Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Komentarze
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer News
Stron: 1, 2, 3
Hojrak Red Devil
Cytat(BurroX @ Aug 22 2007, 01:32:30) [snapback]176511[/snapback]
Co do pierwszego punktu to się zgodzę, a co do drugiego to niezbyt bo odzywają się często - tylko niestety często też nie Ci, co trzeba. dry.gif

No wiem, ale tam jest 13 tys. plików do zamienienia i też nie wszystko co w Pesie gada jest we fifie ,
no ale to wszystko bedzie poprawione.
mati_910
No dokladnie troszke denerwuje, ze komentuje cala czworka.. ale kolton i borek nie zaczesto sie odzywaja, wiec da rade ich komentarze jeszcze przebolec. Jednak najwazniejsze ze w grze jest teraz odrobine ozywienia. czekam na finala, bo zapowiada sie obiecujaco!
POZDRAWIAM ; )
batman
Cytat(mati_910 @ Aug 22 2007, 10:45:32) [snapback]176557[/snapback]
No dokladnie troszke denerwuje, ze komentuje cala czworka.. ale kolton i borek nie zaczesto sie odzywaja, wiec da rade ich komentarze jeszcze przebolec. Jednak najwazniejsze ze w grze jest teraz odrobine ozywienia. czekam na finala, bo zapowiada sie obiecujaco!
POZDRAWIAM ; )

Ja także czekam na finala - wreszcie w PESie będzie troche ożywienia
kksm
A może ktoś kto to pobrałwrzucił na inny serwer
Hojrak Red Devil
Cytat(kksm @ Aug 22 2007, 17:45:10) [snapback]176750[/snapback]
A może ktoś kto to pobrałwrzucił na inny serwer

A na co byś chciał miec wrzucone
jarek1989
supe robota biggrin.gif odrazu dużo lepiej się gra biggrin.gif wielkie dzięki za ten komentarz biggrin.gif

pozdro biggrin.gif i czekam także na finala biggrin.gif

batman
Mam takie pytanie na kiedy można oszacować datę "premiery finala"???biggrin.gif:D:D(
...::DiDier::...
No Hojrak to był świetny pomysł z tym komenarzem- gra jest teraz o wiele żywsza i aż miło się gra - PoZdRo!!!
Hojrak Red Devil
Dzięki za wszystkie komentarze
ale chce zaznaczyć że sam tego komentarza nie robiłem
pracowaliśmy nad tym we 3- ja , rademenez i bolek chodź teraz praktycznie robie już wszystko sam
A co do teog kiedy będzie wydany Final - to sam nie wiem sad.gif , cały czas nad tym pracuje

Pozdro laugh.gif
kksm
wrzuć na wszystko inne tylko nie na FF, błagam
TOMaSSon 94
Wychwyciłem drobne błędy w wypowiadaniu nazwisk, np. zamiast Smolarek, mówi Bauman laugh.gif
Poza tym super komentarz biggrin.gif
GigaByte
Cytat(TOMaSSon 94 @ Aug 24 2007, 21:18:08) [snapback]177782[/snapback]
Wychwyciłem drobne błędy w wypowiadaniu nazwisk, np. zamiast Smolarek, mówi Bauman laugh.gif
Poza tym super komentarz biggrin.gif

