Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Walczu (Cracovia download)
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
stefanoSK
QUOTE(norek @ Apr 17 2006, 15:20:43) [snapback]62823[/snapback]

...W dziale patche jest przypiety temat tutoriale thread. Chłopie wejdz tam i zobacz jak poprawnie zainstalowac kits a dopiero pozniej zglaszaj jakis blad...pozdro

a ty sie lepiej nieodzywaj jak niewiesz co i jak. Najpierw sprawdź a potem ludzi "pouczaj" :/ blink.gif !!

Żeczywićie Walczu zmieniłem na 250 i jest ok smile.gif Aha i jeszcze jedno jakim programem robisz kitsy jeśli można wiedzieć?? smile.gif pozdro

PS. mam kolejny problem wink.gif a mianowicie jakie ustawienia muszą mieć kitsy tak aby mógły być otwierane przez GGS i odczytywane przez PES ?? unsure.gif z góry dzięki za odpowiedź
kostek
stroje robi sie w Photoshop ewentualnie w GIMP [darmowy]

walczu a co to za znak wodny jest na GKS jesli mozna wiedziec?
coley
walczu czy mógłbyś zapodać tą wąską forme stroi please smile.gif
LYJO
QUOTE(kostek @ Apr 19 2006, 19:24:30) [snapback]63236[/snapback]

walczu a co to za znak wodny jest na GKS jesli mozna wiedziec?

Husaria, taka jak na strojach polskiej reprezentacji.
grzybkovic
Jest możliwość zrobienia nowych stroi Legi Warszawa!!??Chyba że już zostały zrobione to link, bo szukałem i nieznalazłem!!!
LYJO
Proszę bardzo -> LEGIA WARSZAWA

Ja w zamian poproszę Korone Kielce smile.gif Pełen pakiecik ;p
krzysiu
mam pytanie czy zrobiłby mi ktoś stroje barcy inne niż te co mają??
micu0890
Jest mozliwosc by prosic o stroje nowego Lecha Poznan. O ile sa zrobioe jesli nie czy moze podjal by sie ktos tego.
florek61
Walczu mam prośbe do ciebie, zrobisz mi strój 2-ligowej unii janikowo???
FOTY:

http://www.unia.janikowo.com/frame.php?nam...aleria&func=a79 - strój home (te niebieskie)

http://www.unia.janikowo.com/frame.php?nam...aleria&func=a63 - strój away (te białe)

Pytanie kierowane również do innych kitsmakerów!

PLISSSSSSS!
kostek
po co piszesz to samo w trzech tematach huh.gif ?
walczu
Z powodu mojej stosunkowo długiej nieaktywności na forum odebrano mi admina, a następnie moda, przez co nie moge sobie przerzucic tematu do działu stadiony, bo w najbliższym czasie bede zajmowal sie tylko tworzeniem stadionow. Jak ktoś z góry to czyta to prosze, żeby mi przywrócił moda bądź przeniósł temat biggrin.gif. Na pierwszy ogien poszedl stadion Korony Kielce.

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Wkrótce następne stadiony i publikacja tego.

Wielkie podziękowania dla Gwidona!
Dj_Dario
Stadion Korony, jak dla mnie bomba biggrin.gif pozdrawiam i życzę owocnych prac!
mcraczek
Fenomenalna robota! Wydaje mi sie ze wypadaloby zmienic jedynie kolor krzeselek bo w rzeczywistosci sa bodajze siwe...
melman
stadion kumaty, a co do nastepnej budowli mam nadzieje ze bedzie to stadion Władcy Miasta Włókniarzy czyli Widzewa biggrin.gif (ktos na forum juz pisal, ze nad tym stadionem pracowales, wiec mam jakas nadzieje, ze bedzie to prawda)
walczu
QUOTE(melman @ Aug 11 2006, 21:35:16) [snapback]83873[/snapback]

stadion kumaty, a co do nastepnej budowli mam nadzieje ze bedzie to stadion Władcy Miasta Włókniarzy czyli Widzewa biggrin.gif (ktos na forum juz pisal, ze nad tym stadionem pracowales, wiec mam jakas nadzieje, ze bedzie to prawda)

