Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Mysza7 & Damian
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
Vadiim
Przepraszam bardzo, ale czy te włosy są napewno wykonane przez Ciebie ? blink.gif
Coś mi się nie wydaje?

faces and hair by Difox.

btw.
przy okazjii zobacz jak wygląda perfekcyjny Voronin.
Damian.
Robilem na modelu tych wloskow , moge ci pokazac nawet bmp wloskow jesli chcesz. Nie znam innego modelu ktory jest podobny do jego prawdziwych wloskow

<- MOJE

<- JEGO

P.S.Zrobilem to morde dla siebie poniewaz teraz akurat gram Liverpoolem. Jesli wam sie nie podoba to trudno:D
P.S.2. Mi ten Voronin nie przypadl do gustu , wole swojego. wydaje mi sie ze ja mam chociaz Ciut lepsze BMP, a dla mnie w twarzy to jest najwazniejsze.
Pozdr
bilak
to napisz ze bazowales na wlosach Difoxa tongue.gif
Vadim przestan komentowac bo troche zal mi ciebie , ten Voronin byl robiony chyba troche dawno i tekstura moze byc duzo lepsza teraz wiec nie jest perfekcyjny :|
Twarz nawet wcipe xD
Hal
Fajny Voronin, ale oczy do poprawy.
Pozdro wink.gif
.:KUNA:.
Super voronin czekam na giggsa;]
bartek-brt
jakosc, jakosc i jeszcze raz jakosc!!

Pozdro!
Smoti
Paczka Superb tongue.gif jednak Woronin według mnie lepszy ten od Difoxa:) POZdr.
Vadiim
Cytat(..::BILAK::.. @ Aug 31 2007, 14:46:13) [snapback]180256[/snapback]
Vadim przestan komentowac bo troche zal mi ciebie , ten Voronin byl robiony chyba troche dawno i tekstura moze byc duzo lepsza teraz wiec nie jest perfekcyjny :|
Twarz nawet wcipe xD

Z czym Ty mi tu wyjezdzasz ? blink.gif huh.gif
Już nawet odezwac sie nie mozna?
Każdy komentarz musi brzmiec :
"ahh ihh ale super!"
"best ever!"
"co za morda, łał" ..
Musi ?
Chyba raczej nie |:

Zresztą ta twarz Voronina nie nadaje się na takie komentarze.
Najpierw uważnie przeczytaj moj pierwszy post a potem szczekaj, bo chyba raczej widze, że kazda morde komentujesz pozytywnie nie zwracając uwagi na to, jaki jest styl tej twarzy..
Opinia opinią, ale na cholere wpierniczasz swoje 5gr do uwag, które przedstawilem ?

Jaki Voronin był robiony dawno ; DD ?
Czy Ty masz pojęcie na temat tego o czym dyskutujesz biggrin.gif?
buhe smile.gif

------------
Damianinho - ok smile.gif Dzięki za wyjasnienie sprawy z modelem herow wink.gif Zgadza sie:)
Postaraj się poprawic te elementy, o których pisałem i będzie naprawde w porządku smile.gif
MYSZa7
Robert Kłos(Widzew Łódź)
krolu
mordka bardzo ładna no i ładne włoski wink.gif ale on nie jest z ŁKSu ;D to jest grajek "kolegow" zza miedzy ;D
Damian.
Nie wierze ze to naprawde ty:D B.dobra morda , sprobuj wymodelowac na samej gorze bani wloski.
Pozdr
Pelas
zaskoczyłeś mnie pozytywnie tym ryjkiem...:
koleś jest podobny do tego z foty....: ale troche w modelu możnaby doszlifować z tego co pamiętam fotke...:
ps. nice włoski...:
reS
Kłosa ujdzie poznać, a to najważniejsze wink.gif jakościowo też całkiem ładnie. Ogólnie widać postęp. pzdr
BoBaN
dobra mordka ale nie znam goscia wiec wiecej nic nie powiem;) robisz postępy;)
bartek-brt
Fajna morda a nawet bardzo. Jak poprawisz to będzie to najlepsza morda tego grajka.

