Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Menu By JustMe1987
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
.:KUNA:.
zrob takie ale dla c.ronaldo!!!!!prosze;)
JustMe1987
No coz ja chyba jestem uzalezniony tongue.gif
W kazdym razie milo by bylo gdyby ktos pisal swoje odczucia na temat tych prac..
Materialy do tego menu to praktycznie jedyne nadajace sie jakie znalazlem - musialem sie posilkowac tapetami z przed 5 lat - paranoja mad.gif

Menu naszej reprezentacji:
IPB ImageIPB Image

IPB ImageIPB Image

SPEEDYSHARE==> MENU KADRY

Oceniamy albo IPB Image
Pelas
MENU BARCELONY II: wspaniałe biggrin.gif

ale ten z reprą polski zwaliłeś:|

może pokombinowałbyś z czcionkami? widziałęś Menu by Kriss? mógłbyś zrobić takie z Barcą w mniej więcej tym stylu?
JustMe1987
QUOTE(Pelas @ Feb 16 2007, 00:27:19) [snapback]123003[/snapback]

MENU BARCELONY II: wspaniałe biggrin.gif

ale ten z reprą polski zwaliłeś:|
może pokombinowałbyś z czcionkami? widziałęś Menu by Kriss? mógłbyś zrobić takie z Barcą w mniej więcej tym stylu?

Pokaz mi lepsze duuuze foty lub tapety chlopakow z repry to zrobie lepsze bo tak to jest b dobre menu biorac pod uwage materialy a zwlaszcza titl..

Co do czcionek to nawet nie mam pojecia jak sie je zmienia... jesli sie kiedys naucze to napewno bede je zmienial..
jajkonosz
a zrobisz tez taskie zajebiste dla realu ? a konkretniej głównie dla dwójki Higuain i Robinho ( z naciskiem na Robsona ) ?
JustMe1987
QUOTE(jajkonosz @ Feb 16 2007, 00:58:10) [snapback]123009[/snapback]

a zrobisz tez taskie zajebiste dla realu ? a konkretniej głównie dla dwójki Higuain i Robinho ( z naciskiem na Robsona ) ?

Czytac sie wczesniejszych nie chce czy co? Jesli chodzi o kolejne dla realu to narazie nie przewiduje bo nawet nie byloby z czego spelnic Twojej prosby.

QUOTE(JustMe1987 @ Feb 11 2007, 00:31:00) [snapback]121583[/snapback]

Menu Realu Madryt:

IPB Image IPB Image
IPB Image IPB Image

Tym razem paczuszka nie zawiera bmp. Sa tylko same pliki do podmiany przez Dkz badz GGS

RAPIDSHARE==> MENU REALU

JustMe1987
QUOTE(Messi30 @ Feb 11 2007, 12:11:05) [snapback]121648[/snapback]

Zrobiłbyś Menu z Newcastle United??

PS. Wszystkie prace znakomite ;] ;] Pozdro

Spelnilem prosbe -> Newcastle:

IPB ImageIPB Image

IPB ImageIPB Image

SPEEDYSHARE==> MENU NEWCASTLE

Oceniamy!
mdk66
Wszystkie menusy zajefajne... ale liverpoolu najlepsze biggrin.gif
Prosze zrob menu z c.ronaldo a newcastle swietne!!!!!!!!!!!!!!!!!!
patryk90
Menu Polski bardzo ładnie wykonane, ale w menu newcastle za duzo jest o Martinsie, ale też fajnie wykonane.
P.S.miałeś poprawić to menu z juve(wiesz, te pasy). Pozdrawiam i życzę kolejnych udanych prac wink.gif
misiek1899
Od kąd 1 raz zainstalowałem PESA6 nie mam tła w menu.Nic nie widze tzn tapety i odnośników.Musze przy wybieraniu kierowac sie wskazówkami na dole ekranu.Np daje Mozliwosc edycji zawodników i jak to wybiore to juz widze odnosniki i wszystko.Poprostu nie mam tylko nic w menu.Nie wiecie czemu ?
JustMe1987
QUOTE(igor14 @ Feb 17 2007, 08:51:46) [snapback]123275[/snapback]

Prosze zrob menu z c.ronaldo a newcastle swietne!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Normalnie pain in the ass. Zrobie Ci to menu z C Ronaldo ale nie koniecznie z najnowszymi zdjeciami. Wybiore takie ktore zloza sie na ladne menu.