Otóż to, przed chwilą grałem Polska - Portugalia i miałem to już tu napisać. smile.gif
Pelas
właśnie rozegrałem pare meczyków na tym komencie... i jest naprawde f pytke...: po raz od dawien dawna wyłączyłem winampa i to chyba na troszke dłużej..>:) owszem są pewne bugi...smile.gif ale czekam na pełną wersje...: brawo za to, że chciało ci się podmieniać ten koment....
Jacmen
Od kilku dni gram na tym komentarzu i naprawdę jest bardzo fajny wreszcie gram na polskiej wersji językowej wielkie dzięki czekam z niecierpliwością na Final świetna robota jeszcze raz dzięki wink.gif
Orange_91
Dzisjaj sciagnolem ten komentarz i musze powiedziec ze swietnie to wyszlo oczywiscie sa drobne bledy typu ze czasem borek i kolton sie odezwa. Ja moze przelece troche tych plikow w P_Sound i wychwyce ktore sa niepodmienio zeby ci jakos pomoc bo juz w updacie do OEP prawie wszytko zrobione to mam troche czasu. Mozna by tez ten komentarz dopasowac do OEPatcha dodajac nazwiska z fify graczy polskiej ligi za graczy z holenderskiej. Kiedys mialem nawet zebrane te nazwiska w 1 folderze i podpisane bo rowniez kiedys z timakiem chcielismy konwertowac koment z Fify ale jak pomysl upadl to wyrzucilem to a juz niestety nie posiadam FIFY.
Hojrak Red Devil
Cytat(Orange_91 @ Aug 25 2007, 11:57:58) [snapback]177901[/snapback]
Dzisjaj sciagnolem ten komentarz i musze powiedziec ze swietnie to wyszlo oczywiscie sa drobne bledy typu ze czasem borek i kolton sie odezwa. Ja moze przelece troche tych plikow w P_Sound i wychwyce ktore sa niepodmienio zeby ci jakos pomoc bo juz w updacie do OEP prawie wszytko zrobione to mam troche czasu. Mozna by tez ten komentarz dopasowac do OEPatcha dodajac nazwiska z fify graczy polskiej ligi za graczy z holenderskiej. Kiedys mialem nawet zebrane te nazwiska w 1 folderze i podpisane bo rowniez kiedys z timakiem chcielismy konwertowac koment z Fify ale jak pomysl upadl to wyrzucilem to a juz niestety nie posiadam FIFY.

No mógłbyś wychwycić pliki które są nie podmienione, trochę by mi to pomogło. A co do nazwisk graczy z polskiej ligi to bardzo dobry pomysł, sam gram na OE Patchu i myślałem już nad tym. , ale nie zamieniałbym bym ich za graczy z ligi holenderskiej bo to by trochę czasu zajęło . W p_sound jest bardzo dużo plików, które są nie wykorzystywane w grze np. nazwy klubów czytane przez angielskiego komentatora, można by za to zamienić a potem w EPT managerze ustawić w grze.
T-Mac
oczywiscie pobiaram i jak tylko zagram dam ocenke wink.gif

EDIT

jestem pod wrazeniem smile.gif jezeli to skonczysz to bedzie bomba

samo wymawianie nazwisk przez szpaka jest bardziej zywe niz caly komentarz borka smile.gif
z tymi nazwiskami z polskiej ligi to swietna sprawa
Orange91 ci pomoze wiec szybciej pewnie bedzie

pozro
Phantom
No w końcu!!! smile.gif Dopiero pobieram, ale już się nie mogę doczekać smile.gif
10%... jeszcze godzinka...
Jacmen
Świetny pomysł jak byście dodali komentarze polskich piłkarzy to by było naprawdę super a Orange Ekstraklasa patch v3 byłby jeszcze lepszy wink.gif
batman
Ja mam takie pytanie czy w finalu będą komentować Szaranowicz i Szpak czy od czasu do czasu Borek i Kołtoń wtrącą ten swój denny komentarz?? biggrin.gif dry.gif rolleyes.gif unsure.gif square.gif circle.gif triangle.gif
Hojrak Red Devil
We finalu tylko Szpak i Szaran
Phantom
No cóż ja mogę państwu powiedzieć! ( J. Ciszewski smile.gif ) Cały rok czekało polskie PESowstwo. smile.gif
ZAJEBIŚCIE!!!
Widać różnicę jak Borek czasem wtrąci coś drętwego.
Ahhh... dzięki wielkie Hojrak Red Devil!
Czekamy na finala.
Hojrak Red Devil
Mały update do komentarza :
http://www.sendspace.com/file/28jn6f
batman
Cytat(Hojrak Red Devil @ Aug 26 2007, 14:01:44) [snapback]178334[/snapback]
Mały update do komentarza :
http://www.sendspace.com/file/28jn6f

