Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bo Z Dziewczynami...
board.issonline.pl > Inne > Ludzie
Stron: 1, 2, 3, 4
BoBaN
to moze ja teraz;p

do niedawna:)

kusik
Kurcze, to był mój ulubiony temat. Widzac, że trochę się zagubił w akcji, postanawiam podjąć akcje ratunkową.
Jest okres wakacji, to przecież czas miłości, widoku miziających się par na ławce w parku.
Masz dziewczynę? A chcesz jakąś poznać?

Po prostu bądź!
E 9
niom fajny temat jest ON wiec trzeba go rozkrecic ;p

wiec...

Jesli chodzi o mnie tio dziewczyna juz jest ;p ...nie szmul laugh.gif ...hehe ...imie Marta ;*...itd.

Trzeba rozkręcic troszq gadkę bedzie faza ;] piszcie cus biggrin.gif
VeNoM
Dawaj fotki tongue.gif
luke
To może troszkę trywialne pytanie ale jak rozkochać w sobie dziewuchę. Mam wszystko co mi do kontaktu z nią trzeba (jej numer komórki, gg), mało tego moja siostra cioteczna jest jej najlepszą koleżanką, ale z tego co się jej udało dowiedzieć nie leci na mnie (unsure.gif zazwyczaj lecą... tongue.gif ). No i wiadomo jak zależy nie chce sie zjebać sprawy smile.gif
FlAtRoN
Cytat(luke89 @ Jul 19 2007, 19:25:18) [snapback]165375[/snapback]
To może troszkę trywialne pytanie ale jak rozkochać w sobie dziewuchę. Mam wszystko co mi do kontaktu z nią trzeba (jej numer komórki, gg), mało tego moja siostra cioteczna jest jej najlepszą koleżanką, ale z tego co się jej udało dowiedzieć nie leci na mnie (unsure.gif zazwyczaj lecą... tongue.gif ). No i wiadomo jak zależy nie chce sie zjebać sprawy smile.gif

Wszystko zalezy od sytuacji .Ja np zaczolem wszystko od przypadkowej rozmowy laugh.gif (tak nagle na ulicy blink.gif ,nie wiem co mnie napadlo hehe).
Prawde mowiac znalismy sie tylko z widzenia ale udalo sie otrzymac jaj numer i troche zaprzyjaznic rolleyes.gif .Pozniej miliony esemeskow, nastepnie zaczelismy sie czesciej spotykac(znalezlismy wspolny jezyk wink.gif ) az zaczelismy ze soba chodzic smile.gif i chodzimy do dzisiaj (i nie zaluje tego co odwalem czasami tongue.gif )
BoBaN
a teraz pytanie do prawdziwych walczaków:)

