Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bo Z Dziewczynami...
board.issonline.pl > Inne > Ludzie
Stron: 1, 2, 3, 4
dikhet
szalenie mi sie podoba teoria straya. chyba ide w Twoje slady hehe tongue.gif . a film ogladalem i rzeczywiscie mozna z tym zyc. ciekawe czy jakbym puscil jej newsa o nowej paczce butow do pesa to by podzialalo? biggrin.gif
StraY
QUOTE(dikhet @ Jan 16 2007, 20:58:45) [snapback]113725[/snapback]

szalenie mi sie podoba teoria straya. chyba ide w Twoje slady hehe tongue.gif

zeby nie bylo - zartowalem tongue.gif nie idz w te slady tylko gwalc, gwalc i jeszcze raz gwalc!! znajdziesz sobie dziewczyne to bedziesz na nia skazany, nie znajdziesz to co impreze cos nowego wyrwiesz
E 9
MOze z gwąłtem to przesada tongue.gif xD wiem o co ci chodzi biggrin.gif.JA to osobiście chodząc z panną od 1,5 ani raz ja nie zmusilem.Kiedy mi swedzial to zachowywałem sobie i nic nie mówilem.A kiedy widocznie jej sie chcialo to pisala esa,żebym wpadał bo mieszkanko puste i bryku bryku wink.gif.NIc złego jak się to robi z umiarem i sie szanuje 2 polówkę biggrin.gif.Romantyczny jestem no nie panowie?;p
BartekRym
Jak z dziewojami ci nie wychodzi to zawsze możesz się przeżucic na chłopców:DDDDD
dikhet
jak widze chlopca nago to rzeczywiscie mnie pociaga biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif moze jestes samotny to wpadne. biggrin.gif
lukasso
QUOTE(siano @ Jan 16 2007, 20:16:27) [snapback]113689[/snapback]

Jakbym byl dziewczna, poderwana przez Ciebie na kompilki, to bym sie bal, ze jestes strasznie nudny jakis, a wszystko zalatwiasz z daleka (pewnie bym sobie pomyslal, ze uzywasz przedluzacza).

zawsze daje duzo efektow a moje kompilki so dlugie i dynamiczne
co do twoich newsow to trzeba sie czesto domyslac o co ci biega smile.gif
baski18
Ja swoje dziewczyny zapraszam do muzeum ziemi podlaskiej i pokazuje im susły, borsuki,a potem w bagienkach ... no wiecie tongue.gif

Najlepszym rozwiązaniem jest kiedy dziewczyna chce z Tobą być, wtedy Ty decydujesz czy ten związek ma być ciągle dalej aktualny, ponieważ to ona ma sprawić, abyś czuł się dobrze, natomiast kiedy Ty chcesz kogoś wplątać w sidła namiętności czasami trzeba się niezłe napracować, jeśli chce się zdobyć piękną białogłową, a w każdym momencie może ona odmówić.

Niestety najczęściej jest tak, że do Ciebie startują prawie wszystkie pasztety, więc wtedy wybiera się opcje nr. 2

Pozdro
dikhet
no ja tez tak mam boze jak patrze na te pasztety to krzycze: "Who let the dog's out". mad.gif to jest masakra. dlatego wlasnie probuje opcji 2 zobaczymy co z tego bedzie tongue.gif . cza sie troche napocic
baski18
QUOTE(E 9 @ Jan 16 2007, 20:31:12) [snapback]113705[/snapback]

heh fajny temat teraz zauważyłem dopiero...biggrin.gif

JA to mam panne od 1,5 roku i jest supcio.A igraszki miłosne tez się zdarzały wink.gif ;D. (wiecie OCB tongue.gif ) POZdro ziomy

O kochanek się nam znalaźł smile.gif ale nam już wystarczy tych Twoich igraszek miłosnych (wiesz OCB tongue.gif)

dikhet - wiesz o tym, że w tym temacie jest wszystko pisane pół żartem, pół serio ?? Mam nadzieje, że tak smile.gif

Jest ktoś taki na którego nawet Jessica Alba by poleciała jego nicka każdy zna w społeczeństwie homoseksualistów, siano !! Wspomóż nas jakąś cenną radą !!

Pozdro
StraY
QUOTE(lukasso @ Jan 17 2007, 08:09:40) [snapback]113819[/snapback]

zawsze daje duzo efektow a moje kompilki so dlugie i dynamiczne
co do twoich newsow to trzeba sie czesto domyslac o co ci biega smile.gif

przelol ;] siano pojechany po twarzy, ambicji i 7cm rozpaczy ;]
dikhet
wiem ze pol zartem pol serio min. o to chodzilo heh a ile najdluzej wytrzymaliscie z dziewczyna?? i mieliscie jakies smieszne z nia sytuacje? tongue.gif
siano
QUOTE(baski18 @ Jan 17 2007, 09:57:49) [snapback]113824[/snapback]

Jest ktoś taki na którego nawet Jessica Alba by poleciała jego nicka każdy zna w społeczeństwie homoseksualistów, siano !! Wspomóż nas jakąś cenną radą !!

