AdamSzmulki
Sep 12 2011, 23:20
Gdybym miał się przyczepić to dodałbym jeszcze w przejściach Żylety kibiców. Stadion miodzio
walczu
Sep 13 2011, 08:46
QUOTE(AdamSzmulki @ Sep 13 2011, 00:24)

Gdybym miał się przyczepić to dodałbym jeszcze w przejściach Żylety kibiców. Stadion miodzio

Na początku tak zrobiłem, ale nie wyglądało to najlepiej w grze. :/
walczu
Sep 15 2011, 22:45
Ok, stadion Legii jest gotowy. Czekam tylko do weekendu, żeby Allezlinter poprawił ludzi na ławce rezerwowych (i powiedział czy w ogóle da się zrobić, bo przekroczyłem limit meshy). Najwyżej będzie bez rezerwowych, przepraszam.
W każdym bądź razie jedziemy dalej. Arka Gdynia:
Tolox11
Sep 16 2011, 01:55
Jestes wielki mistrz !!! wspanialy wiadomosci, zdjecia Arki wygladaja swietnie

muchas gracias !!!
Cieszę się baaaaaaardzo

W końcu se pogram na Arce ;D Super stadiony mistrzu
Kamiloxx
Sep 16 2011, 14:19
Super stadion.

Masz w planach nowy stadion Pasów?
Yeah! Już nie mogę się doczekać.
lukasz44
Sep 16 2011, 16:58
Świetna robota, szkoda że masz tak mało czasu na robienie stadionów
walczu
Sep 19 2011, 10:00
A My swoje, będziesz dodawał bele w bramkach?
świetny stadion.
no belki by sie przydaly
JustMe1987
Sep 19 2011, 16:41
Super sprawa. Dziekuje za poswiecony czas.
Oswietlenie wyglada calkiem spoko tylko widze jeden mankament przy rozblysku pojawiaja sie szare smugi.. da sie cos z tym zrobic?
paweł90
Sep 20 2011, 10:42
Idą zmiany na lepsze
KOD
http://legionisci.com/news/44661_Konkurs_SKLW_zniknie_niebieska_reklama_Pepsi.html
CYTAT(walczu @ Sep 19 2011, 11:04)

czekam na DL

klasa
walczu
Sep 20 2011, 20:50
Nakamura
Sep 20 2011, 22:03
Jak skończysz Arke Gdynia, to miło by było abyś podjał się innego estetycznego stadionu, trochę mniejszego, ale urokliwego. Stadionu w Łęcznej
walczu
Sep 21 2011, 17:57
Pierwszy screen z gry:
lukasz44
Sep 21 2011, 18:05
No no elegancko to wygląda

Również podpisuje się pod tym abyś może spróbował zrobić stadion Bogdanki Łęczna albo Warty Poznań, przydalyby się do patcha
Spokojnie. Walczu zrobi to na co będzie miał ochotę. Poza tym Warta z tego co mi wiadomo to gra na stadionie Lecha Poznań.
Stadion miodzio. Później prześlę Ci te reklamy.
Geniusz, czekamy na kolejne skriny Arki i oczywiście DL Legii.
walczu
Sep 23 2011, 21:25
Hej razem bracia do szeregu!
Z jednaką myślą, z dłonią w dłoń!
Któż zdoła wstrzymać strumień w biegu,
Czyż jest na świecie taka broń?
Czerwony Sztandar (Bolesław Czerwieński)
Sorry za OT, nie mogłem się powstrzymac.
Oni wyglądają jak bojówki Duce Benito sprzed 23. roku.
Jakżeś ich tak poustawiał Wałczu?
walczu
Sep 23 2011, 22:56
Nie wiem co oni tak staneli

Legia zastepuje reprezentacje Meksyku, moze oni maja takie cos ustawione ;p
Dokładnie, to jest kolejny element Pesa którego nie umiemy edytować (miejmy nadzieję, że niedługo). Coś podobnego ma też reprezentacja USA i Irlandii.
A stadion wymiata!
kiedy ukaze sie download legi ?
mam nadzieje ze jeszcze dzis przed meczem wyjdzie stadion

