Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums Edit By Dikhet & Milerinho
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Milerinho
Cytat(P@vel @ Dec 13 2007, 18:43:00) *
Nie no zajebiście sie prezetuje ta krata wink.gif

A no dzięki teraz pracuje nad stadionem Euro 2008
bartm
Cytat(milerinho @ Dec 13 2007, 19:39:57) *

A no dzięki teraz pracuje nad stadionem Euro 2008

biggrin.gif Chyba duzo osob czeka na stadiony Euro 2008 do PESa 6 biorac po uwage niewypal z PES2008 dry.gif
E 9
Ojjj wiele tylko najgorsze jest to ze takowe stadiony jeszcze nie powstały unsure.gif przynajmniej w rhino żaden nie powstał....aaaa sorki powstał jeden Stade de Suisse.Czy ten stadion własnie chcesz edytowac milerinho??

I takie pytanie w czasie przerwy świątecznej seen zaimportuje prawdopodobnie mój stadionik Jagi.Czy po wydaniu bedziesz chciał go zedytować??tzn.siatki,chorągiewki i murawa?? To takie pytanie przyszłosc wink.gif

pzdR
Milerinho
Atualnie edytuje: Narazie jestem na etapie Stade de Suisse happy.gif

- SUI - Stade de Suisse

- SUI - St.Jakob Park

A co do Jago to pewnie, ze moge smile.gif
Jacmen
Mam pytanie powstał już stadion Polonii Bytom i Zagłębia Sosnowiec jak ktoś może niech odpisze wink.gif
Milerinho
Witam was dziś kolejny raz tym razem ze stadionem Stade de Suisse, Bern z Szewajcarij na którym będą rozgrywane mecze Mistrzostw Europy w czerwcu.

Przejdzmy do sedna sprawy jak kilka postów wyzej macie screeny i download mam nadzieje ze rowniez jak San Siro wpadnie wasm w oko.

Zaczynamy od ładnej pogody w dzień

Deszczowa pogoda

Oraz troche śniegu smile.gif

Komentować prosze ! unsure.gif
mcraczek
San siro prezentuje się genialnie czekam na download smile.gif Nie podoba mi się tylko murawa nocna zaś w tym stadionie na Euro 2008 murawa jest "za ostra" pasy też bym wymienił. Tak czy inaczej ciekawie się zapowiada.
Milerinho
Tzn na stadionie Szwajacarskim mowisz ze murawa za ostra w nocy czy w ogole za ostra bo bede caly czas poprawial....
a co downladow to jest do San Siro.
mcraczek
Cytat(milerinho @ Dec 13 2007, 23:41:02) *
Tzn na stadionie Szwajacarskim mowisz ze murawa za ostra w nocy czy w ogole za ostra bo bede caly czas poprawial....
a co downladow to jest do San Siro.

Ale wstyd nie zauważyłem smile.gif

Co do tego drugiego stadionu to murawa jak murawa ale pasy powodują oczopląs i wygląda to też wielce nie realistycznie.
E 9
A więc do rzeczy:Jeżeli wielu osobom nie pasuje ta murawa to postaraj sie może a jak najbardziej realistyczne odwzorowanie jej.

Tutaj masz screna z prawdziwym wzorem murawy na Stade de Suisse(no chyba ze obecnie są te pasy to jak mozesz wrzuc zdjecie wink.gif ):

pzdr
Vadiim
Cytat(milerinho @ Dec 13 2007, 20:45:17) *
Witam was dziś kolejny raz tym razem ze stadionem Stade de Suisse, Bern z Szewajcarij na którym będą rozgrywane mecze Mistrzostw Europy w czerwcu.

Przejdzmy do sedna sprawy jak kilka postów wyzej macie screeny i download mam nadzieje ze rowniez jak San Siro wpadnie wasm w oko.

Zaczynamy od ładnej pogody w dzień

Deszczowa pogoda

Oraz troche śniegu smile.gif

Komentować prosze ! unsure.gif

Trawa ewidentnie zbyt kosmiczna ;-)
Mnie totalnie sie nie podoba..
Linie rowniez jak jakis plastik, tasma...

uzywaj innej alpha texture z lekkim opacity na wzór trawy .

Ostatnio znalazlem swietny sposob na wykonanie swietnej trawy ..
Nie mam zamiaru tutaj mowic ze jaka to ja zrobilem super trawke..
No, ale na moje oko prezentuje sie ona na prawde solidnie ..

