Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums Edit By Dikhet & Milerinho
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Orange_91
Paczka stadionów jak zwykle świetna. Ale mam jedno zastrzeżenie niektóre stadiony maja słabe previewy mógłbyś dawać najlepiej z tej strony
http://www.box.net/public/zqb8rrj4eb#1:5905876
ronaldo_9
bardzo dobra paka, już pobrałem, ale brakuje mi tych gwiazdek na bandach,
a to w CL jest ważne, pozdro
Arek.PL
Świetna robota !! A co do tych previewów to się zgodze z Orange_91
Mam również inna paczke jest tego mnóstwo po dwie ligi prawie z anglii, hiszpanii itp itd jak chcesz to Ci zapodam smile.gif
Milerinho
Cytat(PLayer-AreK @ Jan 19 2008, 10:43:18) *
Świetna robota !! A co do tych previewów to się zgodze z Orange_91
Mam również inna paczke jest tego mnóstwo po dwie ligi prawie z anglii, hiszpanii itp itd jak chcesz to Ci zapodam smile.gif

Powiem wam, że nie miałem na to czasu bo jestem u kogoś na kompie wiec nie miałem czasu szukać bo jak bym miał neta u siebie to mógłbym to lepiej zrobić.
P@vel
Hej milerinho. Żadko sie udzielam w twoim temacie ale mam prośbe rolleyes.gif . Czy mógłbyś troszke zmodernizować stadionik Wisły K. pod takim kątem jak ostatnią paczke ? unsure.gif
dupinho
Ej jak to tak!!!
Na stadionie celticu LM jest trybuna po prawej zasłania całą prawą flanke boiska sad.gif do bani :/ ale poza tym reszta genialna
Prosze o poprawienie stadionu celtów biggrin.gif
Orange_91
Cytat(dupinho @ Jan 28 2008, 18:41:20) *
Ej jak to tak!!!
Na stadionie celticu LM jest trybuna po prawej zasłania całą prawą flanke boiska sad.gif do bani :/ ale poza tym reszta genialna
Prosze o poprawienie stadionu celtów biggrin.gif

Co do tej trybuny to nie wina Dikheta i Milerinho bo oni tylko edytuja stadiony w sensie zmieniają siatki, murawy itp. Edytuja oni już gotowe stadiony wykonane przez kogoś innego wiec to nie jest ich winą.
dupinho
ahaaaa blink.gif

To przepraszam
Lopez10
Mam prośby możecie przerobic Stadiony :
-Getafe
-Stuttgart

Z góry dzieki i pozdrawiam was
El_Magic
Genialne prace. Zastanawiałeś się nad jakimś stadionem na Euro 2012? Obiekt w Doniecku w najbliższym czasie zostanie otwarty.
Milerinho
Witam mimo braku neta postaram sie coś w najbliższym czasie coś wrzucić ...... trochę cierpliwości...smile.gif
liverpool
Cytat(dikhet @ Apr 22 2007, 13:33:13) *

Uprzejmię prosze o wrzucenie tej paczki jeszcze raz na serwer gdyz link na filefront nie działa

dziekuje...
kacpero
prosze o ladny stadion birmingham z ladna murawa i bialymi siatkami...
mati_910
Milerinho mam prośbę: Czy możesz mi zeedytować stadion Stamford Bridge z tej paczki 1/8 Ligi Mistrzów - mianowicie zamiast czarnych siatek -> białe to wszystko o co proszę. z gory dziekuje ! biggrin.gif
Arek.PL
Cytat(mati_910 @ Mar 10 2008, 20:26:36) *
Milerinho mam prośbę: Czy możesz mi zeedytować stadion Stamford Bridge z tej paczki 1/8 Ligi Mistrzów - mianowicie zamiast czarnych siatek -> białe to wszystko o co proszę. z gory dziekuje ! biggrin.gif

Wbij do mnie na gg to Ci to sam zrobie wink.gif
Moje gg masz w moim profilu.

