Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poszukuję Twarzy
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34
czubinho
tez nie wiem
a to jakas roznica??
czubinho
sorry ze tak post pod prostem
wiesz co ja ci przezsle tego mapa przez gg a ty mi go tam wpiszesz
odpisz na gg 5885642
dawid_18
Ma ktoś twarz Tomasza Rzasa, bodajże robił go Mani3k. Prosilbym o download.
MaTi10
Szukam jakiejs paczki z fejsami dla naszej Orange Ekstrklasy z gory dziekuje pzdr;]
perONE
pobierz face&hair z OE patcha
MaTi10
ale nie moge znalezc jesli bylbys tak dobry i linkiem zarzucil bd bardzo wdzięczny;]] ale tam są wszystkich graczy fejsy czy tylko OE?bo mi tylko OE potrzeba
Arek.PL
Witam,

Pilnie szukam fejsów: Brożka, Kokoszki i Zahosrkiego ....

Pozdro
czubinho
ej ktos moglby mi napisac jak sie robi wpisy do mapu
moje gg 5885642
z gory dziex
Rafciu666
poszukuje twarzy jirsaka
MaTi10
3-maj tu jest fejs jeszcze kilku pilkarzy w tym Jirska;] pzdr MORDKI DLA RAFCIA
tybysh
Witam.Poszukuję twarzy Zidan'a (tego z Egiptu;]).Widziałem go gdzieś ale teraz nie potrafię go odnaleźć.Z góry dzięki.
Rafciu666
Cytat(tybysh @ Feb 26 2008, 19:35:43) *
Witam.Poszukuję twarzy Zidan'a (tego z Egiptu;]).Widziałem go gdzieś ale teraz nie potrafię go odnaleźć.Z góry dzięki.

http://board.issonline.pl/index.php?showto...440&st=1000
tybysh
Dzięki.
Jamnik
Czy byłby ktoś bardzo miły i zarzucił mordki z OE ?? Byłbym wdzięczny za wrzucenie np na www.sendspace.com, bo limity na rapidzie mnie dobijają sad.gif
demiano7
Potrzebuje twarzy graczy Kamerunu: Douala, Webo, Idrissou, Saidou, Kome, Wamfor, Matoukou, Anbgwa, Ateba... Wiem że ciężko je znaleźć ale naprawde każda (nawet jedna) z tych twarzy bardzo mnie ucieszy... tak że jak ktoś coś ma to niech zapoda tongue.gif pozdro wink.gif
El Guaje
Trzymaj Saidou [ chyba ten tongue.gif ] http://pesfaces.co.uk/others.php?cat_id=88...ownload_id=1772
demiano7
Dzięki wielkie ale tego jednego akurat właśnie znalazłem tongue.gif ale liczą sie chęci wink.gif pozdro

P.S. czekam dalej tongue.gif
Rossinho
Zarzućcie najlepszego waszym zdaniem Robsona Da Souzę biggrin.gif się znaczy Robinho tongue.gif
Thx z góry!!!
demiano7
Moim zdaniem najlepszy jest ten Dona... sam mam go w grze tongue.gif łap Robson wink.gif
Rafciu666
wrzuccie twarz tomasa jirsaka
perONE
byla juz podawana teog Jirsaka dry.gif
Rafciu666
wiem bo sam wrzucalem ale przez przypadek wyrzucilem.... a w tej paczce co dal madrista nie ma jiraska
StRyJu
A ja poszukuję twarzy Ricardo Gardnera piłkarza z Boltonu oraz Grzegorza Sandomierskiego bramkarza Jagiellonii Białystok
adison88
Poszukuje twarzy Rodrigo Tiui (Sporting Lizbona) oraz Rui Patricio (Sporting Lizbona). Czy posiada ktos?
El Guaje
PLayer-AreK prośba aktualna ? biggrin.gif Jeśli tak to oczywiście pomogę .Odwdzięcze się chociaż w małym stopniu za screeny Valencii . rolleyes.gif tongue.gif Zarzucam Brożkiem : http://pesfaces.co.uk/others.php?cat_id=85...ownload_id=1865 .
StRyJu
Ma ktoś te face o które się wcześniej pytałem rolleyes.gif
Rafciu666
To wrzuci ktoś tego jirsaka???? nie wierzę że nikt go nie ma blink.gif
Jamnik
Trzymaj Rafciu tego Wiślaka tongue.gif