Jak rozkochać w sobie dziewczynę, z którą łączy Cię przyjaźń od 13 lat...
Może nie tyle co rozkochać, ale najpierw jak powiedzieć jej że się kocha, ale powiedzieć to tak by być pewnym że to co miedzy nami było przez tyle lat nie zniknie.
perONE
ja wlasnie poznalem fajna laske tzn. poznalem to za duzo powiedziane mieszka 2 bloki za mna i jest ona ode mnie strasza o 1rok. Nie wiedzialem jak z nia zagadac. Wiec wymyslilem z kumplami zebym sie spytal jej czy ma na sprzedanie ksaziki do 3 gim. rolleyes.gif . Noi tak nawiazalem znajomosc. Tylko jest jeden proble. bo jak kupilem od niej te ksiazki to ona chyba stwierdzila ze juz to koniec z naszej znajomosci w sensie dalszego spotykania sie razem. Na osiedlu witam sie z nia, pogadamy sobie o troznych pierdolach ale nic poza tym. chcialem ja zaporsic na jakas "randke" ale ona nie chciala. Poradzicie mi cos mam zrobic... sad.gif
BoBaN
Jak nie znasz jej długo, to nie masz nic do stracenia, powiedz prosto z mostu że Ci się podoba, możliwe że należy do takiego typu kobiet które nie lubią podchodów. Pogadaj z Nią bezstresowo;) może doradca ze mnie nie jest dobry ale spróbuj;)
perONE
no wlasnie gadam z nia bezstresowo nie mam zadnych kompleksow przed nia i czuje ze ona tez lubi moje towarzystwo. Na spacery razem chodzimy le nic poza tym. Moze sie jakos dowiedziala ze lubie sobie czasami wypic i moze dlatego. Ona jest bardzo poukladana i najwazniejsze ladna.
VeNoM
No no azi...fajna...tylko ze chyba w Bułgarii jest i ma kogos innego co??? laugh.gif
Wime wyszstko smile.gif
chatek
A co byście doradzili jak jest taka sytuacja: Widzisz dziewczyne pierwszy raz i bardzo Ci się podoba i masz mało czasu np. na stacji pociągów... laugh.gif Bo miałem taką sytuacje ale nie wiedziałem co zrobić czy jakoś zagadać czy coś bo ona była ze swoją mamą unsure.gif napiszcie sposoby lub gadki na zapoznanie się z kompletnie nie znajomą osobą.
BoBaN
Cytat(chatek1 @ Jul 19 2007, 21:40:48) [snapback]165425[/snapback]
A co byście doradzili jak jest taka sytuacja: Widzisz dziewczyne pierwszy raz i bardzo Ci się podoba i masz mało czasu np. na stacji pociągów... laugh.gif Bo miałem taką sytuacje ale nie wiedziałem co zrobić czy jakoś zagadać czy coś bo ona była ze swoją mamą unsure.gif napiszcie sposoby lub gadki na zapoznanie się z kompletnie nie znajomą osobą.

smile.gif
1) Przepraszam która godzina?? a gdy ona zaczyna coś mówic to ty dajesz bajer typu, wcale nie chciałem wiedzieć która godzina ale musiałem podejść i coś powiedzieć bo nie mogłem się oprzeć twojemu urokowi:)

2) Aga??! ile my to juz lat sie nie widzieliśmy??? na takie gadki zawsze sie coś złapie;p pozniej to juz spontan leci, jak dziewczyna sie usmiecha a nie patrzy na ciebie z pod byka to wszystko jest ok;)
wojczech7
QUOTE(BoBaN @ Jul 19 2007, 21:47:55) [snapback]165428[/snapback]
smile.gif
1) Przepraszam która godzina?? a gdy ona zaczyna coś mówic to ty dajesz bajer typu, wcale nie chciałem wiedzieć która godzina ale musiałem podejść i coś powiedzieć bo nie mogłem się oprzeć twojemu urokowismile.gif

2) Aga??! ile my to juz lat sie nie widzieliśmy??? na takie gadki zawsze sie coś złapie;p pozniej to juz spontan leci, jak dziewczyna sie usmiecha a nie patrzy na ciebie z pod byka to wszystko jest ok;)

Takich gadek jak ta jest aż za dużo, problem w tym, że brak zazwyczaj odwagi, żeby coś takiego wypalić wink.gif
BoBaN
dokładnie! odwaga to podstawa;)

PS> i jak jest jakis fighter na moją sytuacje?>?tongue.gif
baski18
Po pierwsze nie mów od razu, że Ci się podoba ... Może to normalne, ale najpierw spytaj się gdzie chodzi do szkoły i takie podstawowe sprawy. Gdy stwierdzisz, że Ci odpowiada, wtedy zaproponuj np. Kino. Niech ona wybierze film. Pewnie będzie jakieś romansidło smile.gif Po filmie przejdź się z nią do parku. Poproś, aby usiadła z Tobą na ławce. Zacznij gadać o filmie, po woli zbliżając się do jej ust. Gdy zauważysz, że nie reaguję na Twój coraz bliższy kontakt spróbuj ją pocałować( Tylko się nie pytaj czy możesz rolleyes.gif ) Jednak gdy zauważysz, że odsuwa się to nic już nie próbuj bo i tak nic z tego nie będzie smile.gif

Możesz też spróbować, gdy idziesz właśnie po takim czymś przez park, chwycić ją za rękę. Gdy się wyrwie, wiesz na czym stoisz. Jednak, gdy nie zareaguję. Wtedy lekko pociągnij ją do siebie, abyście stanęli twarzą w twarz. Wtedy wiesz co robić. Głębokie spojrzenie w oczy i ... Zresztą, gdy chwycisz ją za rękę ona odruchowo się na Ciebie spojrzy, a Ty na nią ...

