Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Szolik
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4
Pelas
IMO kolory są słabe jak i całe bmp..... podstawy do dobrego modelu masz ale popracuj nad nim
szolik
Oto moja nowa praca Piotr Giza. Poprawie jeszcze poźniej oczy bo jakies takie dziwne wyszły.
Piotr Giza
olivier
Pokemon jak ich wiele,Ten oto pan nic nie ma wspólnego z Gizą.Cała morda nie dopracowana,nawet nie umiesz dobrze zmapować modelu,co do bmp również tragiczne,pracuj,pracuj,pracuj.
reS
No niestety twarz - dramat. Baaardzo dużo do poprawy..Od złego koloru bmp do tragicznie wyglądających oczów. pzdr
szolik
Oczy to poprawie pozniej bo teraz nie mam czasu. Moim zdaniem kolor BMP i wogole całe BMP jest dobre.
chatek
Człowieku po co pokazujesz taką nie dokończoną twarz ? Było poprawić te oczy i ten kant co mu z brody wystaje i wtedy pokazać na forum blink.gif
olivier
szolik to jest twoje zdanie ale niestety bmp jest tragiczne złe kolory bmp,po bokach jakieś zielone itd,wogóle jest brzydkie,nie estetyczne.Przyjmuj krytykę,bo ona ci pomoże.
Hojrak Red Devil
Bardzo słaba twarz wręcz fatalna, BMP tragedia .
Popraw mu oczy, brode.
majcher_
Cytat(szolik @ Apr 30 2007, 09:53:10) [snapback]142604[/snapback]
Oczy to poprawie pozniej bo teraz nie mam czasu. Moim zdaniem kolor BMP i wogole całe BMP jest dobre.

te oczy to bys zdazyl poprawic szyciej, niz ten post pisales.... wez zmapuj chociaz ryj, zanim cokolwiek pokazesz....
szolik
Cytat(majcher_ @ Apr 30 2007, 11:02:52) [snapback]142626[/snapback]
wez zmapuj chociaz ryj, zanim cokolwiek pokazesz....

Jakbys chciał wiedziec to mapowałem go i jak nie wiesz to nie piernicz głupot. Ja Ci moge pokazać jak on wygladłby gdybym go nie zmapował.
majcher_
takzes go zmapowal ze ma podwojne oczy laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Kr4W!3C
Jesli ta twarz jest zmapowana to ja jestem bonawentura kalu laugh.gif biggrin.gif:D:D:D:D
i jeszcze sie plujesz ze ktos ci dobrze uwage zwrócil
szolik
Moze i jestes ja nie wiem. ALe mi nie chodzi o to ze ją dobrze zmapowałem tylko wciska mi ze jej wogóle nie mapowałem. A nie ma racji. Tak wogole to te oczy i to na brodzie to dopiero w grze wyszło bo w Oedit tego wogóle nie było.
reS
Rzuć binem. Chętnie lookne na to Twoje dobre mapowanie.
majcher_
Cytat(szolik @ Apr 30 2007, 12:21:13) [snapback]142654[/snapback]
Moze i jestes ja nie wiem. ALe mi nie chodzi o to ze ją dobrze zmapowałem tylko wciska mi ze jej wogóle nie mapowałem. A nie ma racji. Tak wogole to te oczy i to na brodzie to dopiero w grze wyszło bo w Oedit tego wogóle nie było.

huh.gif blink.gif tongue.gif biggrin.gif laugh.gif
a to ci ciekawe.... w oedicie nie bylo, a w pesie jak w edycje weszles to bylo normalnie, az tu nagle: akuku! drugie oczy wylecialy...? nie kloc sie jak ci ktos chce pomoc. czy widziales zeby norek, mortin czy nord, wystawil kiedys na forum twarz ktora ma podwojne oczy? no powiedz... najpierw sie zastanow cze to jest warte ogladania. ja jak widze w mojej twarzy najmniejszy mankament, to poprawiam, zanim pokaze cos na forum....
norek
Cytat(Osc @ Apr 30 2007, 12:34:58) [snapback]142659[/snapback]
Rzuć binem. Chętnie lookne na to Twoje dobre mapowanie.

...

Musisz dokladnie mapowac twarzyczki no i dojsc do tego ktore kropki sa za co odpowiedzialne gdyz widac ze nie dokonca to opanowales. Bmp nie jest najgorsze gdyz wiem jak trudne sa poczatki z photoshopem i do tego potrzeba czasu. Podmapuj oczy, reszta wyglada na dobrze zmapowana oraz popracuj nad broda aby to cos dziwnego nie wystawalo.
don rxf
Cytat(szolik @ Apr 30 2007, 09:39:43) [snapback]142598[/snapback]
Oto moja nowa praca Piotr Giza. Poprawie jeszcze poźniej oczy bo jakies takie dziwne wyszły.
Piotr Giza

Cos mu wystaje z brody ? zmapuj lepiej oczy i popraw kolor BMP ;P
pozdro
szolik
A jak teraz moze byc ???
Przy wspo?pracy z Bilakiem który poprawi? kolor BMp i mapowanie
bilak
jakosc bmp poprawiona i mapowanie lepsze biggrin.gif
moze wyostrz troche teksture smile.gif
pokaz go w jasnoniebieskich oczach biggrin.gif
olivier
no i jest git od razu lepsza morda.Pracuj dalej.
chatek
Teraz dużo lepiej ale to pewnie zasługa Bilaka a nie twoja.
bilak
bez przesady
po prostu zrobilem to co on bby zrobil gdyby byl bardziej doswiadczony(patrz:dluzej robil twarze)
zajelo mi to kilka minut a modelu nie ruszalem (oprocz mapowania i tego wystajacego biggrin.gif)
don rxf
Cytat(szolik @ Apr 30 2007, 18:42:44) [snapback]142770[/snapback]
A jak teraz moze byc ???
Przy wspo?pracy z Bilakiem który poprawi? kolor BMp i mapowanie

