Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Walczu (Cracovia download)
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
T-Mac
dzieki
swietna robota
Daro.
Co ja mogę dodać...
Ja jako gracz PESa6 cieszę się, że porzuciłeś FIFE i po tych 4 latach wróciłeś do nas, do społeczeństwa PESowskiego. Padło przede mną tyle komplementów, że nie mam nic do dodania.

PS. Bandy najlepsze... biggrin.gif Nie no świruje. ; )
kostek250
Kolego walczy mógłbyś mi na pw na pisac jak wgrywać hd murawy do stadionów i jakie pliki będą potrzebne . będę wdzięczny
B@rt
Zarejestruj się i poszukaj tutoriala na Evo-Web.
walczu
QUOTE(kostek250 @ Sep 27 2011, 16:23) *
Kolego walczy mógłbyś mi na pw na pisac jak wgrywać hd murawy do stadionów i jakie pliki będą potrzebne . będę wdzięczny

Dokładnie tak jak kolega wyżej powiedział. Na evoweb jest idealny tutorial.
kostek250
dzięki wielkie nie wiedziałem rzadko odwiedzam to forum

Mógłby mi ktoś dać linka do tego posta bo nie umiem połapać się na tym forum
walczu
QUOTE(kostek250 @ Sep 27 2011, 20:15) *
dzięki wielkie nie wiedziałem rzadko odwiedzam to forum

Mógłby mi ktoś dać linka do tego posta bo nie umiem połapać się na tym forum

Proszę
walczu
Jedziemy dalej.
Tolox11
Wow you advanced a lot, looks incredible, specially to play some derby with Lechia wink.gif

mcraczek
Stadion Legii po prostu kosmiczny. Genialna robota Walczu tak trzymaj.
walczu
Szanowni Państwo, po Arce chcę się zabrać za Podbeskidzie, ale nie mam zbyt wielu zdjęć. Bardzo proszę, jeżeli ktoś ma lub chce mu się poszukać o wklejanie takowych tutaj. Nie interesują mnie zdjęcia z sekcji stadion na stronie oficjalnej oraz ze stadiony.net.
ronaldo_9
Może to pomoże:

mcraczek
CYTAT(walczu @ Sep 30 2011, 17:47) *
Szanowni Państwo, po Arce chcę się zabrać za Podbeskidzie, ale nie mam zbyt wielu zdjęć. Bardzo proszę, jeżeli ktoś ma lub chce mu się poszukać o wklejanie takowych tutaj. Nie interesują mnie zdjęcia z sekcji stadion na stronie oficjalnej oraz ze stadiony.net.

Walczu dziękuje Bogu, że jesteś na scenie Pesa ale dlaczego następny w kolejności nie będzie na przykład bardziej "reprezentatywny" stadion Lechii, Wisły, Narodowy czy Lecha a Podbeskidzia?
walczu
Lecha już jest. Wisły mi kumpel model wyśle i będę go musiał tylko poprawić. Narodowy próbuję przekonwertować od kumpla. Lechii również mam model, tylko trzeba go popoprawiać. Dlatego własnie następnie zabiorę się za Podbeskidzie. Nie chodzi mi tutaj o to, że to będzie następny stadion, który wydam, tylko następny, który zacznę robić od zera. smile.gif
Kamiloxx
Jak będziesz robił Cracovię, to pisz, a na pewno postaram się pomóc co do fotek. wink.gif
popolupo
genialne prace!
czekamy na więcej
walczu
Cracovia Kraków:
model: Janek Łoza
update / crowd / 3d seats / import: walczu

B@rt
Zajebisty! Kiedy Download? smile.gif
walczu
Nie szybko, bo jeszcze jest wbrew pozorom sporo do poprawienia. :/
Kamiloxx
No jest trochę do poprawy. wink.gif Kolor dachu powinien być szary. O krzesełkach pisałem na PW. Jak jeszcze coś wypatrzę, to napiszę. wink.gif
Tolox11
Wow incredible craxa stadium, i bet will be zajeb... really thanks a lot to create amazing polish stadiums.
walczu
seba
CYTAT(walczu @ Oct 10 2011, 19:22) *

Nie będę tu słodko pierdział - po prostu BRAWO.

Pamiętam jak Gwidon kiedys napisał, że Walczu to jedyny koleś co zrozumiał o co chodzi w stadiumajkerce.
Pamiętam tez jak Timac, na potrzeby któregos Oe patcha, sypnął jak z rękawa kilkoma świetnie zrobionymi polskimi arenami.
Szkoda, że dziś ta dziedzina edycji (chyba najtrudniejsza) Pesa jest kręcona tylko przez jedną osobą, a nowych stadionów w Polsce coraz więcej...

