mcraczek
Dec 16 2007, 14:54
Cytat(milerinho @ Dec 16 2007, 01:12:21)

Cześć ! Tym razem postanowiłem dac wam ostatnie moje obiekty które edytowałem w jednym poście, plus Estadio da Luz ostatnie moje dzieło prawdopodobnie w tym tyg. A więc przejdźmy do konkretów.
Zaczniemy od tego stadionu który natchnął mnie do pracy....
San Siro
City of Manchester Stadium
Stad De Suisse
Estadio Da Luz
Was moi drodzy jeszce raz zapraszam do ściągania i komentowania moich prac.
Pozdrawiam Milerinho
Wszystko fajnie ładnie najlepszy oczywiście San Siro świetna murawa, styl, ładne wyraziste linie na boisku. Reszta może być trochę mniej wyraziste linie zbyt ciemne murawy. Najgorszy według mnie stadion Manchesteru na którym jakieś dziwne te kwadraty na murawie...
Milerinho
Dec 16 2007, 15:05
Cytat(mcraczek @ Dec 16 2007, 14:58:27)

Wszystko fajnie ładnie najlepszy oczywiście San Siro świetna murawa, styl, ładne wyraziste linie na boisku. Reszta może być trochę mniej wyraziste linie zbyt ciemne murawy. Najgorszy według mnie stadion Manchesteru na którym jakieś dziwne te kwadraty na murawie...
Powiem tak.. Na stadionie Manchesteru wlasnie taka murawa teraz jest wiec odpowiada to tym co widziali juz gdzies na screenach tą murawe bo jest aktualna. Z reszta kwestia gustu.
Fajne prace, ale zła murawa na stadionie Man City(nieaktualna).
Najbardziej mi sie podoba ten stadion na EURO i Da Luz tez moze byc.
Moze pokonbinujesz cos z najnowszym Old Trafford bo standardowa murawa na nim jest słaba ?
Arek.PL
Dec 16 2007, 20:31
Moge zlozyc zamowienie na edycje stadionu ?

PZDR
Milerinho
Dec 16 2007, 20:32
Na zakończenie tego weekendu chciałbym dać wam do użytku Allianz Arene z Monachium.
Allianz Arena
Ściągać i oceniać 
Pozdrawiam Milerinho
No no bardzo fane te Allianz ;P tak cus przeczuwałem że zrobisz ten stadion ;D To jest wersja od NormanaKSC??
ronaldo_9
Dec 16 2007, 20:51
ciekawy pomysl z tymi liniami, zobaczymy jak sie beda sprawdzac
pozdro
Milerinho
Dec 16 2007, 20:55
Cytat(E 9 @ Dec 16 2007, 20:54:26)

No no bardzo fane te Allianz ;P tak cus przeczuwałem że zrobisz ten stadion ;D To jest wersja od NormanaKSC??
Stadion jest z Superpatcha wiec nie wiem jaka to jest wersja.... No linie czerwone dałem ze względu ze nie były by za baradzo widoczne białe w śniegu.
mcraczek
Dec 17 2007, 16:10
Allianz prezentuje się fajnie murawa spoko, styl murawy także, ale czy jest on odzwierciedlony z aktualnego na realnym stadionie? Przydałoby się zrobić bardziej wyraziste linie na boisku tak jak uczyniłeś to w przypadku San Siro.
Arek.PL
Dec 19 2007, 20:31
Milerinho zapewne masz stadiony włoskiej Serie A, czy mogłbyś nimi zarzucić ?

Bd bardzo wdzieczny ....
Czekam na odpowiedz.
Pozdrawiam
Milerinho
Dec 20 2007, 14:19
Cytat(PLayer-AreK @ Dec 19 2007, 20:35:15)

Milerinho zapewne masz stadiony włoskiej Serie A, czy mogłbyś nimi zarzucić ?

Bd bardzo wdzieczny ....
Czekam na odpowiedz.
Pozdrawiam
Włoskie mam i bede je z dikhetem edytowal wiec niedlugo pojawi sie paczka.....
Arek.PL
Dec 20 2007, 19:33
Cytat(milerinho @ Dec 20 2007, 14:23:07)

Włoskie mam i bede je z dikhetem edytowal wiec niedlugo pojawi sie paczka.....
Ok czekam z niecierpliwoscia:)
PZDR
Kubbas
Dec 22 2007, 19:50
Mam od jednego z Mikołajów prośbę o mały prezent

Moglibyście mi zeedytować Emirates Stadium
KlikUsunąć te linie:

Oraz czerwone na zimowej murawie zamienić na pomarańczowe. Byłbym bardzo wdzięczny
Milerinho
Dec 24 2007, 04:58
Witam serdecznie ! Na początku chamiałbym życzyć wam wszystkim Wesołych Świąt.... i z racji tego, że Mikołaj rozdaje prezenty to ja mam dla Was taki malutki prezent w postaci trzech stadionów mam nadzieje, że się spodobają......
Pozdrawiam Milerinho...
artysta germanista
Dec 24 2007, 08:17
sztosny edit śląskiego
Arek.PL
Dec 24 2007, 09:47
Nic mi nie pozostaje jak tylko podziękować Ci za te perełki

Pozdrawiam i Wesołych Świąt
mcraczek
Dec 24 2007, 18:48
Świetne prace naprawdę nie ma się do czego przyczepić!
Kubbas
Dec 24 2007, 20:50
Milerinho a wykonasz dla mnie ten mały edit Emirates? Chyba dużo czasu by Ci to nie zajęło.
hm możesz mi jeszcze powiedzieć co to za zwyczaj z tymi czerwonymi liniami? Staraj się robić realistyczne bardziej te linie takie jak są na danych stadionach.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź
Lopez10
Dec 25 2007, 10:12
Ja bym chciał abyście przerobili stadion Bayernu Leverkusen bo kazda wersja jest słaba
chodzi mi o trybuny
d-note
Dec 25 2007, 10:17
Według mnie fajny prezent

Wszystkie stadiony są porządnie zrobione, bez większych wad
Wesołych...
Witam,
Czy możesz wyedytować
ten stadion Arsenalu, i usunąć jedynie te napisy za bramką (na każdej pogodzie), będące chyba podpisem autora?
czarek
Dec 31 2007, 09:48
Cytat(milerinho @ Dec 24 2007, 05:02:21)

mam pytanie. Czy na twoim Bernabeu występuje ten błąd powodujący, że jak wykonuje się rzut rożny na dole z lewej strony to czasami uniemożliwia go taka czarna "nakładka"?
Milerinho
Jan 5 2008, 14:36
Cytat(czarek @ Dec 31 2007, 09:52:45)

mam pytanie. Czy na twoim Bernabeu występuje ten błąd powodujący, że jak wykonuje się rzut rożny na dole z lewej strony to czasami uniemożliwia go taka czarna "nakładka"?

Nie ma takiego błędu.
Cytat(alter @ Dec 31 2007, 00:04:23)

Witam,
Czy możesz wyedytować
ten stadion Arsenalu, i usunąć jedynie te napisy za bramką (na każdej pogodzie), będące chyba podpisem autora?
niestety nie, probowalem zrobic to juz wczesniej lecz nie mam pojecia jak. najwyrazniej bylo to robione w trakcie budowy
Milerinho
Jan 6 2008, 17:43
Witam was... ostatnio wraz z Dikhetem wpadliśmy na pomysł wy edytowania stadionów z Włoskiej Serie A...
Co tu dużo pisać efekty naszejpracy macie poniżej.Zachęcamy do ściągania oraz komentowania.
Pozdrawiamy Milerinho & Dikhet
Arek.PL
Jan 7 2008, 10:58
Cytat(milerinho @ Jan 6 2008, 17:47:43)

Witam was... ostatnio wraz z Dikhetem wpadliśmy na pomysł wy edytowania stadionów z Włoskiej Serie A...
Co tu dużo pisać efekty naszejpracy macie poniżej.Zachęcamy do ściągania oraz komentowania.
Pozdrawiamy Milerinho & Dikhet 
No Panowie jestem naprawde Bardzo zaskoczony

oczywiscie pozytywnie

Pzdr
extra|| mi sie bardzo podobaja
Orange_91
Jan 7 2008, 14:37
Świetna robota fajnie wam te edity wychodzą.
Marcin28J
Jan 7 2008, 21:07
No spoko są jak ktoś by mógł to bym prosił o stadion jagi dzieki z góry
zrobilibyscie dla mnie stadionik Santiago Bernabeu zeby na murawie byly przeswity herbu Realu? Mysle ze wiecie ocb.
Milerinho
Jan 7 2008, 21:52
Cytat(perONE @ Jan 7 2008, 21:15:15)

zrobilibyscie dla mnie stadionik Santiago Bernabeu zeby na murawie byly przeswity herbu Realu? Mysle ze wiecie ocb.
Na meczach Realu nie widziałem takich rzeczy wiec nie wiem oco kaman.... a jeżeli chodzi Ci o to co jest na stadionie Barcy w PES-ie to wątpie.
Cytat(Marcin28J @ Jan 7 2008, 21:11:59)

No spoko są jak ktoś by mógł to bym prosił o stadion jagi dzieki z góry

)))))) Ździwisz się niedługo pozytywnie jak wszystko pójdzie tak jak chcemy
Paczka ze stadionami Super wielkie dzięki.
Cytat(milerinho @ Jan 7 2008, 21:56:05)