Chyba troszke bardziej realnie wyglada niż Twoje zielsko ? wink.gif

Pozdrawiam
pracuj pracuj .
Milerinho
Cytat(Vadiim @ Dec 14 2007, 13:40:01) *
Trawa ewidentnie zbyt kosmiczna ;-)
Mnie totalnie sie nie podoba..
Linie rowniez jak jakis plastik, tasma...

uzywaj innej alpha texture z lekkim opacity na wzór trawy .

Ostatnio znalazlem swietny sposob na wykonanie swietnej trawy ..
Nie mam zamiaru tutaj mowic ze jaka to ja zrobilem super trawke..
No, ale na moje oko prezentuje sie ona na prawde solidnie ..

Chyba troszke bardziej realnie wyglada niż Twoje zielsko ? wink.gif

Pozdrawiam
pracuj pracuj .

A jak oceniasz moją prace na San Siro ?
Kubbas
Powinniście połączyć siły (Ty i Vadim) i zedytować wszystkie stadiony do PES'a biggrin.gif Ach, to by była paczuszka wink.gif
Świetna robota przy San Siro i innych stadionach wink.gif
.Shock3r
Stadion bardzo dobry,jednakże wolę trawkę od Vadiima wink.gif
Ta trochę,jest skrzywiona co mi nie podchodzi.
Gdybyś ją "ustawił "normalnie to byłoby pięknie wink.gif
Odcienia jej są cooooollllowwwee biggrin.gif
Milerinho
Więc po namysłach co by tu zrobić z tym stadionem stworzyłem coś takiego .... dry.gif

Teraz oceniać cool.gif
Vadiim
Znajoma alpha texture oraz linie ^^ xDDD..

Jeżeli chodzi o teraźniejszą wersję..
Hmm jest lepiej, dużo lepiej ..
Dlatego, że pracujesz na poprawnej alpha textura.
Wystarczyło tylko dobrac ciekawą trawe, aby wszystko nabrało żywego koloru, którego troszku tu brakuje w tym stadionie (w trawie oczywiscie ;-)) ..
Troszke za ciemny dywanik wink.gif
Pozdrawiam
Milerinho
Cytat(Vadiim @ Dec 14 2007, 16:00:37) *
Znajoma alpha texture oraz linie ^^ xDDD..

Jeżeli chodzi o teraźniejszą wersję..
Hmm jest lepiej, dużo lepiej ..
Dlatego, że pracujesz na poprawnej alpha textura.
Wystarczyło tylko dobrac ciekawą trawe, aby wszystko nabrało żywego koloru, którego troszku tu brakuje w tym stadionie (w trawie oczywiscie ;-)) ..
Troszke za ciemny dywanik wink.gif
Pozdrawiam

Tekstura trawy eksportowana z nowego pesa 2008.A linie przyznam skorzystalem z twoich, bo zabardzo nie potrafiłem zrobic dobrych linij bocznych:)

Cały czas pracuje na jak najlepszą jakością trawy.
Vadiim, zajebiście to wygląda biggrin.gif

Robisz każdą pogodę ?

Jak będziesz wydawał stadion, to postaraj się o nowe bandy tongue.gif
Milerinho
Cytat(alter @ Dec 14 2007, 16:55:35) *

Robisz każdą pogodę ?

Najlepiej jakby ktos wykonał elektroniczne ze sponsorami Euro. Wtedy bede mogl je wrzucic. Tak robie każdą pogode.
Vadiim
Cytat(alter @ Dec 14 2007, 16:55:35) *

Robisz każdą pogodę ?

Na pro-evo.pl jest news o moich stadionach .
Między innymi jest właśnie wydany obiekt Chelsea (without Aboards.. ) - nie posiadałem wink.gif
Oraz stadion Jose Alvalade.

Pozdrowionka smile.gif
Milerinho
Jednak prawdopodobnie bedzie inna tekstura trawy

Moze cos takiego?

A

B

C

Komentować !! huh.gif Ktore najlepsze biggrin.gif
E 9

Nie wiem czy widziałes tą fotke wink.gif

Według mnie daj najbardziej podobną do tej na fotce ;] bedzie reality rolleyes.gif

I sprawa:
Posiadasz ty albo Vadim takowy wzór siatek:
Milerinho
Cytat(E 9 @ Dec 14 2007, 21:04:33) *

Nie wiem czy widziałes tą fotke wink.gif

Według mnie daj najbardziej podobną do tej na fotce ;] bedzie reality rolleyes.gif

I sprawa:
Posiadasz ty albo Vadim takowy wzór siatek:

Da sie zrobic... Tlko z tego co pamiętam to na ostatnich Euro były włansnie takie siatki jak teraz wrzuciłem ale ok jak chcesz.
E 9
Cytat(milerinho @ Dec 14 2007, 21:14:36) *
Da sie zrobic... Tlko z tego co pamiętam to na ostatnich Euro były włansnie takie siatki jak teraz wrzuciłem ale ok jak chcesz.

