Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa Patch Ver_3.0
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
sicorec
QUOTE(white_wolv @ Sep 27 2007, 20:11:56) [snapback]187273[/snapback]
gdzie moge znalezc liste przyspiewek (tzn jakie pliki w 0 sound odpowiadaja jakim zespolom - chodzi mi takze o kluby zagraniczne).

a co do problemu przyspiewek w Master Legaue to mozna to zalatwic, po prostu trzeba podmienic w 0_sound odpowiednie pliki (w temacie o OE patch 2.0 ktos kiedys pisal dokladnie jakie - o ile pamietam bylo to 00310 do 00314 przysp u siebie oraz 00340 do 00344 wyjazdowe).

dołączam się do pytania Gdzie można taką liste znaleźć i czy to sąrzeczywiście te pliki które trzeba zamienić
T-Mac
Cytat(sicorec @ Sep 29 2007, 09:00:26) [snapback]187699[/snapback]
dołączam się do pytania Gdzie można taką liste znaleźć i czy to sąrzeczywiście te pliki które trzeba zamienić

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=9591
migimaster
Nie wiem gdzie mozna skladac gratulacje teamowi za patcha (moze powinien byc osobny temat).Na prawde wielkie dzielo.Nie wiem jak to zrobiliscie ale grafika jest lepsza niz w 2.0 a plynnosc gry tez ulegla poprawie (juz tak nie przycina) wink.gif WIELKIE GRATY !!!
wonbrz
Witam!
Mam problem sad.gif ściągnąłem wszystko i wszystko zrobiłem jak w instrukcji, niestety przy załączaniu meczu wywala mnie do windowsa sad.gif
Co z tym zrobić?
Ktoś pomoże?
Z góry dzięki!
reksio74
czy ktios moze wie z kąd sciągnąć cały patch,poprostu wszystko razem?
Heinz
Jak wklepać do gry stadion ?
kuba_n
a można grać z tym patchem w PES-a 2008? smile.gif
kuba_n
a można grać z tym patchem w PES-a 2008? smile.gif

i sorry że 2 takie same posty pod rząd
tak mi się jakoś napisało biggrin.gif
mazitbg
Witam!

Ja natomiast mam taki problem. Po sciagnieciu i zainstalowaniu patcha okazalo sie, ze w Polskiej lidze brakuje mi herbow, pozostaly te z ligi holenderskiej... tak samo jest np z herbem Juve...
Ma ktos jakies wskazowki jak temu zaradzic i czy w ogole da sie?

pozdrawiam smile.gif
Artek
Cytat(mazitbg @ Nov 22 2007, 09:27:19) *
Witam!

Ja natomiast mam taki problem. Po sciagnieciu i zainstalowaniu patcha okazalo sie, ze w Polskiej lidze brakuje mi herbow, pozostaly te z ligi holenderskiej... tak samo jest np z herbem Juve...

pozdrawiam smile.gif

Raczej nie powinno tak byc, to wgraj te herby do OF'A przez PesFan editora... jezeli nie wiesz jak pisz na pw...
Orange_91
Cytat(mazitbg @ Nov 22 2007, 09:27:19) *
Witam!

pozdrawiam smile.gif

Wgrałeś 0_text? Herby sa właśnie w 0_text a nie w żadnym ofie.
mazitbg
Cytat
Raczej nie powinno tak byc, to wgraj te herby do OF'A przez PesFan editora... jezeli nie wiesz jak pisz na pw...

Wyslalem pw wink.gif

Cytat
Wgrałeś 0_text? Herby sa właśnie w 0_text a nie w żadnym ofie.

Wgralem normalnie, ale sprawdzilem jeszcze raz, niestety nie pomoglo...

Czy moze to byc wina systemu tzn visty?
Post nieaktualny, wgralem wszystko od nowa i podzialalo
Asesino
Witam, wielki problem: jak kolega powyzej: brak herbow! Brak intra(jest wciąż oryginalne); brak przyśpiewek! Wszystko zrobiłem zgodnie z intrukcją i raczej nic nie zrobiłem źle.