Walczu jeszcze raz BRAWO i działaj jak najdłużej.
walczu
Dzisiaj nie mam screenow, ale ponieważ dawno tutaj nie pisałem, to chcę się podzielić na jakim etapie stoją prace. Arka jest praktycznie gotowa, muszę dodać światła i ludzi dookoła boiska. Oprócz tego mam już Cracovię w grze, praktycznie skończoną. Już zrobione jest światło. Pozostały małe detale i kilka niedoróbek do poprawienia. Cracovia na 100% będzie następnym stadionem, który tutaj będzie dostępny do pobrania.

Pozdrawiam smile.gif
Yoyo
Ulżyło mi ;D myślałem że się już nie odezwiesz wink.gif

Czekamy na Cracovie
Kamiloxx
Super, że właśnie moja Cracovia. Wyczekuję bardzo! smile.gif
B@rt
O! Tak dopiero teraz zauważyłem, że dałeś Baked Shadows na stadion Cracovii. Ładnie biggrin.gif Próbowałem dziś, ale mi nie wychodziło sad.gif
walczu
Namówili mnie na gg i msn jednak na screeny. ;p
Daro.
Stadion miodzio. Fajnie, że jest ktoś kto powoli te polskie braki nadrabia. Nic tylko czekać na download. tongue.gif
Tolox11
Genialny stadion !! czy masz cracovia flags ?
lukasz44
Jesteś w tym naprawdę niezły, fajnie że ktoś w naszym kraju jeszcze się w to bawi.

Czekamy na download smile.gif
Kamiloxx
Jakbyś chciał flagi, to podbij do mnie na gg, zapodam Ci najaktualniejszy set. wink.gif
B@rt
Super stadion smile.gif Pytanie mam. Z kibicami zasuwałeś ręcznie? Bo na evo-web czytałem post Alegora, że on na swoim stadionie używał program mexjapa czy jak mu tam, że kibice ustawiani byli jakby automatycznie.
mcraczek
Stadion mistrzostwo świata czekam na download i inne polskie areny w Twoim wykonaniu oby tak dalej!
GooFy
Człowieku, jesteś zbawieniem. Bez Ciebie bylibyśmy skazani na grę na starych stadionach biggrin.gif
walczu
QUOTE(szubi-bubi @ Nov 20 2011, 22:10) *
Super stadion smile.gif Pytanie mam. Z kibicami zasuwałeś ręcznie? Bo na evo-web czytałem post Alegora, że on na swoim stadionie używał program mexjapa czy jak mu tam, że kibice ustawiani byli jakby automatycznie.

Jak to ręcznie, czy automatycznie? Robię linię w rhino i wpisuję ile ma być rzędów i się tworzą na całej trybunie. Problem się robi w narożnikach, ale też to można trochę zautomatyzować. Są róznie ciekawe opcje w rhino. Na pewnie nie robię tego tak, że tworzę jeden mesh i później go kilkaset razy ręcznie kopiuję. smile.gif
JustMe1987
walczu grzechem jest Ci nie podziekowac. Arena Legii jest moim ulubionym stadionem w ostatnich tygodniach. Oby Cie zapal nie opuszczal. Wielu ludzi nie komentuje Twoich prac ale z pewnoscia je cenia i wyczekuja kazdego nowego stadionu. Mysle ze arena z Gdanska i Wroclawia powinny byc Twoimi kolejnymi dzielami.
arm
Świetna Cracovia i z opóźnieniem wielkie dzięki za Pepsi Arena! Miazga!
walczu
Zostali ludzie dookoła boiska i bardzo drobne poprawki. Będzie w tym tyg wydany. smile.gif
B@rt
Luk grejt smile.gif Czekam na dl.
mcraczek
Brak słów po prostu bajka. Już mi ślinka cieknie na sam myśl o downloadzie smile.gif
GooFy
Kosisz biggrin.gif
walczu
Sorki, za obsuwkę, ale natknąłem się na jeszcze jeden problem, który muszę usunąć. Prawdopodobnie wydam go jutro.

Jeszcze taka prośba. Czy może mi ktoś temat przenieść do działu ze stadionami, bo resztą się raczej zajmować już nie będę, a nie chcę zakładać nowego. smile.gif
kmiron#10
Będzie dzisiaj Cracovia?
walczu
POL - Stadion Cracovii, Krakow

# model : Janek Loza & walczu
# import : walczu & allezlinter
# adboards : Daro
# preview : walczu
# Thanks to Bart

B@rt
O jaka niespodzianka biggrin.gif
kmiron#10
Dziękujemy bardzo smile.gif
Tolox11
Fantastic stadium thanks a lot, really good details, a lot thanks to everyone that helped to update 1 more polish stadiums.

Wesolych swiat !!

Kamiloxx
Dzięki wielkie. Teraz będę miał gdzie grać w trybie kariery. smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.