Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Mysza7 & Damian
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
Arek.PL
Oooo te włoski bardziej mi odpowiadają smile.gif
Teraz mi się podoba smile.gif

Pozderki
naczelnik5
jak poprzednik, te wlosy sa bardzo fajne , mordka jak na mala fotke tez niczego sobie , popracuj nad wlosami do Parejo bo twarz naprawde jest super
bartek-brt
Ostatnie mrody bardzo dobre!
To polak?
MYSZa7
Cytat(bartek-brt @ Apr 23 2008, 19:57:19) *
Ostatnie mrody bardzo dobre!
To polak?

Nie to nie Polak,to Węgier(Napastnik) przyszedł do Realu z VFB Stuttgart wink.gif
Paput
Perejo już troche lepiej z tymi ostatnimi włosami
Szalai dobry a nawet bardzo dobry

Jak byś mógł to pokaż z jakiej fotky go zrobiłeś
MYSZa7
Cytat(Paput @ Apr 23 2008, 22:42:09) *
Perejo już troche lepiej z tymi ostatnimi włosami
Szalai dobry a nawet bardzo dobry

Jak byś mógł to pokaż z jakiej fotky go zrobiłeś

MaTi10
Świetne,szykuje się jakaś paczka Castilli???oby;],cudo wyciągnales z takiej fotki powiem pzdr
Damian.
preview

* jeszcze nie final , dorobię potem włoski

Pozdr wink.gif
szołpas
Dobry ale ciekawi mnie profil jak wyglada
MaTi10
Dobry face ale poczekam jak z wlosami bedzie;]
MYSZa7
Cytat(MaTi10 @ Apr 25 2008, 15:09:25) *
Świetne,szykuje się jakaś paczka Castilli???oby;],cudo wyciągnales z takiej fotki powiem pzdr

Raczej paczka Realu,bo zbyt dużo fotek Castilli nie mogę znaleźć.
Arek.PL
Czekam na final bo w tych włoskach nie wyglada dobrze tongue.gif
MYSZa7
Sergio Ramos without hair
perONE
IMO bardzo dobry. rob wloski i daj down'a
reS
ja jebe.. tych Ramosów w ostatnim czasie to powstało z 15 wersji.
spróbuj może kogoś mniej znanego i nie z Realu to może ktoś skorzysta, a tak wątpie byś przebił S'Na
bartek-brt
CYTAT(reS @ May 6 2008, 18:19:38) *
spróbuj może kogoś mniej znanego i nie z Realu to może ktoś skorzysta, a tak wątpie byś przebił S'Na

Może i powstało ale jednak żadna wersja nie odzwierciedlała danego grajka w 100%. Tak apropo z tego co wiem to Mysza zaczał go robić przed S'N.

Ramos wygląda bardzo dobrze, postaraj sie dac cała twarz do dołu żeby nie było podbródka.
luke
CYTAT(reS @ May 6 2008, 18:19:38) *

Weź człowieku daj mu swobodny wybór, niech robi tego kogo chce. Jeśli już to powinieneś być mu wdzięczny, że robi coś co Ci się może przydać.

Co do twarzy to w miarę bmp, jednak nie podoba mi się zarost i brwi, szczęka chyba powinna być trochę inna i uszy są krzywe.
BadNewz
Zgadzam się. Każdy może robić tego na kogo "ma" ochote i nie powinien się sugerować tekstami typu: "Quaresma v.50" [pozdro Mani3k xD], po prostu tym co inni powiedzą (niedosłownie).

Co do twarzy to mi się podoba, nie mam zastrzeżeń.
reS
CYTAT(luke @ May 6 2008, 20:45:43) *
Weź człowieku daj mu swobodny wybór, niech robi tego kogo chce. Jeśli już to powinieneś być mu wdzięczny, że robi coś co Ci się może przydać.

Co do twarzy to w miarę bmp, jednak nie podoba mi się zarost i brwi, szczęka chyba powinna być trochę inna i uszy są krzywe.

Może zbyt dosadnie to wyraziłem, ale po prostu uważam za nonsens robić 10 wersje mordy tego samego kopacza. Z całym szacunkiem dla Myszy, ale ma małe szanse by przebić SN'a, Alegora, czy jeszcze wcześniej Dona.
Mysza ma już wystarczające umiejętności żeby zrobić przyzwoitą twarz z której ktoś skorzysta i wrzuci do KS. Ale imo lepiej zainteresować się mniej znanymi piłkarzami, których fotek też jest dużo niż walić ciągle gwiazdki z Madrytu.

Twarz rzeczywiście na przyzwoitym poziomie.
MYSZa7
CYTAT(reS @ May 6 2008, 21:29:39) *
Może zbyt dosadnie to wyraziłem, ale po prostu uważam za nonsens robić 10 wersje mordy tego samego kopacza. Z całym szacunkiem dla Myszy, ale ma małe szanse by przebić SN'a, Alegora, czy jeszcze wcześniej Dona.
Mysza ma już wystarczające umiejętności żeby zrobić przyzwoitą twarz z której ktoś skorzysta i wrzuci do KS. Ale imo lepiej zainteresować się mniej znanymi piłkarzami, których fotek też jest dużo niż walić ciągle gwiazdki z Madrytu.

Twarz rzeczywiście na przyzwoitym poziomie.

