Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poszukuję Twarzy
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34
artysta germanista
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=22369

To jest temat mystiq, ale musisz być zarejestrowany żeby go obejrzeć wink.gif

Ps.Teamt ma ponad 300 stron blink.gif
lodzik2c
wiadomo kiedy bedzie ta paka mystiqa ph34r.gif
demiano7
Nie, wiadomo tylko że wyda jak poprawi każdą z tych twarzy. Mysle że to nastąpi niebawem wink.gif
Jamnik
Poszukuję ładnego Daniele De Rossiego - nie tego z Pesfaces

Ma ktoś coś godnego uwagi ?
demiano7
jamnik zaglądnij do tematu Dona... on wykonał fenomenalnego i zamieścił w swojej paczce...
polop
szukam jakieś face z Orange Ekstraklasy
MaTi10
sciagnij face&hair z OE patcha i bedziesz mial Orange Ekstraklasy facjaty wink.gif
MaTi10
zdjecie face Panowie poszukuje tej facjaty Saganowskiego wykonał ją Diego ma ktos moze??pzdr i z gory wielkie dzieki
JEZIOR
Witam. Ma ktos twarz Garguły?
MaTi10
Poszukuje face Javiego Garcii z Osasuny(wypożyczony z Realu Madryt) z góry dzieki
Krzysiu12
WiTaM
poszukuije twarzy Sebastiana Larssona, pamiętam że któryś z facemakerów robił tą twarz, ale teraz nie moge jej znaleźć ;(

z góry dzia za pomoc!
MaTi10
Zrobił ją Szolpas,ŁAP S.Larsson
reyty
Potrzebuje twarzy Kokoszki, Jirsaka, Paulisty, Juszczyka, Dudu, Boguskiego i Małęckiego. Wszyscy z Wisły Kraków
Krzysiu12
Cytat(MaTi10 @ Apr 8 2008, 11:37:39) *
Zrobił ją Szolpas,ŁAP S.Larsson

dzięx!
bartek1946
poszukuję twarzy Kolendowicza posiada może ktoś taką??
X_Climber
Szukam twarzy Pelego i Weah'a. Tylko najlepiej bez wystawionych zebow.
Rafciu666
Cytat(melvinkbb @ Apr 17 2008, 17:27:14) *
Szukam twarzy Pelego i Weah'a. Tylko najlepiej bez wystawionych zebow.

http://pesfaces.co.uk/others.php?cat_id=80
X_Climber
Cytat(Rafciu666 @ Apr 17 2008, 18:09:11) *

Dzieki wielkie
dr_idea
Witam. Szukam sprawnego linku do face'u Garguly w wykonaniu cr7. Z gory wielkie dzieki i pozdrawiam.
Rossinho
Zarzućcie jak najlepszą facjatą Jesusa Navasa z Sevilli!!! Z góry wielkie thx smile.gif
perONE
Cytat(Rossinho @ Apr 19 2008, 16:01:18) *
Zarzućcie jak najlepszą facjatą Jesusa Navasa z Sevilli!!! Z góry wielkie thx smile.gif

a co pesfaces nie dziala blink.gif
download
Rossinho
Ej, bez żartów... :/ Jakbym chciał z pesfaces.tk to bym brał! Chodzi mi o najlepszą bo te na p-f są jakieś takie niedorobione... sad.gif
bartek-brt
Face by ??

face
hair

Nie ma za co:)smile.gif
Rossinho
No i o to właśnie chodziło!!! Wielkie dzięki Bartek wink.gif
Jamnik
A jakiegoś dobrego Gilardino ktoś posiada ? Od razu mówie, że nie z Pesfaces.
Rossinho
To teraz proszę o najlepszego Darrena Benta oczywiście nie z pesfaces!!! Wiem że Deltabravo robił dobrego ale nie mogę znaleźć downloada sad.gif
naczelnik5
Potrzebna mi twarz Artura Marciniaka z gks belchatow , gdzies kiedys widzialem ale nie mam pojecia gdzie smile.gif z gory dzieki
Bartoromero
Poszukuje następujących twarzy: David Mendes da Silva(AZ Alkmaar), Barusso(AS Roma) oraz Papa Bouba Diop(Portsmouth)
Ps. jacmen sam jestes dzieciakiem
MaTi10
Cytat(Bartoromero @ Apr 22 2008, 21:59:21) *
Poszukuje następujących twarzy: David Mendes da Silva(AZ Alkmaar), Barusso(AS Roma) oraz Papa Bouba Diop(Portsmouth)
Ps. jacmen sam jestes dzieciakiem