QUOTE(patryk90 @ Feb 17 2007, 09:21:49) [snapback]123282[/snapback]

Menu Polski bardzo ładnie wykonane, ale w menu newcastle za duzo jest o Martinsie, ale też fajnie wykonane.
P.S.miałeś poprawić to menu z juve(wiesz, te pasy). Pozdrawiam i życzę kolejnych udanych prac wink.gif

Martinsa za duzo blink.gif ? Przeciez tylko titl jest mu poswiecony hehe . Co do juve to poprawie to glowne dzis.

QUOTE(misiek1899 @ Feb 17 2007, 10:29:26) [snapback]123304[/snapback]

Od kąd 1 raz zainstalowałem PESA6 nie mam tła w menu.Nic nie widze tzn tapety i odnośników.Musze przy wybieraniu kierowac sie wskazówkami na dole ekranu.Np daje Mozliwosc edycji zawodników i jak to wybiore to juz widze odnosniki i wszystko.Poprostu nie mam tylko nic w menu.Nie wiecie czemu ?

Nie mam pojecia czemu.. sproboj wybierac rozne jezyki podczas wlaczania gry albo zainstaluj od nowa..
patryk90
QUOTE(JustMe1987 @ Feb 17 2007, 11:21:20) [snapback]123337[/snapback]

Martinsa za duzo blink.gif ? Przeciez tylko titl jest mu poswiecony hehe . Co do juve to poprawie to glowne dzis.

Sory, mysłałem że ten 4 to Martins biggrin.gif Czekam na juve, Pozdrawiam
JustMe1987
Poprawione juve mam nadzieje ze teraz sie spodoba bo nie chce mi sie juz wiecej nim zajmowac:P

IPB Image

Link do downloadu z cala reszta:

SPEEDYSHARE==> MENU JUVE Z POPRAWIONYM GLOWNYM

PS polecam podmieniac caly 356 zeby sie nic nie posypalo..
pablo 1990
A zrobiłbyś z cracovią
No kolejny raz prosze zrob z c.ronaldo;(
grzegorz1981989
prosił bym o menu z valencja
JustMe1987
QUOTE(pablo 1990 @ Feb 17 2007, 13:01:10) [snapback]123384[/snapback]

A zrobiłbyś z cracovią

QUOTE(grzegorz1981989 @ Feb 17 2007, 13:41:39) [snapback]123397[/snapback]

prosił bym o menu z valencja

Moze jesli beda dobra materialy ale narazie nie.

Menu C. Ronaldno na "zyczenie" igora14

IPB ImageIPB Image

IPB ImageIPB Image

SPEEDYSHARE==> MENU CRISTIANO RONALDO

Oceniac zwlaszcza Ty igor14 tongue.gif
misiek1899
Just Me nie wiesz dlaczego nic nie widze w MENU ? Mam czarne tło ?
patryk90
QUOTE(JustMe1987 @ Feb 17 2007, 12:36:37) [snapback]123367[/snapback]

Poprawione juve mam nadzieje ze teraz sie spodoba bo nie chce mi sie juz wiecej nim zajmowac:P

Wielkie dzięki, dużo lepsze od poprzedniego wink.gif Menu z "Krystkiem" też fajne-trzeba przyznać wszystkie prace wykonane na najwyższym poziomie, pozdrawiam i powodzenia w dalszych pracach wink.gif
juste swietne tylko daj inne zdjecie w glownym menu, bardzo prosze;)
JustMe1987
QUOTE(igor14 @ Feb 17 2007, 16:18:59) [snapback]123494[/snapback]

juste swietne tylko daj inne zdjecie w glownym menu, bardzo prosze;)

Mam dosc Twojego wybrzydzania nic juz w nim nie zmienie mad.gif
Dobra sorry, ale i tak dziekuje za to co zrobiles jestes spoko koles;)
Nowin33
Mam nadzieje ze zrobisz obiecane menu Bayernu Munchen... tongue.gif
JustMe1987
QUOTE(Nowin33 @ Feb 17 2007, 16:49:41) [snapback]123501[/snapback]

