Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Mysza7 & Damian
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
olivier
Cytat(MYSZa7 @ Nov 10 2007, 18:18:35) *
Carlos Edwards(Sunderland) ( preview) Hair by ???

Fotka

Proszę o komentarze smile.gif

Twarz bdb.Zarówno model jak i bmp,ale tego nie moge powiedzieć o wloskach ponieważ do niego te włosy nie pasują.Daj mu inne włosy.
Pelas
nos napewno wymaga korekty...:
poza tym model jest dobry...i podobny..:
postaraj się coś z bmp pokombinować..:
adriano91
jakas taka ta twarz nie wyrazna dry.gif
MYSZa7
Cytat(adriano91 @ Nov 10 2007, 19:17:58) *
jakas taka ta twarz nie wyrazna dry.gif

lol huh.gif

Sorki chłopaki,ale nie wiem co w tym nosie jest nie tak,możecie sprecyzować? wink.gif
olivier
Przecierz nos jest dobry.A i zapomniałem dodac abyć lekko przyciemnił bmp,wtedy będzie ładniejsza praca.
perONE
IMO ten nos jest minimalnie za szeroki
Pelas
nałóż fotke na fotke i zrób gifa.. a zobaczysz co nie tak z tym nosem..: dry.gif
Foley
Dosyć fajny ryjek, podobieństwo jest spore.
don rxf
Niezle ostatnie twarze, ale u Edwardsa musisz dac inne wlosy bo te mu nie pasuja wink.gif
Damian.
Ashley Young collab with szolpas (preview)
d-note
Świetna twarz. Brak zastrzeżeń tongue.gif Pozdr
MYSZa7
Bardzo dobra twarz wink.gif
Pelas
bardzo dobra praca..: szczerze to nie widze jakiś większych niedociągnieć..:
Paput
Zajebista Mordka daj download. rolleyes.gif
kasztan
fajne ci wychodza te twarzyczki co nowsza to lepsza ale w niektorych troche za ciemne bmp

pozdro

STEVEN GERRARD
don rxf
Bardzo dobra twarz, udany collab wink.gif
norek
Prosze o zalozenie tematu w dziale przeznaczonym do pokazywania mordek graczy z pes'a2008.
.:CR7:.
bdb ashley smile.gif tak trzymaj
Damian.
Ashley Young collab with szolpas download

http://www.sendspace.pl/file/LB2N3ui4/
szołpas
heh chyba pierwsza morda ktora nam wyszła wink.gif
.:KUNA:.
BDb, szkoda, ze nie mam gdzie wrzucic XD
bilak
super twarz

a propo Younga przez przypadek znalazlem takie oto info biggrin.gif :

Jak donosi dziennik.pl, jeden z największych futbolowych talentów na Wyspach lubi bawić się nie tylko piłką. Co gorsza, swoje "popisy" pokazuje w internecie. 22-letni Ashley Young właśnie trafił na pierwsze strony gazet w Anglii w całej okazałości.

Afery nie byłoby, gdyby Ashley nie poznał na czacie tajemniczej 21-latki. Zaczęli rozmawiać o seksie. Wkrótce młody piłkarz tak się “nakręcił”, że zupełnie przestał nad sobą panować.

Jak donosi dziennik.pl, Young najpierw postanowił rozebrać się do rosołu, a potem zaprezentować przed internetową kamerą możliwości swojego "sprzętu". Zaczął się onanizować. Po skończonym spektaklu jak gdyby nigdy nic pojechał na trening.

Anonimowa rozmówczyni młodego piłkarza nie przepuściła okazji na szybki zarobek. Wideo z jego ekscesami sprzedała angielskim gazetom. Teraz historia napalonego sportowca nie schodzi z czołówek tabloidów.

Jak zauważa dziennik.pl, Ashley Young nie będzie miał teraz łatwego życia. Po takiej przygodzie kibice, koledzy z drużyny, a także rywale z boiska na pewno nie będą mu żałowali złośliwych uwag.

