Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Szolik
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4
T-Mac
1
to cos wogole nie przypomina manuszewskiego
szolik
Kolejna praca

Grzegorz Wan (Slask Wroclaw)

Wlosy z edit mode
Hal
Model do bani. Oczy do poprawy i kolor BMP.
Strasznie kanciasty.
szolik
Tylko nie mówcie mi ze to jest ktorys tam Henry. Zrobi?em go tak sobie poniewaz idealny Henry juz wyszed? i ja go nigdy nie przebije chocbym nie wiem jak sie stara?.

Thiery Henry (FC Barcelona biggrin.gif biggrin.gif )

P.S :czubek g?owy jeszcze poprawie.
i prosze oczywscie o oceny w skali 1-10
szołpas
Twarz słaba ....co on ma na głowie blink.gif ?!
szolik
Przeciez napisałem ze poprawie. Na to nie zwracajacie uwagi narazie
bartek-brt
Głupią fotkw wybrałes bo ma cień chyba że sie myle ale to jest taka co jest w białej koszulce. Weź inną fotke i: wyrównaj usta i brwi.
PS. Nie wiem o co ci chodzi z tą głowątongue.gif Poprostu kolor sie jest inny.

Pozdro!
reS
Niestety ale 0 podobieństwa. Jakościowo b.słabo. Przede wszystkim zmapuj go porządnie bo jest strasznie pokrzywiony. pzdr
.:CR7:.
słabiutko
mata-on
No trochę słaby ten HENRY ocena: 4/10
szolik
troche zrąbalem dół twarzy ale poprawie to

Xavi (FC Barcelona)

Pelas
ty nie zrąbałęś dól twarzy ale całą twarz....: bmp zrób nowe bo ten kolor co ma na sobie jest obleśny...:| model tez do poprawy
.:CR7:.
Fajne włsoki... ale nie twoje. A co do twarzy to czy ty nie widzisz koloru?
szolik
Poprawka do Xaviego i raczej final.

Xavi (FC Barcelona) <final>

P.S: Teraz sam widze ze ten pierwszy Xavi by? zupe?nym nieporozumieniem. tongue.gif biggrin.gif
jarek1989
no ten o wiele lepszy biggrin.gif napewno 2 krotnie przebija 1 biggrin.gif pozdro biggrin.gif
norek
Cytat(szolik @ Jun 26 2007, 20:56:36) [snapback]157892[/snapback]
Poprawka do Xaviego i raczej final.

Xavi (FC Barcelona) <final>

P.S: Teraz sam widze ze ten pierwszy Xavi by? zupe?nym nieporozumieniem. tongue.gif biggrin.gif

Brzydkie bmp, slabiutko zmapowana no i kiepski model. Co poprawic? Zrobic od poczatku, moze sie uda.
tomek828
Brzydkie bmp, slabiutko zmapowana no i kiepski model. Co poprawic? Zrobic od poczatku, moze sie uda.

potwierdzam w 100% !!
staraj sie a napewno w koncu sie uda !!
Hal
No, ten Xavi lepszy. Idzie go poznać.
Pozdro
szolik
Prosze o ocenki w skali 1-10 tongue.gif

Mariusz Jop (POLSKA)

P.S: Czy to białe na czubku głowy mozna zlikwidowac w OEdit??
Hal
Wydaje mi się, że zły kolor BMP. Kanciasty jest.
bartek-brt
2/10 Moze ja bmp dobrze nie robie ale te jest wyjątkowo zjechane i kolor na maksa nie pasuje, ale jednak jaki 1% Jopa tu jest.
SebaXIII
Żeby zlikwidować "to białe na czubku głowy" dorób mu włoski lub jeśli chcesz zrobić to w OEdicie to najzwyczajniej podnieś w modelu twarzy czoło do góry wink.gif A jeśli chodzi o samą facjatkę Jopa to model nawet można przeżyć ale BMP... Porównaj chociażby lewą brew do prawej sad.gif Nie żebym ja robił jakieś nieziemskie twarze ale często bywam w tematach innych facemakerów i co nieco się orientuje w tej dziedzinie. Posiedź trochę nad nim a na pewno będzie dużo lepiej cool.gif Zapraszam się do mojego tematu Faces by Seba13 KLIKNIJ
i oceny mojego face'a biggrin.gif
norek
Cytat(szolik @ Jun 28 2007, 22:10:31) [snapback]158893[/snapback]
Prosze o ocenki w skali 1-10 tongue.gif

Mariusz Jop (POLSKA)

P.S: Czy to białe na czubku głowy mozna zlikwidowac w OEdit??

Brudno no i kanciasto. Broda do poprawy no i glowa na gorze, kolor bmp nie laczy sie z szyja.
tomek828
w skali od 1-10
3-

pozdro smile.gif
Damian.
3,1/10.
- Broda jakaś krzywa
- Kolor BMP dziwny
- góra głowy dziwna
- oczy do poprwy
- usta do poprawy
szolik
Mariusz Jop <previev2>

tomek828
dalej malo podobny, podtrzymoje 3-
Mortin
ja w tej twarzy w ogole nie widze jopa..
ScOuT
Jakbys nie napisal ze to Jop to bym nie wiedzial blink.gif
szolik
Oto nowy nabytek CSKA Moskwa

Dawid Janczyk (CSKA Moskwa)

Pelas
słabe bmp w dodatku model wogóle nie przypomina Janczyka....: pracuj dalej
jarek1989
oj słabo ;/

a te oczy ??? sad.gif

pracuj dalej pozdro biggrin.gif
Mortin
dostal nominacje do tematu na best evera z pokemonow wink.gif
naprawde kiepsko... przykladaj sie bardziej do modeli.. w sumie masz juz 10 stron tematu i twarze nie wychodza Ci najlepiej.. postaraj sie dluzej posiedziec przy jednej twarzy, przygladaj sie fotce i porownuj z twarza..
zycze Ci rychlej poprawy
pozdro
szolik
Nie no do Best Ever Mortin to on sie raczej nie nadaje. Tam sie daje tylko prawdziwe pokemony (a widziałem tam pare moich poprzednich faców mad.gif mad.gif ) W porównaniu z poprzednimi to troche lepszy ale sam wiem ze rewelki nie ma i pewnie jeszcze długo nie bedzie. Ale bede sie starał. i nie mowcie mi czy dobry czy zły tylko konkretnie co poprawic.
don rxf
Cytat(szolik @ Jul 21 2007, 22:32:39) [snapback]166184[/snapback]
nie mowcie mi czy dobry czy zły tylko konkretnie co poprawic.

W takich przypadkach cieżko jest wymienić wszystkie szczegóły, musisz poćwiczyć sobie modele w OEdit, jak Mortin wspomniał, przygladaj sie na fotke i rob model, porównuj screena z fota, az bedziesz widzial ze jest podobny, staraj sie wstawiac na forum bardziej dopracowane twarze.
pozdrawiam
szolik
Cytat(don rxf @ Jul 21 2007, 22:40:35) [snapback]166189[/snapback]
W takich przypadkach cieżko jest wymienić wszystkie szczegóły

Sugerujesz ze moj face to jakis szczegolny przypadek ??? laugh.gif laugh.gif OK bede sie starał biggrin.gif tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.