Edit: Fajnym miejscem na randkę także jest bilard smile.gif Zawsze warto pomóc koleżance przy zbijaniu bil smile.gif Oczywiście musisz potrafić grać tongue.gif

Nie wspominając, już o samej dyskotece, gdzie taniec potrafi zastąpić sto słów smile.gif

Pozdro
wojczech7
QUOTE(baski18 @ Jul 19 2007, 23:15:31) [snapback]165465[/snapback]
Po pierwsze nie mów od razu, że Ci się podoba ... Może to normalne, ale najpierw spytaj się gdzie chodzi do szkoły i takie podstawowe sprawy. Gdy stwierdzisz, że Ci odpowiada, wtedy zaproponuj np. Kino. Niech ona wybierze film. Pewnie będzie jakieś romansidło smile.gif Po filmie przejdź się z nią do parku. Poproś, aby usiadła z Tobą na ławce. Zacznij gadać o filmie, po woli zbliżając się do jej ust. Gdy zauważysz, że nie reaguję na Twój coraz bliższy kontakt spróbuj ją pocałować( Tylko się nie pytaj czy możesz rolleyes.gif ) Jednak gdy zauważysz, że odsuwa się to nic już nie próbuj bo i tak nic z tego nie będzie smile.gif

Możesz też spróbować, gdy idziesz właśnie po takim czymś przez park, chwycić ją za rękę. Gdy się wyrwie, wiesz na czym stoisz. Jednak, gdy nie zareaguję. Wtedy lekko pociągnij ją do siebie, abyście stanęli twarzą w twarz. Wtedy wiesz co robić. Głębokie spojrzenie w oczy i ... Zresztą, gdy chwycisz ją za rękę ona odruchowo się na Ciebie spojrzy, a Ty na nią ...

Pozdro

hehe, podoba mi się Twoja recepta.... W całych tych podchodach dziewczyna ma tylko prawo do wyboru filmu wink.gif laugh.gif
wali-góra
Cytat(baski18 @ Jul 19 2007, 23:15:31) [snapback]165465[/snapback]
Po pierwsze nie mów od razu, ?e Ci si? podoba ... Mo?e to normalne, ale najpierw spytaj si? gdzie chodzi do szko?y i takie podstawowe sprawy. Gdy stwierdzisz, ?e Ci odpowiada, wtedy zaproponuj np. Kino. Niech ona wybierze film. Pewnie b?dzie jakie? romansid?o smile.gif Po filmie przejd? si? z ni? do parku. Popro?, aby usiad?a z Tob? na ?awce. Zacznij gada? o filmie, po woli zbli?aj?c si? do jej ust. Gdy zauwa?ysz, ?e nie reaguj? na Twój coraz bli?szy kontakt spróbuj j? poca?owa?( Tylko si? nie pytaj czy mo?esz rolleyes.gif ) Jednak gdy zauwa?ysz, ?e odsuwa si? to nic ju? nie próbuj bo i tak nic z tego nie b?dzie smile.gif

Mo?esz te? spróbowa?, gdy idziesz w?a?nie po takim czym? przez park, chwyci? j? za r?k?. Gdy si? wyrwie, wiesz na czym stoisz. Jednak, gdy nie zareaguj?. Wtedy lekko poci?gnij j? do siebie, aby?cie stan?li twarz? w twarz. Wtedy wiesz co robi?. G??bokie spojrzenie w oczy i ... Zreszt?, gdy chwycisz j? za r?k? ona odruchowo si? na Ciebie spojrzy, a Ty na ni? ...