Tru, tru, zwlaszcza, ze cale homoseksualne spoleczenstwo tworzy u nas StraY biggrin.gif

A wracajac do porad.
Jestes za mlody na szukanie czegos na stale, ba w tym wieku, przy takim poziomie, nic ciekawego nie znajdziesz.
Idz za rada Tomasza, rwij co popadnie na imprezach, potem bedzie Ci tego brakowalo wink.gif

dikhet
siano ja nie mam siostry w przedziale od 17-22. ale 15 moglaby styknac tongue.gif biggrin.gif jakby co to napisz heheh tongue.gif jest wogole na forum jakas dziewczyna?? chetnie poznam
lukasso
za 15 prokurator
wiec uwazajcie
sad.gif
Bo0os
ja jestem dziewczyną

mów mi Bo0osa wink.gif
dikhet
taaaaaaaa BoOosa. fajna laska z ciebie, tzn masz fajny gust podobasz mi sie biggrin.gif a za 17 nie prokurator??
StraY
QUOTE(siano @ Jan 17 2007, 13:28:20) [snapback]113859[/snapback]

Tru, tru, zwlaszcza, ze cale homoseksualne spoleczenstwo tworzy u nas StraY biggrin.gif

powiedzial siano ktory wskakuje kazdemu do lozka i lubi jebac pes.com.pl tongue.gif

QUOTE(dikhet @ Jan 19 2007, 07:52:49) [snapback]114426[/snapback]

a za 17 nie prokurator??

jakby za 17 byl prokurator to polowa polakow by uciekla z kraju ;] 17stki mozna spokojnie na herbate zapraszac wink.gif
dikhet
a to zaprosze ale musza miec pelne czy rocznikowo wytarczy??
siano
Powyzej 16 roku zycia mozesz pchac co popadnie.
Karol Johnn
Wszystkie baby to ch*je oprocz naszych matek! biggrin.gif
pzdr
Simon
co popadnie. czyli wszystko co sie rusza. czyli chlopcow tez? laugh.gif
dikhet
trza uwazac siano grasuje na forum hehe laugh.gif
Qbeks
Słuchajcie mam problem...
Podoba mi sie strasznie jedna dziewczyna, z ktora dobrze mi sie spedza czas (ona mowila to samo co do przebywania w moim towarzystwie), ale po pierwsze ona ma chlopaka a po drugie primo jest starsza o rok.
Ostatnio na spotkaniu wziela mnie za reke, ale nie wiem co o tym myslec, bo powiedziala, ze chciala sprawdzic czy tez mam takie zimne rece tongue.gif Prosze o dobre rady!! Dzieki.