Co nowego jest w upadate ' cie ???
barman_2000
Z tego co ja się domyślam to jakieś poprawki, świetny ten komentarz, brawo, czekam na finala
kksm
To jak mógłby ktoś to wstawić na jakis inny serwer. Bo mam 128 i mi pisze ze bedzie 17 godz szło. Serwer dowolny każdy inny niz FF
zywul
Ja czekam na wersję finalną bo tak to strasznie wolno idzie. Ale wiem że warto/.
jarek1989
już mowiłem że fajny koment biggrin.gif

ale taki bład usłyszałem biggrin.gif

bo grałem czymś na Śląsk Wrocław przy piłce był Sebastian Dudek a Szpak krzyczy " Maciej Żurawski!!!!! " bo miałem ustawione w komentarzu "Dudek" a tu masz takie coŚ biggrin.gif

mam nadzieję że to poprawicie biggrin.gif

pozdro biggrin.gif
Hojrak Red Devil
Cytat(batman015 @ Aug 26 2007, 14:47:24) [snapback]178356[/snapback]
Co nowego jest w upadate ' cie ???

No wiadomo poprawki trochę rzeczy dodanych

Cytat
ale taki bład usłyszałem biggrin.gif

bo grałem czymś na Śląsk Wrocław przy piłce był Sebastian Dudek a Szpak krzyczy " Maciej Żurawski!!!!! " bo miałem ustawione w komentarzu "Dudek" a tu masz takie coŚ biggrin.gif
mam nadzieję że to poprawicie biggrin.gif

To na pewno będzie poprawione

Cytat
To jak mógłby ktoś to wstawić na jakis inny serwer. Bo mam 128 i mi pisze ze bedzie 17 godz szło. Serwer dowolny każdy inny niz FF

Jutro postaram się wrzucić na coś innego
batman
Hojrak widziałem newsa na pro evo o twoim komentarzu tongue.gif
Phantom
Ja zauważyłem taki błąd: Zawodnik dostaje żółtą kartkę a Szpak mówi, że obyło się bez kartki czy coś podobnego, w każdym razie myli się. smile.gif
A ten update to cały p_sound? Bo z sendspace nie da się ściągnąć.
Hojrak Red Devil
Cytat(Phantom @ Aug 26 2007, 22:01:04) [snapback]178532[/snapback]
Ja zauważyłem taki błąd: Zawodnik dostaje żółtą kartkę a Szpak mówi, że obyło się bez kartki czy coś podobnego, w każdym razie myli się. smile.gif
A ten update to cały p_sound? Bo z sendspace nie da się ściągnąć.

To są pojedyncze pliki

A tu link do speedyshare:
DOWNLOAD
kksm
To jak bys mógł wrzucić ten komentarz jeszcze dzisiaj ale nie spiesz się moze być ok. 18. Aha bym zapomniał to jak już wrzucasz to wrzuć ten najnowszy co narazie go robisz na bierząco chyba ze już wrzuciłeś to daj ten stary. Dzięki i czekam.
perONE
ten komentarz z fify bardzo fajny ale niedociagnety. gralem przed chwila realem przeciwko NAC Breada i zamiast niektorych zwodnikow z tego klubu to szpaku krzyczal nazwiska zawodnikow z polskiej ligi. po drugie to co chcwia jakby mieszaja sie komentarze z fify i pesa czyli szpaku i borek\kolton.
Rademenes
Witam!
Wraz z Hojrakiem współpracowałem i współpracuje (chociaż ostatnio trochę mniej z braku czasu) przy tworzeniu komentarza. Nasza współpraca polega na tym że ja robię jakies tam pliki, on robi inne, wymieniamy się i wrzucamy do pliku sound w pesie. I teraz tak: ja robię komentarz na bazie wcześniej już przerobionego komentarza z fify w języku angielskim i w tej sytuacji u mnie komentarz Darka i Włodka wygląda troszeczkę inaczej, dlatego postanowiłem uzupełnić brakujące pliki z p_sound'a Hojraka i postaram się dzisiaj w nocy to z uploadować a jutro podam linka do pobrania i przetestowania wedle uznania.