Już upatrzyłem sobie kilku wogle nie zrobionych grajków,ale Ramosa dokończe biggrin.gif
naczelnik5
Kazdy robi tych graczy ktorych chce , mowienie ze robienie znanych mord jest bez sensu bo jest ich duzo to jest tak jakym powiedzial ze robienie malo znanych mord jest bez sensu bo kogo obchodzi czy jakis malo znany Rumun czy Albanczyk ma twarz w pesie , moim zdaniem Ramos bardzo fajny czekam na wersje z wloskami smile.gif
szołpas
Popraw kształt uszów , zmapuj lepiej brode i popraw cały kształt mordy ;-)

.... róbcie se kogo chceta happy.gif
Arek.PL
Zrób mu morde tak by byla skierowana prosto (przed siebie) a nie w góre i bedzie bardzo dobra praca smile.gif

Pozdrawiam
MYSZa7
Dani Aquino hair by Alegor edited by MYSZa7

Paput
Dobra mordka
reS
dobra mordka, zmniejsz może troszkę kontrast na bmp.
Krzysiu12
bardzo dobra mordka smile.gif
Arek.PL
Kolesia może nie kojarzę i nie wiem jak wygląda ale tutaj naprawdę bardzo dobrze smile.gif

MYSZa7
Ignacio Camacho hair by Vivas
bartek-brt
Nie znam człowieka:) Możesz lekko wyostrzyc teksture i widze ze baki sie wcinają w morde. Zacznij zwracac uwage na profil bo tez jest wazny.
MaTi10
Znam obydwu i fajne ryjki bardziej Młody Grajek Murcii mi się spodobał;] pzdr
Arek.PL
Jakiś taki niewyraźny Ci wyszedł.
demiano7
Plusa masz już za to że go robisz ponieważ to wielka nadzieja hiszpańskiej piłki i w atletico brakuje mi jego mordki tongue.gif szkoda że taki niewyraźny ale mam nadzieje że to poprawisz i dorównasz poziomem do reszty mordek wink.gif
MYSZa7
Ruben De La Red hair by Mani3k
BoBaN
De La Red Dobry, ale mimo wszystko lepsza wersja Mańka. Chociaż przydałaby się wersja z innymi włosami. bo ma teraz dłuższe i z przepaską.
Arek.PL
CYTAT(BoBaN @ May 13 2008, 17:23:43) *
De La Red Dobry, ale mimo wszystko lepsza wersja Mańka. Chociaż przydałaby się wersja z innymi włosami. bo ma teraz dłuższe i z przepaską.

Podbijam do tego co napisał BoBaN
BadNewz
CYTAT(BoBaN @ May 13 2008, 17:23:43) *

CYTAT
Podbijam do tego co napisał BoBaN

To samo.
MYSZa7
Arjen Robben hair by Don Rxf
Jacmen
Mordka bardzo dobra, ale ta wersja mi nie podeszła. Mam pytanie jest sens odgrzewać tego samego starego kotleta przez 20 facemakerow, nie lepiej zrobić kogoś kogo nie ma w grze ? To tylko moje osobiste zdanie wink.gif
Pro-Evo-S
CYTAT(jacmen @ May 14 2008, 07:14:14) *
Mordka bardzo dobra, ale ta wersja mi nie podeszła. Mam pytanie jest sens odgrzewać tego samego starego kotleta przez 20 facemakerow, nie lepiej zrobić kogoś kogo nie ma w grze ? To tylko moje osobiste zdanie wink.gif

Dokładnie się z tobą zgadzam smile.gif Wg mnie celem facemakera powinno być robienie ciągle czegoś nowego, udoskonalanie swoich umiejętności a nie powielanie czegoś czego już i tak nikt nie kupi :/
Arek.PL
Twarz bardzo dobra, jedynie te ciemne włsoy za tymi blond mi nie podchodzą smile.gif

Pozdrawiam
BoBaN
CYTAT(Pro-Evo-S @ May 14 2008, 07:16:22) *
Dokładnie się z tobą zgadzam smile.gif Wg mnie celem facemakera powinno być robienie ciągle czegoś nowego, udoskonalanie swoich umiejętności a nie powielanie czegoś czego już i tak nikt nie kupi :/

a moim zdaniem niech robi kogo chce i co mu się podoba, po pierwsze: Mysza robiąc twarze znanych piłkarzy, których wykonali inni facemakerzy, może liczyć na fale krytyki lub pochwał, fakt, ale dzięki temu będzie się uczył i poprawiał swoje umiejętności facemakera. To tyle na ten temat.

Mysza dobra ostatnia morda, ale pracuj dalej a będzie jeszcze lepiej;)
Damian.
Fajny Robben. Mógłbyś ewentualnie pobawić się szczęką i lewym okiem z naszej perspektywy i popraw łącznie włosków z twarzą.
Pozdr smile.gif
Patryk_96
Bardzo dobra twarz! smile.gif
MaTi10
Ostatnie ryjki bardzo dobre;] Ty wiesz na co czekam;]]]pzdr
perONE
morda extra .! dasz down'a to biore
reS
Widać jakiś defekt na brodzie. Jak byś to poprawił to był by bardzo dobry konkurencyjny Robben wink.gif
MYSZa7
Arjen Robben

ver.1

ver.2

Hal
Dla mnie v.2 jest lepsza..wink.gif Dobra robota wink.gif
Arek.PL
Var 1 wygląda bardzo dobrze smile.gif Ver 2 juz nieco gorzej.

Pozdro smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.