Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poszukuję Twarzy
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34
MYSZa7
Cytat(perONE @ Nov 12 2007, 21:31:45) *
czy ma ktos z was face Cannavaro z tymi wloskami?
Cannavaro

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=9441

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=9594
paprykarz96
Ma ktoś twarz Tomasza Zahorskiego????

Z góry dzięki.
Artek
Ma ktos dobrej jakosci twarze Polskiej Orange??? Jezeli wy macie te twarze to mozecie dac caly folder OE z mapem...
paprykarz96
Cytat(Artek @ Nov 16 2007, 19:54:44) *
Ma ktos dobrej jakosci twarze Polskiej Orange??? Jezeli wy macie te twarze to mozecie dac caly folder OE z mapem...

Ściągnij sobie kitservera z ORANGE EKSTRAKLASA PATCH 3.0.

P.S. Tam niestety nie ma twarzy np. Zahorskiego,Jarki,Grosickiego,Augustyna.
Stepover
Ma ktoś dobrej jakośći i ładnie wykonaną twarz Zico do PES6???
Artek
Cytat(paprykarz96 @ Nov 17 2007, 11:47:28) *
Ściągnij sobie kitservera z ORANGE EKSTRAKLASA PATCH 3.0.

P.S. Tam niestety nie ma twarzy np. Zahorskiego,Jarki,Grosickiego,Augustyna.

Tiaaa, a z Gieksy 6 twarzy... juz sciagałem.... duzo za mało, poczekam na hair/face z OF'a....
Rafciu666
poszukuje twarzy grosickiego(by osc) i pascala cygana (obojetnie czyjego)
Artek
Juz nie potrzebuje całej orange, ale troche twarzy GKS'u bo ich tam malo bylo w OE patchu. Więc oto one (te przy których stawiam * są mi najbardziej potrzebne):
Costly*, Wrobel*, Gargula(gdyby ktos miał lepszą niz w OEP), Herrera, Tosik, Sanchez, Cecot*, Pietrasiak, Kowalczyk, Strąk*, Popek, Marciniak, Sapela*, Kozik*. Z góry dziękuje. To pytanie kieruje do facemakerów jak i posiadaczy tych twarzy( jezeli ktos podejmie się wykonania, a potrzebuje zdjęcia pisac na PW)
Kamlot
Tych twarzy jeszcze nikt nie wykonał.
damiank9
witam poszukuje twarz:Matusiaka,Jarki,Zahorskiego,Garguły i Ujka.jak ktos ma to wrzucac
trojan.exe
Szukam twarzy Donatiego, Browna , McDonalda z Celticu
Damian.
McDonald by don rxf:

http://www.sendspace.pl/file/dVx0i2Pv/
trojan.exe
Dzieki jeszcze Donati i Brown
demiano7
ma ktoś jakąś fajną twarz adebayora ale nie z pesfaces?
Jacmen
Jak prosicie o jakąś twarz to przy twarzy piszcie gdzie ten zawodnik gra bo np taki Kowalski moze grac w 10 klubach wink.gif
artysta germanista
oprosze o jak najwięcej face zawodników polskiej drugiej ligi
demiano7
ale adebayor chyba jeden jest wink.gif dla pewności pisze: ARSENAL LONDYN biggrin.gif
Casablanca
poszukuje twarzy Scotta Browna
do PES 6
demiano7
jakiego programu mam użyć żeby edytować włosy do pesa???
artysta germanista
poszukuje twarzy Andrzeja Bledzewskiego
Stepover
Cytat(Stepover @ Nov 17 2007, 14:10:46) *
Ma ktoś dobrej jakośći i ładnie wykonaną twarz Zico do PES6???

P O N A W I A M ;]
perONE
Cytat(demiano7 @ Dec 24 2007, 18:21:23) *
jakiego programu mam użyć żeby edytować włosy do pesa???

Photoshop
Cytat(e_adrian @ Dec 25 2007, 18:28:32) *
poszukuje twarzy Andrzeja Bledzewskiego

chyba nikt go jeszcze nie wykonal, lecz moge sie mylic
Cytat(Stepover @ Dec 25 2007, 23:58:42) *
P O N A W I A M ;]--->Zico

Zico dOwNlOaD

Edit:
demiano7--->zapytaj ktoregos z facemakerow
demiano7
ale jak chce w photoshopie otworzyć plik bin to pisze że nieznany format czy coś takiego:(
Rafciu666
Cytat(trojan.exe @ Nov 30 2007, 21:18:03) *
Szukam twarzy Donatiego, Browna , McDonalda z Celticu

donati
http://www.speedyshare.com/257841595.html
Browna tez potrzebuje
Mortin
Cytat(demiano7 @ Dec 26 2007, 16:58:54) *
ale jak chce w photoshopie otworzyć plik bin to pisze że nieznany format czy coś takiego:(

bo na ten moment wlosow w pes2008 niestety nie mozna edytowac.. trzeba czekac,az ktos zrobi kolejna wersje oedita z obsluga wlosow
Stepover
Cytat(Rafciu666 @ Dec 26 2007, 20:14:06) *

