Cytat
ja mam juz 377 MB
chyba wysłane
A ja wylaczylem torrent i sciagam z rapidshare (neo) nastepnie wrzucam na FF i jest ok
Szymanzo
Sep 23 2007, 21:41
to się podziel linkami bracie
Domelx
Sep 23 2007, 21:46
Ja tam jade z rapidshera i mam już 700mb!!! Już nie mogę się doczekać kiedy resztę ściągnę
jakbym mial premium na rapidzie to bym juz dawno sciagnal i upnal gdzie indziej... ale nie mam
Cytat(Domelx @ Sep 23 2007, 22:50:34) [snapback]186375[/snapback]
Ja tam jade z rapidshera i mam już 700mb!!! Już nie mogę się doczekać kiedy resztę ściągnę rolleyes.gif
Moglbys cos powysyla z DKZ i dac do tematu Rovixa a nie tak sam sobie
szołpas
Sep 23 2007, 22:03
Brawo chłopaki z trud włożony w tego zajebistego patcha

Rispekt ;D
... heh przez torrenta jak narazie mi sie sciagło 2.1% xDDD przez to sciagam z innych mirrorów (bo na rs limity :[) ... ale ostawie tego torrenta zeby wysyłało ;P ...
pozdro;) ...
Domelx
Sep 23 2007, 22:06
Cytat(dem0n @ Sep 23 2007, 22:55:23) [snapback]186376[/snapback]
jakbym mial premium na rapidzie to bym juz dawno sciagnal i upnal gdzie indziej... ale nie mam

A kto powiedział że mam konto premium?? Jade na free

Jeśli będzie potrzeba czegoś z dkz wrzucić to mogę pomóc
Brakuje sporo DKZ luknij w temacie o mirrorach aktualnie wrzucam 10 part i zomek 12 part
zygens
Sep 23 2007, 22:33
Dzis panowie i tak juz raczej nie pogramy takze powyłączać wszystkie limity na kliencie torrenta i jutro gramy wszyscy:]
bartek-brt
Sep 23 2007, 22:40
wypakowałem ale gdy chce przez dkz zpatchowac to wyskakuje mi jakis błąd o O_sound. wie ktos o co chodzi? ma ktos tak?
EDIT~!
juz ok. wystarczyło na nowo zainstalowac. patch super tylko szkoda ze bardziej nie postaraliscie sie o mordy z zagranicznych lig ale mimo tego gratki za trud a swoją drogą jakbyscie szukowali kolejny update to z checią mógłbym pomoc:)
nie wiem o co moze chodzi ale z innej beczki oprocz part 12 to bede uploadowal 6 i 7 na ff
Vadiim
Sep 23 2007, 23:25
Póki co torrentem idzie ok. 150 kb/s, tak więc sama prędkość jest zadowalająca.
W sumie miałem już zrezygnować z PES6, miałem już wyczekiwać na Pro Evo 08, ale skoro takie cacko ujrzało światło dzienne, skoro jest okazja pograć aktualnymi polskimi drużynami, to grzechem było by nie skorzystać, zwłaszcza, ze ostatnio po oglądaniu meczów Orange Ekstraklasa przybrała mi się ochota na właśnie kierowanie drużynami swoimi własnymi rękami .
Pragnę oczywiście jeszcze pogratulować twórcą Patcha.
Zwłaszcza wiadome - T.Macowi, za wielki trud włożony w pracę.
Rzadko zdarza się, aby patch z pod ręki polskich patch-makerów miał takie poparcie wśród fanów.
No, ale wiadomo.
Wasza grupa już nie raz zdobyła uznanie na rynku, tworząc znacznie wcześniej patche (głównie związane właśnie z Polską ligą) tak więc zaufanie macie pełne.
I to się naprawdę chwali.
Myśle, że ten patch, którzy dzisiaj został oficjalnie wydany, patch oznaczony numerkiem 3.0 po raz kolejny potwierdzi, że jesteście solidną grupą i mimo braków "kadrowych" potraficie stworzyc coś naprawdę wspaniałego.
Słowa uznania należą się również innymi patch-makerom, którzy włożyli swój wysiłek, aby powstał ten patch .
Orange91 - Osoba, która już od dłuższego czasu wiąże swój pobyt na stronie właśnie z pomaganiem w tworzeniu patcha.
Młody solidny kolega. Widać, że wyzwanie jakie podjął jeszcze zza czasów pro-evo.pl nie do końca go usatysfakcjonowało.
Z całego serca również gratuluje pozostałym, którzy włożyli swoją prace oraz pomogli przy powstaniu patcha.
Oby takich chwil było co raz więcej.
Co prawda era Pro Evolution Soccer 6 powoli dobiega końca (no tak nie oszukujmy się.. - nadchodzi teraz nowa wersja całkowicie z nowym obliczem, oznaczona numerkiem 2008) zapewne wielu przerzuci się na tą najnowszą cześć.
A idzie za tym oczywiście fakt, iż wielu już Pro Evo 6 odłoży na półkę, być może już teraz co raz mniej ludzi gra w Pro 6, czekając choćby nawet na DEMO Pro 08, no ale są również i tacy, którzy z Pesem 6 będą do momentu, kiedy dostaną w łapy najnowsze dziecko KONAMI.
Myślę, że ten swój ostatni miesiąc z Pro 6 wiele ludzi spędzi z Patchem Orange Ekstraklasa, bo myślę, że warto.
Po skosztowaniu patcha nr.2.0 mogę w ciemno stwierdzić, ze ta wersja jest wersją jeszcze lepszą.
Dziękujemy Panowie!.
Życzę wszystkim wysokich transferów!
potter
Sep 23 2007, 23:34
Brawo i dzieki za wydanie tego patcha dla wszystkich tworcow
Dla narzekajacych polecam konto PREMIUm na 2 dni za 4zl i po klopocie
wystaw parta 8 i 9 z dkz jak wykupiles premium najlepiej na filefront tylko umiesc je w mirrorach
Ja zacząłem zasysać z torrenta i idzie super prędkością
szołpas
Sep 24 2007, 08:26
heh juz mam prawie wszycho

