Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bo Z Dziewczynami...
board.issonline.pl > Inne > Ludzie
Stron: 1, 2, 3, 4
dikhet
chyba nie pozostaje ci nic innego jak czekac. ona powinna zrobic krok. a zreszta dobijaj sie do niej niech ci da cos znac
StraY
idz,znajdz inna... nie pozwol zeby kobieta usawiala twoje zycie... troche szowinizmu wink.gif
norek
QUOTE(dikhet @ Jan 23 2007, 17:28:52) [snapback]115802[/snapback]

chyba nie pozostaje ci nic innego jak czekac. ona powinna zrobic krok. a zreszta dobijaj sie do niej niech ci da cos znac

:DDDDDDDD
Ta i poczeka...stuknie mu 30 i sobie dojdzie do wniosku...kurde mam 30 a jestem prawiczkiem wink.gif
Rzuc Ty ja w peeezdooo. Po to panie borze tworzylo tyle osobnikow zenskich aby nie byly same. Wiec
odpusc se jedna i wez sie za kogos sensownego.
szrama23
hey smile.gif powiedzmy że chce pogadac z kolega "dikhet" na rivie przez gg smile.gif mogłbys podac mi swoj nr?? musze ja Tobie cos wyjasnic smile.gif
dikhet
6653943
dikhet
zadne jaja powazna rozmowa
StraY
eee... jaja ;]
dikhet
uuuuuuu to juz miesiac od ostatniego posta. mam takie pytanie czy macie jakis sposob na zazdrosc. wkurza mnie gdy widze moja luba z kims innym jak sie podsmichuja i obsciskaja. nie wiem czy jej sie podobam ale i tak mnie trzepie jak to widze. gadalem z nia i mowila ze to nic nie znaczy ale i tak to do mnie nie dociera. mad.gif
Karol Johnn
QUOTE(dikhet @ Feb 26 2007, 02:46:09) [snapback]125946[/snapback]

uuuuuuu to juz miesiac od ostatniego posta. mam takie pytanie czy macie jakis sposob na zazdrosc. wkurza mnie gdy widze moja luba z kims innym jak sie podsmichuja i obsciskaja. nie wiem czy jej sie podobam ale i tak mnie trzepie jak to widze. gadalem z nia i mowila ze to nic nie znaczy ale i tak to do mnie nie dociera. mad.gif

Normalne... ja ostatnio mam nawet nerwa jak ktos sie na "moja" spojrzy albo do niej usmiechnie(jestem z nia 2 lata, im dluzej z nia jestem tym z tym gorzej smile.gif), a jakby miala sama isc gdzies na impreze to juz w ogole koniec swiata, a wiem ze na nikogo innego nie spojrzy ale jednak wkurza mnie to i juz... z wiekiem moze przejdzie mi, wynika to z roznych przyczyn i wiem nawey z jakich ale to tam, a poza tym "chlopski ród" jest glupi i prosty...
pzdr
olo
tez sie obsciskuj z inna smile.gif bedzue gut smile.gif
czarek
IPB Image

this is my girl biggrin.gif
i co sądzicie
3 tygodnie już minęły wspólnego czasu wink.gif
Xabierr
czarekk xD z fotki wyglada niezle chociaz moglobyc lepiej zawsze biggrin.gif a jak tam czaruś z tymi sprawami dogłębnymi xD ? biggrin.gif

pozdro xD
czarek
Jeżeli chodzi o "uprawianie miłości" to będę szczery - uważaj bo wam powiem tongue.gif
Jamnik
Ja z kolei mam inny problem sad.gif Podoba mi się dziewczyna, a kompletnie wstydze sie do niej zagadać. Nieśmiały to ja jestem z natury .
Xabierr
Czarek - Heh to juz wiadomo tongue.gif

Ps. To moja druga połówka tongue.gif :
IPB Image
Fota z poprzednich wakacji tongue.gif Co sadzicie ? tongue.gif

POZDRO
snok3r
widze ze problemy poruszane w tym temacie sa naprawde "na poziomie".
polecam to >>FORUM<< tu wam pomoga na pewno...
norek
QUOTE(Jamnik @ Mar 14 2007, 21:25:40) [snapback]130868[/snapback]

Ja z kolei mam inny problem sad.gif Podoba mi się dziewczyna, a kompletnie wstydze sie do niej zagadać. Nieśmiały to ja jestem z natury .