Od razu lepiej, oby tak dalej...
pozdro
szolik
Mam taki problem z Oeditem. Na oczach jest taki rozmazany pasek i nie widze ich prawie wogole i nie moge ich dobrze zmapować. Czemu to jest i czy da sie to usunąć?? Dorzucam zdjęcie.
bilak
lol
ten "rozmazany pasek" to są oczy ktore muszą byc w grze
i masz te "oczy" nalozyc na ten "rozmazany pasek" wlasnie mapujac
szolik
Nowa praca

Bastian Schweinsteiger (Bayern Monachium)
Hojrak Red Devil
Bez komentarza
szolik
Ja jednak wole zeby były komentarze a za takie cos to juz procenty powinienes dostać.
chatek
Poplamione i czerwone bmp, źle zmapowany nos i ogólnie niepodobny do tego rzeczywistego Bastiana.
don rxf
Cytat(szolik @ May 2 2007, 20:27:34) [snapback]143672[/snapback]
Nowa praca

Bastian Schweinsteiger (Bayern Monachium)

krztałt twrazy do poprawy, nos oraz kolor BMP...
pozdro
coley
oczy tez do poprawy
na razie sporo pracy przed toba
pozdr
szolik
Schweinsteigera juz nie mam ochoty poprawiąc i wziąłem sie za innego zawodnika. Padło na Richardsona.

Kieran Richardson (Manchester)
olivier
bmp ujdzie,co do modelu to popraw oczy,nos,usta no i kształt szczęki,ogółem wszystko.
Mortin
Cytat(Hojrak Red Devil @ May 2 2007, 20:36:45) [snapback]143678[/snapback]
Bez komentarza

Skoro bez komentarza, to nie pisz nic!
Smoti
kieran słaby i niepodobny
szolik
niepodobny??? no to chyba nie widziałes nigdy Richardsona blink.gif
norek
Cytat(Hojrak Red Devil @ May 2 2007, 20:36:45) [snapback]143678[/snapback]
Bez komentarza

Ja skomentuje z 10% gratisem...

Co do Richardsona to to co rzuca sie w oczy to niewatpliwie kolro bmp odbiegajacy od koloru szyi, zly ksztalt i ust oraz kanciasta zle odwzorowana broda. No i niepodobny, a tego pana widzialem dobrych kilkanascie razy ogladajac mecze Manchesteru.
szolik
Poprawiłem brode i oczy oraz troche kolor BMP.

Kieran Richardson (Manchester United) <previev2>
szolik
Nikt nie komentuje a ja wrzucam poprawionego Kierana. Poprawiłem bródke i kolor BMP. Teraz wydaje mi sie ze jest juz ok.

Kieran Richardson (Manchester) <<<final>>>
Adriano90
Cytat(szolik @ May 4 2007, 15:56:27) [snapback]144316[/snapback]
Nikt nie komentuje a ja wrzucam poprawionego Kierana. Poprawiłem bródke i kolor BMP. Teraz wydaje mi sie ze jest juz ok.

Kieran Richardson (Manchester) <<<final>>>

Dobrze piszesz ze ci sie wydaje ze jest ok.

Powodzenia przy nastepnych twarzach rolleyes.gif rolleyes.gif
szolik
No to jak nie jest według ciebie ok to powiedz co ci sie nie podoba konkretnie bo ja nie wiem co mam poprawic.
manufans
Nie podobny do Kierana. Za szeroki ryj. Nos i oczy popraw.
Adriano90
Cytat(szolik @ May 5 2007, 07:46:45) [snapback]144561[/snapback]
No to jak nie jest według ciebie ok to powiedz co ci sie nie podoba konkretnie bo ja nie wiem co mam poprawic.

wedlug mnie to powinienes wszystko poprawic dry.gif
od modelu po BMP

szolik
Po około miesięcznej przerwie powracam do facemakingu. Juz niedługo mozecie sie spodziewac nowych faców. A konkretnie to zawodników Lechii Gdańsk i Śląska Wrocław.

P.S : Jesli kto posiada jakieś dobre fotki graczy Śląska to prosze o wrzucenie tutaj.
szolik
Nie ma zadnych komentow to ja wystawiam ma?a poprawke ktora raczej bedzie wersja finalna.

JACEK MANUSZEWSKI (LECHIA GDANSK) FINAL

P.S : Przez przypadek wrzuci?em jeszcze raz to samo, teraz juz jest dobrze. Dorzucam jeszcze fote dla porównania.
Mortin
nie widze zadnej roznicy
a co do mordki to nie wiem jak z podobienstwem, ale dziwnie wyglada i jest jakby troche przesuniety
pozdro
szolik
No co jest czemu nie komentujecie??? Prosze komenty i ocey w skali 1-10
Kubus91
Nie jestem zadnym znawca, sam ostatnio zaczalem robic twarze ale wydaje mi sie ze bmp jest lekko przeostrzone. w skali od 1 do 10 hmmm-6.5 smile.gif
reS
Przede wszystkim dawaj większe screeny. Jesteś początkujący więc rób twarze z większych i łatwiejszych fotek. Co do Manuszewskiego, bmp póki co słabiutkie, model samej głowy może być, oczy do poprawy tzn. zmniejsz je na wysokość, usta poszerz, nos również. pzdr
perONE
nawet duze podobniestwo bardzo ladna
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.