Pzdr
liverpool
Cytat(liverpool @ Feb 29 2008, 10:16:36) *
Uprzejmię prosze o wrzucenie tej paczki jeszcze raz na serwer gdyz link na filefront nie działa

dziekuje...

ponownie bardzo prosze o ta paczke stadionów...
link wygasł....
pomóżcie proszę....
Milerinho
Ibrox Rangers

IronTiga
Jak zwykle świetna robota miler, czekam na nastepne stadiony, gdyż tylko twoich uzywam w pesie

3m się i Pozdro wink.gif
thierry14

Mógłbymi to ktoś zedytować ? Tzn. na jakieś ostrzejsze w lepszej jakości albo wogóle to usunąć i dać nowe ?
EMIRATES
SCREENY

PLZ !!!
dikhet
Cytat(thierry14 @ Apr 22 2008, 10:50:40) *

Mógłbymi to ktoś zedytować ? Tzn. na jakieś ostrzejsze w lepszej jakości albo wogóle to usunąć i dać nowe ?
EMIRATES
SCREENY

PLZ !!!

nie da sie tego zedytowac
Milerinho
Co o tym sądzicie??

E 9
Spoko pomysł wink.gif Zdarzają się jeszcze stadiony z takimi bramkami, i przy edycji takiego stadionu w PES'ie bardzo by się coś takiego przydało.

Czekam na jakąś pracę z takim wzorem ;]]
Arek.PL
Ja również takie coś popieram:) szczególnie w brazylii i argentynie i zreszta w pozostalych panstwach ameryki polodniowej takie bramki jeszcze sa;)
Również czekam na prace z takimi bramkami smile.gif

Ibrox wymiata wacko.gif
Milerinho
Jaki nastepny stadion proponujecie??
BadNewz
Ja proponowałbym Stadion Arsenalu Emirates Stadium w wersji Premiership. Jest wersja CL i taka byle jaka (zwykła tongue.gif), ale ciemna murawa i bandy Konami. Z góry dzięki.
Milerinho
to daj download stadionu na filefront.... zobaczymy co sie da zroic
BadNewz
OK, ale chcesz ten z CL czy ten "zwykły"?
Milerinho
no wersje na ktorej nie ma belek
TheUnitedVibe
A ja bym poprosił o edycję stadionu Groclinu Grodzisk Wlkp. Chodzi mi głównie o błąd z kibicami. Często zdarza się że zostawiają oni jedną trybunę pustą a na drugiej wystają 5-8 rzędów ponad stadion i siedzą w powietrzu. Zauważyłem że wiele stadionów jest bardzo dobrze zrobionych ale akurat stadion w Grodzisku imponować może tylko dobrze odtworzoną trybuną główną (zwłaszcza brawa dla twórcy napisu nad wejściem).
Zagłębiak
Ja proponuje żebyś skonwertował z Fify Stadion Zagłębia Sosnowiec.
Arek.PL
A może stadion Valencii ? smile.gif
Orange_91
Cytat(Zagłębiak @ Apr 29 2008, 09:42:10) *
Ja proponuje żebyś skonwertował z Fify Stadion Zagłębia Sosnowiec.

O ile wiem Dikhet & Milerinho tylko edytują stadiony, więc takich rzeczy raczej nie potrafią.
Zagłębiak
Cytat(Orange_91 @ Apr 29 2008, 18:49:32) *
O ile wiem Dikhet & Milerinho tylko edytują stadiony, więc takich rzeczy raczej nie potrafią.

No to sorry za post.
pozdro
TheUnitedVibe
Cytat(TheUnitedVibe @ Apr 28 2008, 15:33:41) *
A ja bym poprosił o edycję stadionu Groclinu Grodzisk Wlkp. Chodzi mi głównie o błąd z kibicami. Często zdarza się że zostawiają oni jedną trybunę pustą a na drugiej wystają 5-8 rzędów ponad stadion i siedzą w powietrzu.

Ponawiam swoją prośbę wink.gif
Orange_91
Cytat(TheUnitedVibe @ Apr 30 2008, 18:35:54) *
Ponawiam swoją prośbę wink.gif

Przeczytałeś moją poprzednią wypowiedź? Wydaje mi się, że nie.
Dikhet & Milerinho tylko edytują stadiony w sensie zmiana murawy, belek w bramce, band itp.
TheUnitedVibe
Aha, ok myślałem że twoja wypowiedź dotyczyła tego pytania o stadion w Sosnowcu.
Milerinho
POL - GÓRNIK ZABRZE

IronTiga
Spoko stadionik;) z reszta jak zawsze. Czekam na Niemieckie stadiumy

Pozdro wink.gif
Arek.PL
Super przeróbka smile.gif
E 9
Wiem, że ktoś z was robił kiedys City of Manchester Stadium, tylko, że starą wersje. Jak możecie to przerzućcie murawkę,czarne siatki itp. na nową wersję stadionu.

