Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Walczu (Cracovia download)
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
AdamSzmulki
Gdybym miał się przyczepić to dodałbym jeszcze w przejściach Żylety kibiców. Stadion miodzio tongue.gif
walczu
QUOTE(AdamSzmulki @ Sep 13 2011, 00:24) *
Gdybym miał się przyczepić to dodałbym jeszcze w przejściach Żylety kibiców. Stadion miodzio tongue.gif

Na początku tak zrobiłem, ale nie wyglądało to najlepiej w grze. :/
walczu
Ok, stadion Legii jest gotowy. Czekam tylko do weekendu, żeby Allezlinter poprawił ludzi na ławce rezerwowych (i powiedział czy w ogóle da się zrobić, bo przekroczyłem limit meshy). Najwyżej będzie bez rezerwowych, przepraszam.

W każdym bądź razie jedziemy dalej. Arka Gdynia:
Tolox11
Jestes wielki mistrz !!! wspanialy wiadomosci, zdjecia Arki wygladaja swietnie wink.gif muchas gracias !!!
Yoyo
Cieszę się baaaaaaardzo smile.gif W końcu se pogram na Arce ;D Super stadiony mistrzu wink.gif
Kamiloxx
Super stadion. smile.gif Masz w planach nowy stadion Pasów? smile.gif
GooFy
Yeah! Już nie mogę się doczekać.
lukasz44
Świetna robota, szkoda że masz tak mało czasu na robienie stadionów biggrin.gif
walczu
Chyba ostatnie screeny przed wydaniem Legii:

E 9
A My swoje, będziesz dodawał bele w bramkach? biggrin.gif
M4TT
świetny stadion.

no belki by sie przydaly wink.gif
JustMe1987
Super sprawa. Dziekuje za poswiecony czas.

Oswietlenie wyglada calkiem spoko tylko widze jeden mankament przy rozblysku pojawiaja sie szare smugi.. da sie cos z tym zrobic?
paweł90
Idą zmiany na lepsze

KOD
http://legionisci.com/news/44661_Konkurs_SKLW_zniknie_niebieska_reklama_Pepsi.html

T-Mac
CYTAT(walczu @ Sep 19 2011, 11:04) *
Chyba ostatnie screeny przed wydaniem Legii:

czekam na DL smile.gif
klasa
walczu
Nakamura
Jak skończysz Arke Gdynia, to miło by było abyś podjał się innego estetycznego stadionu, trochę mniejszego, ale urokliwego. Stadionu w Łęcznej smile.gif
T-Mac
fajnie sie zapowiada
walczu
Pierwszy screen z gry:
lukasz44
No no elegancko to wygląda smile.gif

Również podpisuje się pod tym abyś może spróbował zrobić stadion Bogdanki Łęczna albo Warty Poznań, przydalyby się do patcha smile.gif
Daro.
Spokojnie. Walczu zrobi to na co będzie miał ochotę. Poza tym Warta z tego co mi wiadomo to gra na stadionie Lecha Poznań.
Stadion miodzio. Później prześlę Ci te reklamy. tongue.gif
GooFy
Geniusz, czekamy na kolejne skriny Arki i oczywiście DL Legii.
walczu
Kolejne scr z Arki:

Oraz specjalnie dla E9:
seba

Hej razem bracia do szeregu!
Z jednaką myślą, z dłonią w dłoń!
Któż zdoła wstrzymać strumień w biegu,
Czyż jest na świecie taka broń?

Czerwony Sztandar (Bolesław Czerwieński)

Sorry za OT, nie mogłem się powstrzymac.
Oni wyglądają jak bojówki Duce Benito sprzed 23. roku.
Jakżeś ich tak poustawiał Wałczu? biggrin.gif
walczu
Nie wiem co oni tak staneli biggrin.gif Legia zastepuje reprezentacje Meksyku, moze oni maja takie cos ustawione ;p
GooFy
Dokładnie, to jest kolejny element Pesa którego nie umiemy edytować (miejmy nadzieję, że niedługo). Coś podobnego ma też reprezentacja USA i Irlandii.

A stadion wymiata!
gapa
kiedy ukaze sie download legi ?
T-Mac
mam nadzieje ze jeszcze dzis przed meczem wyjdzie stadion biggrin.gif
swietna robota
moze tak jeszcze stadion Podbeskidzia !? smile.gif
Kamiloxx
Świetny stadion. Ja mam nadzieję na konwert Pasów. wink.gif
E 9
Noo... To to to lubie to! Oby i na Legii się pojawiły, małe gó*ienko, a cieszy.