jeszcze tylko z dkz part 3,5,10,11 (to z torrenta ssam)

BTW: Torrent teraz ślicznie chodzi

:

Mogę prosić paczkę wszystkich stadionów OE z góry dzięx jeżeli ktoś takową posiada

PS. Komentarz jest to wersja finalna tak ??? To muszę powiedzieć że jest słychać jeszcze Romana i Matiego czy zamierzacie to poprawić ??
w temacie szukaj stadionu wladowalem wszystkie moje stadiony i tam jest chyba ok 20 stadionow
w temacie szukaj stadionu wladowalem wszystkie moje stadiony i tam jest chyba ok 20 stadionow polskich
majkelkofi
Sep 24 2007, 10:43
Prośba do autorów patcha: mozna prosić o liste slotów z przyporzadkowaniem przyspiewek kibiców??
krzychu665
Sep 24 2007, 11:46
ehh.. czemu reprezentacja Łotwy ma podpisane "Litwa" i Kizys oraz Alunderis są Łotyszami w grze? ten drugi problem juz rozwiązałem ale moze powiecie jak można zmienić nazwę reprezentacji bo ten błąd trochę razi :/
yerodin
Sep 24 2007, 12:17
Chcialem sie zapytac czy w tym patchu jest twarz Piotrka Malinowskiego z Gornika Zabrze, bardzo mnie to ciekawi bo to zawodnik z mojego miasta. Ja dopiero sciagam cala paczke. Pozdrawiam
szołpas
Sep 24 2007, 13:28
Jedyna rzecz ktora mi sie nie spodobała w patchu to to że buty zagraniczni zawodnicy maja troszku nieaktualne to samo z mordami ... troche słabe(nieaktualne moze bedzie lepiej brzmiało ;DDD) ... no ale wkoncu jest to OE patch