Edit: Fajnym miejscem na randk? tak?e jest bilard smile.gif Zawsze warto pomóc kole?ance przy zbijaniu bil smile.gif Oczywi?cie musisz potrafi? gra? tongue.gif

Nie wspominaj?c, ju? o samej dyskotece, gdzie taniec potrafi zast?pi? sto s?ów smile.gif

Pozdro

ej mam do Ciebie pytanie sk?d jeste? i ile masz lat bo ?adna dziewczyna z klasa na takie co? nie poleci... xDDD
VeNoM
A co mi doradzicie w takiej sytuacji:
Gdy poszedlem do gimnazjum to od razu na wstepie spodobala mi sie tak dziewczynaa....(fajna,ladna rolleyes.gif) XX
Chodze z nia do klasy...od 2laat i bardzi mi sie podoba jednak nie wiem czy ja jej sie podobam.
jej najlepsza przyjaciolka X chodzi z moim najlepszym przyjacielem jednak gdy poprosilem tego mojego kolege aby ta swoja dziewczyne poprosil o to aby pogadala z ta XX na temat kto jej sie podoba...no i gdy X rozmawiala z XX o chlopakach....to XX nic nei odpowiedziala,jednak gdy X zapytala o mnie czy sie jej podobam to tez nic nei powiedziala tylko spojrzala na X i sie usmiechnela-to bylo przed wakacjami.
tak to z ta XX normalnie dobrze sie nam gada,czasem pozartujemy...-i tak jest od 1,5roku a przeciez w nieskonczonosc nie bede czekal.boje sie wykonac ten pierwszy krok i nie wiem jak mialbym sie zachowac sie w tej sytuacji unsure.gif
Moze wy cos doradzicie??? rolleyes.gif
Troche tak to napisalem jak bym po 10 bro byl ale....zrozumiecie na pewno smile.gif
Czekam na jakies wskazowki smile.gif
pozdro
BoBaN
powiedz jej jak najszybciej bo jak się pozniej zaprzyjaznicie to bedzie ciezko z przyjazni takiej trwałej spróbować odwazyc się przejsc w coś poważnego.
baski18
QUOTE(wali-góra @ Jul 20 2007, 02:33:56) [snapback]165485[/snapback]
ej mam do Ciebie pytanie sk?d jeste? i ile masz lat bo ?adna dziewczyna z klasa na takie co? nie poleci... xDDD

Poznań, 21lat wystarczy przeczytać profil ... Co masz na myśli mówiąc dziewczyna z klasą ?? Może po prostu ma się na nią rzucić ? Powiedzieć "Jesteś tak piękna, że nie mogę przejść obok Ciebie obojętnie ?" Takie teksty to możesz sobie mówić, ale dziewczyna prędzej Cię wyśmieje niż będzie chciała toczyć konwersację. ... Ja powiedziałem mu jak może się do niej zbliżyć. Nic nie zastąpi rozmowy. Jeśli jest bystry to będzie wiedzieć co może powiedzieć, a czego nie. Nie wiem o który przykład Ci dokładnie chodziło więc, gdy powiesz mi co Cię drażni, chętnie odpowiem i uzasadnię swoje propozycję smile.gif

kusik - myślę, że do redaktorów z Bravo mi jeszcze dużo brakuje laugh.gif

Pozdro
kusik
baski18, myślałeś nad pracą w bravo? biggrin.gif
chatek
Cytat(baski18 @ Jul 19 2007, 23:15:31) [snapback]165465[/snapback]

Edit: Fajnym miejscem na randkę także jest bilard smile.gif Zawsze warto pomóc koleżance przy zbijaniu bil smile.gif Oczywiście musisz potrafić grać tongue.gif

Nie wspominając, już o samej dyskotece, gdzie taniec potrafi zastąpić sto słów smile.gif

Pozdro

Dobre smile.gif ale ważniejsze jest zacząć i chodzi mi o to właśnie jak rozpocząć konwersacje z taką nową dziewczyną bo te późniejsze sprawy to już wszyscy znają ale i tak dobrze, że napisałeś tak szczegółowo smile.gif
E 9
Cytat(Victim @ Jul 16 2007, 11:53:10) [snapback]164136[/snapback]
Dawaj fotki tongue.gif