Moja wersja gry:

Pro Evolution Soccer 6

Readme Version 1.0 (English)

Proszę o pilną pomoc.
Orange_91
Cytat(Asesino @ Nov 25 2007, 22:32:45) *
Witam, wielki problem: jak kolega powyzej: brak herbow! Brak intra(jest wciąż oryginalne); brak przyśpiewek! Wszystko zrobiłem zgodnie z intrukcją i raczej nic nie zrobiłem źle.

Moja wersja gry:

Pro Evolution Soccer 6

Readme Version 1.0 (English)

Proszę o pilną pomoc.

Jak to nie jest spowodowane nieprawidłowym wgraniem patcha to pozostaje chyba tylko to że lepiej wgrać na polską wersje gry.
JoJoGKSiak
moglby ktos wstawic np. caly path na filefronta? albo cos rapidshare najwieksze gowno =/ a z torrenta tak wolno sciaga ze az bania mala dry.gif

herubq3
a wiec zaistalowałem orange esktraklase i jak gram to jednoczesnie słychac szpakowskigo i włodka i czasem borka
co mam zrobic ??
kostek
Wygląda na to, że jeszcze niektóre pliki z Borkiem nie zostały zamienione na Szpaka.
herubq3
czy moge zmienic sound track w menu główm i jak to zrobic ??
Tolox11
Hello, first of all dziekuje bardzo for this fajnie patch that is for me the best one. I would like to know if will be any update of transfers with new option file or people is working in OE patch for pes 2008, i dont talk very good polish, so if is sth said about this im sorry i didnt read good.

Greets
FIFINHO9393
A Będzie Patch OE do PES 2008???

Orange_91
Cytat(FIFINHO9393 @ Feb 7 2008, 19:00:37) *
A Będzie Patch OE do PES 2008???

Od pol-evo napewno nie.
Tolox11
so for pes 2008 nie, but will continue for pes 6?? cos this is the best patch by far even if its in not in my native language, and i hope will be an update with OF with new transfers.

FIFINHO9393
Szkoda unsure.gif Wy robicie patch które waża 2gb a Pro evo góra 500mb.szkoda mówić.A da sie przekonwertować albo zrobić coś z tym patchem 3.0 żabey działał z Pes 2008
kostek
Cytat(FIFINHO9393 @ Feb 7 2008, 20:20:01) *
Szkoda unsure.gif Wy robicie patch które waża 2gb a Pro evo góra 500mb.szkoda mówić.A da sie przekonwertować albo zrobić coś z tym patchem 3.0 żabey działał z Pes 2008

Popatrz na jakość dodatków z pro-evo a popatrz na jakość tych od pol-evo.
Stąd ta różnica w wadze.
Coś za coś.
Wlodi1906
Witam.
Mam taki problem że gra wywala mi do windowsa podczas wczytywania meczu.
Wgralem wszystko tak jak w opisie i wszystko wygladu ok lecz niemoge roegrac zadnego meczu/
erni13
W torrencie sciągatylko 34 kb!!!
ndg1910
Cytat(Wlodi1906 @ Feb 8 2008, 09:35:22) *
Witam.
Mam taki problem że gra wywala mi do windowsa podczas wczytywania meczu.
Wgralem wszystko tak jak w opisie i wszystko wygladu ok lecz niemoge roegrac zadnego meczu/

mam to samo mad.gif POMOCY
Kropa
czy przewidywana jest może aktualizacja option file do tego patcha tak,aby zawierał on aktualne składy drużyn po zimowym okienku transferowym??
Orange_91
Cytat(Kropa @ Feb 21 2008, 12:18:01) *
czy przewidywana jest może aktualizacja option file do tego patcha tak,aby zawierał on aktualne składy drużyn po zimowym okienku transferowym??

Było to wiele razy powtarzane. Nie.
tim
A w takim razie jak mogę sam zaktualizować Option File ??
Orange_91
Cytat(tim @ Feb 26 2008, 02:10:45) *
A w takim razie jak mogę sam zaktualizować Option File ??

biggrin.gif Włączasz edytor i robisz transfery.
herubq3
jak sie nazywa ten utwór piosenki co jak sie zmienia ustawienie formacji itp przed meczem ?
Orange_91
Cytat(herubq3 @ Mar 7 2008, 19:01:52) *
jak sie nazywa ten utwór piosenki co jak sie zmienia ustawienie formacji itp przed meczem ?