No prosze jaki poinformowany biggrin.gif
czlapka
Stadion Korony zajefajny smile.gif A sie to stadionmakerstwo rozwija biggrin.gif
Tez mam nadzieje że nastepny będzie stadion Widzewka...(od zawsze czekam by w PES zagrać derby Łodzi na stadionie Widzewa, może niedługo to będzie możliwe biggrin.gif )
walczu
QUOTE(czlapka @ Aug 11 2006, 21:49:29) [snapback]83877[/snapback]

Stadion Korony zajefajny smile.gif A sie to stadionmakerstwo rozwija biggrin.gif
Tez mam nadzieje że nastepny będzie stadion Widzewka...(od zawsze czekam by w PES zagrać derby Łodzi na stadionie Widzewa, może niedługo to będzie możliwe biggrin.gif )

Następny będzie Wisły Płock, potem Widzewa Łódź, później Pogoni Szczecin, a następnie Polonii Warszawa.

Wstepna wersja Płocka ma się tak(bez przeźroczystości, band itd):
IPB Image

IPB Image
kostek
Mówiłem Ci juz wczoraj na gg, masz fach w ręku wink.gif
Vadim06
Super obiekty walczu...Mam nadzieję, że nie będziemy musieli na nie czekać pare wiecznych tygodnii wink.gif
walczu
QUOTE(Vadim06 @ Aug 12 2006, 08:11:11) [snapback]83906[/snapback]

Super obiekty walczu...Mam nadzieję, że nie będziemy musieli na nie czekać pare wiecznych tygodnii wink.gif

Nie będziecie musieli czekac napewno dlugo na korone, a jak z innymi to sie zobaczy smile.gif
Vadim06
Ty te stadiony konwertujesz z FIFA ? Widziałem na CF'ie Twój topic gdzie właśnie znajdował się stadion Korony do FIFA oraz Pogoni Szczecin .. ??
pablo TS
Wow oba stadioniki ładne. biggrin.gif
Riki101
Bardzo ladne stadiony tylko tak dalej smile.gif
walczu
QUOTE(Vadim06 @ Aug 12 2006, 12:37:36) [snapback]83967[/snapback]

Ty te stadiony konwertujesz z FIFA ? Widziałem na CF'ie Twój topic gdzie właśnie znajdował się stadion Korony do FIFA oraz Pogoni Szczecin .. ??

Ja je sam robie, nic nie konwertuje. NA CF pokazywalem stadiony zrobione wlasnie do pesa
Gwidon
ładna korona Wałczu , kiedy ją wydasz? tongue.gif:P:P
walczu
QUOTE(Gwidon @ Aug 12 2006, 17:00:15) [snapback]84015[/snapback]

ładna korona Wałczu , kiedy ją wydasz? tongue.gif:P:P

Teraz =]

POL - Stadion Korony, Kielce (SS)

IPB Image

MIRROR
Vadim06
Super stadion...Wielkie dzięki walczu ! wink.gif wink.gif Gut dżob smile.gif
Riki101
WoW brawo walczu super stadion smile.gif
>Kornel<
witam:D mam niemala prosbe : chodzi o zrobienie koszulek. bylyby to stroje w kolorze bialym firmy ZINA ( stare koszulki Cracovii).podrzucilbym Ci herb ktory wrzucilbys na stroje i byloby dobrze.czekam na odpowiedz biggrin.gif pzdr
walczu
QUOTE(>Kornel< @ Aug 13 2006, 11:44:39) [snapback]84111[/snapback]

witam:D mam niemala prosbe : chodzi o zrobienie koszulek. bylyby to stroje w kolorze bialym firmy ZINA ( stare koszulki Cracovii).podrzucilbym Ci herb ktory wrzucilbys na stroje i byloby dobrze.czekam na odpowiedz biggrin.gif pzdr

Nie zajmuje sie strojami narazie
walczu
Stadion X-lecia, który robimy wspolnie z Piecie.

