwa razy na czystą grę i nic :-/
Arek1974
QUOTE(Jacmen @ pon, 26 maj 2008 - 17:18) *
ALe wtedy będą złe nazwy reprezentacji ponieważ z pliku pes.exe są ich nazwy zmieniane wink.gif

A nazwy klubów i reprezentacji nie zależą przypadkiem od OF - a ? Zawsze mi sięw ydawało, że to włąśnie w OF-ie zmienia się wszystkie nazwy w zależności od patcha.
Jacmen
CYTAT(Arek1974 @ czw, 29 maj 2008 - 14:02) *
A nazwy klubów i reprezentacji nie zależą przypadkiem od OF - a ? Zawsze mi sięw ydawało, że to włąśnie w OF-ie zmienia się wszystkie nazwy w zależności od patcha.

Kluby się zmienia przez of, ale nazwy reprezentacji przez pes6.exe.
Orange_91
CYTAT(Arek1974 @ czw, 29 maj 2008 - 14:02) *

I w ofie i w exe są zmienione nazwy. Tak w ogóle to po co ściągać 3.0? blink.gif
barteks95
Mam problem z patchem przy włączaniu meczy wywala mnie do windowsa przeszukałem całe google i nie mam odpowiedzi jeżeli ktoś wie niech napisz z góry dzięki
frodo998
CYTAT(barteks95 @ Feb 23 2009, 21:10) *
Mam problem z patchem przy włączaniu meczy wywala mnie do windowsa przeszukałem całe google i nie mam odpowiedzi jeżeli ktoś wie niech napisz z góry dzięki
odpowiedzi i porad szukaj w tematach związanych z Ekstraklasa Patch 5.0 bo jak się domyślam o tego patcha chodzi
barteks95
o tego co sicagalem z tego tematu pierwszejs strony
Legionista18
Czy na wersję RIP da się zainstalować patcha?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.