P.S. Moze i lol z tego, co napisalem, ale takie jest zycie tongue.gif
dikhet
a ile masz lat?? wiesz mialem podobna sytuacje. i zjebalem. ona miala chlopaka i tez mi z nia bylo dobrze w sumie jej tak samo. balem sie zrobic krok ze wzgledu na chlopaka a okazalo sie ze im sie wcale nie uklada. po jakims czasie zerwala z nim i do teraz chodzi z moim kumplem ktory po prostu zagadal dop niej na gg. teraz zostaje mi tylko pluc sobie w brode. wiek nie powinien byc przeszkoda ale... musisz to wyczuc. zycze powodzenia wink.gif
Qbeks
Mam 17 lat. Ona nie ma gg :] tongue.gif A poza tym tak sie zastanawiam co ja mam wlasciwie zaczac robic, zeby ja do mnie jeszcze bardziej przekonac tongue.gif O ile Ona cos do mnie w ogole czuje tongue.gif
dikhet
tak jak tutaj w tym temacie zostalo powiedziane jesli ci sie podoba to nie przeciagaj tej niewiadomej bo sie do reszty zadurzysz a potem jesli wam nie wyjdzie bedzie rozpaczal przez kilka miesiecy. musisz sie jej spytac czy czuje do ciebie cos wiecej jakos podgadnac albo przez kumpla albo kumpele sie dowiedziec. nie angazuj sie zby mocno to nie poplaca wiem po sobie. na razie podchodz do tego bez emocji i dowiedz sie czegos o konkurencie
Qbeks
Konkurent jest o wiele starszy ode mnie tongue.gif (No moze bez przesady, ale ma juz ponad 20 lat). A co do zagadania mam pietra jak zwykle, bo jestem raczej wstydliwy w tych sprawach biggrin.gif
dikhet
to musisz sie zebrac na odwage zeby wogole sie dowiedziec. pewnie boisz sie uslyszec prawde ale to jedyne rozwiazanie. musisz kogos z jej kregu podpytac
Qbeks
Haha wiem, ze to smieszne, ale nie znam nikogo z jej kregu tongue.gif Poznalismy sie w szpitalu xD tongue.gif
dikhet
no wiesz sprawa nie jest smieszna. wiem jak to boli. hmm wiesz, musisz byc przygotowany na to ze ona moze potrzebuje rozmowy z rowiesnikiem a ty nim jestes. aha a rozmawia z toba na temat tego gostka? jesli tak to liiipa. nie mozesz dopuscic do tego aby cie miala jako kolege do pogadania bo rozumiem zalezy ci na niej?
Qbeks
Tak zalezy mi na niej i niestety rozmawia o nim ze mna ;/ tongue.gif
dikhet
oj to zle. z drugiej strony ona moze chce zebaczyc twoja reakcje. spytaj ja o niego czy im sie uklada i takie tam a jak bedzie z toba gadac zmieniaj temat wtdy zobaczy ze ci na niej zalezy i albo bedzie chciala gadac albo nie trudno darmo musisz sie odwazyc i stawic czola prawdzie. jeszcze raz mowie przeciaganie nie ma sensu bo sie zadurzysz do reczty i bedziuesz cierpial
Qbeks
To mam sie jej zapytac czy mam u niej szanse jakies, czy ze mi sie podoba, czy jak ? tongue.gif
dikhet
tak byloby najlepiej tylko nie pytaj wprost. no i nie przeciagaj im szybciej sie dowiesz tym lepiej ja spadam
lukasso
bzdury gadacie
nigdy nie mowcie dla panny ze sie wam podoba
tak robia przecietniaki
ja bym na twoim miejscu pogonil wpierw kolesia
kilka piw na odwage,jakis noz do reki
i sprawa z glowy smile.gif
Qbeks
Hehe taaa... Nie no, ale prosze o realna pomoc tongue.gif
Viper
stary, nie baw się w podchody...
spytaj porostu czy masz u niej jakieś szanse
jeżeli powie "nie"... cóż....
zostaje tylko przyjaźń
ale powinna docenić twoją odwagę
i wejść w ten układ...
u mnie przynajmniej to działa
smile.gif
Qbeks
To juz sam nie wiem co mam zrobic... xD blink.gif
norek
QUOTE(Qbeks @ Jan 21 2007, 11:32:16) [snapback]115086[/snapback]

Słuchajcie mam problem...
Podoba mi sie strasznie jedna dziewczyna, z ktora dobrze mi sie spedza czas (ona mowila to samo co do przebywania w moim towarzystwie), ale po pierwsze ona ma chlopaka a po drugie primo jest starsza o rok.
Ostatnio na spotkaniu wziela mnie za reke, ale nie wiem co o tym myslec, bo powiedziala, ze chciala sprawdzic czy tez mam takie zimne rece tongue.gif Prosze o dobre rady!! Dzieki.

P.S. Moze i lol z tego, co napisalem, ale takie jest zycie tongue.gif

Nie ma wagonu ktorego odczepic sie nie da wink.gif
Tak na marginesie to stary odwagi...poprostu
spotykaj sie z nia, duzo rozmawiaj no i dzialaj
a wszystko samo sie sklei.
StraY
QUOTE(Qbeks @ Jan 21 2007, 12:03:12) [snapback]115097[/snapback]

Mam 17 lat. Ona nie ma gg :] tongue.gif

piekny tekst ;]
Laska_1986
QUOTE(dikhet @ Jan 21 2007, 13:07:03) [snapback]115132[/snapback]

tak byloby najlepiej tylko nie pytaj wprost. no i nie przeciagaj im szybciej sie dowiesz tym lepiej ja spadam

Nie bądź głupi i się nie pytaj... wtedy będziesz przegrany i stracisz u niej w oczach coś bardzo ważnego co cenią sobie dziewczyny. A mianowicie odwagę i pewność siebie.
Nic się jej nie pytaj... rozmawiaj z nią jak z bliską przyjaciółką i cały czas zmierzaj do coraz to bardziej osobistych tematów. Później się zorientujesz, że ona sama powie Ci wprost to co o was sądzi i czy masz u niej jakieś szanse... bez zadawania jakichkolwiek pytań na ten temat.
BoBaN
QUOTE(Laska_1986 @ Jan 21 2007, 22:29:14) [snapback]115314[/snapback]