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Rafciu666
A moze sie pokusisz o zrobienie Vilakaziego z RPA???
Damian.
Theo Walcott (preview)

* hair by ???
P.S.Piszcie który kolorek bardziej Wam się podoba wink.gif
Pozdr ;p
Paput
Super face mi się bardziej podoba z białą skórą.
Troche usta ma krzywe dry.gif
Daj bina.
demiano7
dwójeczka bez dwóch zdań tongue.gif a może downloadzik? biggrin.gif bo moim zdaniempraca cudeńko wink.gif ja lepszego walcotta niewidziałem smile.gif pozdro
Ronni1010
Fajny Wolcott. Lepszy kolor do niego to nr 2, zdecydowanie.
Pozdro
Damian.
Theo Walcott by Damianinho (DOWNLOAD)

DOWNLOAD .::Sendspace.pl::.
DOWNLOAD .::Sendspace.com::.
DOWNLOAD .::Wyslijto.pl::.
DOWNLOAD .::Rapidshare.com::.

demiano7 : Hmm... moim zdaniem niema sensu go robić bo został on świetnie wykonany przez Mystiq'a i Szołpasa
Pozdr
Ronni1010
Ten po prawej stronie zdecydowanie lepszy.
Fajnie ci wyszedł ale na pierwszy rzut oka to go nie skojarzyłem.
Pozdro
demiano7
dzięki stary, ekstra pracka, może spróbuj adebayora rolleyes.gif co ty na to?
Paput
Jeszcze raz powiem zajebista mordka.
Dzięki za download.
PzDr
Mortin
mystiqa nie przebiles... jest pare niedociagniec, chociazby usta..
mystiq zrobil duzo lepsza facjate, bo mial dopracowana w kazdym calu, a do tego jeszcze swietna teksture
jezeli juz mialbym wybierac to wzialbym wersje 1, te jasniejsza..
3=/6
demiano7
DAMIANINHO a mógłbyś popracować nad włoskami? bo on ma takie krótsze raczej a twoje z tyłu i z boków są takie kakby długie były, tylko z przodu są krótkie, zobacz w edycji w grze...
don rxf
Taki sobie, wole tego od mystiqa wink.gif
Nakamura
Muszę przyznać że extra jest ten twój Walcott. Niemal idealne wykonanie. Idzie Ci coraz lepiej. Oby tak dalej. Pozdro wink.gif
szołpas
Jeżeli chodzi o fotke to jest bardzo dobrze do niej odwzorowany jednak do siebie nie ;p nie pasują mi też jego małe wąsy ;]
Damian.
Vicente Rodríguez Guillén (preview)

* hair by norek edited by me
bilak
bdb twarz smile.gif
szołpas
jw bardzo dobrze wink.gif
the-bhoys
Bardzo ładna twarz wink.gif
d-note
Bardzo dobry Vicente, tylko nie podoba mi się model twarzy po bokach (według mnie twarz powinna być węższa) blink.gif sleep.gif
.:CR7:.
Nie podoba mi się bmp, a mianowicie usta i to co wokół nich.
norek
Slaba twarz. Zly ksztalt twarzy, nie te oczy.
Damian.
Update

* hair by Norek edited by me
** Szczęka wzorowana na fotce UEFY
szołpas
bdb morda wink.gif
bartek-brt
Za bardzo schowane uszy i co jak co ale szczęka powinna być węższa i bardziesz szpiczasta.
ryba
Szczeka zdecydowanie do poprawy,reszta wydaje sie byc bardzo dobra wink.gif
demiano7
popraw szczęke i dawaj binka, i nie zapomnij o theo wallcocie, to będzie prezent pod choinke od ciebie dla nas:D
Damian.
Juanfran (preview)

* hair by Nowitzki

Podsyłajcie foty kogo zrobic wink.gif
bartek-brt
usta troche za bardzo wystają albo to szczeka za bardzo wysunięta. Co jak co moze na focie tak jest ale mozna by było to poprawic. Bmp wyostrz bardziej. Innych błędów nie widze ale IMO nie przebiłeś Nowitzkiego.

PZDR! Wesołego alleluja:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.