3-majcie link:
http://files.filefront.com/ENG+City+Of+Man...;/fileinfo.html

mam nadzieję, że sie podejmiecie wink.gif
Arek.PL
Witam Panów smile.gif

Może mi któryś przerobić stadion Wembley ?
Chciałbym jakieś inne siatki (takie jakie tam są) bo na tym jakim mam siatki są jakieś przeźroczyste, no i może jakaś murawe nową wymyślicie smile.gif
Daje stadion do pobrania >>> DOWNLOAD <<<

Pozdrawiam smile.gif
Milerinho
CYTAT(PLayer-Arek @ May 8 2008, 09:30:34) *
Witam Panów smile.gif

Może mi któryś przerobić stadion Wembley ?
Chciałbym jakieś inne siatki (takie jakie tam są) bo na tym jakim mam siatki są jakieś przeźroczyste, no i może jakaś murawe nową wymyślicie smile.gif
Daje stadion do pobrania >>> DOWNLOAD <<<

Pozdrawiam smile.gif

Postaram sie obie prace wydać na poniedziałek bo teraz czeka mnie format i kilka innych rzeczy....
E 9
CYTAT(milerinho @ May 9 2008, 15:33:32) *
Postaram sie obie prace wydać na poniedziałek bo teraz czeka mnie format i kilka innych rzeczy....

Dzięki wink.gif Co do Manchesteru City to zrób wszystko tak jak jest na starej wersji...na ostatnie mecze panowie z City of M... wrócili do tego twego stylu murawy... wink.gif

Czekam na down'a smile.gif pzdR
Arek.PL
CYTAT(milerinho @ May 9 2008, 17:33:32) *

Oki nie ma sprawy smile.gif

Z góry dziekuję smile.gif

Pozdro
MATT2012
Witam . Mógłby ktoś zrobić reupload zedytowanych stadionów premiership???Z góry dzięki rolleyes.gif
oliwer
CYTAT(CRISS123 @ pon, 02 kwi 2007 - 13:59) *
1.otwierasz dkz studio potem tools i zlib editor(chyba tak się pisz tongue.gif )
2.bierzesz open i wybierasz 1stadmain
3.bierzesz tą dwójkę jak to otworzysz(1stadmain)
4.tą 2 bierzesz prawy przycisk i export do folderu(niewiem jak się nazywa ale jak to rozpakujesz to w to wchodzisz i tam jest dużo folderow(kilka z 7)klikasz na foder zaczynający się na "s" nie pamiętam nazwy,ale tam masz 3 foldery export,belki od konami i Yokohama czy cuś tongue.gif )
5.jak to wyexportujesz to bierzesz export3d.bat tam jest taka "7" ją wklejasz do folderu export jak wkleisz to bierzesz import3d.bat.
6.w zlib editorze bierzesz na tą dwójkę i birzesz export i wybierasz tą dwójkę co wcześnieu
+ dam ci póżniej tą "7"

7
7

p.s.Też dla użytkownika krolu

Prosba. Moglby to ktos opisac bardziej dokladnie. Tak czarno na bialym? Bo taki opis jest malo dokladny i nie wiadomo co zrobic, a bardzo bym chcial wiedziec jak wgrac te belki do bramek. Ogromna prosba
Zagłębiak
Tiger przecież już jedną edycje zrobili niemieckiego jest to staion Górnika Zabrze im.Ernesta Polha a tak narawde Adolfa Hitlera
Polska,Polska bez Śląska!!!
E 9
CYTAT(Zagłębiak @ pon, 26 maj 2008 - 15:51) *
Tiger przecież już jedną edycje zrobili niemieckiego jest to staion Górnika Zabrze im.Ernesta Polha a tak narawde Adolfa Hitlera
Polska,Polska bez Śląska!!!

Kompleksy masz ??? Kur** Polak się znalazł...Idź się w lesie zgób i sam się szukać zacznij...

Bez odbioru Houston. closedeyes.gif
Matek1908
CYTAT(E 9 @ pon, 26 maj 2008 - 18:32) *
Kompleksy masz ??? Kur** Polak się znalazł...Idź się w lesie zgób i sam się szukać zacznij...

Bez odbioru Houston. closedeyes.gif

Dobrze mówi tylko Tychy są jakimś znaczącym klubem na Śląsku, a górnik heh... a ty frajerze spusc glowe i milcz.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.