Acha - u mnie nie słychac Borka i Romka ( może czasem przy nazwiskach ), ale jest część komentarza po angielsku z fify raczej sporadycznie. Błędy tez występują ale to będzie poprawione w finalnej wersji - mam nadzieję rolleyes.gif
GigaByte
Kolejne błędy:

- Dwa razy zdarzyło mi się, że usłyszałem angielski komentarz. Raz po strzeleniu bramki i oglądaniu powtórki, a drugi raz przy podaniu - "Great pass!" xD

- W naszej reprezentacji jest sporo poprzekręcanych nazwisk. Jest np. Bauman i Borowski tongue.gif

- Niektóre komentarze są poucinane, np. szaran mówi: "Zmarnowana okazja..." i niby wszystko jest OK, ale czuć, że coś tam dalej powinno być.
Rademenes
Link do komentarza:

http://files.filefront.com/p+soundrar/;841...;/fileinfo.html
Hojrak Red Devil
Cytat
- Dwa razy zdarzyło mi się, że usłyszałem angielski komentarz. Raz po strzeleniu bramki i oglądaniu powtórki, a drugi raz przy podaniu - "Great pass!" xD

- W naszej reprezentacji jest sporo poprzekręcanych nazwisk. Jest np. Bauman i Borowski tongue.gif

- Niektóre komentarze są poucinane, np. szaran mówi: "Zmarnowana okazja..." i niby wszystko jest OK, ale czuć, że coś tam dalej powinno być.

To się wszystko poprawi do finalnej wersji ,

Cytat

TO są pojedyńcze pliki ? jeśli tak to mam pytanko czy mógłbym wykorzystać niektóre do tej mojej wersji finalnej?
barman_2000
w tej niedokończonej wersji wydaję się że jest 4 komentatorów, niekiedy fajnie to wychodzi jak Szpaku z Szaranowiczem czoś tam nadają a na koniec wrzuci coś Borek, ale niekiedy wychodzą z tego straszne pierdoły, dobrze że to robicie bo ten koment jest zdecydowanie lepszy rolleyes.gif rolleyes.gif
Rademenes
To jest link do całego p_sound.
Felek?@1
Rademenes czy to jest wersja final?
Dominoz
Ten komentarz jest beznadziejny tongue.gif
Nie dość, że Szpak odezwie sie raz na 5 minut meczu, to do tego co chwile przerywa mu Borek z Kołtoniem tongue.gif
Ja już wole samego Borka słuchać niż czterech na raz biggrin.gif
TOMaSSon 94
Cytat(Dominoz @ Aug 30 2007, 19:39:55) [snapback]180005[/snapback]
Nie dość, że Szpak odezwie sie raz na 5 minut meczu, to do tego co chwile przerywa mu Borek z Kołtoniem tongue.gif