Mialem podobny problem ale wowczas kolega anakin poradzil mi 2 rzeczy:

zebym podszedl do niej kiedy to bedzie wiazac tenisowki na wuef i wsadzil jej przyrodzenie w ucho mowiac ale mioooooooodzio tudziez wystarczy podejsc i zapytac "wierzysz w milosc od pierwszego wejrzenia czy mam przejsc jeszcze raz?"... wybor nalezy do ciebie
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
czarek
Chyba to lubisz ":P tongue.gif tongue.gif tongue.gif"

troche niewyraźnie wyszła na tym zdjęciu, ale ciałko ma niezłe

a jak tam czaruś z tymi sprawami dogłębnymi xD ?

to samo pytanie do ciebie biggrin.gif
Xabierr
QUOTE(norek @ Mar 14 2007, 21:33:42) [snapback]130873[/snapback]

Mialem podobny problem ale wowczas kolega anakin poradzil mi 2 rzeczy:

zebym podszedl do niej kiedy to bedzie wiazac tenisowki na wuef i wsadzil jej przyrodzenie w ucho mowiac ale mioooooooodzio tudziez wystarczy podejsc i zapytac "wierzysz w milosc od pierwszego wejrzenia czy mam przejsc jeszcze raz?"... wybor nalezy do ciebie
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ostre xD norek a u Ciebie jak ? biggrin.gif

Nie no ludzie konkretny temat biggrin.gif

pozdro ;D

Czarek: myslisz ze ja Ci powiem xD ?
czarek
QUOTE(Xabierr @ Mar 14 2007, 21:35:23) [snapback]130875[/snapback]

Ostre xD norek a u Ciebie jak ? biggrin.gif

Nie no ludzie konkretny temat biggrin.gif
pozdro ;D

norek jak norek, jak zwykle daje z grubej rury

Czarek: myslisz ze ja Ci powiem xD ?

jak chcesz to możemy wymienic spostrzeżenia w ustronnym klimacie informacyjnym biggrin.gif
dikhet
twoja xabierr spoko ale moze jakies inne zdjecie. a w jakim wieku??
jastrzab
QUOTE(Jamnik @ Mar 14 2007, 21:25:40) [snapback]130868[/snapback]

piwo dla odwagi nie zaszkodzi
Xabierr
Czarek: luz xD

Dikhet: lat 15 tyle co ja tongue.gif

Tutaj druga fota tongue.gif :
IPB Image

pozdro
dikhet
nom gratuluje wybranki. jesli ona rzeczywiscie ma 15 lat to tym bardziej, sie dziewucha zapowiada.
Xabierr
QUOTE(dikhet @ Mar 14 2007, 21:52:55) [snapback]130884[/snapback]

nom gratuluje wybranki. jesli ona rzeczywiscie ma 15 lat to tym bardziej, sie dziewucha zapowiada.

Heh dzieki tongue.gif

A Ty masz jakas fote swojej ?tongue.gif

pozdro
dikhet
nie mam swojej. na razie korzystam z zycia co nie znaczy ze nie mam kogos na celowniku
Xabierr
QUOTE(dikhet @ Mar 14 2007, 21:58:29) [snapback]130891[/snapback]

nie mam swojej. na razie korzystam z zycia co nie znaczy ze nie mam kogos na celowniku

yyy sory nie wiedzialem... ale powodzonka tongue.gif

pozdro
lala6000
Pamietajcie tylko jedno! seks z dziewczynka ponizej 16 roku zycia to złamanie prawa! a i pamietajcie ze 5 latkom(i ponizej) podczas stosunku pękaja miednice! nie pytajcie skad wiem...mam siostre a ona ma mnie cool.gif ...tak to hardcorowo w white-stoku! cool.gif
dikhet
QUOTE(Xabierr @ Mar 14 2007, 21:59:59) [snapback]130892[/snapback]

yyy sory nie wiedzialem... ale powodzonka tongue.gif

pozdro

spoko a jesli chodzi o ta na celowniku patrz avatar biggrin.gif
Xabierr
QUOTE(dikhet @ Mar 14 2007, 22:06:35) [snapback]130895[/snapback]

spoko a jesli chodzi o ta na celowniku patrz avatar biggrin.gif

no co Ty ? ;D wkrecasz ;P ... ;D

lala6000 na prezydenta! nosz ku**a...
norek
a macie i moja....robione telefonem dlatego taka wielkosc...
IPB Image
dikhet
jakbym ja spotkal czuje ze bym ja uwiodl. w sumie starsza tylko o 3 lata. tak serio moja luba jest w 50% podobna

slabe zdjecie a jest na co popatrzec.
Xabierr
nie no norek kozak ;P ile juz ze soba jestescie ? ;P

pozdro
anakin
Norek a moze jakies doglebne szczegoly ? mmmm miodzio
kusik
norek, fajna dupa z twarzy tongue.gif czemu koledzie kusikowi sie nie pochwaliles tylko jakims dzieciom na forum? Razem wino pilismy a Ty takie numery odwalasz? smile.gif
lukasso