Mam nadzieje ze zrobisz obiecane menu Bayernu Munchen... tongue.gif

Pamietam. Nastepne dwa to wlasnie B Munchen i Celtic.
DonFredek
QUOTE(JustMe1987 @ Feb 17 2007, 17:24:18) [snapback]123511[/snapback]

Pamietam. Nastepne dwa to wlasnie B Munchen i Celtic.

witajze.chcialbym poprosic o wrzucenie na innego linka,znaczy filefront albo megaupload.jezeli mozliwe bede wdzieczny.pozdrawiam
misiek1899
JustMe nie wiesz co z moim MENU ?
JustMe1987
QUOTE(misiek1899 @ Feb 17 2007, 18:42:03) [snapback]123557[/snapback]

JustMe nie wiesz co z moim MENU ?

QUOTE(JustMe1987 @ Feb 17 2007, 11:21:20) [snapback]123337[/snapback]

Nie mam pojecia czemu.. sproboj wybierac rozne jezyki podczas wlaczania gry albo zainstaluj od nowa..

Mamy problemy z czytaniem? blink.gif

Menu Celticu:

IPB ImageIPB Image

IPB ImageIPB Image

SPEEDYSHARE==> MENU CELTICU

MEGAUPLOAD==> MENU CELTICU

Z menu Bayernu bedzie ciezko bo lipa z aktualnymi fajnymi materialami..

Oceniajcie!
p@blo
prosze o menu z lyonem i lechem poznań

Pozostałe menu super. Trzymaj tak dalej. Przez jaki program robisz to menu??
JustMe1987
QUOTE(pablo 109 @ Feb 17 2007, 19:11:46) [snapback]123569[/snapback]

prosze o menu z lyonem i lechem poznań

Pozostałe menu super. Trzymaj tak dalej. Przez jaki program robisz to menu??

Co do Lecha to zapomnij:P Niestety Bayern zostaje odlozony na pozniej z braku materialow..

Express z Lyonem:P

IPB ImageIPB Image

IPB ImageIPB Image

SPEEDYSHARE==> MENU LYONU
A zrobisz moze menu z joga bonito.(to nie jest zamowienie, tylko podpowiedz), jakim programeme robi sie menu???
misiek1899
QUOTE(JustMe1987 @ Feb 17 2007, 21:03:36) [snapback]123563[/snapback]

Mamy problemy z czytaniem? blink.gif

Menu Celticu:

IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
SPEEDYSHARE==> MENU CELTICU

MEGAUPLOAD==> MENU CELTICU

Z menu Bayernu bedzie ciezko bo lipa z aktualnymi fajnymi materialami..

Oceniajcie!

TO nic nie pomaga.A instalowałem juz chyba z 10 razy.Nawet reinstall nie pomaga.
JustMe1987
QUOTE(misiek1899 @ Feb 17 2007, 20:26:07) [snapback]123589[/snapback]

TO nic nie pomaga.A instalowałem juz chyba z 10 razy.Nawet reinstall nie pomaga.

Nie wiem nie mam pojecia ja tak nie mialem nigdy. Moze to cos z karta graficzna sterownikami do niej badz directem..

QUOTE(igor14 @ Feb 17 2007, 20:25:25) [snapback]123587[/snapback]

A zrobisz moze menu z joga bonito.(to nie jest zamowienie, tylko podpowiedz), jakim programeme robi sie menu???

Nie narazie nie.. Zreszta daje sobie na jakis czas spokoj z menu robieniem bo mozg mi sie lasuje juz od tego:P
Nastepne menu juz nie dzis i bedzie to valencia
moze zle instalujesz to znaczy nie bierzesz zdjec z plikow bin tylko te bmp przeciagasz???
szolpas
Justme1987 zrobiłbyś może menu z Robinho
Bialy10
JustMe moglbys zrobic menu Bayernu Monachium?? Pliss
Jezeli znajdziesz czas oczywiscie;)
p@blo
Jakim programem robisz to menu
kolo
Zapewne robi to photoshopem.
mdk66
menusy superowe ;]
A ja będę oryginalny i powiem że dla mnie menusy są słabe a efekt negatywu stosowany na niektórych jest beznadziejny. Generalnie nic ciekawego nie pokazałeś, i dziwię się że ci tu tak słodzą.
mdk66
QUOTE(alter @ Feb 18 2007, 13:03:45) [snapback]123748[/snapback]