O Ile wiem te mordki nie zostały jeszcze zrobione...
BadNewz
Bouba Diop jakiś powstał... Wystarczy poszukać na pesfaces. Albo gaming access.
Bartoromero
Bouba Diopa nie mozna sciagnąć, na serwerze jest ze nie istnieje następujący plik
jano
Bartoromero - jest mi miło ze odnalazłeś dział, którego szukałeś biggrin.gif...Jeżeli nie możesz znaleźć linka do gęby której szukasz, wejdź porostu na www.pesfaces.tk, tam powinieneś ujrzeć większość pokèmonow których szukasz. Miłego Wieczoru wink.gif
naczelnik5
pONAWIAM PROSBE O TWARZ ARTURA MARCINIAKA :>
Bartoromero
hahaha ale śmieszne, stronę pesfaces znam od podszewki, i gdyby tam była nie pisałbym o niej na forum:P...niech jakis dobry facemaker zrobi ''moje'' mordy.
demiano7
Chłopie co Ty myślisz że jakimś bogiem jesteś?? niech jakiś dobry facemaker zrobi... MOZE DALBYS JAKIES FOTY W TEMACIE Z FOTKAMI??? a potem to możesz tylko czekać tongue.gif
Jacmen
Cytat(Bartoromero @ Apr 23 2008, 14:11:53) *
hahaha ale śmieszne, stronę pesfaces znam od podszewki, i gdyby tam była nie pisałbym o niej na forum:P...niech jakis dobry facemaker zrobi ''moje'' mordy.

Widzę, że regulamin znowu sie kłania wink.gif

ZASADY PANUJĄCE W TYM TEMACIE:
- Temat powstał by pomóc użytkownikowi odnaleźć konkretną twarz(e).
- NIE zaśmiecamy tematu prośbami o wykonanie twarzy.
- prosimy o twarze po wcześniejszym upewnieniu się, że takowa nie znajduje się na www.pesfaces.co.uk.
- Tradycyjnie za nie podporządkowanie się będą leciały %.
- Wszelkie zbędne posty będą kasowane, a ich autorzy karani.

Wyżej wymienione zasady nie odwołują ogólnie panujących zasad na forum rolleyes.gif
by luke
Bartoromero
troche grzeczniej demiano, foty miałem zamair wstawić więc nie wczuwaj się zanadto w rolę pouczającego:P no i nielubie takeigo kiczowatego piłkarza jak Cristiano Ronaldo:P...a oto ryje:D
Bartoromero
a ten znów się czepia....twarze podane przeze mnie nie istnieją więc o co Ci chodzi, nie cwaniakuj!!
Jacmen
http://www.gamingaccess.com/functions/show...nHunter_086.jpg
W tej paczce jest Diop zaraz dam ci resztęwink.gif
Bartoromero
ooo no z tą paczką nie miałem do czynienia:P dzieki;)
Rafciu666
david mendes da silva
http://downloads.gamingaccess.com/index.ph...=8258#vb_images
Bartoromero
ehhh jak mam sciagnąc tę paczkę, kliknąłem na link i niewiem co mam dalej robić
Bartoromero
chodzi mi o paczke z boubą diop...jakosc twarzy mendesa da silvy mierna bo jest on mulatem a nie murzynem:P
demiano7
Cytat(Bartoromero @ Apr 23 2008, 15:10:39) *
troche grzeczniej demiano, foty miałem zamair wstawić więc nie wczuwaj się zanadto w rolę pouczającego:P no i nielubie takeigo kiczowatego piłkarza jak Cristiano Ronaldo:P...a oto ryje:D

Chłopie Ty masz coś z głową? blink.gif czy ja Ci każe kogos lubić? dla Ciebie jest kiczowaty a dla mnie to magiczny piłkarz... tongue.gif i nie obchodzi mnie jego styl życia prywatnego wink.gif a fotki jak już mówilismy dajemy w innym temacie żeby nie zaśmiecać tego sleep.gif pozdro wink.gif
Bartoromero
dobra wez ogarnij się, a ronaldo to słaby piłkarz:), zreszta co mnie ten głupek obchodzi...
panowie to jak bedzie z tą twarzą Barusso:)
demiano7
stary ale to nie jest spowiedź xD nie musisz opowiadać kogo lubisz a kogo nie xD a tym że jest dla Ciebie słaby pokazujesz jak sie znasz na piłce bo owszem można piłkarza nie lubić ale to główny faworyt do złotej piłki smile.gif elo neon xD jak coś chcesz pisz na PW jeśli wiesz co to jest wink.gif pozdro
jano
Widzę że temat pomału zbacza z toru. Prowadzicie tutaj jakiś bazar na którym sie przekrzykujecie i pouczacie. Jeżeli nie weźmiecie do uwagi swojego zachowania to niestety posypia się %. A co do Pana Bartoromeo - jeszcze raz napiszesz dwa posty pod rząd, to wtedy każda twoja wypowiedź będzie zatwierdzana przez moderatora. Miłego dnia
Bartoromero
hehe dobrze panie jano, tylko cos wuytłumacze koledze i juz zajmuje sie tematem dotyczacym tylko PES biggrin.gif o Ronaldo tak sobie powiedziałem i nie miałem pojęcia że tak to bedziesz przezywać, a kiczowatość miała dotyczyc jego sposobu gry a nie życia. Dziękuje:)

10% - Zastanów sie 10 sekund zanim coś napiszesz
Bartoromero
ma ktoś może twarz Dżemailiego(szwajcar)??, zawodnik gra chyba w Osausunie pampeluna
MaTi10
Opanujcie SIĘ,jeszcze raz i polecą %

co do face niewidzialem tego kolesia ale jak znajde to napewno wrzucę
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.