Nie bądź głupi i się nie pytaj... wtedy będziesz przegrany i stracisz u niej w oczach coś bardzo ważnego co cenią sobie dziewczyny. A mianowicie odwagę i pewność siebie.
Nic się jej nie pytaj... rozmawiaj z nią jak z bliską przyjaciółką i cały czas zmierzaj do coraz to bardziej osobistych tematów. Później się zorientujesz, że ona sama powie Ci wprost to co o was sądzi i czy masz u niej jakieś szanse... bez zadawania jakichkolwiek pytań na ten temat.

hmm to co ja mam zrobić w takiej sytuacji.. znam się z dziewczyną od 13 lat, chodzilismy razem do jednej klasy, od wielu lat jesteśmy "przyjaciółmi" choć bzdurą jest to, bo przyjaźni miedzy facetem a kobietą nie może być. otóź to nie jest zwykła przyjaźń. to jest niezwykła więź jaka nas łączy, odkąd pamiętam mam do niej słabość. Powiem tak, mając kilka dziewczyn, będąc w róźnych związkach, będąc szczęśliwy, myśląc o niej, słysząć jej głos, widząc ją, stawałem się szczęśliwszy, nie mówiąc już o przeróżnych dołach, zawsze mnie z nich wyciągała. podobnie jak ja ją. Mówiąc o tym że to nie jest zwykła przyjaźń nie przesadzam bo dajac przykład mamy paczke przyjaciół znających się od lat, jestem tam ja, ona, mój najlepszy przyjaciel, jeszcze pare dziewczyn które traktuje jednym słowem jak siostry. Otóż miedzy mną a Nią jest zdecydowanie większa więź niż miedzy moim przyjacielem a nią. Poza tym dochodziło nie raz do sytuacji które wydawały się przekraczać granicę zwykłej przyjazni. np. mając chłopaka, spotykała się ze mna czesto, długo rozmawialismy, spacerowalismy, przytulalismy sie patrzac na siebie przez pare godzin i rozmawiając, nie zwracając uwagi na chodzących wokół ludzi, (tak było jak było ciepło;p) natomiast w zimne dni, albo ja u niej przesiadywałem wiele godzin albo ona u mnie, czesto siedząc na wprost niej nie potrzebowałem nic innego tylko poprostu z nią być... Nie raz próbowałem powiedzieć jej co czuje, ale boje się ze ją strace, boje sie ze zniszczę tą niezwykłą więź która nas łączy. Kończe wkrótce 19 lat, wielu z was powie ze jeszcze wiele przedemną, a ja powiem wam ze wiele już za mną.. nie chciałem tu upubliczniac mojego zycia ale mam to juz gdzies, przezyłem juz zdrady, przezyłem miłosci bez odwzajemnienia, oprócz tego przezyłem cos o czym wole nie pisać...
dikhet
orzesz ty ja spytalem sie jehowej nie wprost i dala mi do zrozumienia ze nie mam szans i mam se nie robic nadziei. ciezki przypadek. ale chyba jak sie jej spytasz to nic sie nie powinno stac. skoro jest z toba 13 lat to nadal bedziecie przyjaciolmi. po prostu da ci do zrozumienia ze niee albo ze tak. jestem w twoim wiekui tez juz bym chcial kogos miec ale trafiam na ciezkie przypadki i zadaje se pytanie czego mi brakuje a moze po prostu jest mi pisane -> Seminarium Duchowne?? wileka niewiadoma
siano
QUOTE(BoBaN @ Jan 22 2007, 01:24:22) [snapback]115340[/snapback]

[...]choć bzdurą jest to, bo przyjaźni miedzy facetem a kobietą nie może być.[...]

Moze.
dikhet
ja bym nie potrafil szczerze gadac z dziewczyna ktora mi sie nie podoba. moze i moze byc ale ktos cos musi czuc takie jest moje zdanie
baski18
Jeżeli dziewczyna miała by takie same zainteresowania co Ty, to rozmowa mogłaby się toczyć do końca świata i jeden dzień dłużej, a gdy dziewczyna jest do tego łądna to trzeba podbijać bo to może być właśnie ona tongue.gif

Pozdro
Karol Johnn
Najwazniejsza w zwiazku jest szczerosc, otwartosc i odwaga, to klucz do wszytskiego...
pzdr
Qbeks
Zdaje sie, ze zesralem sprawe kompletnie.
Wyslalem wczoraj mojej kumpeli (tej co mi sie podoba), z 3-4 esy, w tym w jednym, ze chce sie z nia spotkac, bo sie stesknilem (nie odpisala na zadnego, ale wiem ze ma kase, bo puscila raz sygnal), dzisiaj dzwonie od rana 5 razi i hugo... :/ Zdaje sie, ze poleglem ;(
Poległeś to pisząc SMS`a... takie coś to prosto w oczy się mówi... jak ja nie cierpie komórek...
Qbeks
Co mam teraz zrobic??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.