;] ;] ;] ;] ;]

ja jeszcze w barwach Hetmana ;p

Pozdro wariaty ;D
snok3r
mnie tylko zastanawia jak to mozliwe ze temat ma 9 stron a w kazdym (prawie) poscie jest to samo... idac tokiem rozumowania kusika trzeba obiektywnie przyznac, ze bravo ma naprawde duzy naklad... laugh.gif

aha zastanawia mnie tez czy srednia wieku ludzi piszacych tu przekracza 16 lat... dry.gif
kusik
snok3r nie przeszkadzaj, ja tez szukam kobiety, moze sie dowiem czegos ciekawego. Chcesz popsuc caly moj plan, policzymy sie w 100licy! tongue.gif
>Kornel<
Moim zdaniem jakies suche formulki w stylu "Co porabiasz" podawane tutaj przez niektorych mijaja sie z celem.Jak ktos chce poderwac dziewczyne - robi to po swojemu a nie mysli co mu kazal powiedziec teraz kolega,ktory w ten sposob poderwal dziewczyne...Panowie jak bedziecie brali slub to tez bedziecie sluchac takich rzeczy? Kazdy powinien po swojemu ...
wojczech7
QUOTE(snok3r @ Jul 20 2007, 21:16:31) [snapback]165772[/snapback]
mnie tylko zastanawia jak to mozliwe ze temat ma 9 stron a w kazdym (prawie) poscie jest to samo... idac tokiem rozumowania kusika trzeba obiektywnie przyznac, ze bravo ma naprawde duzy naklad... laugh.gif

aha zastanawia mnie tez czy srednia wieku ludzi piszacych tu przekracza 16 lat... dry.gif

Fizycznie to może większość przekroczyła te 16 lat, ale, że tak powiem, psychicznie, czy, jak kto woli, mentalnie jest już gorzej... Dla mnie ten temat jest zabawny, od po prostu... Nigdy w życiu nie prosiłbym o pomoc w sprawach sercowych na forum, ale to już wasza sprawa komu i z czego się spowiadacie wink.gif
ComeBack
Cytat(E 9 @ Jul 20 2007, 21:13:41) [snapback]165770[/snapback]
;] ;] ;] ;] ;]

ja jeszcze w barwach Hetmana ;p

Pozdro wariaty ;D

Pewnie na fotce ma same 10, DysHki, 1Q czy jak to tam se nazywacie laugh.gif
POZDRAWIAM;)
E 9
Cytat(ComeBack @ Jul 21 2007, 11:53:38) [snapback]165959[/snapback]
POZDRAWIAM;)

xD hehe moze i ma ;] ;] ale ja tio na fotce zadko bywam laugh.gif ale nie mialem jej lepszych fotek a innych wam nie pokaze cool.gif wiec dalem te z fotki ;p

Sry za OT pozdro ;p
seen
Cytat(ComeBack @ Jul 21 2007, 13:53:38) [snapback]165959[/snapback]
POZDRAWIAM;)

Co Ty - na fotce to kazdy ma chyba powyzej 9. Tak mi sie wydaje smile.gif) laugh.gif laugh.gif
zywul
Trochę odświeżę temat, ale mam pewne pytanie. Na co najlepiej zaprosić dziewcznę??

seen
Cytat(zywul @ Sep 16 2007, 17:01:08) [snapback]184313[/snapback]
Trochę odświeżę temat, ale mam pewne pytanie. Na co najlepiej zaprosić dziewcznę??

na Wino? biggrin.gif najlepiej na randke xD
zywul
Nie no to ja wiem. Ale na kawę, czy na coś innego.
norek
Cytat(zywul @ Sep 16 2007, 17:11:33) [snapback]184315[/snapback]
Nie no to ja wiem. Ale na kawę, czy na coś innego.