Pozdro!
T-Mac
jakosc +
podobienstwo -

pracuj wiecej w o-edit
krzyck
No no, calkiem niezle, calkiem niezle Mysza... troche pracy przed Toba jeszcze, ale masz predyspozycja na facemakera. Niezla twarz !!! smile.gif
i mnie sie podoba;]
VeNoM
donawet ladne smile.gif
Damian.

*hair by Mystiq and Nbmdave

Dawajcie mi foty na nastepne mordy póki mam wene xD
szołpas
Bmp bardzo mi sie podoba :] ... ale pobaw sie z modelem jeszcze biggrin.gif hehehe
d-note
Brawo. Zajebista twarzyczka. Troche mam zatrzeżeń co do modelu wink.gif
Jacmen
Świetna twarz dobra robota wink.gif
perONE
bmp swietne ogolnie twarz dobra
POZDRO smile.gif
zywul
Wery gud fejs.
MYSZa7
Michel Salgado(Real Madrid) Based on Cigman model and Hair by Cigman

Taka nie zabardzo moja twarz tongue.gif
Niedługo dam poprawiona wersję Kłosa smile.gif
Jamnik
Bardzo ladna twarz smile.gif Czekam na Download smile.gif
GooFy
No fejs jak najbardziej najs tongue.gif
MYSZa7
Bardzo dobry Owomoyela biggrin.gif
Może strzeliłbys jakiegoś Madristę,choć to chyba nie możliwe tongue.gif
Flisak
No, no, nawet fajny fejs biggrin.gif
reS
Jesteś początkującym facemakerem więc nie rozumiem po, co korzystasz z cudzych modeli. Na tym etapie powinieneś jak najwięcej czasu poświęcać na doskonaleniu własnych umiejętności. A poza tym efekt jaki uzyskałeś i tak jest średni. pzdr
Bartolek
pobaw sie w modelu i bedzie dobra twarz tongue.gif
Damian.
Update:

Mortin
wole jednak tego od manka, mimo wszystko ze nie ma aktualnych wlosow..
zywul
Musisz poprawić włoski na brzegach bo widać jaśniejsze, przy czole. (taki pasek)
OskaR
Twarz bardzo dobra, ale musze sie zgodzic z przedmowca, popraw te wloski i bedzie git
Prawda wloski wygladaj troche jak z edita i to laczenia a reszta oki;]pozdro ithx za avka;p
Damian.
Cytat(..::Igor::.. @ Sep 10 2007, 19:33:07) [snapback]182975[/snapback]
Prawda wloski wygladaj troche jak z edita i to laczenia a reszta oki;]pozdro ithx za avka;p

Nie ma za co laugh.gif
Włoski są Deco z Barcelony , postaram sie poprawic troche ich BMP łączenie kuleje

P.S.Przesyłajcie fotki kogo wykonać , chętni do collaba pisać na PW lub na moje GG : 2244700
Damian.
Quim by Damianinho collab with bartek-brt (preview)

Jacmen
Bardzo dobra mordka wink.gif
P@vel
Very Good fejs ale pomyślcie panowie nad włoskami tongue.gif
Jamnik
Cytat(P@vel @ Sep 11 2007, 20:11:26) [snapback]183203[/snapback]
Very Good fejs ale pomyślcie panowie nad włoskami tongue.gif

Zgadzam się w 100 %
Bartolek
dobra twarz ale czegos w niej brakuje tylko czego tongue.gif unsure.gif
szołpas
Dobra morda ... napewno jak dasz download to skorzystam smile.gif ... ale przydały by sie też wasze włosy bo te od KONAMI nie pasują :/
Damian.
Bartolek
Dobra morda tongue.gif zapraszam do MOJEGO TEMATU tongue.gif
szołpas
to i tu napisze ;] brawo Damjańińo smile.gif bardzo dobra morda
d-note
Super morda... Podzielam zdania przedmówców. wink.gif
Jacmen
Super mordka świetna robota wink.gif
Paput
Bardzo dobra mordka
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.