QUOTE(norek @ Mar 14 2007, 22:17:47) [snapback]130898[/snapback]

IPB Image

nie no w jak dla mnie 3+/6 no i z 15 lat?
anakin wie czemu taka ocena
"czegos brak" co ma kasia cihopek smile.gif hehe ona i nasza fobia laugh.gif

QUOTE(kusik @ Mar 14 2007, 23:28:58) [snapback]130908[/snapback]

norek, fajna dupa z twarzy tongue.gif czemu koledzie kusikowi sie nie pochwaliles tylko jakims dzieciom na forum? Razem wino pilismy a Ty takie numery odwalasz? smile.gif

ano, on w ogole ostatnio tajemniczy hehehe
nasz norbercik wkracza w dorosle zycie rolleyes.gif

leo
lala6000
QUOTE(Xabierr @ Mar 14 2007, 21:08:40) [snapback]130896[/snapback]

no co Ty ? ;D wkrecasz ;P ... ;D

lala6000 na prezydenta! nosz ku**a...

Sie wie! Dziekuje za uznanie....inne cenne moje porady znajdziecie w "Pani domu" biggrin.gif

Kubbas

IPB Image

http://m1005.sympatia.onet.pl/
czy to nie sympatia twojego lachona?? tongue.gif
wali-góra

IPB Image

powiem Ci że średnia 3 kilo makijażu ma na sobie ......
Kubbas
hehehehehehehehe pewnie tak...ciekawe jak wyglada bez makijazu xD
Voytec
Hmmm, może pokaż jakieś inne jej zdjęcie, bo na tym dziwnie wyszła. wink.gif
wali-góra
QUOTE(Voytec @ Mar 15 2007, 18:24:01) [snapback]131019[/snapback]

Hmmm, może pokaż jakieś inne jej zdjęcie, bo na tym dziwnie wyszła. wink.gif

no byłoby lepiej... tongue.gif
Hojrak Red Devil
Co to za Pokemony?? Chcecie zobaczyć prawdziwą dziewczynę?
Flisak
QUOTE(Hojrak Red Devil @ Mar 15 2007, 22:06:31) [snapback]131103[/snapback]

Co to za Pokemony?? Chcecie zobaczyć prawdziwą dziewczynę?

Oczwiście, z miłą chęcią
dikhet
ja tez chetnie zobacze
norek
a wiec tak...co do fotki...to wpisalem w grafika google "DZIEWCZYNY" i wywalilo mi to zdjecie. Wrzucilem zebyscie sobie popatrzyli. Takie lekkie jajo sobie poczynilem po przeczytaniu wypowiedzi ktore zostaly napisane w tym temacie. No i po tych postach zrobilo mi sie niektorych RZAL przez RZ. I to tyle z mojej strony. Jesli uwazacie ze to co bylo napisane wczesniej jest fajne to nie ma problemu ale ja to traktuje jako totalna zenade. ADIOS.
Wiadomo że dziewczyna z googli cool.gif Stać cię na więcej ohmy.gif

Teraz ja pokaże swoje dziewczyny... tak, bo mam dwie.
Z pierwszą jestem w bliskich stosunkach od 13 roku życia
Z drugą dopiero od paru lat, tak dla równowagi
dikhet
hehe. byc moze niektore posty naprawde byly zenujace wiec pora wydoroslec. alter podoba mi sie mam podobne
lukasso
QUOTE(norek @ Mar 15 2007, 23:43:22) [snapback]131130[/snapback]

a wiec tak...co do fotki...to wpisalem w grafika google "DZIEWCZYNY" i wywalilo mi to zdjecie. Wrzucilem zebyscie sobie popatrzyli. Takie lekkie jajo sobie poczynilem po przeczytaniu wypowiedzi ktore zostaly napisane w tym temacie. No i po tych postach zrobilo mi sie niektorych RZAL przez RZ. I to tyle z mojej strony. Jesli uwazacie ze to co bylo napisane wczesniej jest fajne to nie ma problemu ale ja to traktuje jako totalna zenade. ADIOS.

heh norek
no nie inaczej

a tak na powaznie jesli macie zamiar wypisywac tu takie pierdoly to nie widze sensu ciagniecia tego burdelu
takze uwazajcie co piszecie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.