IPB Image

Screeny z gry w jego temacie !KLIK!
T-Mac
bylem tam nie raz i powiem ze do szczescia brakuje murzynow i zoltkow na koronie biggrin.gif
znakomite prace walczu szczegolnie korony stadion
walczu
Poniżej prezentuje stadion Olimpijski we Wrocławiu. Są to screeny z rhino. Jest to collab mój i Pieciacha. Jak poprawimy kilka rzeczy to jutro pokażemy screeny z gry. To, że teraz "wspolpracuje" Pieciachem oczywiscie nie znaczy, ze nie wydam samodzielnie tych stadionow ktore zapowiadalem wczesniej wink.gif Pozdrawiam

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Ps. Teksture słupów od jupiterów kiedyś dostałem od Przemka
Ps2. Nie zwracac uwagi, ze jupitery sa za blisko trybun bo to juz poprawione!
siano
w koncu ktos spelni moje marzenie biggrin.gif
stadion prezentuje sie naprawde ladnie, w koncu dostarczylem naprawde obszerna dokumentacje foto biggrin.gif
powodzenia chlopcy.
Piecia
Przy okazji, dzisiaj nie miałem jak coś kombinować z nim bo od rana nie było internetu (pewnie po tej burzy) a po 14 pojechałem na (J)age smile.gif

pozdrawiam, niedługo w moim i w tym temacie nowe screeny powinny się pojawić
blondi1231
biggrin.gif to kiedy bedzie stadion pogoni szczecin??? smile.gif
walczu
Narazie mam troche mało czasu, ale jak sie chwilka pojawi to wrzuce do gry te co mam...
E 9
Ostra cisza w tym temacie sad.gif mam nadzieje ze niedługo walczu zaskoczysz nas nowymi stadionami.Czekamy odezwij sie w temacie bo niewiadomo co się dzieje.Pozdro
michal rw
Nie moge sie juz doczekac tych stadionow a w szczegolnosci stadionu WIDZEWA ŁÓDŹ mam nadzieje ze juz niedluge bedzie mozna sobie je sciagnac.Pozdrawiam

k.c.m.a.
Może ktoś mi zarzucić te screeny, bo ich nie czyta!
matthew
Oto lista stadionów których potrzebuję :

Real Betis
Celta Vigo
Getafe
Gimnastic
Recreativo
Levante
Atletico Madrid
Osasuna
Racing C.
Sevilla

Czy ma je ktoś z Was??? Chodzi mi o linki. Wersja do KITSERVER'A. Wersja do PES 5 lub 6 .

Z góry dzięki, pozdro

P.S. Myślę, że moze to tez być pomocne dla innych fanów La Liga
Smoku12
ten stadion korony kielce mam wgrac do x:\Gry\PES 6\Kitserver\GDB\stadiums i juz bedzie dzialal ? czy cos mam dopisywac do map.txt ???
Dominoz
Wgraj jak leci... wink.gif
Nic nie trzeba zmieniac- u mnie smiga wink.gif

Tylko przekonwertuj narzedziem Gwidona (jakby co na www.issonline.pl zjedz na sam dol, kliknij archiwum i znajdz ten program...Artykul i download byl z 13 listopada) smile.gif
Smoku12
mam ten program ale jak go mam uzyc ? smile.gif
Dominoz
Skopiuj folder z programem do folderu ze stadionem, wejdz w ten program, wcisnij exute.bat (czy jakos tak) i gotowe...Na koniec wywal folder z programem wink.gif
Smoku12
dzieki. a powiedz mi jeszcze jak mam w folderze stadiums 230 stadionow to jak mam to przekonwertowac ?
Dominoz
Kazdy po kolei biggrin.gif Inaczej sie chyba nie da... wink.gif

Tak przy okazji, to dziala stadionik Korony? Poradziles sobie? smile.gif

P.S. Nie trzeba konwertowac w sumie...Tylko podczas wejscia zawodnikow bedzie pomieszany obraz i nie bedzie go mozna ogladac w przegladaniu stadionow. W czasie gry bedzie oki, wiec nie jest to jakos bezgranicznie potrzebne wink.gif
Adiash
a wlasciwie gdzie ten stadion korony. moge jakis link prosic
Dominoz
Masz kilka stron wczesniej, nie chce mi sie szukac, sam se poszukaj tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.