... a nasza Polska liga wyszła wam zajebiscie
QUOTE(sZ0lpAs @ Sep 24 2007, 14:32:52) [snapback]186557[/snapback]
Jedyna rzecz ktora mi sie nie spodobała w patchu to to że buty zagraniczni zawodnicy maja troszku nieaktualne to samo z mordami ... troche słabe(nieaktualne moze bedzie lepiej brzmiało ;DDD) ... no ale wkoncu jest to OE patch

dokladnie tak samo mysle na szczescie duzo sobie zrobiłem poprawek w poprzedniej wersji wiec terz tylko skopiuje,ogolnie bardzo dobry patch !!
Czy mógłby ktoś wstawić sam plik p_text???Z góry dzieki
Orange_91
Sep 24 2007, 13:40
Cytat(krzychu665 @ Sep 24 2007, 12:50:30) [snapback]186537[/snapback]
ehh.. czemu reprezentacja Łotwy ma podpisane "Litwa" i Kizys oraz Alunderis są Łotyszami w grze? ten drugi problem juz rozwiązałem ale moze powiecie jak można zmienić nazwę reprezentacji bo ten błąd trochę razi :/
Zaraz poprawie i wrzuce.
piwlak
Sep 24 2007, 13:43
U mnie nie ma polskich znaków:/ Niewiem czy to moja wina,czy patcha? Wie ktoś który plik odpowiada za czcionki? Bo nie chce wszystkiego od nowa instalowaćsmile.gif
Orange_91
Sep 24 2007, 13:46
Cytat(piwlak @ Sep 24 2007, 14:47:11) [snapback]186568[/snapback]
U mnie nie ma polskich znaków:/ Niewiem czy to moja wina,czy patcha? Wie ktoś który plik odpowiada za czcionki? Bo nie chce wszystkiego od nowa instalowaćsmile.gif
Patch byl robiony na tym P-texcie z wersji 1 PESa i tam nie bylo polskich znakow dlatego tak masz.
piwlak
Sep 24 2007, 13:48
To mógłby ktoś mi wrzucić p_text zpatchowany z polskimi znakami? Byłbym bardzo wdzięczny:)
Orange_91
Sep 24 2007, 13:50
Cytat(piwlak @ Sep 24 2007, 14:52:12) [snapback]186574[/snapback]
To mógłby ktoś mi wrzucić p_text zpatchowany z polskimi znakami? Byłbym bardzo wdzięczny:)
Czytaj ze zrozumieniem. Nie ma takiego P-texta do patcha.
piwlak
Sep 24 2007, 13:55
Rozumiem ale troche to denerwujące jak pisze "Urawski" zamiast "Żurawski" lub chociaż"Zurawski"
Orange_91
Sep 24 2007, 13:58
Cytat(piwlak @ Sep 24 2007, 14:59:29) [snapback]186579[/snapback]
Rozumiem ale troche to denerwujące jak pisze "Urawski" zamiast "Żurawski" lub chociaż"Zurawski"
Ja myslalem ze ci chodzi o ten brak polskich znakow w P-text a nazwiska sa w ofie. Nie wiem czego ja mam Żurawski a ty nie a pozatym na koszulce musi byc Zurawski bo nie da sie tam dac polskich znakow.
skoro nie ma p_texta to czemu w opisie patcha napisaliście ze jest???
piwlak
Sep 24 2007, 14:05
troche niedokładnie się wyrazilem:) Czy te pliki nie są gdzieś w 0_text ukryte??
Orange_91
Sep 24 2007, 14:08
piwlak
Sep 24 2007, 14:11
Dobrze o tym wiem. Tylko że to nie dotyczy tylko nazwisk , tylko wszystkiego co ma polskie znaki, co oznacza ze jest to wina czcionki
Damian.
Sep 24 2007, 14:15
Nigdy niemożna było pisać znaków Polskich na koszulkach i tak raczej niebędzie
pozdr
piwlak
Sep 24 2007, 14:20
Niechodzi mi o znaki na koszulkach