"Get On Board" - Shirley Temple
herubq3
Cytat(Orange_91 @ Mar 7 2008, 19:20:36) *
"Get On Board" - Shirley Temple

Ale to piosenka to jakas inna bo jak kiedys tego patcha sciągnołem to była inna a to jakis update ?
erni13
Jak to zainstalować dry.gif
Tolox11
In the main menu usually there re 2 songs, one song is Nosowska&Rojek - Prosta Rzecz, but the other i cant find the name of the song and band, i only heard sth about "bramki" and is like a rap, does someone knows something about it please??

Dzieki in advance
Orange_91
Cytat(Tolox11 @ Mar 11 2008, 01:31:29) *
In the main menu usually there re 2 songs, one song is Nosowska&Rojek - Prosta Rzecz, but the other i cant find the name of the song and band, i only heard sth about "bramki" and is like a rap, does someone knows something about it please??

Dzieki in advance

Liber - ,,Czysta gra"
kksm
Tak a mi się wydawało że remes cup.
krzych1921
a mi się wysakują błędy gdy ściągłem.. i chciałem rozpakować to przyj part 7,9,8,10,11 błędy.. co hjest grane?? unsure.gif
Tolox11
Dziekuje for the info, and the song i was looking for is "Remes cup" very nice song, nice related with pilka nozna, even when i dont understand almost nothing sounds very fajnie wink.gif

Salu2
krzych1921
CZY SZAPKU JAKIES NAZWISKA WAM MóWI GóRNIKA ZABRZE PROSZE O ODPOWIEDZ!!!BO MI NIE..
krzych1921
MAM TAKI PROBLEM.. żE.. OTóż.. NP. GRAM SOBIE MECZYK GKS BE-TóW-WISłA I SLYSZę PRZYSPIEWKI łKS łODZ I KLILKU KLUBóW Z ANGIELSKIEJ LIGI CO TO MOżE BYć??
Vadiim
CYTAT(krzych1921 @ Mar 13 2008, 17:22:02) *
MAM TAKI PROBLEM.. żE.. OTóż.. NP. GRAM SOBIE MECZYK GKS BE-TóW-WISłA I SLYSZę PRZYSPIEWKI łKS łODZ I KLILKU KLUBóW Z ANGIELSKIEJ LIGI CO TO MOżE BYć??

A podmieniles plik pes6.exe ? smile.gif
krzych1921
czyli co?? TEN PLIK MAM PODMIENOIC ZA JAKI PLIK??
krzych1921
a moglbys zapodac ten Plik.. ale chyab raczej napewno podmienialem.. ale tak.. mógłbyś go tu wrzucic!!! .. a jesli np. mialbym to juz podmienione.. a i gra bedzie chodzila tzn. przyspiewki tak jak muwilem .. to co moze byc jeszce nie tak?? blink.gif
Luku
Czy w tym patchu są zawarte przyśpiewki polskich chuliganów czy tylko "normalne" przyśpiewki kibiców. Proszę o odpowiedź. Pozdro
Jacmen
Do krzycha1921 ile masz lat ? W tym patchu jest napisana cała instrukcja krok po korku jak go wgrać, przeczytaj ją dopiero potem pytaj się o takie głupoty. Co do luq89 są tam przyśpiewki kibiców nie chuliganów wink.gif
krzych1921
NO TAK ALE WYSZTKO ZROBIłEM JAK TRZEBA.. I TERAZ PRZYSPIEWKI NIE CHODZA...
Luku
Cytat(jacmen @ Mar 13 2008, 22:40:44) *
Co do luq89 są tam przyśpiewki kibiców nie chuliganów wink.gif

Jacmen- dzięki za odpowiedź. Pytałem, bo kumpel chwalił się, że ma takiego patcha z przyśpiewkami hooligans wink.gif . Widocznie wkręcał. Chyba się wybiorę do niego, sprawdzić tego jego "niby patcha" . Pozdro
krzych1921
Cytat(krzych1921 @ Mar 14 2008, 07:00:46) *
NO TAK ALE WYSZTKO ZROBIłEM JAK TRZEBA.. I TERAZ PRZYSPIEWKI NIE CHODZA...
czyli trzeba .. pes6.exe zamienic..?? a jak to zrobic..??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.