Ale nie chodzi mi o to zebys te siatki dawał na swój stadion ;] u ciebie są ok rolleyes.gif Potrzebuje takich siateczek na stadionik Jagi wink.gif który ci oddam pod edycje ale chciałbym sobie jeszcze jakoś ładnie zrobić starą wersję ;P
Milerinho
Cytat(E 9 @ Dec 14 2007, 21:20:09) *
Ale nie chodzi mi o to zebys te siatki dawał na swój stadion ;] u ciebie są ok rolleyes.gif Potrzebuje takich siateczek na stadionik Jagi wink.gif który ci oddam pod edycje ale chciałbym sobie jeszcze jakoś ładnie zrobić starą wersję ;P

A kiedy bedzie ta Jaga?? Z jednej strony tak sie zastanawiam czy nie zrobic wlasnie taich siatek jak proponujesz na Stad de Swisse.biggrin.gif
E 9
Cytat(milerinho @ Dec 14 2007, 21:28:22) *
A kiedy bedzie ta Jaga?? Z jednej strony tak sie zastanawiam czy nie zrobic wlasnie taich siatek jak proponujesz na Stad de Swisse.biggrin.gif

W przerwie świątecznej wink.gif takie prezent od seena bedzie ;]

A masz własnie takie siateczki? smile.gif) JAk tak to weź upnij na jakiś serv ;]
Milerinho
Oto i kolejna propozycja na stadion Suisse tym reazem z białymi siatkami:)

Siatka Download
Arek.PL
Cytat(milerinho @ Dec 14 2007, 22:25:12) *
Oto i kolejna propozycja na stadion Suisse tym reazem z białymi siatkami:)

Siatka Download

No to jest moim zdaniem najlepsza wersja ;]

PZDR
Milerinho
Cytat(PLayer-AreK @ Dec 14 2007, 23:06:06) *
No to jest moim zdaniem najlepsza wersja ;]

PZDR

A siatki jakie nałożyć ? Białe czy czarne?
Kubbas
Cytat(milerinho @ Dec 14 2007, 23:47:38) *
Białe

Arek.PL
Myśle że biale, ale na ostatnich ME byly czarne wiec Twoj wybór smile.gif

PZDR
dikhet
to i ja cos dam

Villa Park

DOWNLOAD
dikhet
2 wersja

Villa Park

Download

P.S. przepraszam za dwa posty
Arek.PL
Jak dla mnie 1 wersja ładniejsza i ta pobiore ;]

PZDR
Milerinho
Postaram się dziś wydać 2 obiekty Stad de Suisse oraz Da Luz.
Kubbas
Cytat(PLayer-AreK @ Dec 15 2007, 12:40:20) *
1 wersja ładniejsza

rolleyes.gif
artysta germanista
zaedytowal bys moze stadion Legii? chodzi mi o wywalenie tego wyskoiego plotu z zylety wrzucenie aktualnych reklam na tablicach na dyletą i rózne tam tongue.gif
Milerinho
Jak obiecałem wstawiam moje kolejne dzieła tym razem jest to City of Manchester Stadium. Oczywiście chciałem jak najbardziej go upodobnić do tego na którym gra Manchester City.

D O W N L O A D

OCENIAĆ !! biggrin.gif biggrin.gif
E 9
Cytat(milerinho @ Dec 15 2007, 19:36:18) *
Jak obiecałem wstawiam moje kolejne dzieła tym razem jest to City of Manchester Stadium. Oczywiście chciałem jak najbardziej go upodobnić do tego na którym gra Manchester City.

No no ;]] ładnie odwzorowany ;] czarne siateczki i ta murawka aktualna ajajaj ;]...pobieram oczywiscie ;D

czekam na next ;]]
Arek.PL
Cytat(milerinho @ Dec 15 2007, 19:36:18) *

Kapitalna sprawa mistrzu, jestem zachwycony tym co widze ;]
Czarne siateczki bardzo aktualne bo takie sa wlsnie teraz na stadionie Man.City oczywiscie pobieram.