Na meczach Realu nie widziałem takich rzeczy wiec nie wiem oco kaman.... a jeżeli chodzi Ci o to co jest na stadionie Barcy w PES-ie to wątpie.
ja wiem ze na meczach nie ma takich rzeczy, ale w pesie mozna miec

chodzi o to hmm kurde niewiem jak to wytlumaczyc. zeby na na calej muraweie bylo widac herb realu (jakby przzroczystosc)
niewiem czy wiecie ocb
Marcin28J
Jan 9 2008, 14:28
Heh sorki ale jak cos to do pes2008 jak do pes6 to dzięki ten stadion jagi
Cytat(perONE @ Jan 8 2008, 12:53:50)

ja wiem ze na meczach nie ma takich rzeczy, ale w pesie mozna miec

chodzi o to hmm kurde niewiem jak to wytlumaczyc. zeby na na calej muraweie bylo widac herb realu (jakby przzroczystosc)
niewiem czy wiecie ocb
takie rzeczy to tylko w erze, a tak szczerze jest to malo realne
Milerinho
Jan 10 2008, 02:35
Co powiecie o takich siatkach?? Są to siatki z pes2008 !
Jakie są wasze zdania na ten temat ?
Arek.PL
Jan 10 2008, 10:55
Moze wrzuc jakis stadiony z tymi siatkami i sie sprawdzi:)
ale wyglada bardzo dobrze.
Pozdr
Orange_91
Jan 10 2008, 13:06
Te siatki z Pes 08 wyglądają bardzo dobrze, na pewno lepiej niż te z Pro 6 więc moim zdaniem możesz je wrzucać do swoich editów.
Jacmen
Jan 10 2008, 14:30
Zgadzam się z tobą siateczki wyglądają bardziej realistycznie, fotka z nowego stadionu Jagi ??
Milerinho
Jan 10 2008, 16:17
Oto kilka kolejnych prac !
OCENIAĆ jak sie prezentują !
Świetne te nowe siateczki...widze, że będą na moim stadioniku...wiec pozostaje tylko czekac ;]]]
pzdR
czarek
Jan 10 2008, 18:43
Milerinho, mam sprawę. Dałbyś radę te siatki co wyżej wstawic na San Siro na stadion Milanu w kolorze czerwono-czarnym, a także na San Siro Interu w kolorach czarno - niebieskich oraz te siatki co wyżej na Stadion Juve i wrzucic razem ze stadionem Romy na jakiś serwer? Potrzebuję tylko tych 4 stadionów. Byłbym wdzięczny
Milerinho
Jan 10 2008, 19:56
Cytat(czarek @ Jan 10 2008, 18:47:26)

Milerinho, mam sprawę. Dałbyś radę te siatki co wyżej wstawic na San Siro na stadion Milanu w kolorze czerwono-czarnym, a także na San Siro Interu w kolorach czarno - niebieskich oraz te siatki co wyżej na Stadion Juve i wrzucic razem ze stadionem Romy na jakiś serwer? Potrzebuję tylko tych 4 stadionów. Byłbym wdzięczny

Niestety nie narazie mam zbyt wiele roboty może za jakiś czas......
Kubbas
Jan 13 2008, 16:40
Cytat(kubbas @ Dec 22 2007, 19:54:03)

Mam od jednego z Mikołajów prośbę o mały prezent

Moglibyście mi zeedytować Emirates Stadium
KlikUsunąć te linie:

Oraz czerwone na zimowej murawie zamienić na pomarańczowe. Byłbym bardzo wdzięczny

Kubbas
Jan 16 2008, 18:56
Sorry, ale czy to az tak duży problem aby zeedytować te linie? Kurde czekam na to już kupę czasu.
Jeżeli jednak byście się odedzwali to myślę, że fajną robotą byłoby zrobienie nowej murawy na Old Trafford .
Link
Orange_91
Jan 16 2008, 19:10
Cytat(kubbas @ Jan 16 2008, 19:00:36)

Sorry, ale czy to az tak duży problem aby zeedytować te linie? Kurde czekam na to już kupę czasu.
Jeżeli jednak byście się odedzwali to myślę, że fajną robotą byłoby zrobienie nowej murawy na Old Trafford .
Link Jak nie jest to duży problem to sam sobie zrób. Nie musisz pisać 3 raz tej samej prośby. Jeśli nikt sie nie odzywa to zrozum, że może nie mieć ochoty tego robić.
Milerinho
Jan 19 2008, 02:44
W zimie na boisku są czerwone linie? Pytam, bo mi się strasznie nie podobają
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.