Co do samego stadionu, miazga jak dla mnie. Obyś żył i tworzył jak najdłużej, salut! wink.gif
walczu
Jeżeli chodzi o następne prace (po Legii i Arce) to planuję zrobić Górnik Łęczna i Stomil. Podbeskidzie zaczął robić mój kumpel (jedna trybuna jest gotowa) i chętnie bym to dokończył, ale brakuje dobrych zdjęć, a ja nie znam tego stadionu. Jeżeli coś macie to wrzucać proszę to może coś podziałamy. Cracovie mam niby zrobioną, ale jest tam od groma do poprawienia, bo robiłem ten stadion jak były same projekty, teraz jak go wybudowali to się sporo różni.
kostek250
a mógłbyś zrobić nowy stadion górnika Zabrze który za 20 miesięcy albo chodź by stadion ernesta pohla .nawet możesz zrobić to za 2 miesiące chociaż chciałbym se pograć wcześniej jak chcesz to pośle ci zdjęcia
Daro.
Fenomenalnie...
4 fotka niesamowita. biggrin.gif
walczu
@Kostek, Timak robił stary stadion Zabrza i wyszło mu to super, więc nie widzę sensu. Co do nowego stadionu, to uważam, że jeszcze jest za wcześnie. Na razie zajmę się tym co już stoi. smile.gif
walczu
Pepsi Arena jest w 100% gotowa. Jak jutro będę w domu to ją wydam.

@E9 dodałem belki ;]
B@rt
Jak prawdziwe... rozjeba*eś system. Ej, ale on będzie zajmował mniej niż 100MB?
Tolox11
Niesamowite !! swietna robota, kozak. Czekamy na DL.
T-Mac
swietna robota
Daro.
Gdyby nie ten radar sądziłbym, że to nie jest fotka z gry. biggrin.gif
Teraz pozostaje się modlić, by aż tak bardzo nie lagowała gra przy tym stadionie, hehe. biggrin.gif
lukasz44
Świetnie wygląda smile.gif Czekamy na wydanie i w przyszłości na screeny z Łęcznej smile.gif
walczu
POL - Pepsi Arena, Warszawa

# model : walczu
# import : walczu & allezlinter
# adboards : Daro
# preview : walczu
# Thanks to only_afc, Cendro and Alegor

gapa
mam jakies problem . jak laduje mi juz gre to wyskakuje blad exe :/. jak temu zaradzic ?
(L)ukash
CYTAT(gapa @ Sep 26 2011, 17:14) *
mam jakies problem . jak laduje mi juz gre to wyskakuje blad exe :/. jak temu zaradzic ?

Mam dokładnie ten sam problem sad.gif To samo dzieje się, gdy wchodzę w przeglądanie stadionów
walczu
Nie wiem, może komputer tego nie może udźwignąć. Testowałem ja i jeszcze z 5-6 osób i nie pojawił się taki problem.
gapa
to sobie nie pogram na nim :/ a nie da sie tego jakos naprawic ? moze rozdzielczosc nie to bo ja mam 1024 x 768

edit: a z jakiej wersji kit serwera korzystasz ?
B@rt
Pewnie tu tkwi problem wink.gif

1. W folderze kitservera otwórz plik kload.cfg WordPadem albo Notatnikiem
2. Znajdź linię ReservedMemory
3. Zmień jej wartość na 95000000 (na przykład, w każdym razie musi być wyższa od domyślnej)
4. Zapisz plik i zamknij.

A stadionik zaraz będzie wessany i przetestowany dzięki mistrzu. Czekam na Arkę.
orlando00
To tak po pierwsze dziękuje Tobie "Walczu" za cudowny stadion Legii a po drugie dziękuje Tobie "szubi-bubi" z pomoc przy działaniu stadionu w grze
ronaldo_9
Moim skromnym zdaniem jest to jeden z najlepiej wykonanych stadionów do PES'a. Szacunek i podziękowania.
Czekam na wieści o stadionie Podbeskidzia bo to chyba jedyny zespół z TME bez stadionu. Pozdrawiam!
GooFy
Rozpier*alasz system. Pojawiasz się znikąd po kilkuletniej absencji i wypuszczasz coś takiego. Nie mam słów biggrin.gif
JustMe1987
Swietnie ze sa jeszcze pasjonaci ktorzy inwestujac sporo godzin swojego czasu pozwalaja cieszyc sie wielu ludziom owocami ich pracy. Kapitalna robota. Te klimatycznego loga czy zdjecia na telebimach.. te detale na trybunach. Nietuzinkowe dmuchane wielkoludy. Polska masakra meshem w rhino! Twoja praca zachecila mnie do siegniecia po gre po blisko dwutygodniowej przerwie.

Taki meczyk na otwarcie. Podsmumowujac jaka arena taka gra:

Jeszcze raz wielkie dzieki. cool.gif

czubinho
No chłopie, kawał świetnej roboty. Już wiem na jakim stadionie bede grał ligę online ;p
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.