PoZdrawiam wink.gif

E 9
Ściągnełem i troszq sie zawiodłem ;p oczywiscie nie tym co ty zrobiles bo to jest superaste ;D ale stadionem który zedytowałes.Razem z Superpatchem (czyli dawno temu)została wydana nowa wersja tego stadionu i bije ją na głowe.Może byś to wszystko przerzucił na tą lepszą wersje??

rolleyes.gif

Jak cus to upne ją ;P
Milerinho
Cytat(E 9 @ Dec 15 2007, 20:36:25) *
Ściągnełem i troszq sie zawiodłem ;p oczywiscie nie tym co ty zrobiles bo to jest superaste ;D ale stadionem który zedytowałes.Razem z Superpatchem (czyli dawno temu)została wydana nowa wersja tego stadionu i bije ją na głowe.Może byś to wszystko przerzucił na tą lepszą wersje??

rolleyes.gif

Jak cus to upne ją ;P

Na razie nic nie obiecuje ponieważ dziś w planach mam wydać Estadio Da Luz oraz Stad de Suisse.

PS. wielkie dzięki za komentarze unsure.gif
E 9
Cytat(milerinho @ Dec 15 2007, 20:42:24) *
Na razie nic nie obiecuje ponieważ dziś w planach mam wydać Estadio Da Luz oraz Stad de Suisse.

PS. wielkie dzięki za komentarze unsure.gif

Oke przeciez nie napisalem ze dzis ;] odezwij sie najlepiej na gadu bo ciezko tu na forum "romansowac" o stadionach ;DDDD

8760548 ;]
Arek.PL
Mam pytanko widzialem ze wydaliscie mala paczke ze stadionami Bundesligi part1 bd kolejne stadiony bo tam all nie ma wink.gif

PZDR
Milerinho
Cytat(PLayer-AreK @ Dec 15 2007, 20:53:19) *
Mam pytanko widzialem ze wydaliscie mala paczke ze stadionami Bundesligi part1 bd kolejne stadiony bo tam all nie ma wink.gif

PZDR

Powiem tak póki co chce oprócz tych stadionów co napisałem wyżej wydać jeszcze nowe Wembley a następnie prawdopodobnie wyjdą następne części Bundesligi bo w pierwszej części edytowałem losowe stadiony.
Milerinho
Witam po raz kolejny tym razem już ze stadionem ze Szwajcarii, mowa o Stad de Suisse. Jest to stadion na którym będą rozgrywane mecze podczas przyszłorocznych Mistrzostw Europy.
Starałem sie jak mogłem, aby efekt był jak najlepszy a jak wyszło zobaczcie sami.

Stad De Suisse

D O W N L O A D

Komentarze mile widziane. rolleyes.gif
Arek.PL
Cytat(milerinho @ Dec 15 2007, 21:45:14) *
Witam po raz kolejny tym razem już ze stadionem ze Szwajcarii, mowa o Stad de Suisse. Jest to stadion na którym będą rozgrywane mecze podczas przyszłorocznych Mistrzostw Europy.
Starałem sie jak mogłem, aby efekt był jak najlepszy a jak wyszło zobaczcie sami.

Stad De Suisse

Komentarze mile widziane. rolleyes.gif

Jak zwykle fenomenalnie;) zaraz sobie pykne meczyka na jednej z aren me2008;P

Moge prosic o reupload stadionów Ligi Hiszpanskiej ?

PZDR
Milerinho
Cytat(PLayer-AreK @ Dec 15 2007, 22:42:10) *
Jak zwykle fenomenalnie;) zaraz sobie pykne meczyka na jednej z aren me2008;P

Moge prosic o reupload Ligi Hiszpanskiej ?

PZDR

Prosze smile.gif

Arek.PL
Cytat(milerinho @ Dec 15 2007, 22:59:49) *

Szczere podziekowanie "stary" smile.gif

DZIEKUJE !!! smile.gif

PZDR
Milerinho
Cześć ! Tym razem postanowiłem dac wam ostatnie moje obiekty które edytowałem w jednym poście, plus Estadio da Luz ostatnie moje dzieło prawdopodobnie w tym tyg. A więc przejdźmy do konkretów.

Zaczniemy od tego stadionu który natchnął mnie do pracy....

San Siro

D O W N L O A D

City of Manchester Stadium

D O W N L O A D

Stad De Suisse

D O W N L O A D

Estadio Da Luz

D O W N L O A D

Was moi drodzy jeszce raz zapraszam do ściągania i komentowania moich prac.

Pozdrawiam Milerinho wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.