swietna robota
moze tak jeszcze stadion Podbeskidzia !?
Kamiloxx
Sep 24 2011, 11:47
Świetny stadion. Ja mam nadzieję na konwert Pasów.
Noo... To to to lubie to! Oby i na Legii się pojawiły, małe gó*ienko, a cieszy.
Co do samego stadionu, miazga jak dla mnie. Obyś żył i tworzył jak najdłużej, salut!
walczu
Sep 24 2011, 13:14
Jeżeli chodzi o następne prace (po Legii i Arce) to planuję zrobić Górnik Łęczna i Stomil. Podbeskidzie zaczął robić mój kumpel (jedna trybuna jest gotowa) i chętnie bym to dokończył, ale brakuje dobrych zdjęć, a ja nie znam tego stadionu. Jeżeli coś macie to wrzucać proszę to może coś podziałamy. Cracovie mam niby zrobioną, ale jest tam od groma do poprawienia, bo robiłem ten stadion jak były same projekty, teraz jak go wybudowali to się sporo różni.
kostek250
Sep 24 2011, 16:51
a mógłbyś zrobić nowy stadion górnika Zabrze który za 20 miesięcy albo chodź by stadion ernesta pohla .nawet możesz zrobić to za 2 miesiące chociaż chciałbym se pograć wcześniej jak chcesz to pośle ci zdjęcia
Fenomenalnie...
4 fotka niesamowita.
walczu
Sep 24 2011, 18:50
@Kostek, Timak robił stary stadion Zabrza i wyszło mu to super, więc nie widzę sensu. Co do nowego stadionu, to uważam, że jeszcze jest za wcześnie. Na razie zajmę się tym co już stoi.
walczu
Sep 25 2011, 16:00
Pepsi Arena jest w 100% gotowa. Jak jutro będę w domu to ją wydam.

@E9 dodałem belki ;]
Jak prawdziwe... rozjeba*eś system. Ej, ale on będzie zajmował mniej niż 100MB?
Tolox11
Sep 25 2011, 16:46
Niesamowite !! swietna robota, kozak. Czekamy na DL.
Gdyby nie ten radar sądziłbym, że to nie jest fotka z gry.
Teraz pozostaje się modlić, by aż tak bardzo nie lagowała gra przy tym stadionie, hehe.
lukasz44
Sep 25 2011, 18:00
Świetnie wygląda

Czekamy na wydanie i w przyszłości na screeny z Łęcznej
walczu
Sep 26 2011, 15:24
POL - Pepsi Arena, Warszawa

# model : walczu
# import : walczu & allezlinter
# adboards : Daro
# preview : walczu
# Thanks to only_afc, Cendro and Alegor
mam jakies problem . jak laduje mi juz gre to wyskakuje blad exe :/. jak temu zaradzic ?
(L)ukash
Sep 26 2011, 16:14
CYTAT(gapa @ Sep 26 2011, 17:14)

mam jakies problem . jak laduje mi juz gre to wyskakuje blad exe :/. jak temu zaradzic ?
Mam dokładnie ten sam problem

To samo dzieje się, gdy wchodzę w przeglądanie stadionów
walczu
Sep 26 2011, 16:16
Nie wiem, może komputer tego nie może udźwignąć. Testowałem ja i jeszcze z 5-6 osób i nie pojawił się taki problem.
to sobie nie pogram na nim :/ a nie da sie tego jakos naprawic ? moze rozdzielczosc nie to bo ja mam 1024 x 768
edit: a z jakiej wersji kit serwera korzystasz ?
Pewnie tu tkwi problem

1. W folderze kitservera otwórz plik kload.cfg WordPadem albo Notatnikiem
2. Znajdź linię ReservedMemory
3. Zmień jej wartość na 95000000 (na przykład, w każdym razie musi być wyższa od domyślnej)
4. Zapisz plik i zamknij.
A stadionik zaraz będzie wessany i przetestowany dzięki mistrzu. Czekam na Arkę.
orlando00
Sep 26 2011, 17:47
To tak po pierwsze dziękuje Tobie "Walczu" za cudowny stadion Legii a po drugie dziękuje Tobie "szubi-bubi" z pomoc przy działaniu stadionu w grze
ronaldo_9
Sep 26 2011, 17:58
Moim skromnym zdaniem jest to jeden z najlepiej wykonanych stadionów do PES'a. Szacunek i podziękowania.
Czekam na wieści o stadionie Podbeskidzia bo to chyba jedyny zespół z TME bez stadionu. Pozdrawiam!
Rozpier*alasz system. Pojawiasz się znikąd po kilkuletniej absencji i wypuszczasz coś takiego. Nie mam słów
JustMe1987
Sep 26 2011, 18:11
Swietnie ze sa jeszcze pasjonaci ktorzy inwestujac sporo godzin swojego czasu pozwalaja cieszyc sie wielu ludziom owocami ich pracy. Kapitalna robota. Te klimatycznego loga czy zdjecia na telebimach.. te detale na trybunach. Nietuzinkowe dmuchane wielkoludy. Polska masakra meshem w rhino! Twoja praca zachecila mnie do siegniecia po gre po blisko dwutygodniowej przerwie.
Taki meczyk na otwarcie. Podsmumowujac jaka arena taka gra:

Jeszcze raz wielkie dzieki.
czubinho
Sep 26 2011, 18:39
No chłopie, kawał świetnej roboty. Już wiem na jakim stadionie bede grał ligę online ;p
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.