Jirsak
Rafciu666
Cytat(Jamnik @ Mar 9 2008, 18:37:13) *
Trzymaj Rafciu tego Wiślaka tongue.gif

Jirsak

Dzięki Wielkie wink.gif
demiano7
Ma ktoś twarze graczy chile? villanueva itd... nie pogardze żadną... czekam na pomoc
Rafciu666
na pesfaces jest villanueva i jeszcze paru innych w Other CONMEBOL
demiano7
dzięki wielkie rafciu! jak by ktoś miał jeszcze jakies twarze nie z other coś tam wink.gif tylko z jakiegos europejskiego klubu to dawajcie namiary... bo na pesfaces pewnie są tylko niewiem gdzie grają poszczególni gracze;)
StRyJu
Ku[beeeeeeep] mać ma ktoś te twarze czy nje !! ?? mad.gif
Pompey
ma ktoś face i hair Kranjcara? Bo te z pesfaces nie za ciekawe
demiano7
Stryju jak nikt nie pisze to znaczy że nikt niema... przecież każdy nie będzie pisał "sory ale niemam" wink.gif ja też czekam na twarze kilku grajków ale trzeba być cierpliwym... pozdro
perONE
moze ktos ma albo postara sie wykonac twarz Metzeldera z zarostem
Auer
Szukam twarzy Dzudsaka, ma ktoś? smile.gif
StRyJu
Do demiano7 -> Cierpliwość to z pewnością nje moja cecha tongue.gif
Marsin
jeśli ktoś posiada face z twarzą Ronaldo (tego z Milanu smile.gif) z afro? Najbardziej mi zależy na jego nowym gryzie wink.gif Z góry dziex tongue.gif
MaTi10
Poszukuje twarzy dla Olisadebe,T.Radzinskiego jesli takowe powstaly z gory wielkie dzieki
Rafciu666
Cytat(MaTi10 @ Mar 17 2008, 19:15:13) *
Poszukuje twarzy dla Olisadebe,T.Radzinskiego jesli takowe powstaly z gory wielkie dzieki

Radzinski na pesfaces jest w dziale Other CONCACAF
demiano7
Witajcie! Poszukuje pilnie kilku facjat duńskich zawodników:
-Gronkjaer
-N. Jensen
-P. Nielsen
-Bogelund
-Rommedahl (ale nie ten z pesfaces)
Auer
Cytat(Auer @ Mar 15 2008, 20:48:53) *
Szukam twarzy Dzudsaka, ma ktoś? smile.gif

Ma ją ktoś? Jest wogóle?
MaTi10
o ile wiem niestety nie ma fejsa Dzudsaka.Moze ktos wykona;]
polop
Szukam twarzy piłkarzy Orange Ekstraklasy szczególnie :
Lecha- Cueto, Kononowicz, Midzierski i Djurdjevic i ile ktoś je wykonał
Wisły Płock - Peszko
Groclin - Zahorski,
Corhydron
Witam. Poszukuję twarzy D. Cisse Kliknij, aby zobaczyć załącznik oraz F. Kanoute Kliknij, aby zobaczyć załącznik wykonania Mystiq'a. Z góry dzięki.
artysta germanista

Thomasz Radzinski

DOWNLOAD
Rafciu666
Ma ktos linka do tej paczki???

Albo ewentualnie linka do tematu mystiq'a z jego twarzami jesli taki istnieje...
artysta germanista
poszukaj sobie na gammingaccesie pesfaces lub evo web i tam na 100% gdzies znajdziesz albo zobacz tutaj w downloadzie ISSONLINE
demiano7
Rafciu ta paczka jeszcze nie została wydana... mystiq poprawia swoje face'y jeszcze a jego temat jest na evo-web.co.uk
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.