Chodzi mi o teksty w grze oraz nazwiska(ale nie te na koszulkach)
Orange_91
Sep 24 2007, 14:21
Cytat(piwlak @ Sep 24 2007, 15:15:36) [snapback]186590[/snapback]
Dobrze o tym wiem. Tylko że to nie dotyczy tylko nazwisk , tylko wszystkiego co ma polskie znaki, co oznacza ze jest to wina czcionki
Pisalem wyzej ze patch robioy byl na wczesniej polskiej wersji jezykowej dlatego nie ma znakow typu ś,ć itp.
Cytat(sZ0lpAs @ Sep 24 2007, 14:32:52) [snapback]186557[/snapback]

Kilka słów o butach.
BS zaczynałem robić już pod koniec tamtego sezonu. Inaczej bym nie zdążył więc opierałem się na trochę starszych zdjęciach niż te co mamy dostępne obecnie. Mimo wszystko tym najlepszym drużyną starałem się przyporządkować jak najaktualniej buty. Ostatnie poprawki nanosiłem w zeszły poniedziałek więc myślę, że fani tych najlepszych team-ów nie powinni być zawiedzeni. Z polską ligą było już gorzej, szczególnie z II-ligowcami których po zdjęciach bez nazwisk na koszulkach było ciężko rozkminić. Ogólnie mam zamiar zaktualizować wszystkie ligi na ten sezon, więc jeżeli będą jacyś zainteresowani to napewno wrzuce map
Co do patcha to póki, co miałem okazje przejrzeć tylko Faceserver. Trochę rzuca się w oczy brak mordy Grosickiego którego wykonałem

, ale generalnie jest ok
pzdr
Sory Orange troche sie zakreciłem. Poprostu ściągnełem sam kitserver+of'a i nie mam herbów, a z tego co sie orientuje za herby odpowiada OF lub p_text, a skoro nie ma ich w OF to zapewne są w p_texcie, wiec błagam po raz kolejny o osobne wystawienie p-texta
Orange_91
Sep 24 2007, 14:44
Cytat(bayor @ Sep 24 2007, 15:44:39) [snapback]186609[/snapback]
Sory Orange troche sie zakreciłem. Poprostu ściągnełem sam kitserver+of'a i nie mam herbów, a z tego co sie orientuje za herby odpowiada OF lub p_text, a skoro nie ma ich w OF to zapewne są w p_texcie, wiec błagam po raz kolejny o osobne wystawienie p-texta
Ehhh....... Herby sa w 0_text.
Patch klasowy, gratulacje fakt jest kilka niedociagniec z kitserverem ale mysle ze to juz kazdy zrobi w swoim wlasnym zakresie
Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje

mam nadzieje, ze troche wam torrent przyspieszy
Bardock
Sep 24 2007, 15:17
Wyjebana robota , zasysam.
Powiedzcie a co z komentem ?? Jest slychac Borasa i Koltoniasa
Windziak
Sep 24 2007, 15:56
Jak ktoś już to walnął na innego mirrora to dawać linki

bo na rapidzie to żal...
Felek?@1
Sep 24 2007, 15:57
jak niewiecie jak sciagnac z ropida bez czekania tomoge wam napisac jakby ktos chcial
MaTiX89
Sep 24 2007, 16:03
Cytat(Windziak @ Sep 24 2007, 17:00:03) [snapback]186659[/snapback]
Jak ktoś już to walnął na innego mirrora to dawać linki

bo na rapidzie to żal...

Przecież jest już temat,gdzie są mirrory na WyślijTo, FF
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=9559Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.