A ja będę oryginalny i powiem że dla mnie menusy są słabe a efekt negatywu stosowany na niektórych jest beznadziejny. Generalnie nic ciekawego nie pokazałeś, i dziwię się że ci tu tak słodzą.

jak taki mądry to sam spróbuj zrobić tongue.gif
JustMe1987
QUOTE(alter @ Feb 18 2007, 13:03:45) [snapback]123748[/snapback]

Dlatego mi tak slodza bo nikt iny sie tym nie zajmuje bo ludzie wola robic jakies do niczego niepotrzebne sygnatury. Gdyby te umiejetnosc przeniesli na robienie menu to by byly naprawde cacka. Ja robie menu z tapet i obrabiam je w paincie i irfan view - kazdy moze je robic takie jak ja ale nikomu sie nawet takich nie chce robic. Np Kriss zaloze sie ze potrafilby robic genialne menusy bo potrafi zmieniac czcionke i zna sie na grafice o wiele lepiej niz ja. Niestety wszyscy albo robia twarze albo sygantury albo stroje a nie ma ludzi od menu. Moze by zrobic konkurs na najladniejsze menu wtedy ludzie by zaczeli cos robic.. Podsumowujac robie menu szybko i prosto i w zasadzie robilem je dla siebie a ze sie podobaja niektorym to skrobie jakies zamowienia tyle ode mnie cool.gif
mdk66
QUOTE(JustMe1987 @ Feb 18 2007, 13:55:48) [snapback]123760[/snapback]

Dlatego mi tak slodza bo nikt iny sie tym nie zajmuje bo ludzie wola robic jakies do niczego niepotrzebne sygnatury. Gdyby te umiejetnosc przeniesli na robienie menu to by byly naprawde cacka. Ja robie menu z tapet i obrabiam je w paincie i irfan view - kazdy moze je robic takie jak ja ale nikomu sie nawet takich nie chce robic. Np Kriss zaloze sie ze potrafilby robic genialne menusy bo potrafi zmieniac czcionke i zna sie na grafice o wiele lepiej niz ja. Niestety wszyscy albo robia twarze albo sygantury albo stroje a nie ma ludzi od menu. Moze by zrobic konkurs na najladniejsze menu wtedy ludzie by zaczeli cos robic.. Podsumowujac robie menu szybko i prosto i w zasadzie robilem je dla siebie a ze sie podobaja niektorym to skrobie jakies zamowienia tyle ode mnie cool.gif

Just a jak póxniej wklejać obrobione obrazki do pesa ?
p@blo
A jak zrobić titlle screen
JustMe1987, masz racje. Ale z Paint`em i IfranView nie zdziałasz za wiele. Przejdz na Gimp`a, PS`a czy podobne wink.gif

A zmiana czcionki to nic trudnego, po prostu robisz ją na kanale Aplha - Macromedia Fireworks się kłania wink.gif
p@blo
Jak zrobić titlle screen
JustMe1987
Zrobie w przyszlym tygodniu tutka jakiegos jak zrobic proste menu wraz z titlem.

Alter dzieki za rady napewno skorzystam.

Ucze sie jak zmieniac czcionke w Gimpie i narazie wyglada to tak:

IPB Image
Mam nadzieje ze niedlugo uporam sie z tym zeby wygladalo jak nalezy. Przydalby sie ktos kto moglby mi udzielic kilku wskazowek.
JustMe1987
Odswieze troche temat. Narazie udalo mi sie poczynic takie postepy ze wszystko jest na swoim miejscu i o odpowiedniej wielkosci. Teraz jeszcze tylko kwestia koloru podswietlenia napisow bo chcem zrobic to w innym kolorze aha no i jeszcze za nic nie wiem jak zrobic zeby reszta niepodswietlonych miala inny kolor.

Oto jak sie prezentuje w grze:

IPB Image

PS dzieki alter za cenne wskazowki chociaz robilem bardziej po swojemu dry.gif
GENIALNEEEEEEEEEEEEEE
czarek
brawo justme, tak 3maj. Kiedy tutek - żeby zmiana czcionki też w nim była tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.