Kurcze widziałem Browna na 100% na forum pesfaces ale teraz szukałem i... guzik ;(
Casablanca
Scott Brown jest na forum PESfaces tylko że się ściągnąć nie da
demiano7
mortin ale mi chodzi o pesa6... chciałem sie pobawić ale niestety niewiem od czego zacząć... sad.gif
Rafciu666
Cytat(Casablanca @ Dec 26 2007, 21:39:26) *
Scott Brown jest na forum PESfaces tylko że się ściągnąć nie da

Widzialem tego na pesfaces i jest lipny(jeśli o tym samym mówimy) a ja bym potrzebował tak w miare dobrze wykonanego
perONE
w tej paczuszce jest Scott Brown
!!! DOWNLOAD !!!
Rafciu666
Cytat(perONE @ Dec 26 2007, 22:45:51) *
w tej paczuszce jest Scott Brown
!!! DOWNLOAD !!!

Widziałem juz ta paczke. te twarze są średniej jakości i druga sprawa to jest mark brown a nie scott brown. Ale dzieki za fatyge
artysta germanista
PONAWIAM->FACE polskich drugoligowców
Mortin
Cytat(demiano7 @ Dec 26 2007, 21:45:39) *
mortin ale mi chodzi o pesa6... chciałem sie pobawić ale niestety niewiem od czego zacząć... sad.gif

na forum jest pelno tutoriali.. poszukaj
demiano7
a jak chcem tylko edytować czyjeś włoski? jakiegoś facemakera? wiesz, skrócić, wydłużyć... to też tyle zachodu z tym jest? mógłbyś tylko napisać czy starczy do tego jakiś jeden program czy też tyle zabawy z tym?
perONE
Cytat(demiano7 @ Dec 27 2007, 14:04:19) *
a jak chcem tylko edytować czyjeś włoski? jakiegoś facemakera? wiesz, skrócić, wydłużyć... to też tyle zachodu z tym jest? mógłbyś tylko napisać czy starczy do tego jakiś jeden program czy też tyle zabawy z tym?

By Nowitzki
By JaY
By JaY2
By JaY3
demiano7
ma ktoś jakąś porządną twarz fabio paima ze sportingu lizbona? dłem fotki damianinho z nadzieją że skrobnie tego grajka ale niewiadomo jak to będzie a gracz jest mi potrzebny... czekam
perONE
Cytat(demiano7 @ Dec 28 2007, 19:44:00) *
ma ktoś jakąś porządną twarz fabio paima ze sportingu lizbona? dłem fotki damianinho z nadzieją że skrobnie tego grajka ale niewiadomo jak to będzie a gracz jest mi potrzebny... czekam

moze sie spodoba
click here
demiano7
tą widziałem już dawno ale dzięki za fatygę perONE wink.gif
batman
Ja mam pytanie czy może ma ktoś jakieś inne włosy do tej mordki Andersona , z tego względu że jak jest on w meczu to ma te wlosy ale z przodu wygląda jak by był łysy !
Stepover
Nie wiem czy o to chodzi ale może masz w LOD Mixerze "modele" postaci ponastawiane na mniej niż High. Jeśli nie to poszukaj sobie na pesfaces Andersona z jakimiś dobrymi włosami.

POZDRO huh.gif
batman
Poustawiałem wsyzstko na Max czyli bodajże #1 ale raczej nic nie dało , aczkolwiek dało tylko to ze ta łysina jest widzialna od dalszej odległości

BTW tak to wygląda: z tego co ostatnio widziałem to są tam 3 fejsy Andersona i ta jest najlepsza z nich dry.gif mad.gif sad.gif sad.gif

Twarz Mystiq'a. Wszystkie ustawienia w LOD na Very High. Zero problemów.
demiano7
ja tak jak Alter, korzystam z tego samego Andersona, też był łysy ale jak w lodmixerze ustawiłem wszystko na very hight to problem znikł... pozdro
batman
Podaj config kompa
demiano7
jeśli chodzi o parametry kompa to Intel Pentium D 2.80 GHz, 512 RAM, karta 6200... jak nie o to to napisz o co... pozdro;)
MYSZa7
Poszukję twarzy Jirsaka by T-Mac.Byłbym wdzięczny o dwonload.
Rafciu666
Cytat(MYSZa7 @ Jan 5 2008, 21:17:59) *
Poszukję twarzy Jirsaka by T-Mac.Byłbym wdzięczny o dwonload.

http://www.speedyshare.com/257583560.html
Stepover
Poszukuję twarzy Bruno Alvesa. Widziałem na jakimś forum zdjęcie paczki i tam był ale link wygasł. Odrazu mówie, że nic chodzi o tego z pesfaces. Z góry dziękuję.
dawid_18
Mam prosbe, niech ktos z forumowiczow zrobi mala paczke i wrzuci na jakis serwer z twarzami polskich pilkarzy grajacych w Orange Ekstraklasa tych ktorych nie bylo w OE 3.0 np. takich jak Augustyn, Grosiki, Mariusz Magiera i inni. Bo niektorych twarzy juz nie da sie sciagniac bo nie ma juz ich na serwerach. Z gory dziekuje.
Auer
Poszukuję twarzy: Leijer'a (Fulham) i W. Szczęsnego
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.