kino, kawa, lody (pizdzi troche), gofry, pizza, do domu. Full serwis ;DDDDDDDD
LOL":D
white_wolv
niektore laski leca na pyszna goraca czekolade. jeszcze wyjdziesz na oryginalnego wink.gif
krolu
najlepiej na spacer po duzym jesiennym parku wink.gif mowie Ci, to ma swoj klimat...
Pelas
wyjmij pałe i poczęstuj...: ph34r.gif
a tak na serio...: to poszukaj jakiegoś romantic miejsca...: typu..: gdzieś gdzie jest wysoko:)biggrin.gif laugh.gif
szołpas
Cytat(Pelas @ Sep 16 2007, 17:48:06) [snapback]184333[/snapback]

hahahahahhaha laugh.gif laugh.gif laugh.gif sorki za ot nie umiałem sie powstrzymać ;D
snok3r

ja tez nie moglem sie powstrzymac: 10% leci do ciebie za ta inteligentna wypowiedz
T-Mac
a tak na serio...: to poszukaj jakiegoś romantic miejsca...: typu..: gdzieś gdzie jest wysoko:)biggrin.gif laugh.gif

a jak powie ze ma lek wysokosci !! biggrin.gif sam sie przekonalem tongue.gif
Neon1502
Na co najlepiej poderwać dziewczyne??
na co wy podrywacie??
Pelas
na charakter...: i dobrą duszyczke ...:
bądź taki jaki jesteś...:
a co do tego podrywania...: to lekki ŻAL(wow:O) może najpierw jest przyjaźn a nie tak odrazu wielka miłość...:??
fajna alternatywa dla Pro - evo...: choć oni rozwalają ten temat Sprawami Uczuciowymi...smile.giflaugh.gif

Cytat(T-Mac @ Sep 16 2007, 17:16:22) [snapback]184353[/snapback]
a jak powie ze ma lek wysokosci !! biggrin.gif sam sie przekonalem tongue.gif

ja też mam....smile.gif
ale one docienają poświecenie...:
a jak za wysoko to do lasu.. na spacerek albo ...: jakąś polanę...: ( i wcale tu nie mówie o współżyciu )

Mortin
moze dodam swoje 5 groszy do tematu
gdy jest cieplo, najlepiej dziewczyne zabrac na jakis spacer, po czym na sam koniec pojdzcie na jakis plac zabaw, gdzie sa hustawki.. zapytasz pewnie, ale czemu hustawki ? ano sam nie wierzylem jak ktos mi kiedys powiedzial, ze to dziala.. kazda dziewczyna uwielbia sie hustac, nie wiem czemu, ale to dziala na nie niczym wibrator :DDD jak sie wyhusta to jest w bdb humorze i skora do odwazniejszych czynow ;D
hajtas
Cytat(Mortin @ Sep 16 2007, 20:06:19) [snapback]184405[/snapback]
jak sie wyhusta to jest w bdb humorze i skora do odwazniejszych czynow ;D

muszę wypróbować tongue.gif
jeżeli to działa masz u mnie wojaka:)
lukasso
a ja Wam mowie ze burdel to jest to ;]
robia co sobie zazyczysz a jeszcze mam znizke bo im balkon remontuje heheh
dobra faza ;]

Mortin
lukasso :DDDDDDDDDDD
normalnie pierdolnalem ze smiechu ;DD
hajtas
Cytat(lukasso @ Sep 18 2007, 06:59:51) [snapback]184675[/snapback]
a ja Wam mowie ze burdel to jest to ;]
robia co sobie zazyczysz a jeszcze mam znizke bo im balkon remontuje heheh
dobra faza ;]

To fesssssssst masz - zazdroszcze sad.gif
a fajne chociaz są jakieś??
mats19
N temat tej kolezanki św. Jehowy. to wole sie nie wypowiadac bo mialem w klasie jehowego . koles tragedia , moze odzywal sie 2 razy dziennie , siedzial zdala od innych w klasie. i poza tym - nie poszedl na studniowke!!!!!!!!!
ślimak
powiem tak po alkoholu każda zmieknie i tego sie na razie trzymam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.