LOL, a masz ustawione Częstotliwość komentarza na 3 gwiazdki?
Z resztą w wersji final będzie sam Szpak i Szaran biggrin.gif
A sam komentarz bardzo mi się podoba, ponieważ komentarz na potrzeby polskiej wersji Fify był robiony z takim "szelestem" (wiecie o co chodzi, podczas meczu tak jest)
Komentarz Borka i Kołtonia jest jakby "czysty".
migimaster
Jak zainstalowac ten update - te 16 mb (363 pliki)?
kucharz
Otwierasz w DKZ Studio plik p_sound następnie dajesz Import, a potem import all files. Wskazujesz folder z tymi ściągniętymi plikami. Po zakończeniu importu dajesz Save/Save as... zapisujesz jako p_sound1. Po zkończeniu wychodzisz z programu, wchodzisz do katalogu dat w grze, usuwasz stary plik p_sound, a temu p_sound1 zmieniasz nazwe na p_sound
Dominoz
Cytat(TOMaSSon 94 @ Aug 30 2007, 19:45:32) [snapback]180009[/snapback]
LOL, a masz ustawione Częstotliwość komentarza na 3 gwiazdki?
Z resztą w wersji final będzie sam Szpak i Szaran biggrin.gif
A sam komentarz bardzo mi się podoba, ponieważ komentarz na potrzeby polskiej wersji Fify był robiony z takim "szelestem" (wiecie o co chodzi, podczas meczu tak jest)
Komentarz Borka i Kołtonia jest jakby "czysty".

Tak, mam na trzy gwiazdki xD
A poza tym nie wiem jaki jest sens instalowania tego komenta, skoro Borek z Kołtoniem też mówią w tym...
Mam nadzieje, że w udpadzie OE Patcha będzie to zrobione staranniej smile.gif

Choć mi sie najlepiej bez komentarza gra :]
Hojrak Red Devil

A update zainstalowałeś ? a to że u ciebie się rzadko komentator odzywa to już nie moja wina

Cytat
A poza tym nie wiem jaki jest sens instalowania tego komenta, skoro Borek z Kołtoniem też mówią w tym...
Mam nadzieje, że w udpadzie OE Patcha będzie to zrobione staranniej smile.gif

Jak byś przeczytał wszystko od początku to byś wiedział że napisałem że to nie jest 100% , a linki z niedokończonym komentarzem dałem tylko dlatego że mnie o to poproszono

Link do kolejnego Update:
DOWNLOAD
Vadiim

Byś umiol groc, były by emocje, to i komentator by się odezwal : DD

Jeżeli chodzi o komentarz.

Hmm spodziewałem się znacznie mniej smile.gif Co oczywiscie jest komentarzem w jak najbardziej pozytywnym znaczeniu smile.gif
Widze,ze mnóstwo mnóstwo plików już zaimportowaliscie (co wróży świetnie) ..
Sporo odzywa się Szpaku z Szaranem, a to, że jakieś 30% nadal gada Romek z Boroniem wcale nie oznacza, że to wszystko źle wygląda smile.gif
Gratuluje nie zmiernie (oraz w pewnym stopniu podziwiam ) tym/tych, którzy wzięli się za exportowaniem tego komentarza.
Nie wszyscy sobie zdają sprawe jak zapewne pracochłonne jest takie importowanie:)
Myśle, że wersja full będzie jeszcze bardziej nawiązująca, jak i również nadzieja jest na to, że mikrofon zostanie przekazany tylko i wyłącznie Szpakowskiemu z Szaranem, a niestety (czy też stety) Borek z Romanem pójdą na emereturke.
Ja bym się nie pogniewał, znacznie znacznie lepiej wygląda ten naturalny głos dwóch komentatorów z TVP niż ten obojga panów z PS smile.gif
Brawo Panowie!
Życze dalszego powodzenia.
OskaR
Przejzalem caly p_souns i tylko kilka komentarzy bylo po angielsku i ani jednego w wykonaniu paru Borek/Kolton. Gratlacje.
Oto numery plikow w ktorych jestangielski komentarz:
00095
00096
00185
00186
00187
00188
Mam nadzieje ze sie przydadza.

P.S
Za co odpowiadaja te pliki ktore waza po 72 KB i maja dlugosc 00:00 ?
Phantom
Cytat("Oskar")
Za co odpowiadaja te pliki ktore waza po 72 KB i maja dlugosc 00:00 ?

Może nie było pasującego komentarza w FIFIE to autor dał puste.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.